Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, *Vasoula είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!

Δε θέλω να πάω ακομα αλλου....οταν είχα ρωτήσει για ενα καλο γιατρό υπογονιμότητας στο ηράκλειο μου ειπαν τον ξημερη που πάω και τον Αγγελάκη....ωστόσο 4 φίλες μου με πρόβλημα γονιμότητας στον ξημερη έπιασαν μεσα σε 6 μήνες το πολύ ολες....δεν λέω πως είναι τέλειος μα απλα δε θέλω να πάω ακόμα αλλου......αν συνεχίσω με αποτυχίες εννοείται θα ψαχτω....ωστοσο συνεργάζεται και με τον γιακουμακη στα Χανιά ο οποίος να ξέρεις θεωρείτε κορυφή!!!!!

Η ε2 πρέπει να ανεβαίνει κουκλι μου οσο περνάνε οι μέρες γιατί αυτό δείχνει πως μεγαλώνει και το ωοθηλακιο...αντίθετα η προγεστερονη πρέπει να είναι χαμηλά και να ανεβαίνει μετα την ωορρηξία....εμενα η ε2 ηταν 75 την Παρασκευή και πηγε 70 τη Δευτέρα....άρα δεν μεγάλωσε τίποτα....η προγεστερονη μου ηταν 110 μόλις 10η μέρα του κύκλου...ολα λάθος!

Και εγω νομίζω κοριτσακι μου πως έχετε κάνει το καλύτερο δυνατό!!!!!μακαρι να είναι ο τυχερός σου μήνας και να μεινεις!!!!

Ναι ναι θεωρείτε κορυφή!!!!

Ω κοριτσι μου ταλαιπωρήθηκες!!!!!χαίρομαι που καθάρισες τωρα και μπορείς να ξεκινήσεις σε νέες βάσεις!ότι καλύτερο εύχομαι!!!!

Εννοείται πως θα στεναχωρηθεις και έχεις κάθε δικαίωμα!!!και μετα θα βρεις παλι το θαρρος σου και τη χαρά σου για τον επόμενο μήνα!!!!:wub:

Χμμμμ λες να παίζει καμία καθυστέρηση για αυτο????η λες το μη πρήξιμο να είναι ένα σημάδι?????αυτό το κάτι διαφορετικό π συμβαίνει στο σώμα σου??????

Αχ μακάρι τουλάχιστον νοιωθω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα!

Ξανα ειδα ονειρο χθες το βραδυ!!! ο,τι δεν ειμαι εγκυος!!! Δυο βραδιες σερι! Ενταξει η συνειδηση μου με προειδοποιει νομιζω!! χαχαχαχαχα

εχουμε περασει σε αλλο λεβελ 6ης αισθησης λεμε! ΧΑΧΑΧΑΧΑ :D

• Χαχα 7

Just now, sofiadu είπε:

Καλημερα και απο μενα!

Ξανα ειδα ονειρο χθες το βραδυ!!! ο,τι δεν ειμαι εγκυος!!! Δυο βραδιες σερι! Ενταξει η συνειδηση μου με προειδοποιει νομιζω!! χαχαχαχαχα

Χχαχαχαχαχαχαχαχα..Καλα αυτο με τα ονειρα, αντε γεια! Εγω ειδα τη παρασκευη το βραδυ, οτι μου εριχνε τα χαρτια η νυφη μου κ μου ειπε οτι σε 10 μερες θα ειμαι εγγυος!! Χαχαχαχαχαχαχα ακομα γελαω

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

Καλημερα και απο μενα!

ενταξει τοτε εγω που εχω δει ονειρο και ειδε κ ο αντρας μου πριν από μένα θα ειμαι έγκυος!!!χαχαχαχα θα το πιστέψω μονο αν οντως δω θετικο τεστ!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Καλημερα σε ολες, 

Διαβασα σχεδον και τις 500 σελιδες του θεματος και αποφασισα να γινω και επισημα μελος της παρεας.

Ζω στο εξωτερικο εδω και 10 περιπου χρονια και ειμαι δικηγορος, ειμαι 33 και το ιδιο και ο συντροφος μου. Εδω και 3 μηνες ειμαστε σε διαδικασια προσπαθειων για το πρωτο μας παιδακι. 

Αρχικα υπηρξε μεσα μου μεγαλη διαπραγματευση για το αν αυτο ειναι το σωστο χρονικο σημειο, αν θα ειμαι καλη μητερα και ενα σωρο αλλα αγχη που ειχα, συμπεριλαμβανομενου και οτι ο συντροφος μου ηρθε στο εξωτερικο για να ειμαστε μαζι κ μετα τη ληξη ενος συμαβολαιου ορισμενου που ειχε, εδω και καποιους μηνες ειναι ανεργος μεσα στη κατασταση με κοβιντ. 

Για να μην πολυλογω, απο τη στιγμη που ξεκινησαμε τις ελευθερες επαφες στα τελη Αυγουστου το μυαλο μου εχει κολλησει σε αυτο το ζητημα. Ειδικα οι εβδομαδες απο την ωορηξια ως την περιοδο ειναι βασανιστηριο, σκεφτομαι συνεχεια πως ισως ειμαι εγκυος, ψαχνω σημαδια (που δεν υπαρχουν), αγωνιω, απογοητευομαι.. 

Πηγα ηδη απο τον πρωτο μηνα για εξετασεις υπερηχο και ορμονολογικες, βγηκαν ολες καλες με μια υπονοια η μια ωοθηκη να ειναι πολυκυστικη αλλα επειδη εχω σταθερους κυκλους και κανενα αλλο συμπτωμα η γυναικολογος μου ειπε να συνεχισουμε τις προσπαθειες κανονικα. Ο συντροφος μου ειχε κιρσοκιλη (ελαφριας μορφης με καλους δεικτες πλυν ενος) και εκανε επεμβαση στα 29 του. Τον επρηξα και αυτον να κανει παλι σπερμοδιαγραμμα στο γιατρο του στην Ελλαδα οταν επιστρεψουμε για διακοπες το Δεκεμβρη (κοβιντ επιτρεποντος).

Ετσι και αυτο το μηνα περιμενω περιοδο την Παρασκευη, εχω ολα τα συμπτωματα που δειχνουν πως θα ερθει, στεναχωριεμαι, αλλα παμε για τον επομενο μηνα!

Διαβαζοντας τις συζητησεις σας εχω παρει πολυ κουραγιο, ειστε ολες πολυ δυνατες και σας αξιζουν τα καλυτερα και φυσικα τα μωρακια που λαχταρατε!

Συγγνωμη αν σας κουρασα, καλημερα και παλι σε ολες και καλη δυναμη!

Σοφια

• Μου αρέσει 7

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

μμμ εγω ειμαι αν υποθέσουμε απο την 2η ωορρηξία 3 με 4 μερες μετά βασει θερμοκρασίας ποτε εχει ανέβει, εκτός κ αν εκανα λιγο νωριτερα τοτε ναι μπορει να ειναι 6 με 7 ...εγω εχω σαν της ωορρηξιας σημερα αρκετα σαν ζελέ γυαλιστερά διαφανα και νερουλά,ενώ εχθες ειχα τα ίδια απλα ηταν πιο άσπρα θολά καπως.ενω προχθές ημουν στεγνή κάπως κ ηταν σαν κρέμα περίπου 

Μου ακούγεται καλό σημάδι περιμένεις σε 9-10μερες είπες??? Λίγη υπομονή ακόμα 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Sofi_ABC είπε:

Καλημερα σε ολες, 

Διαβασα σχεδον και τις 500 σελιδες του θεματος και αποφασισα να γινω και επισημα μελος της παρεας.

Ζω στο εξωτερικο εδω και 10 περιπου χρονια και ειμαι δικηγορος, ειμαι 33 και το ιδιο και ο συντροφος μου. Εδω και 3 μηνες ειμαστε σε διαδικασια προσπαθειων για το πρωτο μας παιδακι. 

Αρχικα υπηρξε μεσα μου μεγαλη διαπραγματευση για το αν αυτο ειναι το σωστο χρονικο σημειο, αν θα ειμαι καλη μητερα και ενα σωρο αλλα αγχη που ειχα, συμπεριλαμβανομενου και οτι ο συντροφος μου ηρθε στο εξωτερικο για να ειμαστε μαζι κ μετα τη ληξη ενος συμαβολαιου ορισμενου που ειχε, εδω και καποιους μηνες ειναι ανεργος μεσα στη κατασταση με κοβιντ. 

Για να μην πολυλογω, απο τη στιγμη που ξεκινησαμε τις ελευθερες επαφες στα τελη Αυγουστου το μυαλο μου εχει κολλησει σε αυτο το ζητημα. Ειδικα οι εβδομαδες απο την ωορηξια ως την περιοδο ειναι βασανιστηριο, σκεφτομαι συνεχεια πως ισως ειμαι εγκυος, ψαχνω σημαδια (που δεν υπαρχουν), αγωνιω, απογοητευομαι.. 

Πηγα ηδη απο τον πρωτο μηνα για εξετασεις υπερηχο και ορμονολογικες, βγηκαν ολες καλες με μια υπονοια η μια ωοθηκη να ειναι πολυκυστικη αλλα επειδη εχω σταθερους κυκλους και κανενα αλλο συμπτωμα η γυναικολογος μου ειπε να συνεχισουμε τις προσπαθειες κανονικα. Ο συντροφος μου ειχε κιρσοκιλη (ελαφριας μορφης με καλους δεικτες πλυν ενος) και εκανε επεμβαση στα 29 του. Τον επρηξα και αυτον να κανει παλι σπερμοδιαγραμμα στο γιατρο του στην Ελλαδα οταν επιστρεψουμε για διακοπες το Δεκεμβρη (κοβιντ επιτρεποντος).

Ετσι και αυτο το μηνα περιμενω περιοδο την Παρασκευη, εχω ολα τα συμπτωματα που δειχνουν πως θα ερθει, στεναχωριεμαι, αλλα παμε για τον επομενο μηνα!

Διαβαζοντας τις συζητησεις σας εχω παρει πολυ κουραγιο, ειστε ολες πολυ δυνατες και σας αξιζουν τα καλυτερα και φυσικα τα μωρακια που λαχταρατε!

Συγγνωμη αν σας κουρασα, καλημερα και παλι σε ολες και καλη δυναμη!

Σοφια

Καλημερα και σε εσενα..και εγω μια απο τα ιδια μες το αγχος ειμαι μετα την ωορρηξια και ψαχνω σημαδια..θελω να σε συμβουλεψω να μην εχεις το μυαλο σου εκει γιατι τοτε δεν ερχετε το μωρακι..θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις..τωρα ποτε (δεν)περιμενεις την ακατανομαστη; Σου ευχομαι ολοψυχα ενα θετικοτατο τεστ

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Μου ακούγεται καλό σημάδι περιμένεις σε 9-10μερες είπες??? Λίγη υπομονή ακόμα 

θεωρείται ναι αν κ το 1ο τεστ ηταν θετικο στις 22 του μήνα οποτε απο εκει ειμαι 10 μερες αν κ δεν νομίζω, πρεπει να ειχα διπλή ωορρηξια αυτο το μηνα ,φαίνεται κ απο την θερμοκρασία μου οποτε γθαυτο δεν ξερω ποτε ακριβώς περιμένω. εκανα τεστ τωρα αλλα ειναι αρνητικο ,λογικό. ειναι νωρις.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Just now, berd είπε:

Τέλεια. Να πάνε όλα κατ' ευχήν. Είχες συμπτώματα πριν τη καθυστέρηση;; Αν θυμάμαι καλά είσαι 30, όπως και γω;;

Ναι. Βασικα ενιωθα τραβηγματα στη κοιλια και  ηθελα να πηγαινω τουαλετα. Μετα την καθυστερηση, ειχα πολλα υγρα και ζαλαδες. Ετρωγα πολλη παντζαρι

Just now, elena93 said:

Καλημερα και σε εσενα..και εγω μια απο τα ιδια μες το αγχος ειμαι μετα την ωορρηξια και ψαχνω σημαδια..θελω να σε συμβουλεψω να μην εχεις το μυαλο σου εκει γιατι τοτε δεν ερχετε το μωρακι..θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις..τωρα ποτε (δεν)περιμενεις την ακατανομαστη; Σου ευχομαι ολοψυχα ενα θετικοτατο τεστ

Ελενα καλημερα!

Σε ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου και εχεις απολυτο δικιο! Τα ιδια μου λενε και ο συντροφος μου και ο ψυχολογος μου (που μαζι με τη μητερα μου ειναι οι μονοι στους οποιους εχω εκμυστηρευτει για το μωρακι που θελουμε).

Η αληθεια ειναι πως το γεγονος οτι ειμαστε κλεισμενοι στο σπιτι χωρις πολλες δραστηριοτητες δε βοηθαει καθολου... :(

Περιμενω περιοδο στις 6 Νοεμβρη (εχω σταθερους κυκλους 26-28 ημερων)

Και σε εσενα ευχομαι θετικα αποτελεσματα! Ποτε περιμενεις;

Just now, Avmar said:

Ναι. Βασικα ενιωθα τραβηγματα στη κοιλια και  ηθελα να πηγαινω τουαλετα. Μετα την καθυστερηση, ειχα πολλα υγρα και ζαλαδες. Ετρωγα πολλη παντζαρι

Πολύ χαίρομαι για σενα. Μακάρι και γω να έχω να σου πω καλά νέα αυτόν το μήνα. Να μου πεις νέα μετά τον υπέρηχο. Πότε είναι;; Αθήνα μένεις;;

• Μου αρέσει 1

Just now, berd είπε:

Πολύ χαίρομαι για σενα. Μακάρι και γω να έχω να σου πω καλά νέα αυτόν το μήνα. Να μου πεις νέα μετά τον υπέρηχο. Πότε είναι;; Αθήνα μένεις;;

Ειμαι σιγουρη πως θα ακουσω τα ευχαριστα αν θυμαμαι καλα παμω κτω μαζι ξεκινησαμε. Θα παμε Τη Πεμπτη. Οχι καλε μενω μακρια! Κυπρο :) 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...