Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Losr είπε:

Πώς γίνεται αυτό. Η ovitrell μέχρι πόσες μέρες μετά την εμβρυομεταφορα μπορεί να δείξει θετικό?

Ναι η ovitrel κρατάει Αρκετές ημερες που δείχνει θετικό .κανονικα έπρεπε να είναι έστω κ την 7 ημέρα η χοριακη αρκετά πιο πάνω 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Avmar said:

Ειμαι σιγουρη πως θα ακουσω τα ευχαριστα αν θυμαμαι καλα παμω κτω μαζι ξεκινησαμε. Θα παμε Τη Πεμπτη. Οχι καλε μενω μακρια! Κυπρο :) 

Ναι μαζί ξεκινήσαμε.Εμείς προσπάθειες εντατικά τον Απρίλιο. Άντε καλά αποτελέσματα στον υπέρηχο. :) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

θεωρείται ναι αν κ το 1ο τεστ ηταν θετικο στις 22 του μήνα οποτε απο εκει ειμαι 10 μερες αν κ δεν νομίζω, πρεπει να ειχα διπλή ωορρηξια αυτο το μηνα ,φαίνεται κ απο την θερμοκρασία μου οποτε γθαυτο δεν ξερω ποτε ακριβώς περιμένω. εκανα τεστ τωρα αλλα ειναι αρνητικο ,λογικό. ειναι νωρις.

Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα ούτε εμφύτευση δεν έγινε αν γονιμοποιηθηκε τώρα ταξιδεύει προς την μήτρα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Avmar είπε:

Ναι. Βασικα ενιωθα τραβηγματα στη κοιλια και  ηθελα να πηγαινω τουαλετα. Μετα την καθυστερηση, ειχα πολλα υγρα και ζαλαδες. Ετρωγα πολλη παντζαρι

Ένοιωθες τις κράμπες που έχουμε όταν είναι να μας έρθει περίοδος? Κι αν ναι, θυμάσαι περίπου πότε ξεκίνησαν? Συγγνώμη για τις ερωτήσεις, αλλά έχω αυτές τις ενοχλήσεις κάποιες μέρες και θέλω να δω αν τις είχε καμμιά εγκυούλα

Καλημέρα κορίτσια!!! Χθες ήμουν 13ημερα ...! Πήγα στην γυναικολόγο γιατί είχα πολλά υγρά..Μ έκανε υπέρηχο κ Μ είπε ότι βλέπει αυγό...να σημειώσω ότι έχω μεγάλο κύκλο 32 ημερών .. Μ είπε ότι θα κάνω μικρότερο κύκλο αυτό τ μήνα...τώρα το αυγό πότε σπάει ξέρουμε? Στον υπέρηχο φάνηκε ένα μαύρο πράγμα Μ λέει αυτό είναι το αυγό...αν είχε σπάσει νωρίτερα θα φαινόταν στον υπέρηχο?έχω μπερδευτεί

Just now, sofiadu είπε:

κ εγω ετσι ειμαι βρε Βασιλικη μου! Χθες ειχα κρυαδες , σημερα οχι κ γενικα νιωθω μια αδιαθεσια.... σε μια βδομαδα κ εγω θα ξερω...

Α ωραία μαζί  παμε

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Τονιαα είπε:

Κορίτσια βοήθεια....3 μέρα συνεχόμενη θετικό τεστ ωορρηξίας....τι γίνεται μου λέτε :confused:

Υπαρχουν 3εκδοχες η μια ειναι οτι το σωμα σου προσπαθει να κανει ωορηξια αλλα καπου κολλαει το θεμα και η αλλη ειναι οτι εχω ακουσει οτι και οι εγκυουλες εχουν μερες αρκετες θετικα τεστ ωορηξιας!εχεις πολυκυστικες;(εγω εχω και καποιες φορες μου εβγαινε μερες θετικο το τεστ αλλα τελικα δεν ειχα κανει ωορηξια γιατι την τεσταρα με υπερηχο) μπορει 3 επισης να ξεκινησε να ανιχνευει την ορμονη και αυτη να αυξανεται σταδιακα

Just now, Τονιαα είπε:

Κορίτσια βοήθεια....3 μέρα συνεχόμενη θετικό τεστ ωορρηξίας....τι γίνεται μου λέτε :confused:

σ είπα βαλε φωτο να δούμε, μηπως ειναι διπλή ωορρηξια?

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Jamie said:

Υπαρχουν 3εκδοχες η μια ειναι οτι το σωμα σου προσπαθει να κανει ωορηξια αλλα καπου κολλαει το θεμα και η αλλη ειναι οτι εχω ακουσει οτι και οι εγκυουλες εχουν μερες αρκετες θετικα τεστ ωορηξιας!εχεις πολυκυστικες;(εγω εχω και καποιες φορες μου εβγαινε μερες θετικο το τεστ αλλα τελικα δεν ειχα κανει ωορηξια γιατι την τεσταρα με υπερηχο) μπορει 3 επισης να ξεκινησε να ανιχνευει την ορμονη και αυτη να αυξανεται σταδιακα

Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση άλλα μάλλον το σήμερινο  δεν είναι και τόσο θετικό κάπου μπερδεύτηκα...όποτε έγινε η ωορρηξία....Όχι δεν έχω πολυκυστικες...:mrgreen:

Ζουζουνα μπερδεύτηκα και τρομοκρατιθηκα γιατί είχα 2 μέρες συνεχόμενα άλλα τελικά το σήμερινο δεν είναι θετικό είναι πιο αχνο...

Έγινε η ωορρηξία και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...με τα συμπτώματα....μμμμμ...

Just now, kons27 said:

Καλημέρα κορίτσια!!! Χθες ήμουν 13ημερα ...! Πήγα στην γυναικολόγο γιατί είχα πολλά υγρά..Μ έκανε υπέρηχο κ Μ είπε ότι βλέπει αυγό...να σημειώσω ότι έχω μεγάλο κύκλο 32 ημερών .. Μ είπε ότι θα κάνω μικρότερο κύκλο αυτό τ μήνα...τώρα το αυγό πότε σπάει ξέρουμε? Στον υπέρηχο φάνηκε ένα μαύρο πράγμα Μ λέει αυτό είναι το αυγό...αν είχε σπάσει νωρίτερα θα φαινόταν στον υπέρηχο?έχω μπερδευτεί

Έπρεπε να τον είχες ρωτήσει...άλλα τέλος πάντων εύχομαι να είχες επαφή χθες και σήμερα επισεις...

• Μου αρέσει 1

Just now, kons27 είπε:

το αυγο σπαει γυρω στα 20-22 χιλιοστα σου ειπε ποσα χιλιοστα ειναι τωρα? αν ειχε σπασει δεν θα βλεπατε τιποτα. για να σου πει οτι θα κανεις μικροτερο κυκλο.σημαινει οτι το αυγο ειναι αρκετα μεγαλο κ ειναι ετοιμο ν α σπασει οποτε ξεκινα καθε μερα επαφες για μια εβδομαδα . 

εχθες ειχες επαφη? αν ειχες κ εχθες τοσο το καλητερο γιατι μπορει να εχει ηδη σπασει

Just now, Τονιαα είπε:

Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση άλλα μάλλον το σήμερινο  δεν είναι και τόσο θετικό κάπου μπερδεύτηκα...όποτε έγινε η ωορρηξία....Όχι δεν έχω πολυκυστικες...:mrgreen:

Ζουζουνα μπερδεύτηκα και τρομοκρατιθηκα γιατί είχα 2 μέρες συνεχόμενα άλλα τελικά το σήμερινο δεν είναι θετικό είναι πιο αχνο...

Έγινε η ωορρηξία και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...με τα συμπτώματα....μμμμμ...

Έπρεπε να τον είχες ρωτήσει...άλλα τέλος πάντων εύχομαι να είχες επαφή χθες και σήμερα επισεις...

ελα στο κλαμπ κ εγω εκει ειμαι τωρα ...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

ελα στο κλαμπ κ εγω εκει ειμαι τωρα ...

Από τις περισσότερες έχω ακούσει ότι δεν το σκεφτοτουσαν και έμειναν έγκυες...οποτε λέω να κάνω το ίδιο.. Χαχαχαχα να μην το σκέφτομαι....τώρα πως γίνεται αυτό δύσκολο....καλή μας επιτυχία ζουζουνα...

Just now, Τονιαα είπε:

Από τις περισσότερες έχω ακούσει ότι δεν το σκεφτοτουσαν και έμειναν έγκυες...οποτε λέω να κάνω το ίδιο.. Χαχαχαχα να μην το σκέφτομαι....τώρα πως γίνεται αυτό δύσκολο....καλή μας επιτυχία ζουζουνα...

καλη μας επιτυχία κοριτσι μου!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Τονιαα είπε:

Μπαααα και τις δύο φορές το σκεφτόμουνα!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧ said:

Μπαααα και τις δύο φορές το σκεφτόμουνα!!!

Εγώ έχω δύο κόρες και ήταν και οι δύο έκπληξη για καμμία δεν προσπάθησα...όποτε ούτε στο μυαλό μου υπήρχαν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...