Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Losr είπε:

@Ρούλα87 Δεν πειράζει μια από αποτυχία ήταν όλα θα πάνε καλά. Να σας πω και τα δικά μου. Αν δεν θυμάστε Δευτέρα ξεκίνησα διέγερση με rekovelle 14 μονάδες. Τον προηγούμενο μήνα έπαιρνα αντισυλληπτικά.Σήμερα έκανα υπέρηχο και είχαμε 3 11αρια στην δεξιά 2 11 αρια στην αριστερή, 2 ενιαρια στην αριστερή και ένα 7αρη στην αριστερή. Από αύριο ξεκινάω και orgalytran. Περιμένω να δω και την οιστραδιόλη αν μου την στείλουν. Όχι ότι θα καταλάβω αλλά λέμε τώρα.

Μπράβο κορίτσι πας πολύ καλά, εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Και ακόμα είναι νωρίς σχετικά. Τα 7 πιστεύω θα τα πάρεις σίγουρα μην πω 8 αλλά παίζει να μεγαλώσει κ κανένα ακόμα που τώρα να μην το βλέπετε. Μου είχε πει ο γιατρός πως κάποια μπορεί να φαίνονται μικρά γιατί πιέζονται αλλά όσο προχωράμε και ειδικά στην ωοληψια μπορεί να είναι και περισσότερα. 🤞🤞🤞🤞 Καλή επιτυχία!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Emilly είπε:

Ο ι γλυκειά μου...εγώ το χαιβανι υγρά καταλάβαινα λίγο πριν τον προγεννητικό που έκανα κ κολπική καλιεργεια κ το θυμάμαι γιατί πάντα έλεγα αχ θα έχω μύκητες για να έχω τέτοια..πριν είχα ότι έχω πάντα...εγώ χθες είδα μια βλενα κ κατάλαβα ότι πλησιάζουν οι μέρες συν ότι ένιωθα την μήτρα τούβλα κ όντως είναι...περίμενα να βρει κροκόδειλο μέσα ο άλλος.λεω πονάω...

Άρα αφού σήμερα αύριο κάνω ωορηξια θα αρχίσω κ νωρίς τα τεστ;;;;;ου...πάρτυ.

αν είδες βλεννα απο αιμα ειναι η ωορρηξια σου σημερα ή αύριο!!μην τις αφήσεις ανεκμεταλευτες 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Tina90 είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι.. Όμως πάμε δυναμικά για τον επόμενο!!! Και εγώ αδιαθετησα Παρασκευή βράδυ στις 1.00 η ώρα.. Όμως... σήμερα δεν έχω τίποτα.. Και γενικά από εχθές δεν έχω πάρα μόνο κάτι ροζ , ανοιχτό ξεθοριασμενο κόκκινο να το πω ... Δεν ξέρω,  τα παίξε και εμένα ο κύκλος μου.... Κανονικά έχω 5 μέρες κανονικό αίμα και αρκετό και άλλες 3 καφέ.. μέχρι να καθαρίσω,  σύνολο δηλαδή 8 ! Πάντα! Τώρα είχα μόνο 2 μέρες αίμα και όχι κανονική ροή,  ήταν όμως κανονικό το χρώμα όπως τις άλλες φορές,  αλλά δεν ξέρω που πήγε  Έχω αρχίσει να αγχώνομαι ρε γαμωτο ... Μάλλον ειμαι στρεσαρισμενη , δεν ξέρω τι Να πω ..

Μην αγχωνεσαι.. Μπορει απο την αλλαγη καιρου.. Μποριε απο το αγχος.. Ολα παιζουν ρολο.. Χαλαρωσε και βουρ στον πατσα.. Θα ειμαστε μαζι πανω κατω αυτον τον μηνα.. 

2 hours ago, Sofi_ABC said:

Μετα απο τις συστασεις θα ηθελα να ρωτησω οσες απο εσας εχετε αναλογη εμπειρια σχετικα με τη γυμναστικη. Γνωριζω πως εντονη γυμναστικη αντεδεικνυται στην εγκυμοσυνη αλλα τι γινεται στο διαστημα μεχρι να διαπιστωθει;

Τρεις φορες την εβδομαδα τρεχω απο 6 χιλιομετρα και κανω και ενα μισαωρο ασκησεων (κοιλιακοι, χερια, ποδια). Εξακολουθω το προγραμμα μου και στο διαστημα μεταξυ ωορηξιας-περιοδου. Ειχε καποια απο εσας που εμεινε εγκυος δυσκολια με τη γυμναστικη τις πρωτες εβδομαδες, ή -γενικα για οσες προσπαθουν- σταματαει καποια να γυμναζεται το διαστημα ωορηξιας-περιοδου μεχρι να μαθει αν ειναι εγκυος; 

Αχ νομίζω όλα είναι στον ανθρώπο τελικά έχω γνωστη κολλημένη με την γιόγκα και όταν ήταν έγκυος την έβλεπα με την κοιλιά τούρλα να κάνει κάτι ανάποδα περίεργα τι να πω, εγώ εδώ χεστηκα πάνω μου να κάνω και άλλη επαφή μην είμαι έγκυος αχχαχαχ 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

1 ώρα πρίν, elena93 είπε:

Γεια σου Τινα.. και εγω μια απο τα ιδια τον προηγουμενο μηνα μονο μια μερα κανονικο και μετα 3 μερες περιπου σαν καφε να το πω δεν ξερω.. και το αλλο απο τοτε που προσπαθουμε για μωρακι ο κυκλος παει μεχρι και 40 μερες δεν ξερω τι φταιει.. 

Εμένα γενικά δεν άλλαξε από όταν ξεκινήσαμε,  δεν ήταν βέβαια σταθερός 2 χρόνια τώρα αλλά ήταν από.το αγχος μου... τσεκαρισμένο :shock: Έχεις κάνει κάποια εξέταση τώρα τελευταία η έκανες κάποια θεραπεία? Εγώ μίλησα με τον γιατρό μου και είναι λογο μιας θεραπείας που κάναμε με το σύζυγο.. Είναι φυσιολογικό μου είπε..

Just now, Sofiamar93 είπε:

Μην αγχωνεσαι.. Μπορει απο την αλλαγη καιρου.. Μποριε απο το αγχος.. Ολα παιζουν ρολο.. Χαλαρωσε και βουρ στον πατσα.. Θα ειμαστε μαζι πανω κατω αυτον τον μηνα.. 

Ναι και εγώ νομίζω θα είμαστε μαζί :x Άντε με το καλό σε οοολλλεεςς μας !!! Μίλησα με το.γιατρο μου και μου είπε ότι είναι έτσι η περίοδος λογο της θεραπείας που κάναμε για τη φλεγμονή μετά την υστεροσκόπηση .. αποβάλει οτι έχει μείνει και είναι απόλυτα φυσιολογικό,  να μην ανησυχώ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

αν είδες βλεννα απο αιμα ειναι η ωορρηξια σου σημερα ή αύριο!!μην τις αφήσεις ανεκμεταλευτες 

Όχι αίμα μόνο βλενα.αλλα νομίζω σήμερα ως αύριο θα το ρίξω.εννοειτσι έκανα και σήμερα κ αύριο θα κάνω και μεθαύριο.και ξάπλωσα από δεξιά μεριά μετά που μου είπε αυτός δεξιά ωοθήκη είναι το ωάριο.τι άλλο θα κάνω θεέ μου.....βρε κάνω δεν κάνω κ όλα καλά είναι κ λες καμιά φορά γιατί δεν γίνεται;;;;; Τι να πω...θα δούμε κ αυτό τον μήνα.θα δω θερμοκρασία αυτές τις μέρες 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Γράψατε πολλά πάλι εχθές. Θα τα διαβάσω σε λιγάκι όλα! 

Ψυχολογία χάλια για εμένα σήμερα.. τα πονάκια έγιναν πιο έντονα και πλέον είμαι σίγουρη ότι με παίζει και θα μου έρθει πολύ νωρίτερα. Κλαίγοντας έβαζα τις σερβιέτες στην τσάντα μου για τη δουλειά:( Ποντάρω σε εσάς να μου φτιάξετε τη διάθεση και ελπίζω να έχουμε κάποιο θετικό τεστ σήμερα, να κάνει το κλίμα χαρούμενο:D

• Μου αρέσει 3

Just now, vasiliki2020 είπε:

Καλημερα κορίτσια τι κανετε;

Καλημέρα κ από μένα...εγώ κλωσαω τα αβγά μου.να δω τι θα κάνω κ αυτό τον μήνα.τωρα εγώ έχω επαφές χθες προχθές θα έχω κ σήμερα κ κάθε μέρα....μόνο προχθές είχαμε να το κάνουμε τρεις μέρες.ελπιζω η τριήμερη αποχή να το δυνάμωσε 

• Μου αρέσει 3

Just now, Dimitra94 είπε:

Ψυχολογία χάλια για εμένα σήμερα.. τα πονάκια έγιναν πιο έντονα και πλέον είμαι σίγουρη ότι με παίζει και θα μου έρθει πολύ νωρίτερα. Κλαίγοντας έβαζα τις σερβιέτες στην τσάντα μου για τη δουλειά:( Ποντάρω σε εσάς να μου φτιάξετε τη διάθεση και ελπίζω να έχουμε κάποιο θετικό τεστ σήμερα, να κάνει το κλίμα χαρούμενο:D

Έλαβα μην πέφτεις ποσα κοριτσια είχανε κανονικότατα πονους περιόδου και τελικά ήταν έγκυος. Ποτε περιμενεις 

Just now, Emilly είπε:

Καλημέρα κ από μένα...εγώ κλωσαω τα αβγά μου.να δω τι θα κάνω κ αυτό τον μήνα.τωρα εγώ έχω επαφές χθες προχθές θα έχω κ σήμερα κ κάθε μέρα....μόνο προχθές είχαμε να το κάνουμε τρεις μέρες.ελπιζω η τριήμερη αποχή να το δυνάμωσε 

Ισχύει ότι η καθημερινή επαφή δεν κάνει καλό στο σπέρμα. Κλωσα εσυ και όλα θα πάνε καλα:x εγω 6 μέρες ακόμα αναμονη αχχ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Dimitra94 είπε:

Μη κλαίς κορίτσι μου...αααααα ξέρεις εγώ πήγαινα τουαλέτα πριν δύο χρόνια κ έκλαιγα να μην δω αίμα...μην το κάνεις αυτό προσπάθησε να το διώξεις το έχω ζήσει και δεν αντέχεται με τίποτα.σφιγκομουν να μην βγει αίμα.ασε τον όμορφο οργανισμό σου να λειτουργήσει να πονέσει να έρθει η να μην έρθει περίοδος,μετά όταν αποφασίσει η φύση να μείνεις και έγκυος μια ομορφιά όλα.μικρη είσαι δεν έχεις κανένα λόγο για τέτοιες στενοχώριες.εδω εγώ στο κατώφλι της τρίτης ηλικίας κ ακόμα λέω ααααα το χω ακόμα χαχαχαχαχα.

Έλαβα μην πέφτεις ποσα κοριτσια είχανε κανονικότατα πονους περιόδου και τελικά ήταν έγκυος. Ποτε περιμενεις 

Ισχύει ότι η καθημερινή επαφή δεν κάνει καλό στο σπέρμα. Κλωσα εσυ και όλα θα πάνε καλα:x εγω 6 μέρες ακόμα αναμονη αχχ

Εσύ μια χαρά φτάνει ο καιρός.σε τρεις μέρες αν έχεις hometest  μη το λυπάσαι ξεκινα.εγω δεν παρήγγειλα καν.πεντε μέρες πριν τη περίοδο θα παραγγείλω μην ξεκινήσω πάλι τα καραγκιοζιλικια κ κάνω δέκα μέρες πριν...και μετά θα ξεμεινω κ θα με βάλει ο άλλος τιμωρία...γιατί όταν τα τρώω τον στέλνω φαρμακείο.

• Χαχα 2

Just now, Emilly είπε:

Μη κλαίς κορίτσι μου...αααααα ξέρεις εγώ πήγαινα τουαλέτα πριν δύο χρόνια κ έκλαιγα να μην δω αίμα...μην το κάνεις αυτό προσπάθησε να το διώξεις το έχω ζήσει και δεν αντέχεται με τίποτα.σφιγκομουν να μην βγει αίμα.ασε τον όμορφο οργανισμό σου να λειτουργήσει να πονέσει να έρθει η να μην έρθει περίοδος,μετά όταν αποφασίσει η φύση να μείνεις και έγκυος μια ομορφιά όλα.μικρη είσαι δεν έχεις κανένα λόγο για τέτοιες στενοχώριες.εδω εγώ στο κατώφλι της τρίτης ηλικίας κ ακόμα λέω ααααα το χω ακόμα χαχαχαχαχα.

Εσύ μια χαρά φτάνει ο καιρός.σε τρεις μέρες αν έχεις hometest  μη το λυπάσαι ξεκινα.εγω δεν παρήγγειλα καν.πεντε μέρες πριν τη περίοδο θα παραγγείλω μην ξεκινήσω πάλι τα καραγκιοζιλικια κ κάνω δέκα μέρες πριν...και μετά θα ξεμεινω κ θα με βάλει ο άλλος τιμωρία...γιατί όταν τα τρώω τον στέλνω φαρμακείο.

Εννοείται σιγα μην τα λυπηθώ.και αμα εχει γινει κάνα θαύμα θα κάνω παρτυ χαχΧ

• Χαχα 2

Εννοείται σιγα μην τα λυπηθώ.και αμα εχει γινει κάνα θαύμα θα κάνω παρτυ χαχΧ

Στο εύχομαι ρε κορίτσι τώρα τις γιορτές να γεμίσουν οι κοιλίες...και όχι με κουραμπιέ χαχαχαχαχα 

• Χαχα 2

5 ώρες πρίν, Emilly είπε:

Όχι αίμα μόνο βλενα.αλλα νομίζω σήμερα ως αύριο θα το ρίξω.εννοειτσι έκανα και σήμερα κ αύριο θα κάνω και μεθαύριο.και ξάπλωσα από δεξιά μεριά μετά που μου είπε αυτός δεξιά ωοθήκη είναι το ωάριο.τι άλλο θα κάνω θεέ μου.....βρε κάνω δεν κάνω κ όλα καλά είναι κ λες καμιά φορά γιατί δεν γίνεται;;;;; Τι να πω...θα δούμε κ αυτό τον μήνα.θα δω θερμοκρασία αυτές τις μέρες 

ωραια τελεια κοριτσακι μου!!πολύ χαίρομαι!!ναι να την δεις την θερμοκρασία σου!!!εγω σημερα 3η μέρα αυξημένη κ επιτέλους πηγε 36,8 κάτι που όσο θηλαζα δεν το έβλεπα αυτο.

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

ωραια τελεια κοριτσακι μου!!πολύ χαίρομαι!!ναι να την δεις την θερμοκρασία σου!!!εγω σημερα 3η μέρα αυξημένη κ επιτέλους πηγε 36,8 κάτι που όσο θηλαζα δεν το έβλεπα αυτο.

Εμένα ακόμα δεν πρέπει να έγινε ηηη γίνεται σήμερα δεν ανέβηκε...το θέμα είναι ότι ο γιατρός είπε να γίνει κάθε μέρα επαφή αυτές τις μέρες....τι θα γίνει όμως θα μείνει κανένα σπέρμα;;;μήπως αραιώσει εντελώς..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...