Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Έχω πολιτιστικές


Recommended Posts

Κορίτσια για σας έχω πολιτιστικές και έχω αρκετή τριχοφυΐα είχα κάνει εξετάσεις και μου είπε ότι έχω υψηλά τα ανδρογόνα πριν πολλά χρόνια όλα αυτά έπαιρνα αντισυλληπτικά περίοδο είχα και έχω κάθε μήνα έχει εδώ και αρκετό καιρό που παντρεύτηκα και έχω φύγει εξωτερικό είπαμε με τον σύζυγο να βάλουμε μπρος για παιδάκι το θέμα μου είναι ότι φοβάμαι λόγω τριχοφυΐας και υψηλών ανδρογωνων μήπως δεν μπορέσω να μείνω έγκυος κάποια κοπέλα με παρόμοιο πρόβλημα και να κατάφερε να κάνει παιδάκι χωρίς να την εμποδίσουν τα υψηλά ανδρογόνα???
Να πω πως τα χάπια τα έπαιρνα για αρκετά χρόνια χωρίς καμία διαφορά ούτε να ελατοθει η τριχοφυΐα και χωρίς μεγάλη διαφορά στις εξέτασης μου σας ευχαριστώ παρά πολύ ολους

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Για την τριχοφυΐα η λύση είναι μία , λέηζερ, μόνο με αυτό θα απαλλαγείς χωρίς να ταλαιπωρείς το δέρμα σου και χωρίς να προκαλείς μεγαλύτερη ζημιά.

Τώρα για τα ανδρογόνα ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου  πω, και εμένα ήταν πολυ υψηλά, θυμάμαι όμως πως έκανα θεραπεία και ο τότε γιατρός μου είχε δώσει κάτι χάπια συγκεκριμένα για αυτό αλλά δεν θυμάμαι καθόλου πια ήταν (έχουν περάσει 20 χρόνια), και παρέμειναν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Καλό είναι να τα συζητήσεις με έναν γιατρό όλα αυτά, γενικότερα οι ορμόνες πρέπει να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα προκειμένου να επιτευχθεί μία εγκυμοσύνη.

Εγώ τελικά έκανα παιδάκι με εξωσωματική αλλά όχι λόγω πολυκυστικών, (αν και οι ορμόνες μου ήθελαν ρύθμιση και μου δημιούργησαν διάφορα θέματα).


 
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!!! Και εγώ έχω πολυκυστικες ωοθήκες και έχω και εγώ έντονη τριχοφυία. Αλλά όταν είχα κάνει ορμονολογικες δεν ειχα υψηλά ανδρογόνα, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Μου είχε πει η γυναικολόγος μου να μην πάρω καθόλου φάρμακα γιατί εμένα δεν με επηρέασε κάπου πέρα από τον κύκλο της περιόδου. Δλδ οι πολυκυστικες έχουν κάποιες επιδράσεις όπως είναι η τριχοφυία, η ακμή, η παχυσαρκία και προβλήματα με τον κύκλο. Όσες κοπέλες που ήξερα είχαν πολυκυστικες έπαιρναν αντισυλληπτικά. Εμένα η γυναικολόγος μου μου είπε να μην πάρω και επιβαρύνω τον οργανισμό μου καθώς ήμουν και μικρή. Μου είπε μόνο αν σε ενοχλεί ο κύκλος τότε έλα να το ξανασυζητήσουμε. Όταν ξεκίνησα σεξουαλικές επαφές αυτό άρχισε να εξαλείφεται τελείως και έτσι δεν χρειαστηκε να πάρω ποτε. Όμως όταν θέλαμε να προσπαθήσουμε για παιδί, φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσα να μείνω έγκυος. Έτσι πριν προσπαθήσω πήγα για έναν προγεννητικό έλεγχο και εκεί ρωτησα τη γυναικολόγο η οποία ήταν καθησυχαστικη και μου είπε να αποβαλω το άγχος γιατί με βάση τα στοιχεία που έβλεπε μπορούσα να μείνω κανονικα. Μου είπε πως οι σάλπιγγες παιζουν έναν από τους καθοριστικοτερους ρόλους και εμένα ήταν παραπάνω από καλές! Έτσι μου έφυγε και εμένα το άγχος και έμεινα έγκυος στους 5 μήνες όπου είχα μια παλινδρομη και μετά από δύο μήνες προσπαθειών (ουσιαστικά μετά από 5, γιατι αφησαμε 3 μήνες να περάσουν) τη δεύτερη φορά όπου και είμαι στο μήνα μου και περιμένω το παιδάκι μου!!! Νομίζω πως αν σε προβληματίζει κάτι μπορείς να το συζητήσεις με τον γυναικολόγο σου και αν δει κάτι ανησυχητικό θα δείτε για το πώς θες να συνεχισεις. Πάντως οι περισσότεροι γιατροί σου λενε μετά από 6 μήνες η' 1 χρόνο προσπαθειών να τους επισκεφτείς για περαιτέρω έλεγχο. Μην αγχώνεσαι. Πολυκυστικες έχουν πολλές γυναίκες και μια χαρά πιάνουν παιδάκια. Για τα ανδρογόνα, δυστυχώς, δεν ξέρω. 


Lilypie - (I2vc)

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...