Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Losr είπε:

Δεν θυμάμαι την ηλικία σου αλλά εγώ είμαι υπέρ του ένα.

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Με το καλό!!!!  Γιατί φοβάται επιπλοκές με δίδυμη κύηση? Εμένα δύο είχε πει εξαρχής.

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

'ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???'‏

Recommended Posts

Καλημερα τσουπρες!!! Τι μου κανετε?

Εφακη και γω κυκλο εχω 25 με 30 ημερων οταν προσπαθουσαμε στο γιο μου η γυναικολογος μου τοτε μου ειχε πει οτι κανω ωορρηξια 17η με 18η μερα τωρα ομως κανω τη 15η με 16η μερα το ανακαλυψα με υπερηχο και με τα τεστ. Οποτε αν δεν εχεις κατι ωστε να την καταλαβαινεις την ωο απλα εχε συνεχεια επαφες μερα παρα μερα καθε μερα και σιγουρα θα εισαι τυχερη.............!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 764
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθα κι εγωωωωω....

Τι μου κανετε?

Ευτυχια ελπιζω να ειναι καλα ο αντρας σου ειχαμε κι εμεις τα ιδια με τον δικο μου οταν ημουν 7 μηνων εγκυος του βγηκε ενα φορτηγο απο το πουθενα και πεταχτηκε αυτος απο τη μηχανη ευτυχως και η μηχανη καρφωθηκε απο κατω απο το φορτηγο και να σκεφτεις εγω ημουν απο πισω με το αυτοκινητο και τα ειδα οοοοοοοολα!!!Γι'αυτο τωρα το μικρο μου εχει βγει τρελο!!!Εφερε 500 τουμπες απο την ταραχη μεσα στην κοιλια...Και ενω στην αρχη ο δικος μου ειχε ψιλοτρομαξει και δεν ψαχνοταν για μηχανη (γιατι η παλια διαλυθηκε) τωρα σιγα σιγα μου το ξεφουρνιζει παλι.Ασχετο μεν αλλα ηθελα καπου να πω και αυτον τον πονο μου!!!

Νικολετα μου κανα νεο απο την κοκκινοσκουφιτσα εχουμε?

Εφακη ασε τα συμπτωματα και χαλαρωσε...

Οι υπολοιπες τσουπρες τι κανουν?

Φιλακιααααααα

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημερα τσουπρες!!! Τι μου κανετε?

Εφακη και γω κυκλο εχω 25 με 30 ημερων οταν προσπαθουσαμε στο γιο μου η γυναικολογος μου τοτε μου ειχε πει οτι κανω ωορρηξια 17η με 18η μερα τωρα ομως κανω τη 15η με 16η μερα το ανακαλυψα με υπερηχο και με τα τεστ. Οποτε αν δεν εχεις κατι ωστε να την καταλαβαινεις την ωο απλα εχε συνεχεια επαφες μερα παρα μερα καθε μερα και σιγουρα θα εισαι τυχερη.............!

Ποντικάκι, αυτά τα τεστ ωορρηξίας είναι αξιόπιστα? Και πότε τα κάνουμε?

vAICp3.png

Ποντικάκι, αυτά τα τεστ ωορρηξίας είναι αξιόπιστα? Και πότε τα κάνουμε?

Καλημερα, εγω τα εκανα απο τη 12η μερα μεχρι που μου βγηκε θετικο τη 15η μερα εκανα ενα και την επομενη και ητανε αρνητικο αλλα ρωτησα και μου ειπαν οτι ετσι ειναι το φυσιολογικο.

Πρωτη φορα τα χρησιμοποιησα και εχω διαβασει κοπελες που τις βοηθησανε να βρουνε τη μερα ωο και μεινανε εγκυουλες με τα τσετ!!!!!

ευχομαι την κοκκινοσκουφιτσα να τη φαει ο λυκος ;)

χαχαχαχαχαχα αλλα να μη περασει ο κυνηγος δει τη φουσκωμενη κοιλια του λυκου και την ελευθερωσει!!! χαχαχαχα

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια σας κουκλες μου, τι κανετε ???

Ποντικακη μου,χαχαχα...καλο αυτο... ο κυνηγος να περασει, να ξεφουσκωσει την κοιλια του λυκου, και να φουσκωσει τις δικες μας με σπορακιααααα...!!!

τιποτα ακομα, και αρχηζει παλι το αγχως...ουτε πονους δεν εχω ουτε το σπυρακι της περιοδου δεν εμφανιστηκε...υπομονη κανα δυο μερουλες ακομα και βλεπουμε...:P

Καλημέρα κοριτσάκια:D Παρασκευή σήμερααααααααα

Εγώ περιμένω λογικά να αδιαθετήσω στις 22, οπότε πάω για ορμονολογικές και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα πάρω κλομιφαίνη. Ο Θεός βοηθός:D

vAICp3.png

Καλημερουδια σας κουκλες μου, τι κανετε ???

Ποντικακη μου,χαχαχα...καλο αυτο... ο κυνηγος να περασει, να ξεφουσκωσει την κοιλια του λυκου, και να φουσκωσει τις δικες μας με σπορακιααααα...!!!

τιποτα ακομα, και αρχηζει παλι το αγχως...ουτε πονους δεν εχω ουτε το σπυρακι της περιοδου δεν εμφανιστηκε...υπομονη κανα δυο μερουλες ακομα και βλεπουμε...:P

Υπομονη να περασει το Σαβ/κο και μετα.................. θα πας για χοριακη!!!

Αφου δεν εχεις και κανενα υποπτο σημαδι μακαρι Νικολετα μου να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!

Καλημέρα κοριτσάκια:D Παρασκευή σήμερααααααααα

Εγώ περιμένω λογικά να αδιαθετήσω στις 22, οπότε πάω για ορμονολογικές και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα πάρω κλομιφαίνη. Ο Θεός βοηθός:D

Εγω περιμενω μια μερα μετα 23 -26 αντε πρωτα θα μας πεις εσυ τα νεα και μετα εγω χαχαχαχαχαχα!!!!

ουφφφφφφφφφφφ να μην περνανε και οι μερες να δουμε εαν πιασαμε κανενα ψαρι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ! μη μου πεφτεις και αρχισουμε ολες να αγχωνομαστε πρεπει να ειμαστε ψυχραιμες αν και εμενα κατι με επιασε απο χθες και ενω δεν ηξερα ποσο ειχε ο μηνας τωρα ξερω σε ποσες μερες δεν περιμενω........... αλλα οχι θα παρω το μυαλο μου απο κει.

Ο αντρουλης μου σημερα με ρωτησε μες την αγωνια λες να τα καταφεραμε αυτο το μηνα και τον πηρα απο τα μουτρα οτι δεν ξερω δεν αισθανομαι τπτ και τετοια χαζα του ελεγα και με κοιταγε με το στομα ανοιχτο. Αφου με τα χαπια αλλα και απο τοτε που προσπαθουμε εχω τα πιο περιεργα συμπτωματα και αποφασισα να μη τα δινω σημασια μονο το συμπτωμα της περιοδου δεν εχω οοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα αλλα ναι. Αρα καθε μηνα επρεπε να ειμαι εγκυος χαχαχαχαχα

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Aχχχχ, καρδουλες μου...βλεπω ολες μες' στην αγωνια...ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗ και ολες θα πιασουμε σπορακια, εγω το πηρα αποφαση(λεμε τωρα), οταν ειναι να γινει θα γινει :rolleyes:

Διαφημίσεις

Αχ! βρε κοριτσια οσο και να μη θελω να το σκεφτομαι το στηθος μου δε με αφηνει, οι θηλες μου με ενοχλουν πααααααααααρα πολυ και το στηθος μου ειναι διαφορετικο. Μολις βγαλω το σουτιεν νοιωθω μια ανακουφιση ενω δε με ζοριζει αλλα μετα και η μπλουζα με ενοχλει............. Την ξερω τη μοιρα μου θα ερθει η κοκκινη κυρια και θα με προσγειωση...........αλλα καπου πρεπει να τα πω για να μη το σκεφτομαι. Τα ειπα ξελαφρωσα και το ξεχναω!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Κουκλιτσες μου, καλημερα σας !!!

Τι μου κανετε ???

Κοριτσακια μου, εγω σημερα ξυπνησα με τοσα υγρα που νομιζα οτι ηρθανε, ομως τιποτα...:tongue: και αρχησε να ποναει λιγο η κοιλια μου και το στηθος μου, πολυ λιγο ομως, αφου νομιζω οτι το φανταζομαι και οτι δεν ειναι πονος...δεν ξερω τι τρεχει, κατι παιζεται παντος (εκτος αν ειναι απο τα χαπια που πηρα τον προηγουμενο μηνα)και τοτε παω πασο...

Καλο σαββατοκυριακο σε ολες, φιλια !!!

Κουκλαρες μου καλημερουδια σας !!! Τι κανετε ???

Ελανακη μου, πως παει το φουσκωμα??? χαλαρα με την φασινα...

Καλα νεα θελεις ? αν μεχρι αυριο δεν ερθει η "κυρια", θα παω στο γιατρο...αυτο το μηνα δεν εχω την υπομονη του προηγουμενου (εκανα ολο το μηνα υπομονη προσπαθοντας να μην το σκεφτομαι), θα παω να μαθω νωρις τι να περιμενω...ουφφφφ...αυτα !!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια μας τι κανουνε ???

Κουκλαρες μου καλημερουδια σας !!! Τι κανετε ???

Ελανακη μου, πως παει το φουσκωμα??? χαλαρα με την φασινα...

Καλα νεα θελεις ? αν μεχρι αυριο δεν ερθει η "κυρια", θα παω στο γιατρο...αυτο το μηνα δεν εχω την υπομονη του προηγουμενου (εκανα ολο το μηνα υπομονη προσπαθοντας να μην το σκεφτομαι), θα παω να μαθω νωρις τι να περιμενω...ουφφφφ...αυτα !!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια μας τι κανουνε ???

Αντε να δουμε λοιπον....... Θα περιμενουμε να ακουσουμε ευχαριστα!!!!

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...