Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σου κοπέλα μου τι κάνεις?Αααχ αυτό με το σπίτι ήταν το μεγαλύτερο δώρο πιστεύω είναι πολύ καλό να ετοιμάζεις ένα σπίτι που θα μείνεις μέσα για πάντα και στο λέω εγω που έχω άντρα στρατιωτικό και αυτό για εμάς θα αργήσει ακόμα.Να το χαρείς σου εύχομαι να γεμίσει χαρά και ευτυχία!

Κι εγω που θήλασα 15 μήνες το ίδιο θα σου πω ήταν η πιο μεγάλη ευτυχία που έχω νιώσει όταν με κοίταγε στα μάτια και θήλαζε απιστευτο.Βέβαια δεν είχα και κανένα πρόβλημα πέρα της κούρασης αν είχα μάλλον διαφορετικά θα στα έλεγα.

ναι ρε συ φοβερο δωρο ηταν αυτο κ στο ασχετο τελειως!!!!

ο αντρας σου παιρνει μεταθεσεις γι αυτο το λες η για οικονομικους λογους? εγω ετσι που ειναι η κατασταση δεν επαιζε να παρουμε στεγαστικο φοβομασταν αλλα τελικα τα πραγματα ηρθαν ονειρο!!!! οσο για το θηλασμο πραγματικα μακαρι να πανε ολα καλα κ να μην εχουμε προβλημα! πως πας με την διατροφη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τάισα, άλλαξα, κοίμισα το αγγελάκι μου και ήρθα:P

Γεωργία μου επειδή είχα την 1η φορά οξύ τοκετό, είμαι υποψήφια να το ξαναπάθω. Μου το είχε πει ο γυναικολόγος μου μόλις γέννησα και μου το ξαναείπε και στην προηγούμενη επίσκεψη που είχα.

Αύριο έχω οφθαλμίατρο το πρωί για να δώσει ξανά το οκ για φυσιολογικό τοκετό και το βραδάκι γιατρό να δούμε την μπέμπα μας!

αχ με το καλο ελευθερια μου! να δουμε ποσο μεγαλωσε το μπουμπουκι!! πόσο καιρο εχεις να τη δεις? και τι βαρος ειχε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεωργία μου επειδή είχα την 1η φορά οξύ τοκετό, είμαι υποψήφια να το ξαναπάθω. Μου το είχε πει ο γυναικολόγος μου μόλις γέννησα και μου το ξαναείπε και στην προηγούμενη επίσκεψη που είχα.

Αύριο έχω οφθαλμίατρο το πρωί για να δώσει ξανά το οκ για φυσιολογικό τοκετό και το βραδάκι γιατρό να δούμε την μπέμπα μας!

αντε καλη επιτυχια κοριτσακι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

σιγουρα!! μακαρι να μπορεσω να θηλασω παντως! αυτο που ξερω ειναι οτι θα προσπαθησω!;)

τι κανεις Αναστασια μου? και εγω θελω πολυ να θηλασω! δεν εχω ιδεα πως θα ειναι αλλα το θελω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!! ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Εσύ μικρή και ξεμυαλισμένη να μιλήσεις με την γυναικολόγο σου αυτή η διατροφή είναι ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

Απλά στην έστειλα για να μη κάνεις χειρότερα και στερείς από τον εαυτό σου θρεπτικά συστατικά μίλα με τη γιατρό σου στείλε την με ενα fax και αν συμφωνεί ακολούθησέ την.Εγω είπα και στην Πόπη την Παρασκευή έφαγα σουβλάκια (ξέρεις καλαμάκια για εμάς κάτω) με λίιιγες πατατούλες τζατζικάκι ντοματούλα απλα χωρις πίτα (γιατι μία πίτα ίσον 4 φέτες ψωμί:confused:) και μετρήθηκα 102 μια χαρά δηλαδή μη το παρακάνεις.

Α και σήμερα θέλω κρουασάν ζαμπον τυρί:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την!Αχ τι να πω υπομονή και με ένα γρήγορο πόνο;)!

Αχ θα τη δεις σήμερα τι καλά περιμένουμε νέα σου!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Εσύ μικρή και ξεμυαλισμένη να μιλήσεις με την γυναικολόγο σου αυτή η διατροφή είναι ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

Απλά στην έστειλα για να μη κάνεις χειρότερα και στερείς από τον εαυτό σου θρεπτικά συστατικά μίλα με τη γιατρό σου στείλε την με ενα fax και αν συμφωνεί ακολούθησέ την.Εγω είπα και στην Πόπη την Παρασκευή έφαγα σουβλάκια (ξέρεις καλαμάκια για εμάς κάτω) με λίιιγες πατατούλες τζατζικάκι ντοματούλα απλα χωρις πίτα (γιατι μία πίτα ίσον 4 φέτες ψωμί:confused:) και μετρήθηκα 102 μια χαρά δηλαδή μη το παρακάνεις.

απλα θελω να εχω μια διατροφη σαν βαση προς το παρον, να ξερω περιπου τι επιτρεπεται! κ θα την εμπλουτισω λιγο :tongue:!!!

την αλλη Πεμπτη θα παω γιατρο κ θα της πω! αυτη η βδομαδα θα περασει ετσι κ την επομενη ελεγα ετσι κ αλλιως να νηστεψω!

αυριο γιορταζει ο μπαμπας μου κ θα μας κανει τραπεζι κ σκεφτομαι να φαω κ ενα γλυκακι κ τις υπεροχες κοτοκροκετες της μαμας!!

φαε κρουασαν καλε!!! μια παρανομια παντα επιτρεπεται!!!!!:lol:

BJVqp3.png

χχαχαχαχχαχαχαχα ε μα το εχουν παρακανει με τις διαιτες πια!!!! που να ειχαν κ προβλημα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ναι ρε συ φοβερο δωρο ηταν αυτο κ στο ασχετο τελειως!!!!

ο αντρας σου παιρνει μεταθεσεις γι αυτο το λες η για οικονομικους λογους? εγω ετσι που ειναι η κατασταση δεν επαιζε να παρουμε στεγαστικο φοβομασταν αλλα τελικα τα πραγματα ηρθαν ονειρο!!!! οσο για το θηλασμο πραγματικα μακαρι να πανε ολα καλα κ να μην εχουμε προβλημα! πως πας με την διατροφη?

Λόγω μεταθέσεων έχουμε αποφασίσει ότι θα μείνουμε Κρήτη στο τέλος αλλα μέχρι τότε έχουμε 2 μεταθέσεις ακόμα οι οποίες μπορεί να είναι ευνοικές μπορεί και όχι οπότε θα ήταν δύσκολο να φτιάξουμε το σπίτι κάτω.Με το καλό όταν φτάσει ο καιρός το οικόπεδο και τα μισά χρήματα υπάρχουν θα το φτιάξουμε.Με τη διατροφή και τις μετρήσεις μια χαρά με τις λιγούρες και τις γουρουνιές που θέλω να κάνω άσχημα.Θέλω κρουασάν ζαμπον τυρι!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργία αύριο έχω γιατρό κοπέλα μου.

Αααχ ξέρω να διαβάζω μη νομίζεις απλά αυτό το κρουασάν έχει μπλοκάρει τις αισθήσεις μου συγνώμη!!!χαχαχα:lol:

Θα πάρω και τα up and go από amazon χθες το κοίταγα και συμφέρει απίστευτα!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Λόγω μεταθέσεων έχουμε αποφασίσει ότι θα μείνουμε Κρήτη στο τέλος αλλα μέχρι τότε έχουμε 2 μεταθέσεις ακόμα οι οποίες μπορεί να είναι ευνοικές μπορεί και όχι οπότε θα ήταν δύσκολο να φτιάξουμε το σπίτι κάτω.Με το καλό όταν φτάσει ο καιρός το οικόπεδο και τα μισά χρήματα υπάρχουν θα το φτιάξουμε.Με τη διατροφή και τις μετρήσεις μια χαρά με τις λιγούρες και τις γουρουνιές που θέλω να κάνω άσχημα.Θέλω κρουασάν ζαμπον τυρι!!!

γεωργια μου καθε μερα ζυγιζεσαι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...