Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

βασικα εγω που τα ηθελα 2 ιδια ολα δεν ειχε..μονο σε ενα φορμακι ειχε...κ υποψιαζομουν οτι το αλλο το ειχες παρει εσυ...χεχε

κ ετσι τα πηρα διαφορετικα!!

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? ΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια να ρωτησω κατι τωρα που σας διαβαζα παλι διαβασα οτι χανεις κιλα με τον θηλασμο εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 47 κιλα και τωρα ειμαι 58 πανω κατω δηλαδη τα περισσοτερα θα χαθουν οταν γεννησω και θα χασω και με τον θηλασμο?στον θηλασμο δεν πρεπει να κανουμε ειδικη διατροφη ετσι?αλλα ουτε διαιτα?θα ηθελα να κανω κατι σαν αποτοξινωση να καθαρισει ο οργανισμος απο τις τοξινες αλλα δεν ξερω αν γινετε.

θα ηθελα να βαψω τα μαλλια μου πριν τον τοκετο η μαμα μου λεει να γεννησω και μετα αλλα αν θηλαζω γινετε?

κοπελες εχει καμια απο εσας skype για να μιλουμε θα ηταν ωραια ιδεα.

παντως ημαστε ωραια παρεα και θα ηταν ωραια να μιλουμε μετα για τα μωρα μας,και ισως καποτε βρεθουμε.να ερθετε κυπρο

και εγω ετσι ξερω οτι με τον θηλασμο χανουμε κιλα ...ετσι ακουσα δλδ...εγω παντως μετα την γεννα δεν θα αντεξω αλλη διαιτα...θα τα τρωω ολα...απλως σιγουρα θελω να ξεκινησω μετα απο καποιους μηνες γυμναστηριο γιατι απο την ξαπλα χαλαρωσε πολυ το σωμα μου...αλλα θα γυρισω στα 45 κιλα ο κοσμος να χαλασει!!!!!!!!!!!!

εγω δεν εχω skype ΑΝΝΙΤΑ μου..:-(:sad:αλλα οντως ειμαστε πολυ ωραια παρεα και θα ηθελα να μιλαμε ολες και μετα τις γεννες μας!!!!!!!!!!!καποια στιγμη θελουμε να κανουμε ενα ταξιδι στην Κυπρο...να δουμε ποτε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

και εγω σκευτομαι να τα βαψω κοριτσια πριν τη γεννα!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΣΠΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΒΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΕς ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗς APIVITA

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

και εγω ετσι ξερω οτι με τον θηλασμο χανουμε κιλα ...ετσι ακουσα δλδ...εγω παντως μετα την γεννα δεν θα αντεξω αλλη διαιτα...θα τα τρωω ολα...απλως σιγουρα θελω να ξεκινησω μετα απο καποιους μηνες γυμναστηριο γιατι απο την ξαπλα χαλαρωσε πολυ το σωμα μου...αλλα θα γυρισω στα 45 κιλα ο κοσμος να χαλασει!!!!!!!!!!!!

εγω δεν εχω skype λαμπρινη μου..:-(:sad:αλλα οντως ειμαστε πολυ ωραια παρεα και θα ηθελα να μιλαμε ολες και μετα τις γεννες μας!!!!!!!!!!!καποια στιγμη θελουμε να κανουμε ενα ταξιδι στην Κυπρο...να δουμε ποτε...

ΩΡΑΙΑ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ,Η ΑΝΝΙΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ 46-47 ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΘΕΛΩ ΑΝΑΝΕΩΣΗ...

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΒΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΕς ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗς APIVITA

ασε και εγω ασχετα με την ηλικια μου εχω πολλα λευκα!!! εχω κανει σε κομμωτηριο της LOREAL βαφη την ΙΝΟΑ. χωρις αμμωνια ειναι δεν μυριζει καθολου ουτε φαγουρα ουτε τιποτα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

και εγω σκευτομαι να τα βαψω κοριτσια πριν τη γεννα!!

ΑΧ εγω τα εβαψα με φυτικη βαφη χωρις αμμωνια μου τα εκανε η μαμα μου δεν αντεχα αλλο ειχε παει η ριζα κατω απο τα αυτια και τα υπολοιπα ξανοιξαν και ημουν αηδια...λετε να εκανα καμια ζημια???φυτικη ηταν η βαφη απο φαρμακειο ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Ξαναρθα!!!!!!Καλα, πηγα στα τζαμπο κ γινοταν ο κακος χαμος!!!!!!!!ευτυχως ειχα γραψει τι θελω για να μην παρασυρθω!!

Γειτονισσα το μαγαζι με τα παιδικα τα εχει ακομα 50% εκπτωση ναι!!!!!!!

Κοριτσια να ρωτησω,τα χρηματα απο τις 56 μερες πριν την γεννα τα βαζουν στον λογαριασμο μας κατευθειαν??Ξερετε τιποτα??Γιατι οταν γεννησα εγω τα πηρα κατευθειαν απο το ταμειο του Ικα...

θα μου πείς και εμένα κορίτσι σε πμ που είναι το μαγαζί????

HXSnp2.png

ΑΧ εγω τα εβαψα με φυτικη βαφη χωρις αμμωνια μου τα εκανε η μαμα μου δεν αντεχα αλλο ειχε παει η ριζα κατω απο τα αυτια και τα υπολοιπα ξανοιξαν και ημουν αηδια...λετε να εκανα καμια ζημια???φυτικη ηταν η βαφη απο φαρμακειο ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν νομιζω!! τελικα εμεινες νηστικη?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΩΡΑΙΑ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ,Η ΑΝΝΙΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ 46-47 ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΘΕΛΩ ΑΝΑΝΕΩΣΗ...

ναι το ξερω Αννιτα μπερδευτικα ,,,η στερηση γλυκου φταιει..χι χι χι χι μετα το διορθωσα!!!αχ εμεις ειχαμε διαδρομο αλλα μας χαλασε,,,ο ποπος μου χαλαρωσε...

B4Itp2.png

εγω της KORRES εβαλα και δεν μυριζε καθολου ουτε φαγουρα ουτε τπτ..δεν νομιζω να επηρεασει το μωρακι ετσι??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

δεν νομιζω!! τελικα εμεινες νηστικη?

αχ αγχωθηκα τωρα αλλα αλλες γυναικες τα βαφουν κανονικα..ξερω γω τι να πω...ωχ αν με δει η γιατρος μπορει να με μαλωσει...που δεν την ρωτησα...

αλλα γιορτες ερχονται ,,,,τι να κανα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εφαγα πολυ λιγο σαλατα και 1 κρεατακι ,,,δεν πειραζει διαιτα!!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

εγω της KORRES εβαλα και δεν μυριζε καθολου ουτε φαγουρα ουτε τπτ..δεν νομιζω να επηρεασει το μωρακι ετσι??

ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΦΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩς ΤΑ ΛΕΥΚΑ.

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

ΤΑ ΕΚΑΝΑ 1 ΣΤΟΝ 4 ΜΙΑ ΣΤΟΝ 6-7 ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΕΣ ΕΧΕΤΕ SKYPE ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ADD ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ

ΑΝΝΙΤΑ να σε ρωτησω εσυ γιορταζεις της Αγ.ΑΝΝΑΣ ετσι??

B4Itp2.png

κοριτσια που λετε για τα χρηματα για το ικα μηπως γνωριζετε πανω κατω ποσο ειναι το ποσό??ΛΑΜΠΡΙΝΗ εσυ ξερεις?ξερω οτι παει αναλογα με τον μισθο αλλα για εναν βασικο μισθο ποσο ειναι περιπου??

ναι ειναι αναλογα το ημερομισθιο της καθεμιας μας.Πολλαπλασιαζεις το ημερομισθιο σου επι 56 και μετα επι 63.

Γεια σου Ανιτα μου!!!ετοιμαζομαι για τα γενεθλια του γιου μου την Κυριακη και εχω ενθουσιαστει,,,παραλληλα ετοιμαζω και τα ρουχα για την βαλιτσα μαιευτηριου,,,το σαββατο εχω γιατρο,,,να δω τι θα μου πει,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...