Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια μιλαμε σημερα με εχει ταραξει ο μικρος ε! μολις πριν λιγο πηρε ενα κουταλι και επειδη πηγα να του το παρω μου το φορεσε στην μυτη!!! για να καταλαβεται τρεχει αίμα και τωρα είναι πρισμένη η μύτη μου!! δεν εκανα παιδι εγω...τον μπαμπούλα έκανα...

Αχ Αντωνία μου έτσι όπως το περιγράφεις μου φαίνεται πολύ αστείο!!! :tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχα βρε αντωνια μου συγνωμη κιολας αλλα με εκανες και γέλασα!!!!!!!!!!!

του θυμωσα πολυ... τον λυπηθηκα βεβαια γιατι εκλαιγε αλλα εφτασα στα ορια... με νευριασε παρα πολύ...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εμείς προβλέπεται να φαγωθούμε με αυτό το θέμα με τον δικό μου...Δεν θα θέλει να το αφήνουμε έξω απο την είσοδο για να μην το βλέπουν όλοι... Οτι να ναι!!! Το βλέπω εγω θα μου σπάσει τα νευρα!!:-(

Αν το εχεις μεσα στο αυτοκινητο συνεχεια?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αναστασια μου δεν σου είχα στείλει εσένα ενα αρθρο που έχω για το τι δικαιουμαστε στην εγκυμοσυνη?? Αν θες στείλε μου το mail σου με πμ και στο στελνω.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αν το εχεις μεσα στο αυτοκινητο συνεχεια?

εγω παντως θα το αφηνα εξω απο την πορτα αλλα δεν τα παμε καλα με την απεναντι (δηλαδη αυτη εχει προβλημα) και δεν την βασιζομαι!!! εχει κανει πολλα τρελα....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σημερα πηρα και εγω το βαλιτσακι της babylino.Αυτο ειναι βαλιτσακι, οχι σαν το αλλο που μου ειχε ερθει και ειχε ολο διαφημιστικα φυλλαδια!

Αυτο ειχε ενα πακετο πανες 2-5 κιλα, 1 πακ.σερβιετες, 1πακ.βαμβακι, και 1 μωρομαντηλα.Κανονικες συσκευασιες.

Τωρα το απογευμα εφτιαξα αλμυρα μπισκοτακια, μια συνταγη της Βεφας.Ωραια βγηκαν!

Αναστασια μου δεν σου είχα στείλει εσένα ενα αρθρο που έχω για το τι δικαιουμαστε στην εγκυμοσυνη?? Αν θες στείλε μου το mail σου με πμ και στο στελνω.

σου το εστειλα!

κοριτσια μολις ειδα στις ειδησεις οτι απο τον Ιανουριο το βρεφικο γαλα θα πωλειται και στα σουπερ μαρκετ...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σημερα πηρα και εγω το βαλιτσακι της babylino.Αυτο ειναι βαλιτσακι, οχι σαν το αλλο που μου ειχε ερθει και ειχε ολο διαφημιστικα φυλλαδια!

Αυτο ειχε ενα πακετο πανες 2-5 κιλα, 1 πακ.σερβιετες, 1πακ.βαμβακι, και 1 μωρομαντηλα.Κανονικες συσκευασιες.

Τωρα το απογευμα εφτιαξα αλμυρα μπισκοτακια, μια συνταγη της Βεφας.Ωραια βγηκαν!

αχ εσυ χρυσοχερα μου!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αννα μου το διαβασες το απογευμα που σου ειπα οτι δεν μπορω να ανοιξω το αρχειο ετσι???οταν θα μπω στον υπολογιστη του αντρα μου θα σου στειλω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

σου το εστειλα!

κοριτσια μολις ειδα στις ειδησεις οτι απο τον Ιανουριο το βρεφικο γαλα θα πωλειται και στα σουπερ μαρκετ...

Σου έστειλα!!! Το πήρες?

Ναι όντως θα τα έχουν και στα σουπερ μαρκετ,ελπίζω να ρίξουν και τις τιμές!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννα μου το διαβασες το απογευμα που σου ειπα οτι δεν μπορω να ανοιξω το αρχειο ετσι???οταν θα μπω στον υπολογιστη του αντρα μου θα σου στειλω...

Ναι, το ειδα Ποπη μου!

Σου έστειλα!!! Το πήρες?

Ναι όντως θα τα έχουν και στα σουπερ μαρκετ,ελπίζω να ρίξουν και τις τιμές!!!

Χλωμο το βλεπω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...