Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Θα συμφωνήσω! Είσαι μια χαρά! Μην απογοητεύεσαι και συνέχισε!! Καλό και χαρούμενο μήνα!

Κοριτσάρες μου καλό μήνα με υγεία και καλή επιτυχία και συνέχεια στην προσπάθεια όλων μας!! Βγήκε τελικά και η ανάλυση του μικροβιώματος του ενδομητρίου. Γαλακτοβάκιλοι 60% και εντεροβατήρια 40%. Θα χρειαστεί να κάνω θεραπεία με Ciproxin (10 ημέρες) και προβιοτικά από το στόμα (bacteflora plus καθημερινά εφάπαξ) και κολπικά (biolact evaκαθημερινά για 10 μέρες και 2/εβδομάδα εφάπαξ). Ακόμα δεν ξέρω για πόσο διάστημα μέχρι την επόμενη ΕΤ. Αναμένω διευκρινίσεις. Είχε κάποια από εσάς παρόμοια αποτελέσματα? Παίζει η προηγούμενη ΕΤ να απέτυχε για αυτόν τον λόγο? Πόσο καιρό χρειάζεται για να είμαι σίγουρη ότι επανήλθε το σύστημα? Θα χρειαστεί να ξανακάνω υστεροσκόπηση για επανέλεγχο? Όσες είχατε παρόμοιες τιμές τί θεραπεία κάνατε? Συγγνώμη για τον βομβαρδισμό με τις ερωτήσεις μου, καινούριο άγχος και αγωνία...

Εγώ είχα χάλια αποτελέσματα, τύπου 12% γαλακτοβακιλλοι και το υπόλοιπο μικρόβιο. Πήρα αγωγή, επανέλαβα καί είχαν αλλάξει ελάχιστα. Ξαναπήρα αγωγή και δεν ασχολήθηκα ξανά έκανα τη μεταφορά. Το παν είναι το υγιές έμβρυο!!!

• Μου αρέσει 4

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σου το εστειλα!

κοριτσια μολις ειδα στις ειδησεις οτι απο τον Ιανουριο το βρεφικο γαλα θα πωλειται και στα σουπερ μαρκετ...

τι εννοεις? εσεις μονο απο φαρμακειο το προμηθευεστε δηλαδη μεχρι τώρα?? εμας τα εχει και στου σουπερμακετ..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλησπερα φιλεναδες,,, δεν δαβασα τίποτα ακομα απο εκεινα που γραψατε.....

σιγα διγα θα τα διαβασω....

σημερα λεγαμε να παμε να φαμε λιβανέζικα αλλα τελικα δεν θα παμε, θα καθισουμε σπιτι να κανουμε λουκανικα πανω στο τζακι, και θα δουμε και τον αγωνα.... αστε εχω και καουρες μου ερχεται να κανω εμετο και δεν μπορω αλλο,,,, αντε να γεννησουμε ειλικιρνα να επανελθουμε στα φυσιολογικα....

ααα εχω φτασει τα +8 κίλα....εε μεχρι το τελος θα ακουμπισω τα 11-12...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

σημερα λεγαμε να παμε να φαμε λιβανέζικα αλλα τελικα δεν θα παμε, θα καθισουμε σπιτι να κανουμε λουκανικα πανω στο τζακι, και θα δουμε και τον αγωνα.... αστε εχω και καουρες μου ερχεται να κανω εμετο και δεν μπορω αλλο,,,, αντε να γεννησουμε ειλικιρνα να επανελθουμε στα φυσιολογικα....

Νικη μου σου εγραψα και πριν αλλα μαλλον δεν θα το είδες! Να ζησεις για τη γιορτουλα σου!!

8 κιλα τι είναι καλε; εγω τα 10 εφτασα και αυτο τον μηνα πηρα 3!! τους υπολοιπους μηνες που μπαίνουν τα πολλα τι θα γινω δεν ξερω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα ειναι τα κιλακια σου Νικη μου! εγω που τα εχω ακουμπησει απο τωρα αυτα τα κιλα τι να πω?

ειμαι +11!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εμείς προβλέπεται να φαγωθούμε με αυτό το θέμα με τον δικό μου...Δεν θα θέλει να το αφήνουμε έξω απο την είσοδο για να μην το βλέπουν όλοι... Οτι να ναι!!! Το βλέπω εγω θα μου σπάσει τα νευρα!!:-(

Για το ημερομίσθιο που ρώτησες θα το κοιτάξω αυριο γιατι τωρα είμαι με τον τυρρανάκι μου στο λαπτοπ και τραγουδάμε την καμήλα από τους mazoo όπως καταλαβαίνεις δεν έχω μυαλό:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

μαλλον δεν πρεπει να αφηνουμε αδειο το στομαχι για πολλες ωρες, εγω αυτο καταλαβα!

γεωργια το βοηθημα τοκετου ποτε το παιρνεις? και τα χαρτια ποτε τα κανεις?

Λοιπόν αυτά των 56 ημερών τα κάνεις μόλις σταματήσεις απο τη δουλειά τα υπόλοιπα 63 ημέρες και το βοήθημα μόλις γεννήσεις με τα χαρτιά από το μαιευτήριο και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά εμένα τα πήγε ο Βασίλης.

zxG9p3.png

owokp3.png

Νικη μου σου εγραψα και πριν αλλα μαλλον δεν θα το είδες! Να ζησεις για τη γιορτουλα σου!!

8 κιλα τι είναι καλε; εγω τα 10 εφτασα και αυτο τον μηνα πηρα 3!! τους υπολοιπους μηνες που μπαίνουν τα πολλα τι θα γινω δεν ξερω..

σε ευχαριστω αντωνια μου......

ααα το ξερω οτι δεν ειναι τίποτα.... σιγα σιγα θα φυγουν..... χεχεχε!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

μόλις εφαγα ενα σαντουιτσακι light! με μαρουλακι!:D

τι εννοεις? εσεις μονο απο φαρμακειο το προμηθευεστε δηλαδη μεχρι τώρα?? εμας τα εχει και στου σουπερμακετ..
Λοιπόν αυτά των 56 ημερών τα κάνεις μόλις σταματήσεις απο τη δουλειά τα υπόλοιπα 63 ημέρες και το βοήθημα μόλις γεννήσεις με τα χαρτιά από το μαιευτήριο και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά εμένα τα πήγε ο Βασίλης.

για τις 56 μερες τα πηγα. αλλα μετα ηξερα μονο για τις 63 μερες .... οχι αλλα! και χωρια απο τον ΟΑΕΔ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αυτος ο αντρας μου ολο κατι να δει θελει στο πισι, με τα αθλητικα του!

ευτυχως τωρα παει στον καναπε για το ματς!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

βασικα το βοηθημα δεν καταλαβα τι ειναι!:rolleyes:

είναι αυτο που σου δίνουν σαν κάλυψη εξόδων όταν γεννάς σε ιδιωτικό.Από τον οαεδ λέγεται συμπληρωματικό βοήθημα και είναι κοντα στο χιλιάρικο

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...