Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Οι διαστολη ειναι οταν αρχιζει να ανοιγει ο τραχηλος της μητρας για τη γεννα, οχι ο κολπος μη μπερδευτεις.!

Ξεκινας απο το μηδες και φτανεις μεχρι που?Πιο ειναι το καταλληλο για να πεις οτι ξεκιναει ο τοκετος?

Μαλλον λαθος τα ρωταω αλλα δν ξερω η καημενη..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

15 ianouariou....m edwse pit...

εμενα 18 ! αλλα την αλλη κυριακη μπαινω στον μηνα μου και μετραω 1-1 τις μερες για να βγω απο το σπιτι!!!!!! την κυρικαη κιόλας πρωτα ο θεος, θα βγουμε στην αγορα για ψωνια και μετα εξω για φαγητο!!!:lol::lol::lol:10 και σημερα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εμεις που θα κανουμε καισαρικη ξεκινανε αμεσως τα λοχεια μετα? εγω παντως μετα απο την αποξεση ειχα συνεχεια αιμα μεχρι που μου ξαναηρθε περιοδος. δηλαδη ενα μηνα συνεχεια εχανα αιμα.. ελεος
Απαπα..Δεν εχουμε 9 μηνες περιοδο για να εχουμε ενα μηνα συνεχομενο..

Και οτι λες να γεννησεις , να περιποιηθεις και λιγο τον εαυτο σου..

Εγω οταν εχω περιοδο δεν θελω τπτ..νιωθω βρομικη!

σκεφτητε ομως ποσα κιλα θα χασετε με το αιμα:rolleyes::rolleyes:ετσι ειναι αυτα τα πραγματα για αυτο λεμε οτι πρεπει να σαραντηση η γυναικα για να καθαριση!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εμεις εδω αθηνα θελουμε για το τρικλινο οικονομικο 2000 ευρω! μα ειναι τρελλοι τετοιες εποχες να εχουν ακομα τις ιδιες τιμες?

Μαργαριτα μου και στην δικη μου κλινικη ετσι ειναι και ειμαι στην ιδια πολη με τα κοριτσια..εμας ειναι 1700 το τετρακλινο αλλα στην τιμη αυτη ειναι και τα εξτρα παιδιατρων φαμακων κτλ..αλλα ειλικρινα με χαλαει το 4κλινο γιατι δεν θελω να θηλαζω μπροστα και σε αλλους 3 ξενους αντρες...ντρεπομαι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

και εμεις που θα κανουμε καισαρικη ξεκινανε αμεσως τα λοχεια μετα? εγω παντως μετα απο την αποξεση ειχα συνεχεια αιμα μεχρι που μου ξαναηρθε περιοδος. δηλαδη ενα μηνα συνεχεια εχανα αιμα.. ελεος

Ναι, εννοειται κατευθειαν ξεκιναει με οποιον τροπο γεννησεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

εμενα 18 ! αλλα την αλλη κυριακη μπαινω στον μηνα μου και μετραω 1-1 τις μερες για να βγω απο το σπιτι!!!!!! την κυρικαη κιόλας πρωτα ο θεος, θα βγουμε στην αγορα για ψωνια και μετα εξω για φαγητο!!!:lol::lol::lol:10 και σημερα!!

αχ αντε μπραβο κοριτσαρα μου! σου αξιζει να βγεις να διασκεδασεις λιγακι βρε παιδι μου! αντε και καλα ψωνια!;);););)

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τι φτιαχνεις Εφακη? εγω εχω απο χτες λαχανορυζο.

αχχχχ μη μου θυμιζεις το λαχανορυζο και μου τρεχουν τα σαλια!!!!!

εγω μολις εφαγα τα δημητριακα μου και θα ξεκινησω μαγειρεμα τωρα που νιωθω λιγο καλα! εδω θα ειμαι ομως! το εχω στην κκουζινα!!:lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ξεκινας απο το μηδες και φτανεις μεχρι που?Πιο ειναι το καταλληλο για να πεις οτι ξεκιναει ο τοκετος?

Στο 0 εισαι τωρα, που ειναι κλειστος ο τραχηλος.Οταν αρχιζει να ανοιγει θα πρεπει να φτασει στο 10 για να γεννησεις.Απλα ετσι το μετρανε οταν σου βαζουν χερι οι μαιες και σε ψαχνουν.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μαργαριτα μου και στην δικη μου κλινικη ετσι ειναι και ειμαι στην ιδια πολη με τα κοριτσια..εμας ειναι 1700 το τετρακλινο αλλα στην τιμη αυτη ειναι και τα εξτρα παιδιατρων φαμακων κτλ..αλλα ειλικρινα με χαλαει το 4κλινο γιατι δεν θελω να θηλαζω μπροστα και σε αλλους 3 ξενους αντρες...ντρεπομαι...

καλε βγαζουν εξω τους αντρες οταν ειναι να θηλασεις!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο ελειπε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

μεχρι το 10 ειναι η μεγιστη διαστολη που μπορει να φτασεις!!αλλα εχεις γυναικες που γεννουν και με πιο λιγο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ αντε μπραβο κοριτσαρα μου! σου αξιζει να βγεις να διασκεδασεις λιγακι βρε παιδι μου! αντε και καλα ψωνια!;);););)

σε εχαριστω πολύ μαργαριτακιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

σκεφτητε ομως ποσα κιλα θα χασετε με το αιμα:rolleyes::rolleyes:ετσι ειναι αυτα τα πραγματα για αυτο λεμε οτι πρεπει να σαραντηση η γυναικα για να καθαριση!!

ναι οντως!!!! νομιζω και μετα πο αυτες τις 40 μερες θα ξαναβρουμε σιγα σιγα τον εαυτο μας!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εσυ για που σκεφτεσαι Ποπη?

Βουλα μου εμενα δυστυχως η γιατρος μου ειναι μονο στο γενεσις..οποτε δεν εχω επιλογες για κλινικη....κ την γιατρο δεν την αλλαζω με τπτ γιατι ειμαι πολλα χρονια σε αυτην!!

B4Itp2.png

Στο 0 εισαι τωρα, που ειναι κλειστος ο τραχηλος.Οταν αρχιζει να ανοιγει θα πρεπει να φτασει στο 10 για να γεννησεις.Απλα ετσι το μετρανε οταν σου βαζουν χερι οι μαιες και σε ψαχνουν.

παλι καλα τα γλιτωνουμε αυτα εμεις ε? εχει κ τα καλα της η καισαρικη τελικα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ!!!ΘΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...