Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Ναι δεν περιμένω να είναι ακριβώς ίδιο, προφανώς υπάρχουν αποκλείσεις.
       Και στη διέγερση και στην εμβρυομεταφορά με έχει βάλει να κάνω ορμονολογικές κάθε μέρα και κάθε μέρα υπήρχε αύξηση, παίρνω 6 untrogestan και 2 prolutex και δεν υπήρξε αλλαγή για πρώτη φορά και ανησυχώ ότι θα ακυρώσουμε τη μεταφορά 

Δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνεις κάθε μέρα ορμονικές Κ αν φαίνετε στο κάθε μέρα η διαφορά . Πάντως οι τιμές δεν είναι Κ χαμηλές για να σε ακυρώσει. Γιατί δεν ρωτάς τι τιμή θέλει ώστε να ξέρεις Κ εσύ τι να περιμένεις 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παλι καλα τα γλιτωνουμε αυτα εμεις ε? εχει κ τα καλα της η καισαρικη τελικα!

Μωρε μια χαρα ειναι σου λεω!!

Τα ειχα περασει αυτα τα ψαχουλεματα στον 1ο μου, αλλα μπηκαμε τελικα εκτακτως για καισαρικη, δεν ειχα διαστολη ηταν στο 0.

Τις ωρες που ημουν εκει με τους πονους μου, ακουγα αλλες να ουρλιαζουν στους διπλανους θαλαμους που γεννουσαν φυσιολογικα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλε βγαζουν εξω τους αντρες οταν ειναι να θηλασεις!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο ελειπε!

ΑΑΑ ΝΑΙ???δλδ ουτε ο αντρας μου θα δει που θα θηλαζω???μου φαινεται θα παρω να ρωτησω ποσο ειναι μονοκλινο αν ειναι μικρη η διαφορα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι οντως!!!! νομιζω και μετα πο αυτες τις 40 μερες θα ξαναβρουμε σιγα σιγα τον εαυτο μας!

δεν φανταζεσαι πως το περιμενω αυτο!!!!!!!!!!!!! σαν τρελλη! θελω να ξαναβρω τον εαυτο μου κ κυριως τις δυναμεις μου! ουτε ενα σουπερ μαρκετ δεν μπορω να παω μονη μου! ετσι κ δεν ηταν κ ο Μαριος που με παει παντου με το αμαξι θα ειχα λαλησει τελειως. σημερα παλι θα παμε απο το σπιτι του να δουμε το μπανιο που θα μπει η λεκανη η ντουζιερα το επιπλο του νιπτηρα κλπ! ειμαι κ τυχερη μεσα στην ατυχια μου που ολο πρεπει να τρεχουμε για διαφορα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

φτιαχνω Beef stroganoff βοδινο με ρυζι και μανιταρακια!!

α ναι αυτο το κολασμενο που ειχες στην φωτογραφια ε? πωπω μας τρελανες πρωινιατικο.... εγω αυριο θα κανω μακαρονια με κιμα εχω να φτιαξω πολυ καιρο και μου ελειψαν!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Βουλα μου εμενα δυστυχως η γιατρος μου ειναι μονο στο γενεσις..οποτε δεν εχω επιλογες για κλινικη....κ την γιατρο δεν την αλλαζω με τπτ γιατι ειμαι πολλα χρονια σε αυτην!!

Μεσα στην ατυχια σου, εισαι και τυχερη!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα κοριτσάκια!!!!!!!!!!ολες δυσκολευομαστε αλλα φτασαμε στην τελικη ευθεια τωρα!!Μετραμε αντιστροφα!!!

καλημερα!!!!ναι αντε να αρχησουν τα γεννητουρια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ!!!ΘΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑ ΝΑΙ???δλδ ουτε ο αντρας μου θα δει που θα θηλαζω???μου φαινεται θα παρω να ρωτησω ποσο ειναι μονοκλινο αν ειναι μικρη η διαφορα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ ποπη μου δεν νομιζω να ειναι μικρη η διαφορ εκει! και εγω για εκει ελεγα να γεννησω αλλα η βιοκλινικη ειναι διπλα μου οποτε εχω ευτη τη σιγουρια και ειμαι πιο ανετη!!

δεν φανταζεσαι πως το περιμενω αυτο!!!!!!!!!!!!! σαν τρελλη! θελω να ξαναβρω τον εαυτο μου κ κυριως τις δυναμεις μου! ουτε ενα σουπερ μαρκετ δεν μπορω να παω μονη μου! ετσι κ δεν ηταν κ ο Μαριος που με παει παντου με το αμαξι θα ειχα λαλησει τελειως. σημερα παλι θα παμε απο το σπιτι του να δουμε το μπανιο που θα μπει η λεκανη η ντουζιερα το επιπλο του νιπτηρα κλπ! ειμαι κ τυχερη μεσα στην ατυχια μου που ολο πρεπει να τρεχουμε για διαφορα!

οντως μαργαριτα μου!!! αλλα ειναι ωραια τωρα που φτιαχνεται σπιτακι, απλα αυτην την περιοδο κουραζεσαι εσυ περισσοτερο και δεν μπορεις να το απολαυσεις οσο θα ηθελες!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

α ναι αυτο το κολασμενο που ειχες στην φωτογραφια ε? πωπω μας τρελανες πρωινιατικο.... εγω αυριο θα κανω μακαρονια με κιμα εχω να φτιαξω πολυ καιρο και μου ελειψαν!

ναι αυτο!!αχ μυρισε ολο το σπιτι μεβλεπω να τρωω μωλησ τελειωση και να μην περιμενω ουτε τον αντρα μου ουτε τον μικρο:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι βγαινουν εξω ολοι παιδι μου! αυτο ελειπε! ασε που εχει κ κουρτινες που σε απομονωνουν αν δεν θες να σε βλεπουν και εχει κοσμο. αλλα ακομα και αν δεν βγουνε φωναζεις νοσοκομα και της λες να τους βγαλει. μερικοι ειναι γαιδουρια και κανουν οτι δεν ακουνε.

ο αντρας σου θα σε δει σπιτι να θηλαζεις... καλυτερο απο το να σε βλεπουν και ολοι οι αλλοι δεν νομιζεις? εγω με τιποτα δεν θα το θελαααααα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι αυτο!!αχ μυρισε ολο το σπιτι μεβλεπω να τρωω μωλησ τελειωση και να μην περιμενω ουτε τον αντρα μου ουτε τον μικρο:rolleyes:

εγω παντα αυτο κανω!!! βαζω ενα μικρο πιατακι δεν αντιστεκομαι! κ μετα ξανατρωω οταν ερθει παλι απο λιγο! ετσι τρωω συνεχεια! :P:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Και εγω αυριο αυτο θα φτιαξω!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...