Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα. Μόνη και εγώ με τον μικρό μου άντρα. Ο σύζυγος έχει πάει σε γάμο. Τον χόρτασα τον γιοκαρίνο μου σήμερα...

Κορίτσια αυτή την αίσθηση στην κοιλίτσα σας, ό,τι υπάρχει ζωή εκεί μέσα, θα την αναζητήσετε τις πρώτες μέρες μετά την γέννα. Θα περιμένετε πως και πως να κλοτσήσει το μωρό, να το νιώσετε και θα το έχετε μπροστά σας...Θα με θυμηθείτε τότε...

λες βρε ελευθερια μου????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξερω και εγω πως γινεται? κατσε μη το ματιασω φτου,φτου,φτου και ξαναχαλασει, γιατι πως θα μιλαμε?

Ναι, απο δευτερα μου ειπαν, καληνυχτα και εφεξε δλδ...

περιεργα πραματα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: τουλαχιστον βολευεσαι μετο ιντερνετ...

καλα απο εξυπηρετηση σκιζουν....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

τυχερη!!!! κοιτα να μην εχει βραδια με ψητα μονο!!! χαχαχαχα

:lol::lol::lol:Έλα ρε λες???????Θα σας πω αύριο.Τρέμετε πηρούνια έφυγαααααααααααααααααααααααα.Φιλιά κορίτσια καλό βράδυ:cool:

zxG9p3.png

owokp3.png

Αννούλα αστεράκι ο γιος σου ε? Συγχαρητήρια και πάλι, να είστε πάντα καλά να τον καμαρώνετε και να αξιοποιήσει το ταλέντο του. Είναι όμορφο άθλημα το κολύμπι.

Αναστασία μοναξιές και εσύ? Περαστικά στον αντρούλη σου.

Καλλιοπάκη όλο πεινάς βρε ψυχή? Θα μου πεις πως να μην πεινάς με τόση στέρηση! Εδώ εμείς που τρώμε τα πάντα, πεινάμε:)

Η Σόφη δεν μπήκε να μας πει πως είναι...

να σαι καλα ελευθερια μου! ναι μοναξιες και εγω!!! και δεν περναει και η ωρα να νυσταξω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

:lol::lol::lol:Έλα ρε λες???????Θα σας πω αύριο.Τρέμετε πηρούνια έφυγαααααααααααααααααααααααα.Φιλιά κορίτσια καλό βράδυ:cool:

δεν στο ευχομαι!!! φιλια!!!!!!!!!!!! καλο βραδυ και καλα να περασεις!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ναι Αναστασάκι μου, συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις κοπέλες. Έχεις συνηθίσει την αίσθηση, τις κινήσεις και θα σου κάνει διαφορά.

Επίσης θα δείτε πως θα σας λείπουν όταν κοιμούνται, ιδίως όταν γυρίσετε σπίτι και μπείτε σε πρόγραμμα. Τρομερό...αλλά ναι...ανυπομονείς να ξυπνήσει να το πάρεις αγκαλιά...

Αχ αυτά σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες...Και όσο σκέφτομαι πως μπορεί τέτοιες κινήσεις να μην ξανανιιώσω, με πιάνει κατιτί...:(

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλα πως γινεται αυτο?? οτι να ναι ειναι!!!

ωραια! εγω το εβαλα στο αντ1 αλλα δεν παρακολουθω! περιμενω να περασει η ωρα να νυσταξω λιγο!

εντομεταξυ ζηλεψα και εφαγα ενα μανταρινι αλλα δεν με πολυ αρεσε, εχω εξω στην φρουτιερα πιο καλα αλλα τωρα κατεβασα τα παντζουρια και δεν τα ξανα ανοιγω!! χαχαχαχαχα

εγω γλαρωσα παντως...ετοιμη ειμαι για υπνο...ααα εγω βαζω λιγα μεσα για να ειναι ζεστουτσικα!!!οχι μην ανοιγεις παντζουρια τωρα...κλειδωσε και την πορτα σου εεε??μην ξεχασεις!!!

B4Itp2.png

Ναι Αναστασάκι μου, συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις κοπέλες. Έχεις συνηθίσει την αίσθηση, τις κινήσεις και θα σου κάνει διαφορά.

Επίσης θα δείτε πως θα σας λείπουν όταν κοιμούνται, ιδίως όταν γυρίσετε σπίτι και μπείτε σε πρόγραμμα. Τρομερό...αλλά ναι...ανυπομονείς να ξυπνήσει να το πάρεις αγκαλιά...

Αχ αυτά σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες...Και όσο σκέφτομαι πως μπορεί τέτοιες κινήσεις να μην ξανανιιώσω, με πιάνει κατιτί...:(

γι'αυτο πρεπει να ζουμε την καθε στιγμη ε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλή διασκέδαση Γεωργία.

Και εγώ πάω να πάρω αγκαλιά τον μικρό μου άντρα να κοιμηθούμε!

Αν αντέξω θα ξανάρθω...

Ως τότε, καληνύχτα!

αχ τι γλυκια εικονα!!! και εγω ετσι θα λεω σε λιγο καιρο πρωτα ο θεος!!!:tongue::tongue::tongue: καληνυχτα ελευθερια μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω γλαρωσα παντως...ετοιμη ειμαι για υπνο...ααα εγω βαζω λιγα μεσα για να ειναι ζεστουτσικα!!!οχι μην ανοιγεις παντζουρια τωρα...κλειδωσε και την πορτα σου εεε??μην ξεχασεις!!!

απο τοτε που εφυγαν οι δικοι μου εχω κλειδωσει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αννούλα αστεράκι ο γιος σου ε? Συγχαρητήρια και πάλι, να είστε πάντα καλά να τον καμαρώνετε και να αξιοποιήσει το ταλέντο του. Είναι όμορφο άθλημα το κολύμπι.

Αναστασία μοναξιές και εσύ? Περαστικά στον αντρούλη σου.

Καλλιοπάκη όλο πεινάς βρε ψυχή? Θα μου πεις πως να μην πεινάς με τόση στέρηση! Εδώ εμείς που τρώμε τα πάντα, πεινάμε:)

Η Σόφη δεν μπήκε να μας πει πως είναι...

ναι πειναω Ελευθερια μου και εγινα κ ιδιοτροπη βαρεθηκα να τρωω τα ιδια κ τα ιδια και πεινω τωρα πιο πολυ...

λες δλδ να μας λειπουν οι στιγμες του δυνατου μποξ που παιζουν στην κοιλιτσα μας??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα να περασετε γεωργια μου!!!!!!!!!!!!φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Καλή διασκέδαση Γεωργία.

Και εγώ πάω να πάρω αγκαλιά τον μικρό μου άντρα να κοιμηθούμε!

Αν αντέξω θα ξανάρθω...

Ως τότε, καληνύχτα!

καληνυχτα Ελευθερια μου καλες αγκαλιτσες να εχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ναι πειναω Ελευθερια μου και εγινα κ ιδιοτροπη βαρεθηκα να τρωω τα ιδια κ τα ιδια και πεινω τωρα πιο πολυ...

λες δλδ να μας λειπουν οι στιγμες του δυνατου μποξ που παιζουν στην κοιλιτσα μας??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα να περασετε γεωργια μου!!!!!!!!!!!!φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πιστευεις οτι το μυαλο μου ειναι στο φαι??????????? ακομα σκευτομαι τι αλλο να φαω!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...