Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Ναι δεν περιμένω να είναι ακριβώς ίδιο, προφανώς υπάρχουν αποκλείσεις.
       Και στη διέγερση και στην εμβρυομεταφορά με έχει βάλει να κάνω ορμονολογικές κάθε μέρα και κάθε μέρα υπήρχε αύξηση, παίρνω 6 untrogestan και 2 prolutex και δεν υπήρξε αλλαγή για πρώτη φορά και ανησυχώ ότι θα ακυρώσουμε τη μεταφορά 

Δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνεις κάθε μέρα ορμονικές Κ αν φαίνετε στο κάθε μέρα η διαφορά . Πάντως οι τιμές δεν είναι Κ χαμηλές για να σε ακυρώσει. Γιατί δεν ρωτάς τι τιμή θέλει ώστε να ξέρεις Κ εσύ τι να περιμένεις 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα σας! τι κανετε? εδω εχει καυσωνα!:shock:

μολις εκανα μπανακι το μωρο και τον εβαλα για υπνο!

θελω να ρωτησω κατι, οι εμπειρες μανουλες θα ξερουν!

αν θελω να παμε αυθημερον στη θαλασσα με το μωρο μπορω? δηλ. να παμε πρωι και να γυρισουμε βραδυ?:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας τι κανετε εμεις ετοιμαζομαστε σημερα για το πρωτο μας μπανιο στην θαλασσα με την μπεμπα μας μαζι θελω να δω πως θα αντιδραση χιχιχιχιχιχι

αναστασακι μου μετα τις 4 η πριν τις 12 τα παιδια στην θαλασσα ελπιζω αυτο να σου λυνει την απορια σου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα σας τι κανετε εμεις ετοιμαζομαστε σημερα για το πρωτο μας μπανιο στην θαλασσα με την μπεμπα μας μαζι θελω να δω πως θα αντιδραση χιχιχιχιχιχι

αναστασακι μου μετα τις 4 η πριν τις 12 τα παιδια στην θαλασσα ελπιζω αυτο να σου λυνει την απορια σου

γεια σου μινακι! καλο μπανακι!!! ελπιζω να της αρεσει!!!!

το ξερω αυτο το ωραριο, απλα αν παμε αυθημερον το μεσσημερι που να παω? δεν ειναι κοντα το σπιτι!:rolleyes: αυτο ρωταω, αν μπορει να ειναι κατω απο την ομπρελα.. στις διακοπες εννοειτε θα πηγαινουμε στο δωματιο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

το ξερω αυτο το ωραριο, απλα αν παμε αυθημερον το μεσσημερι που να παω? δεν ειναι κοντα το σπιτι!:rolleyes: αυτο ρωταω, αν μπορει να ειναι κατω απο την ομπρελα.. στις διακοπες εννοειτε θα πηγαινουμε στο δωματιο!

καλο θα ηταν να πηγαινατε καπου που να εχει σκια καμια καφετερια η καπου για να φατε ισως? αλλιως βαλε τον κατω απο την ομπρελα και σκεπασμενο με βρεγμενη πετσετουλα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Απαντησες οταν ρωταγα ε??

Δε νομιζω Αναστασια μου, οτι πρεπει το μωρο να κατσει τοσες ωρες στη θαλασσα, ειναι πολυ μωρο ακομη, και κατω απο την ομπρελα παλι εχει ηλιο.Οι ακτινες του αντανακλουν στην αμμο και μετα στην ομπρελα και μετα επανω σου.Δε γλιτωνεις κατι, το εχω δει σε βιβλιο που το ελεγε, κατι σαν ζικ ζακ, κανουν καταλαβες??

Τα μωρακια μας εχουν πολυ τρυφερο δερματακι ακομη, εγω εχθες το μετανιωσα που την εβαλα τετοια ωρα πισινα εστω και για 10'. Μονο απογευμα απο 'δω και περα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ουφ! και εγω φοβαμαι γι'αυτο ρωτησα:rolleyes:

ειναι κανενα 40λεπτο δρομος.. μαλλον θα ξεκιναω κατα τις 4.30 με 5.00 και θα πηγαινουμε απογευμα... απλα σκευτομαι και εκεινη την ωρα παλι ζεστη θα εχει μεσα στο αμαξι! ουφ! τι να κανουμε! θελω να παω να δροσιστουμε λιγο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουφ! και εγω φοβαμαι γι'αυτο ρωτησα:rolleyes:

ειναι κανενα 40λεπτο δρομος.. μαλλον θα ξεκιναω κατα τις 4.30 με 5.00 και θα πηγαινουμε απογευμα... απλα σκευτομαι και εκεινη την ωρα παλι ζεστη θα εχει μεσα στο αμαξι! ουφ! τι να κανουμε! θελω να παω να δροσιστουμε λιγο!

Εγω μεσα στο αυτοκινητο παντα το εχω το κλιματιστικο, δεν παλευεται!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καινουριες μανουλες να σας πω...

Προσεξτε στο καθισμα του μωρου στο αυτοκινητο, εκεινο το πραγμα που ειναι αναμεσα στα ποδια τους και πιανεις τις τιραντες σε αυτο, αν εχει επανω του σιδερενιο στοιχειο, η επανω στις τιραντες και το αυτοκινητο ειναι στον ηλιο, καιει παρα πολυ, οπως ενα ταψι που το βγαζεις απο το φουρνο, και αν ακουμπησει το μπουτακι του μωρου σιγουρα θα το καψει!!;);)

Για κοιταχτε το!! αν και στα καινουρια ειναι ολα πλαστικα αυτα τα μερη αλλα λεμε τωρα...

Εγω μεσα στο αυτοκινητο παντα το εχω το κλιματιστικο, δεν παλευεται!

εγω δεν το εχω βαλει ακομα με το μωρο, δεν εχω παει καπου με ζεστη! αλλλα θα το βαλω , πιστευω στου 26-27 ναα μην εχει προβλημα.. ε?:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια καινουριες μανουλες να σας πω...

Προσεξτε στο καθισμα του μωρου στο αυτοκινητο, εκεινο το πραγμα που ειναι αναμεσα στα ποδια τους και πιανεις τις τιραντες σε αυτο, αν εχει επανω του σιδερενιο στοιχειο, η επανω στις τιραντες και το αυτοκινητο ειναι στον ηλιο, καιει παρα πολυ, οπως ενα ταψι που το βγαζεις απο το φουρνο, και αν ακουμπησει το μπουτακι του μωρου σιγουρα θα το καψει!!;);)

Για κοιταχτε το!! αν και στα καινουρια ειναι ολα πλαστικα αυτα τα μερη αλλα λεμε τωρα...

εμενα ευτυχως εχει υφασμα απο κατω! αλλα καλη η παρατηρηση!!! κατι ξερει ο παλιος!!!!!!! χεχε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω δεν το εχω βαλει ακομα με το μωρο, δεν εχω παει καπου με ζεστη! αλλλα θα το βαλω , πιστευω στου 26-27 ναα μην εχει προβλημα.. ε?:rolleyes:

Ναι, χαμηλα τοσο οσο να δροσιζει, γιατι ειναι χειροτερο να ιδρωσει και μετα να το χτυπησει κανενα αερακι, μη νομιζεις....

εμενα ευτυχως εχει υφασμα απο κατω! αλλα καλη η παρατηρηση!!! κατι ξερει ο παλιος!!!!!!! χεχε!

Εχει υφασμα απο κατω, αλλα απο πανω αν εχει λιγο σιδερο και εσυ βαλεις το μωρο, στο καθισματακι και το ακουμπησει..... γιατι αυτο το απο πανω θα εχει καει απο τη ζεστη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...