Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ααα και εμενα μου αρεσει πολύ... ειναι γιαλυνο;

εγω εχω πάρει μονο ενα της μαμ μεχρι τωρα.... πλαστικό....

πλαστικο ειναι νικη μου!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΥΛΑ !!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!

καλημερα ποπη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???εγω περασα ενα πολυ δυσκολο βραδυ ..δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου γιατι με χτυπουσε συνεχεια η μικρη και πονουσα πολυ...τη δυναμη ειναι αυτη που εχει δεν μπορω να καταλαβω.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:και ειχα ενα πονο σαν σφαχτις στα πλαγια προς τα πλευρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

νυσταζω κιολας γιατι δεν εχω κοιμηθει...

αυτο που λετε για το κλαμμα το εχω και εγω παρα πολυ εντονα μπορει και χωρις λογο να κλαιω...ο αντρας μου τσατιζεται γιατι λεει κανω σαν μωρο..και αν κανω ετσι πως θα ειμαι δυνατη να μεγαλωσω το μωρο??

ολοι τα ιδια μας λενε!!!τελικα αυτοι οι αντρες δεν μπορουν να καταλαβουν τιποτα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

να μαι παλι! κοριτσια και εγω το δακρυ ετοιμο το εχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχχαχαχα πολυ ομορφο το μπουκαλι εφακη! και εγω το ειχα δει αλλα επειδη ειναι πλαστικο δεν το πηρα! λεω για αργοτερα!!

ποπακι μου και εγω νυσταζω πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ολοι τα ιδια μας λενε!!!τελικα αυτοι οι αντρες δεν μπορουν να καταλαβουν τιποτα!!!

δεν καταλαβαινουν αλλα ουτε και νιωθουν...η φαση ειναι οτι μου λεει οτι τον προβληματιζει αυτη η συμπεριφορα μου και φοβαται πως θα μεγαλωσω το παιδι...ακου να δεις:lol::lol::lol::lol:χαμπαρι δεν εχει παρει τι θα πει εγκυμοσυνη και τι τραβαμε και ποσο ευαισθητες ειμαστε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

να μαι παλι! κοριτσια και εγω το δακρυ ετοιμο το εχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχχαχαχα πολυ ομορφο το μπουκαλι εφακη! και εγω το ειχα δει αλλα επειδη ειναι πλαστικο δεν το πηρα! λεω για αργοτερα!!

ποπακι μου και εγω νυσταζω πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!

και εσυ το ξενυχτησες Αναστασια μου???αχ ημουν ξυπνια απο τις 3 μεχι τις 7.30 και εβλεπα βλακειες στην τηλεοραση...και η μικρη στην κυριολεξια επαιζε μποξ...με πηρε ο υπνος κατα τις 7.30 και ξυπνησα στις 9...κουτουλαωωωωωω

εσυ πως πας με τα πετρωματα??

B4Itp2.png

δεν καταλαβαινουν αλλα ουτε και νιωθουν...η φαση ειναι οτι μου λεει οτι τον προβληματιζει αυτη η συμπεριφορα μου και φοβαται πως θα μεγαλωσω το παιδι...ακου να δεις:lol::lol::lol::lol:χαμπαρι δεν εχει παρει τι θα πει εγκυμοσυνη και τι τραβαμε και ποσο ευαισθητες ειμαστε...

αστα εγω εκανα ενα γερο καυγα εχτες αλλα που να καταλαβει στο κοσμο του!!!μια χαρα θα μεγαλωσεις το παιδι να μην τον ανησυχει αυτο:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ευτυχως εμενα ακομη δεν μου εχει πει τίποτα οταν αρχιζω να κλεω... ααα μπορει να μου πει στα αστια "αντε μην κλες και θα κανεις το γιο μου κλαψιάρη" (αλα κυπριακα) ατε μεν κλεεις και ενα καμεις το γιο μου κλαμούρη.... χεχεχε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ευτυχως εμενα ακομη δεν μου εχει πει τίποτα οταν αρχιζω να κλεω... ααα μπορει να μου πει στα αστια "αντε μην κλες και θα κανεις το γιο μου κλαψιάρη" (αλλα κυπριακα) ατε μεν κλεεις και ενα καμεις το γιο μου κλαμούρη.... χεχεχε

χαχχαχαχα ναι κλασικη ατακα κυπριου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ααα βρες ενα σαιτ στο ιντερνετ που μιλαει για την ευαισθησια στην εγκυμοσυνη και δειξε του το.... αντε τωρα.... πολυ αυστηρος ειναι...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

χαχχαχαχα ναι κλασικη ατακα κυπριου!!!

ναι Εφη μου... αλλα να σου πω καλυτερα να με αστιευει και να γελάω παρα να μου λεει τιποτα αλλο και να με στεναχωρει χωρις λόγο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ευτυχως εμενα ακομη δεν μου εχει πει τίποτα οταν αρχιζω να κλεω... ααα μπορει να μου πει στα αστια "αντε μην κλες και θα κανεις το γιο μου κλαψιάρη" (αλα κυπριακα) ατε μεν κλεεις και ενα καμεις το γιο μου κλαμούρη.... χεχεχε

χα χα πολυ ωραιο!!!!!! νικη μου 11.20 δεν εχεις γιατρο??αντε ποτε θα πας??να ερθεις να μας πεις τα νεα!!!!!!!!!

B4Itp2.png

6-7 λεπτα απο το σπίτι μου ειναι η κλινικη Πόπη μου χεχεχε!!!!!

αλλα να ι τωρα θα σας λεγα οτι θα βγω και θα τα πουμε πιο μετα.... και ελπιζω να εχει γυρισει ο μικρός....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

Νικη χρονια πολλα να'σαι παντα ευτυχισμενη κ με το καλο να'ρθει το μωρακι σου!!!!

εγω βρε κοριτσια δεν ειμαι ευσυγκινητη! ποτε δεν ημουν κ τωρα με την εγκυμοσυνη δεν αλλαξε κατι! πολυ ανεπηρεαστες εχουν μεινει οι ορμονες μου κ με ανησυχει!! επισης μου εχει περασει η συχνοουρια! δεν σηκωνομαι καθολου τα βραδια,, περιεργο δεν ειναι??:rolleyes::rolleyes:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...