Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Θα συμφωνήσω! Είσαι μια χαρά! Μην απογοητεύεσαι και συνέχισε!! Καλό και χαρούμενο μήνα!

Κοριτσάρες μου καλό μήνα με υγεία και καλή επιτυχία και συνέχεια στην προσπάθεια όλων μας!! Βγήκε τελικά και η ανάλυση του μικροβιώματος του ενδομητρίου. Γαλακτοβάκιλοι 60% και εντεροβατήρια 40%. Θα χρειαστεί να κάνω θεραπεία με Ciproxin (10 ημέρες) και προβιοτικά από το στόμα (bacteflora plus καθημερινά εφάπαξ) και κολπικά (biolact evaκαθημερινά για 10 μέρες και 2/εβδομάδα εφάπαξ). Ακόμα δεν ξέρω για πόσο διάστημα μέχρι την επόμενη ΕΤ. Αναμένω διευκρινίσεις. Είχε κάποια από εσάς παρόμοια αποτελέσματα? Παίζει η προηγούμενη ΕΤ να απέτυχε για αυτόν τον λόγο? Πόσο καιρό χρειάζεται για να είμαι σίγουρη ότι επανήλθε το σύστημα? Θα χρειαστεί να ξανακάνω υστεροσκόπηση για επανέλεγχο? Όσες είχατε παρόμοιες τιμές τί θεραπεία κάνατε? Συγγνώμη για τον βομβαρδισμό με τις ερωτήσεις μου, καινούριο άγχος και αγωνία...

Εγώ είχα χάλια αποτελέσματα, τύπου 12% γαλακτοβακιλλοι και το υπόλοιπο μικρόβιο. Πήρα αγωγή, επανέλαβα καί είχαν αλλάξει ελάχιστα. Ξαναπήρα αγωγή και δεν ασχολήθηκα ξανά έκανα τη μεταφορά. Το παν είναι το υγιές έμβρυο!!!

• Μου αρέσει 4

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ευχαριστω κοριτσια, ελεγα να τα αφησω για αργοτερα τα ψωνια αλλα τα παραγγειλαμε τωρα τελικα κ θα τα παραλαβω οταν θα μπω στο μηνα μου!

παω για σιδερωμα!

εγω γωγω μου θα σου συνηστουσα λιγο νωριτερα να τα παραλαβεις! να εισαι ανετη! δεν θα εχεις τις ιδιες αντοχες στον 9ο!! γνωμη μου!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις ηρθε το βαλιτσακι babylino η μερα του ειναι σημερα!!!αυτες ειναι συσκευασιες οχι σαν του babyspace που δεν εχει τπτ!!!

αχ λαχταρησα να ανοιξω τις πανες...αλλα κρατηθηκα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσια σημερα ψηνω τον αντρα μου να με παει καμια βολτα το απογευμα με το αμαξι λιγο να ξελαμπηκαρω...εχω να κανω και συσπαση απο το Σαββατο οποτε λεω να παρω το ρισκο και να βγω απο το σπιτι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εφυγε και η μαμα μου και ειμαστε μονοι τωρα...

B4Itp2.png

μολις ηρθε το βαλιτσακι babylino η μερα του ειναι σημερα!!!αυτες ειναι συσκευασιες οχι σαν του babyspace που δεν εχει τπτ!!!

αχ λαχταρησα να ανοιξω τις πανες...αλλα κρατηθηκα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ και εγω ετσι! με το ζορι κρατιεμαι!!!!

κοριτσια σημερα ψηνω τον αντρα μου να με παει καμια βολτα το απογευμα με το αμαξι λιγο να ξελαμπηκαρω...εχω να κανω και συσπαση απο το Σαββατο οποτε λεω να παρω το ρισκο και να βγω απο το σπιτι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εφυγε και η μαμα μου και ειμαστε μονοι τωρα...

εσυ ποπη μου μονο λογω συσπασεων εισαι ξαπλα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα και

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΣΤΑ ΣΟΥ!!!

Εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου γι αυτο δε μπαινω δυο μερες τωρα θα συνελθω που θα παει.....

φιλακια σε ολες και να ειστε χαρουμενες!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

να βγεις καλε !! δε νομιζω βρε ποπη οτι ειναι τοσο κακο μια βολτιτσα! ;)

εγω γωγω μου θα σου συνηστουσα λιγο νωριτερα να τα παραλαβεις! να εισαι ανετη! δεν θα εχεις τις ιδιες αντοχες στον 9ο!! γνωμη μου!!;)

λες? δεν ξερω, εγω να σκεφτεις ελεγα να φερουν τα επιπλα σπιτι οταν παω να γεννησω! μου φαινεται περιεργο να τα εχω απο νωρις στο σπιτι!

μονο που στενοχωρηθηκα λιγο γιατι το καροτσι το δοκιμασαμε κ χωραει με το ζορι μεσα στο αυτοκινητο!κ φυσικα δεν χωραει τιποτα αλλο μετα!! οποτε αν ειμαστε εγω, ο αντρας μου, το καροτσι κ το μωρο,θα τιγκαρει το αμαξακι!

BJVqp3.png

λες? δεν ξερω, εγω να σκεφτεις ελεγα να φερουν τα επιπλα σπιτι οταν παω να γεννησω! μου φαινεται περιεργο να τα εχω απο νωρις στο σπιτι!

μονο που στενοχωρηθηκα λιγο γιατι το καροτσι το δοκιμασαμε κ χωραει με το ζορι μεσα στο αυτοκινητο!κ φυσικα δεν χωραει τιποτα αλλο μετα!! οποτε αν ειμαστε εγω, ο αντρας μου, το καροτσι κ το μωρο,θα τιγκαρει το αμαξακι!

Κι εγω Γωγώ μου όταν πήγα να γεννήσω την επόμενη μέρα έφεραν τα έπιπλα σπίτι δεν τα ήθελα πριν είμαι προληπτική μάλλον.Και τα ρούχα που έφτιαχνα περίεργο μου φαινόταν.

Στο ανσανσέρ χωράει τουλάχιστον το καρότσι?Γιατι στην αρχή θα κάθεσαι πίσω με το μωρό οπότε το καροτσάκι μπορείς να το έχεις κλειστό στην θέση του συνοδηγού;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Κι εγω Γωγώ μου όταν πήγα να γεννήσω την επόμενη μέρα έφεραν τα έπιπλα σπίτι δεν τα ήθελα πριν είμαι προληπτική μάλλον.Και τα ρούχα που έφτιαχνα περίεργο μου φαινόταν.

Στο ανσανσέρ χωράει τουλάχιστον το καρότσι?Γιατι στην αρχή θα κάθεσαι πίσω με το μωρό οπότε το καροτσάκι μπορείς να το έχεις κλειστό στην θέση του συνοδηγού;)

ναι παλι καλα το ασανσερ ειναι τεραστιο! ο μονος τροπος αυτος ειναι για να χωρεσει το καροτσι, στη θεση του συνοδηγου! ενα παλιο yaris εχουμε αλλα δεν ειναι τωρα εποχη για καινουριο αυτοκινητο!!

ετσι κ εγω , μαλλον ειμαι λιγο προληπτικη, αλλα τωρα μεπρηξε κ ο αντρας μου, μολις μπω στο μηνα μου να εχουμε ετοιμο το δωματιο, αλλιως εγω τη μερα που θα γεννησω θα ελεγα να τα φερουν!:D

BJVqp3.png

γωγω μου αν εισαι προληπτικη η νιωθεις καπως εσυ ξερεις!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι παλι καλα το ασανσερ ειναι τεραστιο! ο μονος τροπος αυτος ειναι για να χωρεσει το καροτσι, στη θεση του συνοδηγου! ενα παλιο yaris εχουμε αλλα δεν ειναι τωρα εποχη για καινουριο αυτοκινητο!!

ετσι κ εγω , μαλλον ειμαι λιγο προληπτικη, αλλα τωρα μεπρηξε κ ο αντρας μου, μολις μπω στο μηνα μου να εχουμε ετοιμο το δωματιο, αλλιως εγω τη μερα που θα γεννησω θα ελεγα να τα φερουν!:D

εμενα παλι δεν χωραει στον ανσασερ! στο αυτοκινητο ειμαστε ανετα!!!

στο ανσασερ για να καταλαβετε χωρανε μονο τα καροτσακια τα καλοκαιρινα τα πολυ πολυ στενα!!! ΕΛΕΟΣ!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

θα το πεταξω απο το μπαλκονι το κ@λολαπτοπ...εχει μιση ωρα εφαγε κολλημα εκλεισε και δεν ανοιγε....ελπιζω να μην το ξανακανει αν και ειναι για πεταμα...παω λιγο να σας διαβασω και ερχομαι

B4Itp2.png

αχ και εγω ετσι! με το ζορι κρατιεμαι!!!!

εσυ ποπη μου μονο λογω συσπασεων εισαι ξαπλα?

κυριως για αυτο αλλα και επειδη ειχα χαμηλο πλακουντα και 2 φορες ειχα δει σταγονιτσες απο αιματακι....

B4Itp2.png

Ναι καλέ σιγά μην αλλάξετε τώρα αυτοκίνητο το καλοκαιράκι που θα έχει γίνει η μπέμπα σας παιδάκι θα πάρεις ένα μικρό καροτσάκι που κλείνει σαν ομπρέλα και είναι και φθηνό και θα την κάνεις την δουλειά σου τέλεια!;)

Κι εγω Γωγώ μου έλεγα έτσι αλλα τελικά μιλώντας φέτος μαζί σας είδα πόσο ανοργάνωτη ήμουν ούτε μπιμπερό δεν είχα σπίτι καλέ πάνες?αυτές που μου έδωσαν στο μαιευτήριο τη μέρα που βγήκα αγόρασε ο Βασίλης μου.Τι να σου πω ευτυχώς που βγήκα Σάββατο 12:00 αν έβγαινα Κυριακή ούτε που θα ήξερα τι να πρωτοπάρω και από που?:confused:χιχι τελικά τίποτα δε χρειάστηκα αλλά λέμε τώρα!

zxG9p3.png

owokp3.png

εμενα παλι δεν χωραει στον ανσασερ! στο αυτοκινητο ειμαστε ανετα!!!

στο ανσασερ για να καταλαβετε χωρανε μονο τα καροτσακια τα καλοκαιρινα τα πολυ πολυ στενα!!! ΕΛΕΟΣ!!!

στη μαμα μου ειναι ετσι το ασανσερ!κ εχει κ 15 σκαλοπατια η εισοδος!! δεν πειραζει, θα το κουβαλαει ο μπαμπας μου εκει!

BJVqp3.png

δεν ξερω φοβαμαι γιατι ευκολα πετρωνει η κοιλια μου,,,οσο ειμαι ξαπλα δεν παθαινω συσπασεις εχω να κανω απο το σαββατο...αλλα οταν σηκωνομαι την νιωθω την κοιλια μου καπως....και δεν θελω να κανω συσπασεις απο τωρα μολις μπηκα στον 7ο...για αυτο φοβαμαι...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...