Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μα ειναι δυνατον το 2κλινο να εχει τοση μεγαλη διαφορα με το 3κλινο???ελεος....ναι αναγκαστικα 3 κλινο...δλδ αν το 2κλινο εχει 1700 το μονοκλινο ποσο παει???δεν πανε καλα οι τυποι αντι να ριξουν τιμες λογο κρισης αυτοι κοπανανε....+ τα 500 ε περιπου τα εξτρα...

Συν έξτρα ο γιατρός ε??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και τι δεν έφαγα κορίτσια... Ντονατ κ πιτσακια... Τσάκισε κ το κακάο το γάλα! Σημερα πεινουσα πολυ!!

αχ ατιμη κοινωνια .....αλλες τρωνε πιτσακια και ντονατ και εμεις την βγαζουμε με τα μαρουλια στο τελος θα ξεχασω να μιλαω και θα κανω μονο ΜΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ :lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Συν έξτρα ο γιατρός ε??

Αυτο αναρωτιεμαι και εγω..Ο γιατρος ειναι εξτρα ε?

Δεν ειναι και λιγα τα χρηματα αλλα αν το συγκρινουμε με τις τιμες στα ιδιωτικα της αθηνας συμφερει πιο πολυ μαλλον.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

ΝΑΙ + του γιατρου το 1000κο...οι τιμες που ειπα πριν ηταν μονο της κλινικης..

1000 ο γιατρος ..Καλα μου φαινεται..Η δικια μου θελει 1500 η 1600 αναλογα την αναισθησια , θελει και ο αναισθησιολογος ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Μαργαριτακι δεν σε ειπα Καλημερα η γαιδουρα...καλημερα λοιπον κουκλα μου!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

καλημερα Ποπη μου!

αχ κοριτσια η μπεμπα εχει κατσει κατω απο το δεξι πλευρο και παω να σκασω! επισης την νιωθω ταυτοχρονα εκει και χαμηλα στην λεκανη τα ποδια? μα χταποδι ειναι?:P:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Και τι δεν έφαγα κορίτσια... Ντονατ κ πιτσακια... Τσάκισε κ το κακάο το γάλα! Σημερα πεινουσα πολυ!!

Σορρυ κατι ασχετο...Δεν σε ενοχλει το στομαχι σου με ολα αυτα??Εμενα μου πεφτει βαρυ ακομη κ το γαλα με τα φιτνες...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

καλημερα Ποπη μου!

αχ κοριτσια η μπεμπα εχει κατσει κατω απο το δεξι πλευρο και παω να σκασω! επισης την νιωθω ταυτοχρονα εκει και χαμηλα στην λεκανη τα ποδια? μα χταποδι ειναι?:P:p:p:p:p

Καλημερα Μαργαριτα μου!Οπως βολευτουν και αυτα μωρε...Τωρα που εχουν μεγαλωσει , ο χωρος ειναι περιορισμενος και αυτα μας βαρανε παντου.....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Σορρυ κατι ασχετο...Δεν σε ενοχλει το στομαχι σου με ολα αυτα??Εμενα μου πεφτει βαρυ ακομη κ το γαλα με τα φιτνες...

Οχι δεν με ενοχλεί!!! Περίεργο ε??? Παμφαγο ζώο!! Χα χα!!! Το μεσημερι όμως στάνταρ δεν θα μπορέσω να φάω γιατι δεν θα πεινάω...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαργαριτα μου!Οπως βολευτουν και αυτα μωρε...Τωρα που εχουν μεγαλωσει , ο χωρος ειναι περιορισμενος και αυτα μας βαρανε παντου.....

αχ εχω δυσφορια...νιωθω σαν να μην μπορω να αναπνευσω σωστα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αυτο ισχυει και για τους συζυγους κ τις γιαγιαδες;γιατι εμας μας ειπε οτι συζυγους και μαναδες αφηνανε κ ολη τη μερα αν θελανε,αλλα κοιτουσαν να μην ειναι ολοι μαζι μονιμως μεσα!ισως στο επισημο ισχυει αυτο που λες,αλλα στο ανεπισημο κανουν τα στραβα ματια.

Εγω Λιτσα μου, ξερω τι πρεπει για εκεινους τους οροφους στο ιασω, τωρα τι γινεται ανεπισημα δεν ξερω

ToS)549062c91it46lgr.gif

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

τι ειναι αυτο με το λογαριασμο? και εσυ μητερα θα γεννησεις? εγω τα λεφτα της γεννας τα εχω στην γενικη τραπεζα. πρεπει να παω να τα σηκωσω καποια στιγμη και να τα καταθεσω στην εθνικη

εγω θα γεννησω θεσσαλονικη. στη βιοκλινικη, αυτο με το λογαριασμο ειναι που ρωτησα την ελευθερια πως πληρωνει απο το ιντερνετ με προπληρωμενη καρτα!

αχ ατιμη κοινωνια .....αλλες τρωνε πιτσακια και ντονατ και εμεις την βγαζουμε με τα μαρουλια στο τελος θα ξεχασω να μιλαω και θα κανω μονο ΜΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ :lol::lol::lol::lol:

και ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ χαχχαχαχχααχαχ!!

πολυ ακριβες οι τιμες εκει! το ηξερα! τα ειχα διαβασει στο περιπου! ειναι λουξ κλινικη γι'αυτο....

πηρες σοκολατα ε??? μμμμμ μια χαρα! εμενα μου ειπε πως μπορω να τρωω μια σειρα (δλδ. 4 κομματια )την ημερα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...