-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, Anna G είπε:
Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.
Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!! Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου.
Καλησπέρα,
Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω.
Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.
Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.
Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια, αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.
-
1
-
-
Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!
-
Θέματα
-
- 13.478 απαντήσεις
- 1.372.821 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 161.547 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.304.588 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 528.026 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 162.326 εμφανίσεις
-
-
-
- 144 απαντήσεις
- 8.556 εμφανίσεις
-
- 2.899 απαντήσεις
- 186.891 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 907 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4 6
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 75 απαντήσεις
- 8.664 εμφανίσεις
-
- 13.478 απαντήσεις
- 1.372.821 εμφανίσεις
-
- 129 απαντήσεις
- 9.114 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 10.160 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 4.501 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 239 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 3.869 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα