Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 5

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Πότε θα έχεις νεότερα? Εγώ πάντως από τέσσερα γονιμοποιημένα έχω το αγόρι μου συν κατάψυξη. Ποτέ δεν ξέρεις..

@MK2012 έγινε η ωοληψια??

Καλημέρα ! Ναι μόλις τελείωσα. Ακόμα δε ξέρω κάτι. 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 5

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Θα συμφωνήσω! Είσαι μια χαρά! Μην απογοητεύεσαι και συνέχισε!! Καλό και χαρούμενο μήνα!

Κοριτσάρες μου καλό μήνα με υγεία και καλή επιτυχία και συνέχεια στην προσπάθεια όλων μας!! Βγήκε τελικά και η ανάλυση του μικροβιώματος του ενδομητρίου. Γαλακτοβάκιλοι 60% και εντεροβατήρια 40%. Θα χρειαστεί να κάνω θεραπεία με Ciproxin (10 ημέρες) και προβιοτικά από το στόμα (bacteflora plus καθημερινά εφάπαξ) και κολπικά (biolact evaκαθημερινά για 10 μέρες και 2/εβδομάδα εφάπαξ). Ακόμα δεν ξέρω για πόσο διάστημα μέχρι την επόμενη ΕΤ. Αναμένω διευκρινίσεις. Είχε κάποια από εσάς παρόμοια αποτελέσματα? Παίζει η προηγούμενη ΕΤ να απέτυχε για αυτόν τον λόγο? Πόσο καιρό χρειάζεται για να είμαι σίγουρη ότι επανήλθε το σύστημα? Θα χρειαστεί να ξανακάνω υστεροσκόπηση για επανέλεγχο? Όσες είχατε παρόμοιες τιμές τί θεραπεία κάνατε? Συγγνώμη για τον βομβαρδισμό με τις ερωτήσεις μου, καινούριο άγχος και αγωνία...

• Μου αρέσει 3

πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Θα συμφωνήσω! Είσαι μια χαρά! Μην απογοητεύεσαι και συνέχισε!! Καλό και χαρούμενο μήνα!

Κοριτσάρες μου καλό μήνα με υγεία και καλή επιτυχία και συνέχεια στην προσπάθεια όλων μας!! Βγήκε τελικά και η ανάλυση του μικροβιώματος του ενδομητρίου. Γαλακτοβάκιλοι 60% και εντεροβατήρια 40%. Θα χρειαστεί να κάνω θεραπεία με Ciproxin (10 ημέρες) και προβιοτικά από το στόμα (bacteflora plus καθημερινά εφάπαξ) και κολπικά (biolact evaκαθημερινά για 10 μέρες και 2/εβδομάδα εφάπαξ). Ακόμα δεν ξέρω για πόσο διάστημα μέχρι την επόμενη ΕΤ. Αναμένω διευκρινίσεις. Είχε κάποια από εσάς παρόμοια αποτελέσματα? Παίζει η προηγούμενη ΕΤ να απέτυχε για αυτόν τον λόγο? Πόσο καιρό χρειάζεται για να είμαι σίγουρη ότι επανήλθε το σύστημα? Θα χρειαστεί να ξανακάνω υστεροσκόπηση για επανέλεγχο? Όσες είχατε παρόμοιες τιμές τί θεραπεία κάνατε? Συγγνώμη για τον βομβαρδισμό με τις ερωτήσεις μου, καινούριο άγχος και αγωνία...

Συνηθως δεν επαναλαμβανεται η εξεταση για το μικροβιωμα. απλα παιρνεις την θεραπεια και τελος. δεν νομιζω οτι παιζει ρολο στο αποτελεσμα. σκεψου πολλοι γιατροι δεν την ενστερνιζονται καν σαν εξεταση και δεν την κανουν ποτε. παντως γενικα τα προβιοτικα μονο καλο σου κανουν. θυμησε μου, ηταν καλα τα εμβρυα που ειχες μεταφερει; αν πχ ειχες αριστες βλαστοκυστες και ολα ηταν ελεγμενα και δεν εκατσε, οκ εκει θα το σκεφτομουν. που και παλι βεβαια ενα καλο εμβρυο με καλη δυναμικη, εμφυτευεται ασχετως μικροβιων. γενικα το μικροβιωμα μητρας ειναι απο αυτες τις εξετασεις που κανουμε μονο εμεις με τις εξωσωματικες και με αποτυχιες μεσα στον ελεγχο που κανουμε για καθετι, δεν εχει αποδειχτει οτι οντως παιζει ρολο. 

• Μου αρέσει 3

Ήταν 2 έμβρυα 3-ημερών άριστης μορφολογίας. Δεν είχαν ελεγχθεί βέβαια γενετικά. Λίγο πάντως που το έψαξα στο διαδίκτυο επιστημονικές δημοσιεύσεις υποστηρίζουν ότι στην εξωσωματική όσο πιο υψηλά είναι οι γαλακτοβάκιλλοι αυξάνεται η πιθανότητα εμφύτευσης των εμβρύων, ενώ τα εντεροβακτήρια την εμποδίζουν. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ήταν 2 έμβρυα 3-ημερών άριστης μορφολογίας. Δεν είχαν ελεγχθεί βέβαια γενετικά. Λίγο πάντως που το έψαξα στο διαδίκτυο επιστημονικές δημοσιεύσεις υποστηρίζουν ότι στην εξωσωματική όσο πιο υψηλά είναι οι γαλακτοβάκιλλοι αυξάνεται η πιθανότητα εμφύτευσης των εμβρύων, ενώ τα εντεροβακτήρια την εμποδίζουν. 

μην σκεφτεσαι τωρα αυτο και εχεις αμφιβολιες. πραγματικα αναλογισου ποσες γυναικες μενουν εγκυες φυσιολογικα και με εξωσωματικη και δεν ξερουν καν τη λεξη γαλακτοβακιλος και μικροβιωμα. κι εγω να σου πω την αληθεια ειχα τρεις εμφυτευσεις χωρις να χω ελεγξει ποτε μικροβιωμα ουτε να παιρνω γαλακτοβακιλους. εξαλλου και τα εμβρυα δεν ηταν και πεμπτης μερας να πεις οτι ειχες μια πιο ασφαλη εικονα της δυναμικης τους. πιο πιθανο ειναι να μην ηταν αυτα αρκετα καλα. παρε τωρα τη θεραπεια σου να εισαι καλυμμενη κι απο εκει, να σου βγει απο το μυαλο σου το ενδεχομενο και μακαρι η επομενη να ειναι και η τυχερη! ολα αυτα ευτυχως ειναι αναστρεψιμα και σχετικα γρηγορα κιολας.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εγώ είχα χάλια αποτελέσματα, τύπου 12% γαλακτοβακιλλοι και το υπόλοιπο μικρόβιο. Πήρα αγωγή, επανέλαβα καί είχαν αλλάξει ελάχιστα. Ξαναπήρα αγωγή και δεν ασχολήθηκα ξανά έκανα τη μεταφορά. Το παν είναι το υγιές έμβρυο!!!

• Μου αρέσει 4

On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 5

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...