Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

• Καλή τύχη! 2

πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Κορίτσια καλημέρα ,εχει συμβεί σε καμία να έχει από την 7μερα του κύκλου διάφανη βλέννα ??? Συνήθως στην ωορρηξία την έχω ,πλάκα θα έχει να κάνω πιο νωρίς ωορρηξία και να χάσω τον κύκλο ,χαχαχχαχαχ

On 17/5/2025 at 8:06 ΠΜ, kate82 είπε:

Κορίτσια καλημέρα ,εχει συμβεί σε καμία να έχει από την 7μερα του κύκλου διάφανη βλέννα ??? Συνήθως στην ωορρηξία την έχω ,πλάκα θα έχει να κάνω πιο νωρίς ωορρηξία και να χάσω τον κύκλο ,χαχαχχαχαχ

Καλημέρα! Ακόμα κι αν κάνεις ωορρηξία δεν μπορείς να μεταφέρεις σε φυσικό κύκλο? Μην λέω και βλακείες δεν ξέρω. Πότε έχεις υπέρηχο?

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κορίτσια.

Εγώ ήταν να ξεκινήσω Μάιο αλλά προέκυψε πρόβλημα υγείας και επειδή πήρα πολλά αντιφλεγμονώδη, αντιβίωση και παυσίπονα, ο γιατρός είπε να ξεκινήσουμε με το πρωτόκολλο τον επόμενο μήνα. Εχει τύχει σε καποια να είναι τα φάρμακα ανασταλτικός παράγοντας για να ξεκινήσεις; Απουσιάζει και η γιατρός μου της factional για ένα συνέδριο και δε θέλω να την ενοχλήσω.

Αντε τώρα να περιμένω άλλο έναν μήνα, άσε που αγχώθηκα και με τα φάρμακα, μηπως και και πάει άδικα η προσπάθεια.

Καλή επιτυχία σε όλες. 

• Ευχή 2

1 ώρα πρίν, Neverstop είπε:

Καλημέρα! Ακόμα κι αν κάνεις ωορρηξία δεν μπορείς να μεταφέρεις σε φυσικό κύκλο? Μην λέω και βλακείες δεν ξέρω. Πότε έχεις υπέρηχο?

Την Τετάρτη έχω υπερυχο ,την προηγούμενη φορά που έκανα επειδή ξεφουσκώσει το ενδομήτριο με σταμάτησαν ,θα δείξει ότι έγινε έγινε ,δεν πειράζει ....πολύς πονοκέφαλος Μ αυτά τα σικλακιουρ από χθες ψόφησα

πρίν από 17 λεπτά , Niki87 είπε:

Καλημέρα Κορίτσια.

Εγώ ήταν να ξεκινήσω Μάιο αλλά προέκυψε πρόβλημα υγείας και επειδή πήρα πολλά αντιφλεγμονώδη, αντιβίωση και παυσίπονα, ο γιατρός είπε να ξεκινήσουμε με το πρωτόκολλο τον επόμενο μήνα. Εχει τύχει σε καποια να είναι τα φάρμακα ανασταλτικός παράγοντας για να ξεκινήσεις; Απουσιάζει και η γιατρός μου της factional για ένα συνέδριο και δε θέλω να την ενοχλήσω.

Αντε τώρα να περιμένω άλλο έναν μήνα, άσε που αγχώθηκα και με τα φάρμακα, μηπως και και πάει άδικα η προσπάθεια.

Καλή επιτυχία σε όλες. 

Εννοείτε ότι σταματάς ,παρά και προβιοτικα αρκετά για να στρώσει το μικρόβιωμα ..   υπομονηηηη

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

• Καλή τύχη! 7
  • Ευχή 2
  • Λουλούδια 1

Κορίτσια λίγο την βοήθεια σας .την πέμπτη έχω να κάνω χοριακη σήμερα πήγα εκανα προγεστερονη κ είναι 24 σας έχει τύχη να είναι μέσα στο τρίμηνο κ να μην υπάρχει εγκυμοσύνη.πολυ άγχος αυτή τη φορά 😳😳

1 ώρα πρίν, Niki87 είπε:

Καλημέρα Κορίτσια.

Καλή επιτυχία σε όλες. 

Για διεργεση θα ξεκινήσεις? Τα φάρμακα όχι κ τόσο αλλά το πρόβλημα υγείας ναι επιρεαζει . Πιο πολύ πρέπει να έχει περάσει καιρός απτό πρόβλημα υγείας ώστε να αναρρώσει ο οργανισμός . Πχ αντιβίωση κτλ περνούν Κ προληπτικά στην εμβρυομεταφορα δεν παίζει κανένα ρόλο.

Αν ήσουν όμως άρρωστη για οποιοδήποτε αρρώστια ο οργανισμός δεν θα αποδωσει

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...