Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Συγχαρητήρια,επιτελουςςςςςς ξύπνησε το σύστημα ..... Συνεχίζεις μάζεμα????

Ναι βρε τι θέμα ν έχουν,τα στέλνει με email και ανάλογα Μ τα αιματολογικά μου λέει ο εξωσωματιστης τι και πως 

@karlajo εσύ πως μου είσαι ??? Τον άλλον μήνα προχωραμε?

Ναι τώρα έχω 3 , θέλω άλλες 1-2.

• Ευχή 6
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Ναι μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσια .εφυγε λίγο άγχος από πάνω μου .σε  όλες εύχομαι να δείτε θετικη χοριακη ❤️❤️❤️

Το 100 το έχεις πιάσει σίγουρα ,αν 7 μέρα έχεις 22 είσαι σούπερ .... Συγχαρητήρια και πάλι κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Επιτέλους! Σου εύχομαι να είναι και η τυχερή σου που θα σου δώσει το μωράκι σου.
Να σε ρωτήσω; Πήγες εντελώς φυσικά στον Μαστρ για ωοληψία β φάσης; 

Εντελώς φυσικά ναι για Β φάσης στον Μαστρ αλλά με διαφορά την orgalutran που έκανα τώρα. 

1 ώρα πρίν, Maraki S. είπε:

Τέλεια νέα, μπράβο! Δεν θα κρατιομουν με τίποτα στην θέση σου από τον ενθουσιασμό, θα ήθελα έμβρυομεταφορά χθες! Πόσα θέλεις να μαζέψεις πριν προχωρήσεις;

Έχω 3 τώρα, ιδανικά θέλω άλλη 1 ή 2. Θα το πάω μέχρι φθινόπωρο και βλέπουμε. Άπαξ και προχωρήσω σε στάδιο εμβρυομεταφορας πάλι κ δε πετύχει, δε γυρνάω πάλι πίσω στις ωοληψιες. Το έκανα μια φορά και ήταν ψυχοφθόρο. Οπότε αν προχωρήσω σε εμβρυομεταφορα θέλω να εξαντλήσω τις ωοληψιες πρώτα. 

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 43 λεπτά , kate82 είπε:

Το 100 το έχεις πιάσει σίγουρα ,αν 7 μέρα έχεις 22 είσαι σούπερ .... Συγχαρητήρια και πάλι κορίτσι μου 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου κ σε εσένα εύχομαι όλα καλά.το ξέρω το πέρασα κ μακάρι να πάνε όλα ήρεμα κ όμορφα κ να κρατήσουμε όλες τα μωράκια μας στην αγκαλιά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Ρούλα87 είπε:

Εγω κορίτσια πήγα σήμερα το πρωί κ έκανα μια χοριακη φαντάσου άγχος δύο μέρες πιο πριν έτσι είχα κάνει κ την προηγούμενη φορά .κ βγήκε 22🥰🥰

Μπράβο καλή αρχή 🥰 με το καλό 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, marion83 είπε:

Μπράβο καλή αρχή 🥰 με το καλό 

Κορίτσια μου καλημέρα σας ,μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο μου ,ενδομήτριο με βάση της ημέρας είναι τέλειο 6,2 και τριζωνο ,απλά έχω μια κυστουλα δεξιά και ίσως με ακυρώσουν δεν ξέρω ακόμα ,δεν τα έχω στείλει στο κέντρο γιατί δεν έχουν βγει τα αίματαλογικα ακόμα ,πάντως ειλικρινά οποία παγιδεύεται με ενδομήτριο ή με χαμηλό αριθμό ωοθηκακιων συνιστώ ανεπιφύλακτα τον βελονισμό βοηθάει .... @Sofiiii σ ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια 

Just now, kate82 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα σας ,μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο μου ,ενδομήτριο με βάση της ημέρας είναι τέλειο 6,2 και τριζωνο ,απλά έχω μια κυστουλα δεξιά και ίσως με ακυρώσουν δεν ξέρω ακόμα ,δεν τα έχω στείλει στο κέντρο γιατί δεν έχουν βγει τα αίματαλογικα ακόμα ,πάντως ειλικρινά οποία παγιδεύεται με ενδομήτριο ή με χαμηλό αριθμό ωοθηκακιων συνιστώ ανεπιφύλακτα τον βελονισμό βοηθάει .... @Sofiiii σ ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια 

Και @gabari ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Και @gabari ευχαριστώ πολύ 

Φαινόταν κι από τις ορμονικές σου.. καλύτερα να αργήσεις ένα μήνα ακόμα και να ναι καλύτερος ο κύκλος.

20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια !!! Έχω βλαστοκύστη !! 5ημερων!! Πρώτη φορά !!! 🥹🥹🥹

Εκανα την ωοληψια Β φάσης στον Μαστρ! 

Γιεςςς έσπασε η γκινια επιτέλους!!! Βαθμολογία σου είπαν?

πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Φαινόταν κι από τις ορμονικές σου.. καλύτερα να αργήσεις ένα μήνα ακόμα και να ναι καλύτερος ο κύκλος.

Ναι είναι 5day 3BB.

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 3

πρίν από 7 λεπτά , Neverstop είπε:

@Neverstop και εγώ αυτό είπα αλλά ο γυναικολόγος είναι πολύ θετικός γιατί είναι μικρή ,τώρα εννοείτε ότι πει ο εξωσωματιστης ας βγουν και οι αιματολογικές και βλέπουμε ,ότι με πουν 

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι είναι 5day 3BB.

Τέλεια μπράβο κορίτσι μου 

@kate82 χαίρομαι κορίτσι μου ,η κυστουλα αν είναι μικρή μπορεί και να μην ενοχλεί ,προσπάθησε να μην καπνίζεις αν καπνίζεις αν σε ξεκινήσει .....ειτε αυτόν είτε τον άλλο μήνα δες να είσαι και να αισθάνεσαι καλά ....σου στέλνω φιλιά 😘

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Sofiiii είπε:

@kate82 χαίρομαι κορίτσι μου ,η κυστουλα αν είναι μικρή μπορεί και να μην ενοχλεί ,προσπάθησε να μην καπνίζεις αν καπνίζεις αν σε ξεκινήσει .....ειτε αυτόν είτε τον άλλο μήνα δες να είσαι και να αισθάνεσαι καλά ....σου στέλνω φιλιά 😘

Χαχαχαχα καπνίζω δυστυχώς και δεν μπορώ να το κόψω γαμωτο ,λίγο ν αγχωθω παθαίνω κρίση πανικού και κατευθείαν πιάνω το τσιγάρο ,, πρέπει να κάνω και για αυτό κάτι ,θα δούμε τι θα με πει μέχρι τ απόγευμα θα με έχουν καλέσει τα αιματολογικά δύο η ώρα θα βγουν ,2,4 ήταν η κύστη μικρή είπε ο γυναικολόγος,αλλά εννοείτε πορευόμαστε με τα λεγόμενα του εξωσωματιστη .ειδωμεν 

Καλησπέρα κι από εμένα, διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι!! 

@Ρούλα87 με το καλό!! καλούς διπλασιασμούς και ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου εύχομαι! Μπράβο κορίτσι!! 

@MK2012 συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνεις και απέδωσε με άλλη μία βλαστοκύστη!! εύχομαι να μαζέψεις και τις υπόλοιπες που θες και να προχωρήσουν σε τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

@kate82 Εύχομαι να πάνε όλα καλά να φύγει η κυστούλα και να προχωρήσεις! 

Εγώ σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού για υπέρηχο. Μου κάνει εντύπωση ότι είμαι ακόμα αδιάθετη συνήθως μου κρατάει το πολύ 5 μέρες με τα καφέ στο τέλος.. Μπορείτε να μου πείτε είναι φυσιολογικό; Παρασκευή 9/5 πήρα αρνητική χοριακή, έκοψα τα φάρμακα και Δευτέρα 12/5 αδιαθέτησα και είμαι ακόμα!! Από την εμπειρεία σας, αυτό τι θα μπρούσε να σημαίνει για τον κύκλο που προετοιμάζομαι για ετ και θα με πάει με φυσικό; θα κάνω λογικά αργότερα ωορηξία ή δεν έχει να κάνει; Θα πάει όλο πιο αργά; υποτίθεται ότι θα έχω ωορηξία Δευτέρα 26/5.  Μπερδεύομαι.. 🙄 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Souri είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα, διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι!! 

@Ρούλα87 με το καλό!! καλούς διπλασιασμούς και ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου εύχομαι! Μπράβο κορίτσι!! 

@MK2012 συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνεις και απέδωσε με άλλη μία βλαστοκύστη!! εύχομαι να μαζέψεις και τις υπόλοιπες που θες και να προχωρήσουν σε τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

@kate82 Εύχομαι να πάνε όλα καλά να φύγει η κυστούλα και να προχωρήσεις! 

Εγώ σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού για υπέρηχο. Μου κάνει εντύπωση ότι είμαι ακόμα αδιάθετη συνήθως μου κρατάει το πολύ 5 μέρες με τα καφέ στο τέλος.. Μπορείτε να μου πείτε είναι φυσιολογικό; Παρασκευή 9/5 πήρα αρνητική χοριακή, έκοψα τα φάρμακα και Δευτέρα 12/5 αδιαθέτησα και είμαι ακόμα!! Από την εμπειρεία σας, αυτό τι θα μπρούσε να σημαίνει για τον κύκλο που προετοιμάζομαι για ετ και θα με πάει με φυσικό; θα κάνω λογικά αργότερα ωορηξία ή δεν έχει να κάνει; Θα πάει όλο πιο αργά; υποτίθεται ότι θα έχω ωορηξία Δευτέρα 26/5.  Μπερδεύομαι.. 🙄 

Ερώτηση ,τον προηγούμενο μήνα έκανες ετ και θα σε προχωρήσει κατευθείαν??? Μην αγχώνεσαι για το αίμα καθαρίζεις δεν είναι κάτι τα φάρμακα μετά την ετ το κάνουν αυτό 

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Ερώτηση ,τον προηγούμενο μήνα έκανες ετ και θα σε προχωρήσει κατευθείαν??? Μην αγχώνεσαι για το αίμα καθαρίζεις δεν είναι κάτι τα φάρμακα μετά την ετ το κάνουν αυτό 

Ναι, μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα σωματικά μπορούμε να πάμε κατευθείαν για την επόμενη αν είμαι οκ κι εγώ ψυχολογικά. Και εννοείται είπα πάμε!! Οπότε πολύ πιθανό να πάει όλο λίγο πιο μετά..;  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Souri είπε:

Ναι, μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα σωματικά μπορούμε να πάμε κατευθείαν για την επόμενη αν είμαι οκ κι εγώ ψυχολογικά. Και εννοείται είπα πάμε!! Οπότε πολύ πιθανό να πάει όλο λίγο πιο μετά..;  

Λίγες μέρες μόνο πιο μετά θα πας μην αγχώνεσαι 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...