Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Ίσως έχεις δίκιο, είναι που δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, ψάχνω να βρω ίχνη θετικής εξέλιξης για να νιώσω κάπως καλύτερα. Επίσης,Καλό μήνα!

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Δεν είναι τίποτα η περιδεση, μην σε ανησυχεί. Δεν θα καταλάβεις κάτι. Εγώ ούτε πόνεσα καθόλου μετά ούτε τίποτα. Απλά μου είχαν πει να μείνω λίγες μέρες στο κρεβάτι. Καλή επιτυχία!! 

Σ'ευχαριστω πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 15/3/2025 at 5:08 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Πως είσαι κοπέλα μου; Πως πήγε; 

Καλημέρα! Όλα καλά πήγαν! Τώρα είμαι με αντιβίωση και χαλαρά σπίτι! Είχα λίγο πόνο σαν περιοδου για λίγες ώρες μετά  αλλά την επόμενη συνήλθα. 

• Λουλούδια 1

Καλημέρα! Βγήκαν και οι υπόλοιπες εξετάσεις για τα χρωμοσώματα και είναι ευτυχώς όλα καλά! 
Πήραμε μεγάλη ανακούφιση. 
Η αναμονή αυξάνει το άγχος, ακόμα κι αν σου έχουν πει εξαρχής ότι κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι κάτι...

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 1

Καλημέρα κορίτσια έκανα κ εγώ τις εξετάσεις αίματος και ούρων που κάνουμε στο πρώτο τρίμηνο 

Όλα καλά 

Αλλά στην ούρων βρέθηκε ουρολοίμωξη 

Έχετε κάποια εμπειρία τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;;

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλημέρα κορίτσια έκανα κ εγώ τις εξετάσεις αίματος και ούρων που κάνουμε στο πρώτο τρίμηνο 

Όλα καλά 

Αλλά στην ούρων βρέθηκε ουρολοίμωξη 

Έχετε κάποια εμπειρία τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;;

Θα πάρεις αντιβίωση . 

πρίν από 8 λεπτά , Ellidr είπε:

Δεν είναι κάτι ανησυχητικό για το έμβρυο ;;

Όχι καλέ δεν επιρεαζει το έμβρυο. Απλά πρέπει να αντιμετωπιστεί με αντιβίωση οπωσδήποτε Κ προβιοτικα γιατι οι ουρολοιμώξεις μπορεί να φέρουν σπάσιμο των νερών Κ προοωρο τοκετό. Οπότε ξεκινά εσύ τα φυσικά προβιοτικα γιαούρτι Κ κεφίρ . Κ ο γιατρός θα σου δώσει αντιβίωση Κ προβιοτικα σε χάπι 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια, απιστευτο ότι γράφω σε τέτοιο θέμα..! Συγκρατημένη αισιοδοξία για εμάς, περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της 3ης χοριακής τη Δευτέρα. Πολλές ευχές σε όλες!!!

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας. Εύχομαι σε όλες καλή και τελειομηνη εγκυμοσυνη. Και εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ να μείνω έγκυος και έκανα εξωσωματικες, αλλά τελικά έμεινα με φυσικο τρόπο.
 Σήμερα είμαι 11+ 5 ημερών. Χθες έκανα αυχενική διαφάνεια όπου ο γιατρός τα βρήκε όλα τέλεια και μάλιστα μου είπε ότι δεν περιμένει κάποια έκπληξη από τις αιματολογικές. Ωστόσο σήμερα που βγήκαν και οι αιματολογικές μου έστειλαν email ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος για  προεκλαμψια και IUGR και να ξεκινήσω προληπτικά salospir. Έχετε κάποια γνώση σχετικά με αυτό το ζήτημα; Δεν με έχει ενημερώσει κάποιος ακόμα για το τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνω. Σας ευχαριστώ 

3 ώρες πρίν, baby_love είπε:

Καλησπέρα σας. Εύχομαι σε όλες καλή και τελειομηνη εγκυμοσυνη. Και εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ να μείνω έγκυος και έκανα εξωσωματικες, αλλά τελικά έμεινα με φυσικο τρόπο.
 Σήμερα είμαι 11+ 5 ημερών. Χθες έκανα αυχενική διαφάνεια όπου ο γιατρός τα βρήκε όλα τέλεια και μάλιστα μου είπε ότι δεν περιμένει κάποια έκπληξη από τις αιματολογικές. Ωστόσο σήμερα που βγήκαν και οι αιματολογικές μου έστειλαν email ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος για  προεκλαμψια και IUGR και να ξεκινήσω προληπτικά salospir. Έχετε κάποια γνώση σχετικά με αυτό το ζήτημα; Δεν με έχει ενημερώσει κάποιος ακόμα για το τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνω. Σας ευχαριστώ 

Καλησπέρα!! Είσαι Αθήνα;; Χθες επισκέφτηκα την αιματολόγο οικονομοπουλου στο Έλενα η οποία είναι εξαιρετική. Μου είπε όταν κάνω την αυχενική να της την στείλω για να δει ακριβώς τέτοια θέματα όπως προεκλαμψία. Εγώ παίρνω ήδη αντιπηκτική και Σαλοσπίρ και σχετικά με το Σαλοσπίρ μου είπε ότι μόνο καλό κάνει! Αν κλείσεις πρωινό ραντεβού είναι δωρεάν, οπότε αν είσαι Αθήνα θα σου έλεγα να πας μια βόλτα! 
πάντως πολύ ευχάριστα τα νέα της αυχενικής πλην αυτού!! Με το καλό!!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Μου έγραψε 10 utrogestan ο γιατρός και λέει συμμετοχή 0%. Σύνολο κάνουν 55€ περίπου και μου λένε από το φαρμακείο ότι δεν καλύπτεται όλο το ποσό από το υπουργείο και πρέπει να πληρώσω 33€. Δλδ τι συμμετοχή είναι αυτή 0% αν πρέπει να πληρώσω τόσα από τη τσέπη μου;;; 

πρίν από 22 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα!! Είσαι Αθήνα;; Χθες επισκέφτηκα την αιματολόγο οικονομοπουλου στο Έλενα η οποία είναι εξαιρετική. Μου είπε όταν κάνω την αυχενική να της την στείλω για να δει ακριβώς τέτοια θέματα όπως προεκλαμψία. Εγώ παίρνω ήδη αντιπηκτική και Σαλοσπίρ και σχετικά με το Σαλοσπίρ μου είπε ότι μόνο καλό κάνει! Αν κλείσεις πρωινό ραντεβού είναι δωρεάν, οπότε αν είσαι Αθήνα θα σου έλεγα να πας μια βόλτα! 

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Μου έγραψε 10 utrogestan ο γιατρός και λέει συμμετοχή 0%. Σύνολο κάνουν 55€ περίπου και μου λένε από το φαρμακείο ότι δεν καλύπτεται όλο το ποσό από το υπουργείο και πρέπει να πληρώσω 33€. Δλδ τι συμμετοχή είναι αυτή 0% αν πρέπει να πληρώσω τόσα από τη τσέπη μου;;; 

Σορυ 88€ έκαναν όλα. 

πρίν από 54 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Σορυ 88€ έκαναν όλα. 

Ναι στην Αθήνα είμαι. Σε ευχαριστώ,  θα φροντίσω να πάω γιατί πέρα από το Σαλοσπίρ δεν ξέρω τι άλλο θα βοηθούσε. Μου είπε ο γιατρός να μειώσω το αλάτι. Αναρωτιεμαι μήπως χρειάζομαι και καρδιολόγο.  Δυστυχώς έχω αγχωθεί αρκετά. 

πρίν από 11 λεπτά , baby_love είπε:

Ναι στην Αθήνα είμαι. Σε ευχαριστώ,  θα φροντίσω να πάω γιατί πέρα από το Σαλοσπίρ δεν ξέρω τι άλλο θα βοηθούσε. Μου είπε ο γιατρός να μειώσω το αλάτι. Αναρωτιεμαι μήπως χρειάζομαι και καρδιολόγο.  Δυστυχώς έχω αγχωθεί αρκετά. 

Νομίζω κάπως σχετίζεται και με την πίεση γιαυτο σου είπε για το αλάτι. Οταν λες υψηλό ποσοστό, πόσο βγήκε; 
Μπορεί να το ρυθμίσετε και να πάνε όλα καλά!! Να πας στην αιματολόγο που σου είπα, θα σε καθησυχάσει! 

πρίν από 57 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Νομίζω κάπως σχετίζεται και με την πίεση γιαυτο σου είπε για το αλάτι. Οταν λες υψηλό ποσοστό, πόσο βγήκε; 
Μπορεί να το ρυθμίσετε και να πάνε όλα καλά!! Να πας στην αιματολόγο που σου είπα, θα σε καθησυχάσει! 

Δεν είχε συγκεκριμένο ποσοστό. Έγραφε κίνδυνος υψηλός για πρόκληση προεκλαμψίας. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...