Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Tsampi είπε:

Τι κάνετε κορίτσια ;; 35 εβδομάδων αύριο … 

ενιωσα χθες 2-3 πονάκια περιόδου . Αυτές είναι συσπάσεις που λέμε ;

εχω άγχος Γτ δε πολύ κλωτσάει απλά νιώθω ότι κουνιέται 

Καλά κορίτσι εσύ!! Άστα 35 αύριο και είναι σα ψέματα!!!

Αν δεν είχες κουραστεί.. αν δεν πέρναγε  όταν ξαπλώσες..

Εεε σιγα σιγα μειώνεται  λογικά η κινητικότητα γτ και αυτά δε χωράνε.. 

Καρδιοτοκογράφο έκανες εσύ? Γιατρό πότε έχεις?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , finallytheend είπε:

Καλά κορίτσι εσύ!! Άστα 35 αύριο και είναι σα ψέματα!!!

Αν δεν είχες κουραστεί.. αν δεν πέρναγε  όταν ξαπλώσες..

Εεε σιγα σιγα μειώνεται  λογικά η κινητικότητα γτ και αυτά δε χωράνε.. 

Καρδιοτοκογράφο έκανες εσύ? Γιατρό πότε έχεις?

Ήταν δευτερόλεπτα !! Σαν πονάκι περιόδου !! 
όχι δεν έχω κάνει και δεν ξέρω και αν κάνω γιατί έπιασα μια κουβέντα της Μαίας που έλεγε ότι ο γιατρος μου έχει dobbler που σαν υπηρηχος είναι καλύτερος από το καρδιοτοκογραφο . Δε ξέρω κ όλας, μπορεί να μην κατάλαβα κάλα! 
τη Τρίτη έχω πάλι!! Εσυ;;

πρίν από 34 λεπτά , Tsampi είπε:

Ήταν δευτερόλεπτα !! Σαν πονάκι περιόδου !! 
όχι δεν έχω κάνει και δεν ξέρω και αν κάνω γιατί έπιασα μια κουβέντα της Μαίας που έλεγε ότι ο γιατρος μου έχει dobbler που σαν υπηρηχος είναι καλύτερος από το καρδιοτοκογραφο . Δε ξέρω κ όλας, μπορεί να μην κατάλαβα κάλα! 
τη Τρίτη έχω πάλι!! Εσυ;;

Δευτέρα  εγώ!!!

Just now, finallytheend είπε:

Δευτέρα  εγώ!!!

Ααα καλύτερο το σα doppler..!!

Γεια σας κορίτσια, 

και εγώ έχω μερικά πονάκια, σαν σφάχτης με πιάνει, ώρες ώρες! Και εγώ δεν ξέρω πως είναι οι συσπάσεις! Εκανα καρδιοτοκογραφο την προηγούμενη τετάρτη, τώρα έχω την τρίτη. Με έπιασε εντωμεταξύ μια φαγούρα την Κυριακή το βράδυ σε παλάμες και πέλματα. Διάβασα στο ίντερνετ ( τι το ήθελα) έλεγαν για χολοσταση και πήγα πρωί πρωί στον γιατρό αλλά οι εξετάσεις ήταν μια χαρά! Ευτυχώς! Και έχει δύο μέρες ταλαιπωρούμαι με αιμορροΐδες! Τι πόνος βρε κορίτσια.. εσείς όλα καλά;  Ήθελα να σας ρωτήσω δηλαδή όσο μεγαλώνει θα έχουμε λιγότερη κίνηση; Εμένα είναι ανάλογα τις μέρες.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Stef91 είπε:

Γεια σας κορίτσια, 

και εγώ έχω μερικά πονάκια, σαν σφάχτης με πιάνει, ώρες ώρες! Και εγώ δεν ξέρω πως είναι οι συσπάσεις! Εκανα καρδιοτοκογραφο την προηγούμενη τετάρτη, τώρα έχω την τρίτη. Με έπιασε εντωμεταξύ μια φαγούρα την Κυριακή το βράδυ σε παλάμες και πέλματα. Διάβασα στο ίντερνετ ( τι το ήθελα) έλεγαν για χολοσταση και πήγα πρωί πρωί στον γιατρό αλλά οι εξετάσεις ήταν μια χαρά! Ευτυχώς! Και έχει δύο μέρες ταλαιπωρούμαι με αιμορροΐδες! Τι πόνος βρε κορίτσια.. εσείς όλα καλά;  

Άστο αιμορροΐδες  εμφάνισα κοντά,στα Χριστούγεννα..κάλα κουράγια..κάποια,στιγμή ούτε να κάτσω.. χαχα

Υπάρχουν φυτικές κρέμες αν κ δε λειτουργούν  σα τις άλλες, και οι κανονικες επιτρέπονται,  θελει κρύο νερό, πάγο και μπορείς να φτιάξεις κ παγάκια λαδιού.. 

Εγώ καλά!!! Προχωράμε!! Δεν έχω κάνει ακόμα καρδιοτοκογραφο..

πρίν από 3 λεπτά , finallytheend είπε:

Άστο αιμορροΐδες  εμφάνισα κοντά,στα Χριστούγεννα..κάλα κουράγια..κάποια,στιγμή ούτε να κάτσω.. χαχα

Υπάρχουν φυτικές κρέμες αν κ δε λειτουργούν  σα τις άλλες, και οι κανονικες επιτρέπονται,  θελει κρύο νερό, πάγο και μπορείς να φτιάξεις κ παγάκια λαδιού.. 

Εγώ καλά!!! Προχωράμε!! Δεν έχω κάνει ακόμα καρδιοτοκογραφο..

Ναι ακριβώς, ούτε να κάτσω! Παγάκια λαδιού; Για πες μου λίγο! Και μετά τα βάζω εκεί πάνω; Έχω και ένα άγχος όταν θα πάμε για γεννα θα μας κάνουν κλυσμα έτσι; Εκείνο φοβάμαι απίστευτα πολύ!! Βάζω προκτοσιναλαρ μια δυο φορές την μέρα μου είπε ο γιατρός αλλά εντάξει μην φανταστείς ότι σωζόμαστε… πότε έχεις γιατρό; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , Stef91 είπε:

Ναι ακριβώς, ούτε να κάτσω! Παγάκια λαδιού; Για πες μου λίγο! Και μετά τα βάζω εκεί πάνω; Έχω και ένα άγχος όταν θα πάμε για γεννα θα μας κάνουν κλυσμα έτσι; Εκείνο φοβάμαι απίστευτα πολύ!! Βάζω προκτοσιναλαρ μια δυο φορές την μέρα μου είπε ο γιατρός αλλά εντάξει μην φανταστείς ότι σωζόμαστε… πότε έχεις γιατρό; 

Η μαία μου το είπε γτ τα Χριστούγεννα ήμουν χαλια..εγώ σε παγοθηκη έβαλα ελαιόλαδο και μετά τα έβαλα στο σημείο.. 

Τη Δευτέρα..  εσύ τωρα ποτε??

πρίν από 8 λεπτά , finallytheend είπε:

Η μαία μου το είπε γτ τα Χριστούγεννα ήμουν χαλια..εγώ σε παγοθηκη έβαλα ελαιόλαδο και μετά τα έβαλα στο σημείο.. 

Τη Δευτέρα..  εσύ τωρα ποτε??

Καλή ιδέα σε ευχαριστώ ! Εγώ τρίτη έχω, μόλις μπω στον μήνα μου κάθε βδομάδα και μετά ανά δύο-τρεις μέρες !!! Πού θα γεννήσεις; 

πρίν από 42 λεπτά , Stef91 είπε:

Καλή ιδέα σε ευχαριστώ ! Εγώ τρίτη έχω, μόλις μπω στον μήνα μου κάθε βδομάδα και μετά ανά δύο-τρεις μέρες !!! Πού θα γεννήσεις; 

Κσι μένα τώρα το ραντεβού  της Δευτέρας  εικαι στις 10 μέρες.. εγώ 8/2 μπαίνω 8/2 μπαίνω.. στο ιασω.. εσύ?

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Χαίρομαι που είστε όλες καλά! Εγώ έχω αρκετές συσπάσεις, έκανα και καρδιοτοκογραφημα χτες και έπιασε κάτι υψηλές που έφταναν μέχρι και 60ρες, αλλά ευτυχώς ανώδυνες. Ο τράχηλος δεν έχει επηρεαστεί, είναι ακόμα 3.5χιλ και κλειστός,αλλά μου έδωσε προγεστερόνη και βάζω κολπικά και ξεκούραση να κλείσουμε και την 36η και μετά θα με ξαναδειτην 37η. @Stef91 μου πάντως το κλυσμα δεν ήταν τίποτα όταν είχα κανει στον πρώτο τοκετό, ήταν πολύ προσεκτική η κοπέλα και διακριτική. Εγώ αιμορροιδες είχα βγάλει μετά τον τοκετό, αλλά υποχώρησαν πολύ γρήγορα! Τώρα σε αυτή έχω δει κάποιες φορές αίμα στο χαρτί, αλλά ως εκεί. Ούτε πόνο ούτε πιάνω κάτι εξωτερικα.

Εγώ αγχωθει λίγο γιατί δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για το παιδί, δεν έχω βρει καν τα πράγματα και φοβάμαι μην γίνει τίποτα και δεν έχω ούτε ρούχα πλυμένα, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω και πολλά ήταν κάθετος με την ξεκούραση. Θα έρθει η μητέρα μου την επόμενη εβδομάδα ( ζει στο εξωτερικό) και θα τα κάνουμε. Ελπίζω ως τότε να μην έχουμε καμία έκπληξη!

Όσο για τις κινήσεις κι εγώ πια νιώθω μια ολόκληρη κίνηση και εξογκώματα, όχι κλωτσιά. Επίσης μου πιέζει με τα ποδαράκια κάτι εκεί στο στέρνο και μου κόβεται η ανάσα.

Έχω και την κόρη μου με ίωση και είμαι όλη μέρα μόνη και τα χω παίξει κορίτσια. Με συγχωρείτε για το κατεβατο. Τα έγραψα όλα μαζεμένα να προλάβω!😄

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Γεια σας κορίτσια! Χαίρομαι που είστε όλες καλά! Εγώ έχω αρκετές συσπάσεις, έκανα και καρδιοτοκογραφημα χτες και έπιασε κάτι υψηλές που έφταναν μέχρι και 60ρες, αλλά ευτυχώς ανώδυνες. Ο τράχηλος δεν έχει επηρεαστεί, είναι ακόμα 3.5χιλ και κλειστός,αλλά μου έδωσε προγεστερόνη και βάζω κολπικά και ξεκούραση να κλείσουμε και την 36η και μετά θα με ξαναδειτην 37η. @Stef91 μου πάντως το κλυσμα δεν ήταν τίποτα όταν είχα κανει στον πρώτο τοκετό, ήταν πολύ προσεκτική η κοπέλα και διακριτική. Εγώ αιμορροιδες είχα βγάλει μετά τον τοκετό, αλλά υποχώρησαν πολύ γρήγορα! Τώρα σε αυτή έχω δει κάποιες φορές αίμα στο χαρτί, αλλά ως εκεί. Ούτε πόνο ούτε πιάνω κάτι εξωτερικα.

Εγώ αγχωθει λίγο γιατί δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για το παιδί, δεν έχω βρει καν τα πράγματα και φοβάμαι μην γίνει τίποτα και δεν έχω ούτε ρούχα πλυμένα, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω και πολλά ήταν κάθετος με την ξεκούραση. Θα έρθει η μητέρα μου την επόμενη εβδομάδα ( ζει στο εξωτερικό) και θα τα κάνουμε. Ελπίζω ως τότε να μην έχουμε καμία έκπληξη!

Όσο για τις κινήσεις κι εγώ πια νιώθω μια ολόκληρη κίνηση και εξογκώματα, όχι κλωτσιά. Επίσης μου πιέζει με τα ποδαράκια κάτι εκεί στο στέρνο και μου κόβεται η ανάσα.

Έχω και την κόρη μου με ίωση και είμαι όλη μέρα μόνη και τα χω παίξει κορίτσια. Με συγχωρείτε για το κατεβατο. Τα έγραψα όλα μαζεμένα να προλάβω!😄

Άστο αυτό στο στερνο..όταν παει εκεί ψηλά..νιώθω ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα..έχει κάνα 2 εβδομάδες κάτι μέρες μου το κάνει..

Μην αγχωθείς για ρούχα και πράγματα!!! Αυτά φτιάχνονται..ξεκούραση για να περάσουν οι μέρες...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, mama_katerinas είπε:

Καλά θα κανείς λοιπόν να ξεκουραστείς και όλα τα αλλά έρχονται! Στο τέλος είμαστε άλλωστε :) 

εγω ξεκίνησα με τα πλυντήρια πάντως !!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Κσι μένα τώρα το ραντεβού  της Δευτέρας  εικαι στις 10 μέρες.. εγώ 8/2 μπαίνω 8/2 μπαίνω.. στο ιασω.. εσύ?

Με το καλό! Εγώ σε μια κλινική εδώ στη Γερμανία! Δεν είναι ο γιατρός σου, σε όποιον τύχεις, απλά έχεις την μαία σου. Τώρα μου είπαν και για γέννα στο νερό και το σκέφτομαι  να πω την αλήθεια! 

2 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

καλύτερα ξεκουράσου δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες, αφού θα έρθει η μαμά σου, θα τα βολέψετε! Εεε δεν νομίζω, όλα καλά θα πάνε! 
και εγώ ξεκίνησα με τα πλυντήρια, αλλά σκέφτομαι αυτά που είναι για το κρεβάτι τι να τα κάνω; Να τα πλύνω ή να περιμένω; Να στρώσω δλδ το κρεβάτι της να τα έχω έτοιμα; Μια βαλίτσα ετοίμασα για μένα και λίγα πράγματα για την μικρή 

πρίν από 54 λεπτά , Stef91 είπε:

Με το καλό! Εγώ σε μια κλινική εδώ στη Γερμανία! Δεν είναι ο γιατρός σου, σε όποιον τύχεις, απλά έχεις την μαία σου. Τώρα μου είπαν και για γέννα στο νερό και το σκέφτομαι  να πω την αλήθεια! 

καλύτερα ξεκουράσου δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες, αφού θα έρθει η μαμά σου, θα τα βολέψετε! Εεε δεν νομίζω, όλα καλά θα πάνε! 
και εγώ ξεκίνησα με τα πλυντήρια, αλλά σκέφτομαι αυτά που είναι για το κρεβάτι τι να τα κάνω; Να τα πλύνω ή να περιμένω; Να στρώσω δλδ το κρεβάτι της να τα έχω έτοιμα; Μια βαλίτσα ετοίμασα για μένα και λίγα πράγματα για την μικρή 

Γέννησε μια φίλη μου πρόσφατα στη Γερμανία..και μου έχει μιλήσει για το σύστημα  εκεί.. πολύ ενδιαφέρον..και το skin to skin..και το τοπακι..μου ειπε ότι βσκ ρόλο έχει η μαία.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...