Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό. 

Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 787
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Κορίτσια μου εγώ έχω εδώ και ένα 3ημερο ανακατωσουρες και μια περίεργη γεύση στο στόμα. Δεν ξέρω αν είναι νωρίς ακόμη να τα αισθανθω ή αν είναι από τα φαρμακα που περνούμε τόσο καιρό.. αλλά νιώθω συνέχεια το στομάχι μου πλυντήριο!!! Εσεις πως είστε;;

Και εγώ μια από τα ίδια, το στομάχι μου σήμερα είναι χαλια.. θα τη βγάλω με χαμομήλι και φρυγανιές σήμερα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Kate89 είπε:

Και εγώ μια από τα ίδια, το στομάχι μου σήμερα είναι χαλια.. θα τη βγάλω με χαμομήλι και φρυγανιές σήμερα!

Α όμορφα κι εσύ!!! Χαμομηλακι πολύ βοηθητικό 😉

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου καλησπέρα μόλις μίλησα με τον γιατρό, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε και αυτός να πει με σιγουριά τι δεν πήγε καλά, λογικά το εμβρυακι δεν μπόρεσε να κρατηθεί γιατί με βάση των εξετάσεων υστεροσκοπηση και χίλια αλλά δύο που κάνουμε όλα ήταν φυσιολογικά, Ιανουάριο θα πάω να με δει για να δούμε πως θα προχωρήσουμε, δεν θέλει σ αυτόν τον κύκλο για να καθαρίσει ο οργανισμός από τα φάρμακα.  Τώρα περιμένω τηλ και από τον εμβρυολογο να μ ενημερώσει. Ο Θεός μαζί μας !!!!

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα μόλις μίλησα με τον γιατρό, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε και αυτός να πει με σιγουριά τι δεν πήγε καλά, λογικά το εμβρυακι δεν μπόρεσε να κρατηθεί γιατί με βάση των εξετάσεων υστεροσκοπηση και χίλια αλλά δύο που κάνουμε όλα ήταν φυσιολογικά, Ιανουάριο θα πάω να με δει για να δούμε πως θα προχωρήσουμε, δεν θέλει σ αυτόν τον κύκλο για να καθαρίσει ο οργανισμός από τα φάρμακα.  Τώρα περιμένω τηλ και από τον εμβρυολογο να μ ενημερώσει. Ο Θεός μαζί μας !!!!

Να κάνεις όμορφες γιορτές με ηρεμια να τις χαρείς και να ξεκουραστείς όσο μπορείς! Θα τα συζητήσετε με το γιατρό ολα και θα προχωρησετε όπως πρέπει και θα δεις που όλα θα πάνε μια χαρά! Εσύ να είσαι καλά και ολα θα γίνουν δεν υπάρχει περίπτωση! 😉🤞🏼

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Να κάνεις όμορφες γιορτές με ηρεμια να τις χαρείς και να ξεκουραστείς όσο μπορείς! Θα τα συζητήσετε με το γιατρό ολα και θα προχωρησετε όπως πρέπει και θα δεις που όλα θα πάνε μια χαρά! Εσύ να είσαι καλά και ολα θα γίνουν δεν υπάρχει περίπτωση! 😉🤞🏼

Αν έχετε κανένα tip για αυτούς τους μήνες πολύ θ ήθελα να μου το πείτε @*Vasoula όχι αβοκάντο σε παρακαλώ μην το πεις 

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αν έχετε κανένα tip για αυτούς τους μήνες πολύ θ ήθελα να μου το πείτε @*Vasoula όχι αβοκάντο σε παρακαλώ μην το πεις 

Εγω κορίτσι μου δεν έχω κανένα τιπ.. δεν άλλαξα ποτέ τίποτα στη καθημερινότητα μου! Όλα φυσιολογικά σε διατροφή και απέξω έτρωγα και υγιεινά και απο όλα! Και γυμναστική έκανα πάλι νορμάλ όχι κάθε μέρα! Και τα ποτά μου έπινα εκτός από την προετοιμασία και μετά φυσικά που δεν ήπια καθόλου λόγω φαρμάκων! Γενικά η γνώμη μου είναι να τα κάνεις όλα με μέτρο! Όχι υπερβολές και όλα θα γίνουν!

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κορίτσια μου εγώ έχω εδώ και ένα 3ημερο ανακατωσουρες και μια περίεργη γεύση στο στόμα. Δεν ξέρω αν είναι νωρίς ακόμη να τα αισθανθω ή αν είναι από τα φαρμακα που περνούμε τόσο καιρό.. αλλά νιώθω συνέχεια το στομάχι μου πλυντήριο!!! Εσεις πως είστε;;

Μαίρη μου απόλυτα φυσιολογικά και αυτά...είναι η εποχή που θα μπορούσες να τα έχεις αυτά είναι η αλήθεια...ελαφριά και συχνα γεύματα...και όπως είπε και η @Kate89 φρυγανιές...μιλάμε ήταν η μόνη μου τροφη για κανένα μήνα...

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Συμφωνώ με το γιατρό σου για αυτό το κύκλο...είναι και οι γιορτές στην μέση και θα το εκμεταλλευομουν και εγώ για να ξεχαστω λίγο και να μαζέψω ξανά δυνάμεις για την επόμενη προσπάθεια!!!!

Όπως είπε και η lina όλα είναι καλά με μέτρο...εγώ θα σου πω τι άλλαξα στην τελευταία μου μεταφορά χωρίς φυσικά να σημαίνει πως αυτό έφταιγε και πέτυχα...αλλά αλλαξαν τη ψυχολογία μου που παίζει και αυτη ρόλο...

Έφτιαξα λίγο την διατροφή μου...έτρωγα πιο πολλά φρουτα και λαχανικά οπότε έχασα και κάποια κιλά (είχα και εχω παραπάνω κιλά όμως εγώ..) έβαλα στόχο να περπατάω τουλάχιστον 30 με 40 λεπτά κάθε μέρα γιατί η δουλειά μου ήταν κατεξοχήν ορθοστασία!!!και έμαθα να ακούω λίγο τον εαυτό μου..να ξεκουράζομαι και να με προσέχω πιο πολύ...μη φανταστείς κάτι τραγικό...δεν άλλαξα και κοσμοθεωρια..χαχαχαχα

Εγώ κορίτσια μου λιγάκι αγχώθηκα...είχα κάνει κολπική καλλιέργεια και βγήκε χθες και έχω στρεπτοκοκκο...και η αλήθεια είναι πως σαν ένα άγχος με πόδια με πήρε από κάτω και φοβάμαι λιγάκι μην κάνω κάτι κακό στα μωρά...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μαίρη μου απόλυτα φυσιολογικά και αυτά...είναι η εποχή που θα μπορούσες να τα έχεις αυτά είναι η αλήθεια...ελαφριά και συχνα γεύματα...και όπως είπε και η @Kate89 φρυγανιές...μιλάμε ήταν η μόνη μου τροφη για κανένα μήνα...

Συμφωνώ με το γιατρό σου για αυτό το κύκλο...είναι και οι γιορτές στην μέση και θα το εκμεταλλευομουν και εγώ για να ξεχαστω λίγο και να μαζέψω ξανά δυνάμεις για την επόμενη προσπάθεια!!!!

Όπως είπε και η lina όλα είναι καλά με μέτρο...εγώ θα σου πω τι άλλαξα στην τελευταία μου μεταφορά χωρίς φυσικά να σημαίνει πως αυτό έφταιγε και πέτυχα...αλλά αλλαξαν τη ψυχολογία μου που παίζει και αυτη ρόλο...

Έφτιαξα λίγο την διατροφή μου...έτρωγα πιο πολλά φρουτα και λαχανικά οπότε έχασα και κάποια κιλά (είχα και εχω παραπάνω κιλά όμως εγώ..) έβαλα στόχο να περπατάω τουλάχιστον 30 με 40 λεπτά κάθε μέρα γιατί η δουλειά μου ήταν κατεξοχήν ορθοστασία!!!και έμαθα να ακούω λίγο τον εαυτό μου..να ξεκουράζομαι και να με προσέχω πιο πολύ...μη φανταστείς κάτι τραγικό...δεν άλλαξα και κοσμοθεωρια..χαχαχαχα

Εγώ κορίτσια μου λιγάκι αγχώθηκα...είχα κάνει κολπική καλλιέργεια και βγήκε χθες και έχω στρεπτοκοκκο...και η αλήθεια είναι πως σαν ένα άγχος με πόδια με πήρε από κάτω και φοβάμαι λιγάκι μην κάνω κάτι κακό στα μωρά...

Μην αγχώνεσαι Βασούλα μου! Θα πάρεις μια εβδομάδα αντιβίωση και όλα καλά!! Παθαίνω και εγώ συχνά στρεπτόκοκκο, δεν είναι κάτι ανησυχητικό ♥️Τα μωράκια είναι προστατευμένα μέσα στην μήτρα 😻

Διαφημίσεις

Just now, Kate89 είπε:

Μην αγχώνεσαι Βασούλα μου! Θα πάρεις μια εβδομάδα αντιβίωση και όλα καλά!! Παθαίνω και εγώ συχνά στρεπτόκοκκο, δεν είναι κάτι ανησυχητικό ♥️Τα μωράκια είναι προστατευμένα μέσα στην μήτρα 😻

Αχ λες βρε κατερινάκι μου???μπήκα και διαβασα στο ίντερνετ και ήταν μεγάλο το λάθος μου με ολα αυτα που είδα...

Για 8 μέρες μου εγραψε αντιβίωση και προβιοτικα και μετά πάλι επανάληψη....

πρίν από 10 λεπτά , *Vasoula είπε:

Αχ λες βρε κατερινάκι μου???μπήκα και διαβασα στο ίντερνετ και ήταν μεγάλο το λάθος μου με ολα αυτα που είδα...

Για 8 μέρες μου εγραψε αντιβίωση και προβιοτικα και μετά πάλι επανάληψη....

Ναι μην αγχώνεσαι! Εγώ κάθε φορά που θα κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού μου βρίσκουν, παίρνω την αντιβίωση και φεύγει.Νομιζω αν δεν κάνω λάθος υπάρχει στον οργανισμό μας ήδη, απλά τώρα με τις ορμόνες αυξήθηκε λογικά.Εκανες και αντιβιογραμμα για να πάρεις την σωστή αντιβίωση;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Βασούλα μας μην ανησυχείς δεν θα κάνεις καθόλου κακό στα μωράκια! Ο γιατρός τι σου είπε;; 

Δεν έχω πρόβλημα να τρώω κανονικό φαγητό.. δηλαδή είτε φάω παστίτσιο είτε φάω φρυγανιές πάλι το ίδιο είναι το στομάχι μου δεν αλλάζει!!! 🤷🏼‍♀️

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;;

Εγώ ξύπνησα σήμερα με νεύρα χωρίς λόγο και τσακώθηκα με τον καλό μου.Μετα από κάποια ώρα με έπιασαν κάτι πονακια στην μήτρα και έχω αγχωθει.Ξαπλωσα λίγο και μου φαίνεται ότι μαλακώνουν κάπως . Σαν τραβήγματα είναι 

18 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Ναι μην αγχώνεσαι! Εγώ κάθε φορά που θα κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού μου βρίσκουν, παίρνω την αντιβίωση και φεύγει.Νομιζω αν δεν κάνω λάθος υπάρχει στον οργανισμό μας ήδη, απλά τώρα με τις ορμόνες αυξήθηκε λογικά.Εκανες και αντιβιογραμμα για να πάρεις την σωστή αντιβίωση;

Ναι ναι και μου έδωσε την amoxil και προβιοτικα...αντε να δούμε...

Τα πονακια μήπως είναι γιατί κουράστηκες???αλλιώς απλά μεγαλώνει η μήτρα...απολύτως φυσιολογικά είναι...κάποιες φορές θα είναι πιο έντονα και κάποιες φορές δε θα νοιώθεις τίποτα...

18 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Βασούλα μας μην ανησυχείς δεν θα κάνεις καθόλου κακό στα μωράκια! Ο γιατρός τι σου είπε;; 

Δεν έχω πρόβλημα να τρώω κανονικό φαγητό.. δηλαδή είτε φάω παστίτσιο είτε φάω φρυγανιές πάλι το ίδιο είναι το στομάχι μου δεν αλλάζει!!! 🤷🏼‍♀️

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!!δεν μίλησα με το γιατρό...μόνο με τη γραμματέα του...και είπα να ηρεμήσω λιγάκι...

Αν είναι έτσι το στομάχι ότι και αν κάνεις τότε να τρως το παστίτσιο...χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...