Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Εγώ το 2020 γέννησα τα δίδυμα στο Ρέα, τότε είχα δώσει για την καισαρική 1780 και άλλα τόσα στην γυναικολόγο μου. Φέτος με ενημέρωσε ότι η τιμή είχε πάει 2130, της ζήτησα να μου δώσει επιλογή άλλων νοσοκομείων γιατί δεν είχα μείνει ικανοποιημένη, ειδικά από την μενν, μου έδωσε τιμές κοντά στα 2500 και αντίστοιχο για την ίδια.. τελικά αποφάσισα να πάω στο δημόσιο της πόλης μας που είναι δίπλα(είναι 2 ώρες απόσταση η Αθήνα) και δε θα χρειαστεί να αφήσουμε τα δίδυμα σε παππούδες(δεν τα έχουν κρατήσει ποτέ πάνω από 1-2 ώρες, οπότε θα ήταν μεγάλο σοκ για αυτά) και με ανέλαβε ο διευθυντής της γυναικολογικής που πιστεύω έχει μια πείρα παραπάνω.. 

Να ρωτήσω τώρα αν σας το κάνουν και εσάς τα μωρά, έχει τώρα λίγες μέρες που μου κόβει την ανάσα, τι εννοώ: νιώθω σαν να τεντώνεται τόσο πολύ που ταυτόχρονα μου κόβει την ανάσα και μου πατάει την κύστη και είναι αρκετά επίπονο(η κοιλιά γίνεται κάπως πλακουτσωτη για λίγα δευτερόλεπτα), επειδή έχω και τις πρόωρες συσπάσεις(με το μαγνήσιο έχουν μειωθεί πάρα πολύ) με φοβίζει ώρες ώρες. Έχω γιατρό σε μια βδομάδα θα τον ρωτήσω απλά ήθελα να ξέρω αν το βιώνει καμία άλλη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@twinmomof3 καλημέρα Κ μένα μου κόβει την ανάσα κ με πατάει χαμηλά πολύ έντονα εντωμεταξύ μ έχουν πιάσει κ μένα κάτι συσπάσεις τώρα τελευταία κ έχουμε την άλλη βδομάδα ραντεβού να δούμε τι θα μας πει…

@Rozi92 καλημέρα τις έχει αναφέρει τις τιμές ο @GiannisP. για φυσιολογικό τοκετό τρεις μέρες διαμονή 

2300€ τρικλινο

3000€δικλινο

6500€ μονοκλινο

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα στην ομάδα! Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το εμβόλιο του κοκκυτη. Πήγα να το κάνω την προηγούμενη εβδομάδα και φαινόταν στη φαρμακοποιό κάπως θολό το υγρό και της είπε και η εταιρεία να μην το κάνει. Παραγγέλνει άλλο, πάλι τα ίδια. Υπάρχουν διαφορετικών εταιρειών, γνωρίζετε? Μήπως κάνω άλλης εταιρίας 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα! Κοντεύει κι εμένα το ντοπλερ! Για να δούμε τι θα δούμε! Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και νιώθω κι εγώ ότι δεν αντέχω άλλο! Με το ζόρι κάνω τα πιο πολλά! Από ετοιμασίες μου έχουν μείνει κάτι τελευταία ψώνια σε μικρόπραγματα και κάτι πλυσίματα που τα αφήνω επίτηδες για πιο μετά για να είναι πιο φρέσκα! Έκανα κι εγώ το εμβόλιο του κοκκύτη το triaxis νομίζω έκανα κι εγώ! Το έκανα στο φαρμακείο,εκείνη την ώρα δεν ένιωσα τίποτα την επομένη μέρα είχα λίγο πόνο στο χέρι και μετά μέχρι και σήμερα σε μικρότερο βέβαια βαθμό έχω πρήξιμο στο σημείο σαν οίδημα και τις πρώτες μέρες είχα και φαγούρα! Όσον αφορά τα μαιευτήρια έχω κι εγώ λίγο άγχος! Εγώ είχα γεννήσει τα άλλα δύο μου παιδιά στο Λητω  και ήμουν πολύ ευχαριστημένη αλλά έκλεισε κι έτσι αναγκαστικά θα πρέπει να πάω στο Μητέρα ή στο ΡΕΑ που συνεργάζεται ο γυναικολόγος μου! Ο γιατρός μου λοιπόν μου προτείνει το ΡΕΑ και για πιο οικονομικό από το Μητέρα και πιο καινούργιο κτλ! Οπότε κι εμείς λέμε λογικά για εκεί! Το θέμα είναι όμως ότι στα σχόλια στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά αρνητικά με διάφορα περιστατικά και για τα δύο μαιευτήρια κι αυτό είναι που λίγο με αγχώνει! Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτο! Να πάω σε δημόσιο δεν πάω γιατί έχω τον γιατρό μου και δεν θα ήθελα να αλλάξω γιατρό! 

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Όπως προείπα, οι τιμές στο Μητέρα είναι αυτές παραπάνω και περιλαμβάνουν προεγχειρητικό έλεγχο και επισκληρίδιο. Η κάθε έξτρα ημέρα είναι 400€ (δυστυχώς), ο νεγνολόγος κοστίζει 75€ (ενώ κάποιες εξετάσεις του νεογνού είναι δωρεάν, κάποιες άλλες είναι έξτρα). 

Αν θέλετε φωτογράφο (νέο φρούτο κι αυτό) διαθέτει το μαιευτήριο και το κόστος είναι από 49€ έως 149€, αναλόγως το πακέτο που θα ζητηθεί. 

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, twinmomof3 είπε:

Εγώ το 2020 γέννησα τα δίδυμα στο Ρέα, τότε είχα δώσει για την καισαρική 1780 και άλλα τόσα στην γυναικολόγο μου. Φέτος με ενημέρωσε ότι η τιμή είχε πάει 2130, της ζήτησα να μου δώσει επιλογή άλλων νοσοκομείων γιατί δεν είχα μείνει ικανοποιημένη, ειδικά από την μενν, μου έδωσε τιμές κοντά στα 2500 και αντίστοιχο για την ίδια.. τελικά αποφάσισα να πάω στο δημόσιο της πόλης μας που είναι δίπλα(είναι 2 ώρες απόσταση η Αθήνα) και δε θα χρειαστεί να αφήσουμε τα δίδυμα σε παππούδες(δεν τα έχουν κρατήσει ποτέ πάνω από 1-2 ώρες, οπότε θα ήταν μεγάλο σοκ για αυτά) και με ανέλαβε ο διευθυντής της γυναικολογικής που πιστεύω έχει μια πείρα παραπάνω.. 

Να ρωτήσω τώρα αν σας το κάνουν και εσάς τα μωρά, έχει τώρα λίγες μέρες που μου κόβει την ανάσα, τι εννοώ: νιώθω σαν να τεντώνεται τόσο πολύ που ταυτόχρονα μου κόβει την ανάσα και μου πατάει την κύστη και είναι αρκετά επίπονο(η κοιλιά γίνεται κάπως πλακουτσωτη για λίγα δευτερόλεπτα), επειδή έχω και τις πρόωρες συσπάσεις(με το μαγνήσιο έχουν μειωθεί πάρα πολύ) με φοβίζει ώρες ώρες. Έχω γιατρό σε μια βδομάδα θα τον ρωτήσω απλά ήθελα να ξέρω αν το βιώνει καμία άλλη..

Οχι απλα πονος! Ειχα φαει μια στα πλευρα κοντεψα να μεινω. Επισης μονιμως νιωθω πιεση στην κυστη λες και θελει να βγει! Καθε μιση ωρα τουαλετα χωρις να εχω τιποτα να βγαλω! 

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλησπέρα στην ομάδα! Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το εμβόλιο του κοκκυτη. Πήγα να το κάνω την προηγούμενη εβδομάδα και φαινόταν στη φαρμακοποιό κάπως θολό το υγρό και της είπε και η εταιρεία να μην το κάνει. Παραγγέλνει άλλο, πάλι τα ίδια. Υπάρχουν διαφορετικών εταιρειών, γνωρίζετε? Μήπως κάνω άλλης εταιρίας 

Εχει πολλα διαφορετικα. Εγω εκανα το boostrix, ηταν διαφανο

2 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα κι από μένα! Κοντεύει κι εμένα το ντοπλερ! Για να δούμε τι θα δούμε! Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και νιώθω κι εγώ ότι δεν αντέχω άλλο! Με το ζόρι κάνω τα πιο πολλά! Από ετοιμασίες μου έχουν μείνει κάτι τελευταία ψώνια σε μικρόπραγματα και κάτι πλυσίματα που τα αφήνω επίτηδες για πιο μετά για να είναι πιο φρέσκα! Έκανα κι εγώ το εμβόλιο του κοκκύτη το triaxis νομίζω έκανα κι εγώ! Το έκανα στο φαρμακείο,εκείνη την ώρα δεν ένιωσα τίποτα την επομένη μέρα είχα λίγο πόνο στο χέρι και μετά μέχρι και σήμερα σε μικρότερο βέβαια βαθμό έχω πρήξιμο στο σημείο σαν οίδημα και τις πρώτες μέρες είχα και φαγούρα! Όσον αφορά τα μαιευτήρια έχω κι εγώ λίγο άγχος! Εγώ είχα γεννήσει τα άλλα δύο μου παιδιά στο Λητω  και ήμουν πολύ ευχαριστημένη αλλά έκλεισε κι έτσι αναγκαστικά θα πρέπει να πάω στο Μητέρα ή στο ΡΕΑ που συνεργάζεται ο γυναικολόγος μου! Ο γιατρός μου λοιπόν μου προτείνει το ΡΕΑ και για πιο οικονομικό από το Μητέρα και πιο καινούργιο κτλ! Οπότε κι εμείς λέμε λογικά για εκεί! Το θέμα είναι όμως ότι στα σχόλια στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά αρνητικά με διάφορα περιστατικά και για τα δύο μαιευτήρια κι αυτό είναι που λίγο με αγχώνει! Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτο! Να πάω σε δημόσιο δεν πάω γιατί έχω τον γιατρό μου και δεν θα ήθελα να αλλάξω γιατρό! 

Δεν υπαρχει μαιευτηριο που να μην ακουσεις «κακα» λογια. Γενικα να προτιμησεις αυτο που εχει καλυτερη νεογνολογικη κλινικη, ωστε να μπορει να αντιμετωπιστει οποιαδηποτε τυχον επιπλοκη προκυψει και να μην αναγκαστει να μεταφερθει στο παιδων. 
εγω πχ ξερω οτι το ιασω που θα γεννησω εχει πολυ καλη μενν

34 βδομαδων αυριο και λιγοστευουν οι μερες μου! 
η @Alex@γεννησε;;;; Που εισαι κοριτσαρα; Πως πηγαν ολα; 

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια τι γκαντεμιά έχουμε καλοκαιριατικα.... Τόσα χρόνια ο άντρας μου ποτέ δεν είχε κολλήσει κορονοιο και κόλλησε τώρα! Εγώ έχω κολλήσει στο παρελθόν και ο γιος μας πάλι καλοκαίρι. Χτες κοιμηθηκαμε αγκαλιά, να υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσω? 

• Ευχή 2
  • Δύναμη! 1

Καλησπέρα και πάλι, 30w+1d σήμερα, μόλις γυρίσαμε από τον γυναικολόγο. Όλα μια χαρά με τον μπέμπη, 1900 γραμμάρια. Μόνο για τη σύζυγο, επειδή είδε λίγες καφέ κηλίδες χαμηλά και επειδή έχει ιστορικό με τον τράχηλο από τη πρώτη γέννα πριν 13 χρόνια*, της τόνισε αυστηρά ξαπλωμένη συνέχεια. Καθιστή μόνο για φαγητό και τουαλέτα, περπάτημα/σκαλιά/βόλτα καθόλου. Και τώρα η ίδια, επειδή φοβάται λόγοι, πρότεινε να κοιμάται στον καναπέ, μια και το υπνοδωμάτιο είναι σε όροφο και δε θέλει να ανεβαίνει σκαλιά, κουράζεται. 

*Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, έμεινε ξαπλωμένη για 3 μήνες, από 6 μηνών, τώρα τουλάχιστον έμειναν 2 μήνες (10 βδομάδες στην ουσία, που δε θα "φαγωθούν" λογικά όλες). 

Κατά τ'άλλα συνεχίζει τις βιταμίνες της, της έγραψε εξετάσεις αίματος, το εμβόλιο για τον κοκκύτη (boostrix, το οποίο είπε αν θέλω να το κάνω και γω, γενικά το προτείνουν πλέον επειδή το λέει το υπουργείο) και τις έγραψε και ενεσουλες κορτιζόνης για τους πνεύμονες του βρέφους. 

Να προσέχετε κορίτσια. 

πρίν από 13 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια τι γκαντεμιά έχουμε καλοκαιριατικα.... Τόσα χρόνια ο άντρας μου ποτέ δεν είχε κολλήσει κορονοιο και κόλλησε τώρα! Εγώ έχω κολλήσει στο παρελθόν και ο γιος μας πάλι καλοκαίρι. Χτες κοιμηθηκαμε αγκαλιά, να υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσω? 

Καταρχάς περαστικά. Σε δυο τρεις μέρες κάνε τεστ και συ, η λογική λέει ότι θα έχεις κολλήσει. Κόλλησα και γω τη γυναίκα μου πριν δύο μήνες, βγήκε και εκείνη θετική, αλλά όλα καλά. Πέρασε νεράκι. Το μόνο που φοβήθηκα ήταν ο βήχας, αλλά ευτυχώς δεν την έπιασε καθόλου. Είχε μόνο καταρροή και πέρασε. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ναι κορίτσι μου υπάρχουν πολλά . Ο φαρμακοποιός θα δει με την ίδια συνταγή ποιο άλλο μπορεί να πάρει αλλιώς ίσως χρειαστεί απλά να αλλάξει η συνταγή.

4 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Γενικά όπως είπαν κ οι υπόλοιποι δεν υπάρχει νοσοκομείο που να μην έχει και αρνητικά σχόλια .Ακόμη και εγώ θα σου πω οτι για το ίδιο νοσοκομείο ,στο οποίο χρειάστηκε να κάνω δύο φορές επέμβαση,την μια έχω να σου πω τα καλύτερα την άλλη θα πω οτι δεν έμεινα ευχαριστημένη  σχεδόν από τίποτα. Έχει να κάνει με πολλά πράγματα με το τι εσύ περιμένεις από το κάθε νοσοκομείο, από το προσωπικό ,από τον γιατρό, από τις εγκαταστάσεις. Είναι κάποιοι που έχουν τρελές απαιτήσεις από τα νοσοκομεία και μετά βγάζουν κακία.Κάποιος μπορεί να είχε μια αρνητική κατάληξη και να ρίχνει την ευθύνη εκεί. Οπότε εσύ θα κρίνεις καλύτερα όταν το ζήσεις . Για μένα σημασία έχει να έχεις το γιατρό σου στη φάση που είμαστε.

Όπως έχω πει ξανά εμένα λόγω της περίδεσης με παρακολουθούσαν και στο ιπποκράτειο εκτός από το γιατρό μου . Εγώ προσωπικά έμεινα υπερευχαριστημένη από τους γιατρούς τη συμπεριφορά τη στήριξη το προσωπικό όλα. Οπότε στο συγκεκριμένο δημόσιο θα πήγαινα  άνετα και ειδικά όσο φοβόμασταν την πρόωρη γέννα.Τώρα όμως που έχω μπει στο μήνα μου και επειδή μένω κάποια ώρα μακριά από Θεσσαλονίκη (και δεν ξέρω αν σε μια έκτακτη περίπτωση θα προλάβω να φτάσω) έχω αποφασίσει να γεννήσω στην κοντινή κλινική με τον γιατρό μου . Νιώθω περισσότερη ασφάλεια αν ξέρω τον γιατρό .

Θα πω βέβαια οτι ένα σοκ το έχω πάθει με τις τιμές που γράφετε. Εδώ στην επαρχία μιλάμε για μισές τιμές μην πω και 1/3.

πρίν από 33 λεπτά , Eternity είπε:

Περαστικά σας ! Πάντα υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσεις αλλά και να μην γίνει μην σε αγχώνει πλέον νομίζω οτι τα συμπτώματα δεν είναι τόσο έντονα ώστε να σε ταλαιπωρήσουν.Κράτα λίγο αποστάσεις μπας και για καλό και για κακό.Οι γονείς μου πέρασαν πριν το Πάσχα ο μπαμπάς μου δηλ. η μαμά μου δεν κόλλησε η τουλάχιστον ποτέ δεν έδειξε το τεστ.Ούτε είχε κάτι.Εντύπωση μας έκανε αλλά συμβαίνει .

• Μου αρέσει 1

Τι να πω... ελπίζω να τη γλιτώσω. Πιο πολύ με αγχώνει ο πυρετός. Τώρα έχει φτάσει να έχει 39 όμως το άφησε για να πάρει το βράδυ αντιπυρετικο και να κοιμηθεί ήρεμος. Εν τω μεταξύ πρέπει να είμαστε οι μόνοι σε αυτή την πόλη που φοραμε μάσκα σε κλειστούς χώρους. Ενδέχεται βέβαια να κόλλησε ο γιος μας στο σχολείο και απλά να μην έκανε πυρετό ενω καταρροη είχε τις τελευταίες ημέρες. 

Τουλάχιστον τώρα θα εξελιχθεί σύντομα ο, τι κι αν είναι. Πριν 2 χρόνια που είχε βγει ο γιος μας θετικός κοιμόμουν με μάσκα μαζί του, τα πάντα ανοικτά στο σπίτι και τελικά κόλλησα μόνο εγώ 10 ημέρες μετά! Πήρα και το γιατρό τηλέφωνο. Με ηρέμησε ότι δε μας αγχώνει πλέον ο κορονοιος απλά ακύρωσαμε το ραντεβού που είχαμε αύριο μιας και δε γίνεται να ταξιδέψουμε. 

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι άλλο. Ακούω ότι σας γράφουν οι γιατροί να κάνετε εμβόλια για τα πνευμόνια των μωρων. Αυτο ξέρω ότι γίνεται μόνο αν γεννηθούν πρόωρα. Το κάνετε προληπτικά? Στο γιο μου δεν είχα κάνει τίποτα και ούτε τώρα μου είπαν. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Τι να πω... ελπίζω να τη γλιτώσω. Πιο πολύ με αγχώνει ο πυρετός. Τώρα έχει φτάσει να έχει 39 όμως το άφησε για να πάρει το βράδυ αντιπυρετικο και να κοιμηθεί ήρεμος. Εν τω μεταξύ πρέπει να είμαστε οι μόνοι σε αυτή την πόλη που φοραμε μάσκα σε κλειστούς χώρους. Ενδέχεται βέβαια να κόλλησε ο γιος μας στο σχολείο και απλά να μην έκανε πυρετό ενω καταρροη είχε τις τελευταίες ημέρες. 

Τουλάχιστον τώρα θα εξελιχθεί σύντομα ο, τι κι αν είναι. Πριν 2 χρόνια που είχε βγει ο γιος μας θετικός κοιμόμουν με μάσκα μαζί του, τα πάντα ανοικτά στο σπίτι και τελικά κόλλησα μόνο εγώ 10 ημέρες μετά! Πήρα και το γιατρό τηλέφωνο. Με ηρέμησε ότι δε μας αγχώνει πλέον ο κορονοιος απλά ακύρωσαμε το ραντεβού που είχαμε αύριο μιας και δε γίνεται να ταξιδέψουμε. 

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι άλλο. Ακούω ότι σας γράφουν οι γιατροί να κάνετε εμβόλια για τα πνευμόνια των μωρων. Αυτο ξέρω ότι γίνεται μόνο αν γεννηθούν πρόωρα. Το κάνετε προληπτικά? Στο γιο μου δεν είχα κάνει τίποτα και ούτε τώρα μου είπαν. 

Εγώ τις έκανα τις ενέσεις τότε με την περίδεση μιας και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος και έτσι ήταν και το πρωτόκολλο  .Και είχαμε πει θα κάνουμε μια επανάληψη στις 34 ώστε αν βγει πριν τις 37 να είμαστε καλυμμένοι. Γενικά πριν τις 37 τυπικά θεωρείται πρόωρο άσχετα αν από τις 36 και μετά είσαι μια χαρά .Οπότε αν δουν οτι υπάρχει έστω και ελάχιστη περίπτωση να γεννήσεις λίγο πιο νωρίς στις κάνουν έστω και προληπτικά. Σε μένα στην πορεία φάνηκε οτι προχωράμε πολύ καλά και δεν θα έβγαινε πριν τις 37(κοντεύω κιόλας) οπότε ενώ τις ζήτησα δεν τις κάναμε τελικά.  Φαντάζομαι οτι στη γυναίκα του Γιάννη θέλει να καλύψει έστω και την ελάχιστη περίπτωση, αφού η κοπέλα είναι και σε ακινησία  οπότε τις έγραψαν .Κακό δεν κάνουν απ οτι λένε .

@twinmomof3 31+1 σήμερα…

@Eternity ούτε εγώ είχα κάνει κάποιο εμβόλιο για τα πνευμόνια…νομίζω πως έχει να κάνει με το αν γεννηθεί πολύ νωρίτερα το μωρό να ναι σίγουρος ο γιατρός για τα πνευμόνια του αλλιώς άμα δεν υπάρχουν ενδείξεις πρόωρου τοκετού δεν υπάρχει λόγος να γίνει 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα ομάδα 🙏 πολύ τρέξιμο και πολύ κούραση αυτό το διάστημα τελικά. Μέχρι να αρχίσουμε να στήνουμε κ τα έπιπλα κλπ έχω αγχωθεί όσο να ναι. Έχουν έρθει όλα τα έπιπλα του δωματίου, επίσης λίκνο, φωλιά, μπανιέρα. Έχουμε μαζέψει αρκετά ρουχαλάκια κ διάφορα αξεσουάρ. Απλά είναι όλα στα κουτιά κ στις συσκευασίες. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη απλά τα έχουμε οοοολα στο δωμάτιο 😇😇

Γιάννη καλή δύναμη στη γυναίκα σου, θα περάσουν οι μέρες γρήγορα 🙏

Κορίτσια εγώ έκανα το τριδυναμο, το Triaxis. Ο σύζυγος δεν κατάλαβε τίποτα κ στο χέρι ούτε σημαδάκι. Εγώ έχω το χέρι μου ξερό τόσες μέρες, με πονάει κ η μασχάλη (λεμφαδένες) κ μη δείτε πώς έχει γίνει το σημείο του εμβολιασμου,κόκκινο κ καρούμπαλο. Βάζω δροσερα επιθέματα. 

Οι καούρες κ οι έκτακτες κάθε μέρα, βράδυ για την ακρίβεια, με έχουν παλαβωσει. 

Εμείς αύριο έχουμε το doppler κ την Τρίτη η μαία θα μας κάνει ξενάγηση στο μαιευτήριο. Το doppler σαν εξέταση πώς είναι? Σαν την αυχενική κ τη β σε στυλ κ διάρκεια? 

Επίσης εσείς κάνατε 3D/4D?εμας η γιατρός οσες φορές προσπάθησε δεν καταφέραμε τίποτα. Κατι ρουθούνια μας άφησε το μωρό να δούμε. Μας είπε αν καταφέρει αύριο ο εμβρυομητρικός καλώς αλλιώς μετά είναι μεγάλα τα μωράκια κ τα μουτράκια καλύπτονται από την ομφαλιδα, τα τοιχώματα του σάκου κλπ κ δεν βγαίνει το 3D. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...