Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻  

@Sophie38 03/07 💙   

@Αννούλαααα 13/07 💙  

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜   

@Elenaki2000 16/07 

@Kate89 11/07 💙   

@MYRTO7 26/07    

@Efaki 22/07 💜  

@Myrtoulita 16/07  

@Κonstantina 18/07 💜 

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙

@Alex@ 15/06 💜💜

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλους κι από μένα! Σας παρακολουθώ καθημερινά αλλά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο νέο γι αυτό δεν έχω γράψει! Εγώ θα πάρω για ραντεβού κάπου στην μέση του μήνα! Κι εμένα μου φαίνεται πολύς καιρός από το ένα ραντεβού στο άλλο αλλά και τι να κάνω! @Αννούλαααα όσον αφορά τις τρύπες θα σου πω την δική μας εμπειρία! Είχα κάνει στην μεγάλη μου τρύπες, όσο φορούσε τα σκουλαρίκια που τις τα  τρύπησαν  κανένα θέμα! Μετά από καιρό είπα κι εγώ να της τα αλλάξω (ήθελε κι εκείνη) και της είχα 2 ζευγάρια χρυσά αλλά κουμπωτά! Ο χρυσοχόος μου είχε πει εξαρχής επειδή έχει παχύ λοβό να τα προσέχω γενικά! Μετά λοιπόν από καιρό και χωρίς κάποιο λόγο ξαφνικά η μία της τρύπα είχε κάνει όπως λες σαν πληγή από πίσω και έτρεχε σαν υγρό! Φοβήθηκα κι εγώ της έβαζα οινόπνευμα,octaniset κτλ της άλλαξα και σκουλαρίκια κι ενώ είχε ηρεμήσει ξανά πάλι το ίδιο μετά από κάποιο διάστημα! Εφτασα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι μάλλον λόγω του ότι έχει παχύ λοβό τα κουμπωτά της δημιουργούν θέμα γιατί μάλλον δεν αερίζεται η τρύπα! Πήγα της πηρα κρεμαστά πάλι χρυσά εννοείται κι από τότε μια χαρά! Δεν της ξαναέκανε τίποτα!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

1 ώρα πρίν, Αννούλαααα είπε:

@Sophie38 03/07 💙   

@Αννούλαααα 13/07 💙  

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜   

@Elenaki2000 16/07 

@Kate89 11/07 💙   

@MYRTO7 26/07    

@Efaki 22/07 💜  

@Myrtoulita 16/07  

@Κonstantina 18/07 💜 

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙

@Alex@ 15/06 💜💜

28/07   αγόρι 

19 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

@Sophie38 03/07 💙  

@Αννούλαααα 13/07 💙 

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜   

@Elenaki2000 16/07 

@Kate89 11/07 💙   

@MYRTO7 26/07   

@Efaki 22/07 💜  

@Myrtoulita 16/07  

@Κonstantina 18/07 💜 

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙

Kορίτσι γράψε και μένα αν θέλεις ΠΗΤ 15/07 κοριτσάκι

18 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Το να είσαι μπουκωμένη και να μη μπορείς να πάρεις ανάσα τα κάνει όλα αφόρητα πόσο μάλλον τώρα που είσαι έγκυος! Βράσε μια κατσαρόλα και κάνε εισπνοές με καλυμμένο το κεφάλι με πετσέτα. Εμένα με είχε βοηθήσει αρκετά μαζί με πλύσεις με φυσιολογικό ορο. 

Να, ανοίξει λίγο ο καιρός να ηρεμήσουμε από αυτές τις ιώσεις. 

Δεν έχω διαβάσει αν το έχεις αναφέρει.

Τι έγινε τελικά με την άμνιο;τι απόφαση πήρατε;

17 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Πραγματικά ήταν εφιαλτικές οι προηγούμενες νύχτες κυρίως... Σήμερα κάπως καλύτερα, ναι κάνω εισπνοές με υδρατμούς, με βοηθάνε. 

Επιστρέψαμε από το ραντεβού όλα πάνε μια χαρά 🙏🥹 μεγάλη ανακούφιση! Κ οι μετρήσεις μας πολύ καλές... Προχωράμε, επόμενο ραντεβού η β' επιπέδου τώρα. 

Στο μεταξύ μου έγραψε εξετάσεις αίματος, ούρων, ορμόνες θυρεοειδούς και κάποια αντισώματα να κάνω. Να κλείσω κ ραντεβού με την ενδοκρινολόγο μου για συνεκτίμηση. 

Για το ασβέστιο θα συμπληρώσω για λίγες μέρες ένα ημερολόγιο διατροφής κλπ που μου έστειλε κ εχει διάφορα μέσα, δεν το είδα ακόμη. 

Εύχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα 🥰🙏

Τι ωραία κορίτσι μου μπράβο!!

Μέχρι πότε θα δουλεύεις;

Εγώ τέλος του μήνα σταματάω και περιμένω πως και πως

4 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Είναι χρυσά κ τα φοράει από Σεπτέμβρη δεν νομίζω... Κ είναι μόνο το ένα αφτί...

Της έβαλα κάπως καλύτερα θα δείξει πως θα πάει ... Αλλά πάλι το γύρισα κ μάτωσε... 

Καλημέρα σε όλους κιόλας...

4 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Είναι χρυσά κ τα φοράει από Σεπτέμβρη δεν νομίζω... Κ είναι μόνο το ένα αφτί...

Της έβαλα κάπως καλύτερα θα δείξει πως θα πάει ... Αλλά πάλι το γύρισα κ μάτωσε... 

Καλημέρα σε όλους κιόλας...

Μήπως έσφιξε πολύ το κούμπωμα και το έκανε αυτό;

1 ώρα πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα σε όλους κι από μένα! Σας παρακολουθώ καθημερινά αλλά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο νέο γι αυτό δεν έχω γράψει! Εγώ θα πάρω για ραντεβού κάπου στην μέση του μήνα! Κι εμένα μου φαίνεται πολύς καιρός από το ένα ραντεβού στο άλλο αλλά και τι να κάνω! @Αννούλαααα όσον αφορά τις τρύπες θα σου πω την δική μας εμπειρία! Είχα κάνει στην μεγάλη μου τρύπες, όσο φορούσε τα σκουλαρίκια που τις τα  τρύπησαν  κανένα θέμα! Μετά από καιρό είπα κι εγώ να της τα αλλάξω (ήθελε κι εκείνη) και της είχα 2 ζευγάρια χρυσά αλλά κουμπωτά! Ο χρυσοχόος μου είχε πει εξαρχής επειδή έχει παχύ λοβό να τα προσέχω γενικά! Μετά λοιπόν από καιρό και χωρίς κάποιο λόγο ξαφνικά η μία της τρύπα είχε κάνει όπως λες σαν πληγή από πίσω και έτρεχε σαν υγρό! Φοβήθηκα κι εγώ της έβαζα οινόπνευμα,octaniset κτλ της άλλαξα και σκουλαρίκια κι ενώ είχε ηρεμήσει ξανά πάλι το ίδιο μετά από κάποιο διάστημα! Εφτασα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι μάλλον λόγω του ότι έχει παχύ λοβό τα κουμπωτά της δημιουργούν θέμα γιατί μάλλον δεν αερίζεται η τρύπα! Πήγα της πηρα κρεμαστά πάλι χρυσά εννοείται κι από τότε μια χαρά! Δεν της ξαναέκανε τίποτα!

Μιας και το είπες αυτό @Αννούλαααα μήπως να δοκιμάσεις να βάλεις κούμπωμα διάφανο που είναι σαν καοτσούκ και είναι πιο μαλακό κιόλας και δεν θα ακουμπάει στο αυτάκι.

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

3 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση...δεν είχα σκοπό να τις τα αλλάξω .. αλλά το ένα κατάφερε κ το έβγαλε μόνη της... Θα μου πεις πως,είναι σφιχτά...έλα ντε ούτε εγώ ξέρω ... Μετά φοβήθηκα μην ξανά τύχει στο σχολείο κ κλείσει η τρύπα κ πήρα χρυσα βιδωτά...έχω κ κρεμαστά αλλά στον βρεφικό είναι επικίνδυνα μην της τα τραβήξουν... Οπότε τα έχω στην άκρη προς το παρόν...😔😔😔😔 Σήμερα παρόλα αυτά είναι λίγο καλύτερα,δεν ενθουσιάζομαι μην μου έρθει καμμία απογοήτευση μετά...

@Sophie38 03/07 💙    

@Αννούλαααα 13/07 💙  

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜   

@Elenaki2000 16/07  

@Kate89 11/07 💙   

@MYRTO7 26/07    

@Efaki 22/07 💜  

@Myrtoulita 16/07  

@Κonstantina 18/07 💜  

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙

@Alex@ 15/06 💜💜

@kerasia93 15/07 💜

@Eternity 28/07 💙

2 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Μέχρι πότε θα δουλεύεις;

Μιας και το είπες αυτό @Αννούλαααα μήπως να δοκιμάσεις να βάλεις κούμπωμα διάφανο που είναι σαν καοτσούκ και είναι πιο μαλακό κιόλας και δεν θα ακουμπάει στο αυτάκι.

Είναι βιδωτό το κούμπωμα με στοπ νωρίς... Το καουτσούκ φοβάμαι μην βγει ...για αυτό βρήκα βιδωτά ... Να δούμε δείχνει καλύτερα... Εγώ πιστεύω στο παιχνίδι χτύπησε κάπως ... Τόσο καιρό δεν είχαμε κάποιο θέμα... Δεν γίνεται στα ξαφνικά...έτσι λέω εγώ... Αλλά δεν θέλω να κλείσουν κ να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Ισχύει αυτό με τα καουτσούκ! Είχαμε κι εμείς ένα ζευγάρι χρυσά που ήταν από μόνο του έτσι το κούμπωμα καουτσούκ της τα έβαλα σε μια γιορτή και το ένα το έχασε στο παιχνίδι μέσα σε μια ώρα υπόθεση! Το κατάλαβα αμέσως βρήκα το κούμπωμα στα μαλλιά της αλλά το σκουλαρίκι είχε χαθεί! Τρέχα γύρευε δηλ κρίμα και τα σκουλαρίκια! Πρώτη φορά τα έβαλε και τελευταία!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Γεια σας κορίτσια κ αγορι

Σήμερα πήγα ενδοκρινολόγο ξεκινάω πάλι χαπάκι για τον θυρεοειδή όπως κ στην πρώτη εγκυμοσύνη καθώς ανέβηκε η τιμή του..το μόνο που βαριέμαι είναι οι ώρες που πρέπει ν περιμένω να περάσουν για ν μπορέσω ν πάρω κ τα υπόλοιπα φάρμακα.

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Μέχρι πότε θα δουλεύεις;

Κορίτσι μου αποφασίσαμε να την κάνουμε την αμνιοπαρακεντηση. Αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό για να δούμε πότε είναι καλύτερα να γίνει. Θυμάμαι μου είχες πει ότι έχεις κάνει και δεν πονάει. Όμως έχω τόσο άγχος.... οι αντιπηκτικες με πονάνε αρκετά τις περισσότερες φορές, πως μία τεράστια ένεση που θα μπει μέσα μου δε θα με πονέσει? Τις αντιπηκτικες βέβαια μου τις κάνει ο άντρας μου που δεν είναι γιατρός όμως είναι μικρές ενεσουλες. Έχω άγχος μην κάνω καμία απότομη κίνηση και συμβεί κάτι από δική μου βλακεια... 

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

2 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Γεια σας κορίτσια κ αγορι

Σήμερα πήγα ενδοκρινολόγο ξεκινάω πάλι χαπάκι για τον θυρεοειδή όπως κ στην πρώτη εγκυμοσύνη καθώς ανέβηκε η τιμή του..το μόνο που βαριέμαι είναι οι ώρες που πρέπει ν περιμένω να περάσουν για ν μπορέσω ν πάρω κ τα υπόλοιπα φάρμακα.

Σε καταλαβαίνω είμαι παθούσα και εγώ, αυτό με τις ώρες πολύ σπαστικό.Ειδικά κάθε φορά που μου δίνει κάτι καινούριο σε χάπι παλεύω να τα βάλω σε σειρά για να υπάρχει αυτή η απόσταση από το χάπι του θυροειδή.

πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσι μου αποφασίσαμε να την κάνουμε την αμνιοπαρακεντηση. Αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό για να δούμε πότε είναι καλύτερα να γίνει. Θυμάμαι μου είχες πει ότι έχεις κάνει και δεν πονάει. Όμως έχω τόσο άγχος.... οι αντιπηκτικες με πονάνε αρκετά τις περισσότερες φορές, πως μία τεράστια ένεση που θα μπει μέσα μου δε θα με πονέσει? Τις αντιπηκτικες βέβαια μου τις κάνει ο άντρας μου που δεν είναι γιατρός όμως είναι μικρές ενεσουλες. Έχω άγχος μην κάνω καμία απότομη κίνηση και συμβεί κάτι από δική μου βλακεια... 

Δεν έχω καθόλου ιδέα για την αμνιοπαρακέντιση αλλά έχω ακούσει από πολλές κοπέλες οτι δεν κατάλαβαν κάτι και οτι είναι ιδιαίτερα λεπτή η ένεση.Για τις αντιπηκτικές ενέσεις όμως θα σου πω, επειδή κάνω 4 μήνες τώρα και τις κάνω μόνη μου, οτι πρέπει να μπει λίγο απότομα στο δέρμα και οχι σιγά σιγά γιατί πονάει . Μια μου έκανε ο άντρας μου και πέθανα στον πόνο.Από τότε τις κάνω μόνη μου και μια χαρά .Δεν καταλαβαίνω τίποτα εκτός από κάποιες μελανιές που μπορεί να γίνουν κάποιες φορές.Θα καταγγείλω βέβαια οτι η βελόνα στις innohep τις μισές φορές είναι στραβή .Θεόστραβη για την ακρίβεια. 😂Δεν ξέρω αν κάνεις και εσύ τις ίδιες.

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Μέχρι πότε θα δουλεύεις;

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Κ σε σενα καλά αποτελέσματα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου 🙏❤️

Θα δουλεύω όσο πάει, μέχρι μετά τον 7ο δηλαδή. Αν όλα συνεχίσουν καλά, θα συνεχίσω κ τη δουλειά. 

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Eternity είπε:

και εγώ τις αντιπυκτικες μόνη μου τις κάνω κ μπορώ να πω ότι όταν μου τις έκαναν άλλοι στη πρώτη εγκυμοσύνη με πονούσε πολύ περισσότερο απότι τώρα.Καλα αποτελέσματα  με την αμνιο μην αγχώνεσαι!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

13 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Σε καταλαβαίνω είμαι παθούσα και εγώ, αυτό με τις ώρες πολύ σπαστικό.Ειδικά κάθε φορά που μου δίνει κάτι καινούριο σε χάπι παλεύω να τα βάλω σε σειρά για να υπάρχει αυτή η απόσταση από το χάπι του θυροειδή.

Δεν έχω καθόλου ιδέα για την αμνιοπαρακέντιση αλλά έχω ακούσει από πολλές κοπέλες οτι δεν κατάλαβαν κάτι και οτι είναι ιδιαίτερα λεπτή η ένεση.Για τις αντιπηκτικές ενέσεις όμως θα σου πω, επειδή κάνω 4 μήνες τώρα και τις κάνω μόνη μου, οτι πρέπει να μπει λίγο απότομα στο δέρμα και οχι σιγά σιγά γιατί πονάει . Μια μου έκανε ο άντρας μου και πέθανα στον πόνο.Από τότε τις κάνω μόνη μου και μια χαρά .Δεν καταλαβαίνω τίποτα εκτός από κάποιες μελανιές που μπορεί να γίνουν κάποιες φορές.Θα καταγγείλω βέβαια οτι η βελόνα στις innohep τις μισές φορές είναι στραβή .Θεόστραβη για την ακρίβεια. 😂Δεν ξέρω αν κάνεις και εσύ τις ίδιες.

Ναι, τις innohep κάνω κι εγώ! Ενώ γενικά δεν είμαι φοβιτσιαρα, δε μπορώ να πάρω απόφαση να τις κάνω μόνη μου... Εσύ ποια ώρα της ημέρας τις κάνεις? 

πρίν από 50 λεπτά , Eternity είπε:

Ναι, τις innohep κάνω κι εγώ! Ενώ γενικά δεν είμαι φοβιτσιαρα, δε μπορώ να πάρω απόφαση να τις κάνω μόνη μου... Εσύ ποια ώρα της ημέρας τις κάνεις? 

Τις κάνω μεσημέρι.Μου τις είχε δώσει σε πρωινό ραντεβού και μου είχε πει ξεκίνα από σήμερα οπότε αναγκαστικά άρχισα μεσημέρι.Είχα σκεφτεί οτι θα χρειάζεται και κάτι εξετάσεις που γίνονται κάποιες ώρες μετά από την ένεση οπότε να βολεύει να βρω μικροβιολογικό το απόγευμα .Τελικά επειδή τις κάνω τελείως προληπτικά δεν χρειάζονται εξετάσεις αλλά εντάξει με βολεύει το μεσημέρι για να είναι κ μακριά από τα χάπια του θυροειδή.

• Ευχαριστώ 1

17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Η αμνιο ειναι μια πολυ απλη και ανωδυνη διαδικασια. Εκανα στη δευτερη εγκυμοσυνη μου. Δεν πονας καθολου. Εχεις απειρο αγχος εκεινη τη στιγμη, αλλα δεν πονας. Βλεπεις τη βελονα που μπαινει μεσα στο μονιτορ, αν ειναι γυρισμενη η καρεκλα σου προς αυτο. Ουτε 2 λεπτα δεν θα κρατησει. Μετα, θα παρεις αντιβιωση καποιες μερες και σου συστηνουν ξεκουραση. Εγω επειδη φοβομουν ειχα καθισει 2-3 μερες τελειως ησυχη στο σπιτι. Ολα θα πανε καλα!!!!

3 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Τις κάνω μεσημέρι.Μου τις είχε δώσει σε πρωινό ραντεβού και μου είχε πει ξεκίνα από σήμερα οπότε αναγκαστικά άρχισα μεσημέρι.Είχα σκεφτεί οτι θα χρειάζεται και κάτι εξετάσεις που γίνονται κάποιες ώρες μετά από την ένεση οπότε να βολεύει να βρω μικροβιολογικό το απόγευμα .Τελικά επειδή τις κάνω τελείως προληπτικά δεν χρειάζονται εξετάσεις αλλά εντάξει με βολεύει το μεσημέρι για να είναι κ μακριά από τα χάπια του θυροειδή.

Αγαπη δεν σχετιζεται το χαπι του θυρεοειδους με τις ενεσεις. Βασικα για το θυρεοειδη, χρειαζεσαι μιση ωρα μετα να μη φας κ να μην πιεις κατι ωστε να φτασει στη μεγιστη απορροφηση του. Ο σιδηρος ειναι καλο να ειναι με αδειο στομαχι και σιγουρα μακρια απο ασβεστιο. Μπορεις να παιρνεις το filicine μαζι με το σιδηρο, ενδεικνυται. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...