Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! 

Έκανα τη β επιπέδου εχθές, επεισοδιακή με διαλείμματα γιατί το μωρό δεν μας έκανε τη χάρη, όλο γυρνούσε ανάποδα κ ισχιακά, μέχρι που έβαλε κ τα χέρια στο πρόσωπο ☺️☺️☺️☺️μη σας τα πολυλογώ 3 ώρες με διαλείμματα για περπάτημα, νερό, σνακ έπαιρνε ο γιατρός τις μετρήσεις κ πάτημα κ ξαναπατημα στην κοιλιά... Με αποτέλεσμα να μείνει μόνο το προσωπάκι που δεν ειδαμε χθες κ πήγαμε σήμερα για δεύτερο γύρο. 

Όλα άψογα κ το μωρό κ ο τράχηλος κ τα αγγεία κλπ... Επιβεβαιώθηκε το φύλο, κοριτσάκι 🩷🩷🩷🩷 κ όλα πολύ καλά για την ώρα μας τα βρήκε 🙏

Απλα ταλαιπωρήθηκα πολύ κ την κούραση που λέτε όχι απλά τη νιώθω κ εγώ, συμπάσχω απόλυτα... Από το πρωί που έφυγα για δουλειά, τώρα γύρισα σπίτι, μεταπτυχιακό νέο εξάμηνο φουλ εργασίες, γάμος, δουλειές... Δεν έχω παιδάκι άλλο εγώ, αλλά πραγματικά δεν μου φτάνει το 24ωρο γιατί έχουν μαζευτεί πολλά. Καλά αποτελέσματα σε όλους εύχομαι 🙏❤️

Μεγάλη ανάσα τώρα 🙏

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες, καλά αποτελέσματα σε όσες έκαναν τη Β επιπέδου και με το καλό όσες πάτε αργότερα (όπως εμείς). Τη Δευτέρα έχουμε τη καθιερωμένη επίσκεψη στον γυναικολόγο και για να μας πει πότε θα γίνει η Β επιπέδου. 

Η σύζυγος είναι στην 20η εβδομάδα, δεν έχει πολλή ενέργεια και τις τελευταίες ημέρες έχει συνέχεια φούσκωμα στο στομάχι. Ηρεμεί είτε με Buscopan Plus αν πονάει , είτε με ρέψιμο. Ειδικά το βράδυ, τη ζόριζει στον ύπνο. Έχει καμία φούσκωμα; Ευτυχώς δε δουλεύει και είναι συνέχεια ξάπλα (και αυτό βέβαια κουραστικό είναι). Κατά τ'άλλα, ανυπομονούμε και οι δύο... 

• Ευχή 1

@GiannisP. και εγώ πολύ φούσκωμα αυτή την περίοδο Γιάννη μπορεί ν έχω πιει απλά μόνο νερό κ να μου ρχετε να σκάσω κ αργεί πολύ ν μου φύγει.Με καμία σόδα κάπως συνέρχομαι πιο εύκολα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , GiannisP. είπε:

Καλησπέρα σε όλες, καλά αποτελέσματα σε όσες έκαναν τη Β επιπέδου και με το καλό όσες πάτε αργότερα (όπως εμείς). Τη Δευτέρα έχουμε τη καθιερωμένη επίσκεψη στον γυναικολόγο και για να μας πει πότε θα γίνει η Β επιπέδου. 

Η σύζυγος είναι στην 20η εβδομάδα, δεν έχει πολλή ενέργεια και τις τελευταίες ημέρες έχει συνέχεια φούσκωμα στο στομάχι. Ηρεμεί είτε με Buscopan Plus αν πονάει , είτε με ρέψιμο. Ειδικά το βράδυ, τη ζόριζει στον ύπνο. Έχει καμία φούσκωμα; Ευτυχώς δε δουλεύει και είναι συνέχεια ξάπλα (και αυτό βέβαια κουραστικό είναι). Κατά τ'άλλα, ανυπομονούμε και οι δύο... 

Καλησπέρα!!

Είχα και εγώ πολύ φούσκωμα και τελικά ήταν από το έντερο μου.Ξεκινησα ακτινίδια, δαμάσκηνα και πολύ νερό.Επισης το σουσάμι με βοήθησε πολύ.Μολις άρχισα να πηγαίνω τουαλέτα έφυγε το φούσκωμα και ο πονος στο έντερο 💞

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, GiannisP. είπε:

Κι εγώ στην 20η εβδομάδα είμαι και έχω απίστευτο φούσκωμα και δυσφορία. Ώρες ώρες νιώθω ότι θα σκάσει η κοιλιά μου. Οι γιατροί στο νοσοκομείο μου είπαν να μην κοιμάμαι οριζόντια, να είμαι λίγο ανασηκωμένη με μαξιλάρια και να μην τρώω βαριά το βράδυ. 

Εγω τώρα που έχω σταματήσει για λίγες μέρες τις αντιπηκτικες πρέπει να περπατάω για να μην πάθω καμία θρόμβωση. Συνέχεια ξάπλα είναι τρέλα όμως δεν έχω ενέργεια για πολλά πράγματα. Μόλις με αφήσει να βγω έξω, θα με αφήνει ο άντρας μου στην καφετέρια και θα με παίρνει κι οχι μετά από πολλές ώρες γιατί κι αυτό με κουράζει. 

Επίσης προσπαθώ να πίνω πολύ νερό το οποίο βοηθάει σε περίπτωση συσπασεων. 

Ας ελπίσουμε να γεννήσουμε πριν μας πιάσει κανένας καύσωνας. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, MYRTO7 είπε:

Τι ωραία νέα από τις Β επιπέδου! Μπράβο!!! Καλά αποτελέσματα σε όσους έχουν τις επόμενες μέρες. Εμείς έχουμε τη Δευτέρα, ανυπομονώ! 
Σας έκανε και κολπικό υπέρηχο; 

Καλημέρα σε όλους... Με το καλό να την κάνεις κορίτσι μου κ εσύ... Εμένα δεν μου έκανε κολπικό...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

8 ώρες πρίν, MYRTO7 είπε:

Τι ωραία νέα από τις Β επιπέδου! Μπράβο!!! Καλά αποτελέσματα σε όσους έχουν τις επόμενες μέρες. Εμείς έχουμε τη Δευτέρα, ανυπομονώ! 
Σας έκανε και κολπικό υπέρηχο; 

Καλημέρα! Δεν μου έκανε κολπικό όχι. Με το καλό να κάνετε κ εσείς κ καλά αποτελέσματα! 🤞❤️

Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείτε όπως εμείς.. Εγώ ακόμη να συνέλθω από την κούραση. Το μόνο καλό στην υπόθεση είναι ότι βλέπαμε για πολύ ώρα το μωρό 🙏🫠κ ότι μας ανακούφισαν τα αποτελέσματα 🙏

Καλημέρα! Όντως @Eustathia σας ταλαιπωρεισαι η μπέμπα αλλά την είδες και δύο φορές σε δύο μέρες, τέλειο! 
Ρωτάω για κολπικό γιατί εμένα δεν μου έχει μετρήσει τον τράχηλο κολπικά και με όσα έχω ακούσει λίγο έχω αγχωθεί! 
@Αννούλαααα βάλε και εμένα στον πίνακα ότι είναι αγοράκι, θεωρώ πως δεν θα μας το αλλάξει αχαχα ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , MYRTO7 είπε:

Καλημέρα! Όντως @Eustathia σας ταλαιπωρεισαι η μπέμπα αλλά την είδες και δύο φορές σε δύο μέρες, τέλειο! 
Ρωτάω για κολπικό γιατί εμένα δεν μου έχει μετρήσει τον τράχηλο κολπικά και με όσα έχω ακούσει λίγο έχω αγχωθεί! 
@Αννούλαααα βάλε και εμένα στον πίνακα ότι είναι αγοράκι, θεωρώ πως δεν θα μας το αλλάξει αχαχα ! 

Ναι αυτό λέγαμε με τον άντρα μου, είδαμε τη μπέμπα τόση πολύ ώρα κ 2 μέρες που άξιζε τον κόπο. Από το πολύ πάτημα της κοιλιάς, επιδερμικά σε πολλά σημεία με πονάει εν τω μεταξύ. 

Τράχηλο κοιλιακά μέτρησε εμένα κ επίμονος γενικά στις μετρήσεις ο γιατρός. Μέτρησε τράχηλο, μητριαία αγγεία για την κυκλοφορία του αίματος κλπ. Όλα άψογα λέει. 

Εν τω μεταξύ πριν δούμε τις μετρήσεις, τον ρώτησα για τον τράχηλο αν είναι καλή η μέτρηση. Κ μου λέει άψογη, γιατί? έχεις κάποιο άγχος για τον τράχηλο, εχεις κάνει χειρουργείο? Του λέω όχι τίποτα απολύτως. Μου λέει σου είπε καμία φίλη σίγουρα κάποια ιστορία 😇 χαχαχαχα 

Διαφημίσεις

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻     

@Sophie38 03/07 💙     

@Αννούλαααα 13/07 💙  

@Blue Velvet 12/07 💙  

@Eustathia 16/07 💜   

@Angel-11 16/06 💜   

@Elenaki2000 16/07  💙💙

@Kate89 11/07 💙    

@MYRTO7 26/07  💙

@Efaki 22/07 💜   

@Myrtoulita 16/07  

@Κonstantina 18/07 💜  

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙

@Alex@ 15/06 💜💜

@kerasia93 15/07 💜

@Eternity 28/07 💙 

@WomensPower 23/07 👶🏻surprise 

Καλησπέρα κορίτσια! Έκανα και εγώ την β επιπέδου σήμερα! Όλα καλά με το μωρό, είδαμε και την φατσούλα του και είναι μια γλύκα!

Το πρόβλημα είναι ο πλακούντας, είναι επιπωματικος, καλύπτει ένα μέρος του τραχήλου.Εχω αγχωθει λίγο να σας πω την αλήθεια.Μου συνέστησε ξεκούραση και μπορεί να ανέβει καθώς μεγαλώνει η μήτρα.

Μήπως έχει κάποια κοπέλα εμπειρία για επιπωματικο πλακούντα;

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έκανα και εγώ την β επιπέδου σήμερα! Όλα καλά με το μωρό, είδαμε και την φατσούλα του και είναι μια γλύκα!

Το πρόβλημα είναι ο πλακούντας, είναι επιπωματικος, καλύπτει ένα μέρος του τραχήλου.Εχω αγχωθει λίγο να σας πω την αλήθεια.Μου συνέστησε ξεκούραση και μπορεί να ανέβει καθώς μεγαλώνει η μήτρα.

Κορίτσι μου είχα από ότι θυμαμαι στην μικρή,θα δω το πρωί,ίσως κ στον μεγαλο...έτσι στην β επιπέδου κ ανέβηκε... Ελπίζω να ανέβει... Παρόλαυτα εγώ δεν είχα αγχωθει πολυ...πέρα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς...πλέον τίποτα δεν είναι επικίνδυνο... Να κάνεις καισαρική? Εμένα δεν με πηραζε κ αυτό...βέβαια η κάθε μανουλα έχει σκεφτεί διαφορετικά κ θέλει την γέννα της κ ειναι σεβαστό... Μην αγχώνεσαι θα δείξει ο καιρός...όλα καλά θα πάνε...

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Κορίτσι μου είχα από ότι θυμαμαι στην μικρή,θα δω το πρωί,ίσως κ στον μεγαλο...έτσι στην β επιπέδου κ ανέβηκε... Ελπίζω να ανέβει... Παρόλαυτα εγώ δεν είχα αγχωθει πολυ...πέρα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς...πλέον τίποτα δεν είναι επικίνδυνο... Να κάνεις καισαρική? Εμένα δεν με πηραζε κ αυτό...βέβαια η κάθε μανουλα έχει σκεφτεί διαφορετικά κ θέλει την γέννα της κ ειναι σεβαστό... Μην αγχώνεσαι θα δείξει ο καιρός...όλα καλά θα πάνε...

Ούτε εμένα με πειράζει η καισαρική.

Αυτό που με αγχωνει είναι ότι μπορεί να εμφανιστεί αιμορραγία και πρόωρος τοκετός.Ευτυχως δεν πάω στην δουλειά και δεν κουράζομαι ιδιαίτερα 

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Κορίτσι μου κοίταξα... Βρήκα την τσαντουλα της μικρής τελικά δεν είναι αυτής... ..βρήκα κ τα άλλα που δεν προχώρησαν...ούτε .. είναι του μεγάλου σίγουρα...γιατί τότε επειδή πήγαινα κ για φυσιολογικό τοκετό είχα ψιλό αγχωθει κ εγώ λίγο... Όμως δεν την βρίσκω... Κ φοβάμαι ότι μάλλον την έχω βάλει στο πατάρι με τις πρώτες του αναμνήσεις που του έχω μαζέψει... Πάντως ανέβηκε κ μάλιστα αν όχι στην επόμενη εξέταση που ήταν του γιατρού την μεθεπόμενη σίγουρα... Το θυμάμαι... Όλα καλά θα πάνε... Καλημέρα σε όλους ..

πρίν από 8 λεπτά , Kate89 είπε:

Ούτε εμένα με πειράζει η καισαρική.

Αυτό που με αγχωνει είναι ότι μπορεί να εμφανιστεί αιμορραγία και πρόωρος τοκετός.Ευτυχως δεν πάω στην δουλειά και δεν κουράζομαι ιδιαίτερα 

Ναι έχεις δίκιο τώρα που το λες...υπάρχουν κ αυτά τα ενδεχόμενα... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...