Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Εγώ το 2020 γέννησα τα δίδυμα στο Ρέα, τότε είχα δώσει για την καισαρική 1780 και άλλα τόσα στην γυναικολόγο μου. Φέτος με ενημέρωσε ότι η τιμή είχε πάει 2130, της ζήτησα να μου δώσει επιλογή άλλων νοσοκομείων γιατί δεν είχα μείνει ικανοποιημένη, ειδικά από την μενν, μου έδωσε τιμές κοντά στα 2500 και αντίστοιχο για την ίδια.. τελικά αποφάσισα να πάω στο δημόσιο της πόλης μας που είναι δίπλα(είναι 2 ώρες απόσταση η Αθήνα) και δε θα χρειαστεί να αφήσουμε τα δίδυμα σε παππούδες(δεν τα έχουν κρατήσει ποτέ πάνω από 1-2 ώρες, οπότε θα ήταν μεγάλο σοκ για αυτά) και με ανέλαβε ο διευθυντής της γυναικολογικής που πιστεύω έχει μια πείρα παραπάνω.. 

Να ρωτήσω τώρα αν σας το κάνουν και εσάς τα μωρά, έχει τώρα λίγες μέρες που μου κόβει την ανάσα, τι εννοώ: νιώθω σαν να τεντώνεται τόσο πολύ που ταυτόχρονα μου κόβει την ανάσα και μου πατάει την κύστη και είναι αρκετά επίπονο(η κοιλιά γίνεται κάπως πλακουτσωτη για λίγα δευτερόλεπτα), επειδή έχω και τις πρόωρες συσπάσεις(με το μαγνήσιο έχουν μειωθεί πάρα πολύ) με φοβίζει ώρες ώρες. Έχω γιατρό σε μια βδομάδα θα τον ρωτήσω απλά ήθελα να ξέρω αν το βιώνει καμία άλλη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...