Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Καθυστέρηση

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα 

Έχω καθυστέρηση περιόδου 4 ημέρες 

Δεν προσπαθούμε για παιδάκι και όταν βρισκόμαστε χρησιμοποιούμε προφυλακτικό 

Έχω αγχωθεί η αλήθεια είναι 

Έκανα ένα τεστ και βγήκε αρνητικό 

Μπορεί να έκανε λάθος το τεστ και να υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος? 

Συνήθως δεν έχω καθυστέρηση μόνο 1 2 φορές 2 μερες μόνο 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Emmy30 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 

Έχω καθυστέρηση περιόδου 4 ημέρες 

Δεν προσπαθούμε για παιδάκι και όταν βρισκόμαστε χρησιμοποιούμε προφυλακτικό 

Έχω αγχωθεί η αλήθεια είναι 

Έκανα ένα τεστ και βγήκε αρνητικό 

Μπορεί να έκανε λάθος το τεστ και να υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος? 

Συνήθως δεν έχω καθυστέρηση μόνο 1 2 φορές 2 μερες μόνο 

Κάνε ένα ακόμα τεστ για να είσαι σίγουρη  Κ μην ανχωνεσε μάλλον απλά μια διαταραχή στον κύκλο ή καμία κυστουλα . 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Emmy30 είπε:

Καλημέρα 

Έκανα και 3ο και βγήκε και αυτό αρνητικό αλλά περίοδος δεν μου ήρθε ακόμα 

Δεν νομίζω να έκαναν και τα 3 λαθος 

Καλημέρα! 

Δύσκολο να κάνουν 3 τεστ λάθος. Γενικά πάντως, μην αγχώνεσαι. Οι γυναικολόγοι μέχρι 5 μέρες δεν το θεωρούν απαραίτητα καθυστέρηση. Μπορεί να είναι και μια ανωμαλία στον κύκλο.. απλά καλό είναι, αν δεις σε μερικές μέρες ότι δεν αδιαθετήσεις να κάνεις κάναν υπέρηχο..

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Emmy30 είπε:

Καλημέρα 

Έκανα και 3ο και βγήκε και αυτό αρνητικό αλλά περίοδος δεν μου ήρθε ακόμα 

Δεν νομίζω να έκαναν και τα 3 λαθος 

όπως τα λέει η κοπέλα, 5 μέρες πάνω 5 κάτω δεν θεωρείτε καθυστέρηση. Μέσα στον Χειμώνα και το καλοκαίρι με τα μπάνια είναι συχνό φαινόμενο. Κάνε μια χοριακή αύριο, το ίδιο κόστος με 2 τεστ έχει και μετά πήγαινε για υπέρηοχ μήπως έχεις κάνει κύστη ή να σου δώσουν χάπια να αδιαθετήσεις. Πότε είχες υγρά ωορρηξίας περίπου; μήπως καθυστέρησε η ωορρηξία σου και από μέρα σε μέρα είναι να αδιαθετήσεις. 

Καλημέρα κορίτσια.Θελω την βοήθεια σας πάλι.Εκανα θεραπεία με κλομιφαινη και κάτι ενέσεις δεν θυμάμαι τώρα πως τις λένε.Με παρακολουθήσει από τον γιατρό είχε ένα πολύ καλό ωάριο μου είπε.Καναμε προσπάθειες με τον σύντροφο μου και εχθές ήταν να αδιαθετήσω.Ο γιατρός μου είπε να περιμένω μέχρι της 28.Εγω έκανα σήμερα ένα τεστ που είναι πρώτη μέρα καθυστερήσεις με το πρόγραμμα που έχω αλλά βγήκε αρνητικό.Ποια είναι η γνώμη σας?Βιαστηκα η δεν είμαι πάλι?

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.Θελω την βοήθεια σας πάλι.Εκανα θεραπεία με κλομιφαινη και κάτι ενέσεις δεν θυμάμαι τώρα πως τις λένε.Με παρακολουθήσει από τον γιατρό είχε ένα πολύ καλό ωάριο μου είπε.Καναμε προσπάθειες με τον σύντροφο μου και εχθές ήταν να αδιαθετήσω.Ο γιατρός μου είπε να περιμένω μέχρι της 28.Εγω έκανα σήμερα ένα τεστ που είναι πρώτη μέρα καθυστερήσεις με το πρόγραμμα που έχω αλλά βγήκε αρνητικό.Ποια είναι η γνώμη σας?Βιαστηκα η δεν είμαι πάλι?

πότε έγινε ωορρηξία;;

Καλημέρα. 

πρίν από 2 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Μου είπε από 12 έως 16 υπολόγισε ότι θα σκάσει.Ετσι μου είπε.Γιατι 12 πήγα για υπερυχο 

πολλές μέρες σου άφησε περιθώριο. έκανες τεστ ωορρηξίας να δεις; αν έγινε 16 είσαι 10 μέρες μετά, άρα 9 μέρες μετά γιατί πες ότι έσκασε τότε το αυγουλάκι

θες 5-6 μέρες να γίνει βλαστοκύστη αν υπήρξε γονιμοποίηση και κυκλοφορεί ελεύθερο 2-3 μέρες στην μήτρα, άρα πήγαμε 8 μέρες μετά την ωορρηξία. άρα αν όλα πήγαν καλά είσαι 1-2 μέρες  έγκυος, δεν θα φανεί κάτι. περίμενε στις 28. 

δεν έχεις καθυστέρηση αφού έκανες ωορρηξία μέχρι 16/02. η περίοδος έρχεται 14 μέρες + - 2 . οπότε περιμένεις περίοδο το λιγότερο  28/02 εώς 04/03. 

Just now, Xristina96 είπε:

πολλές μέρες σου άφησε περιθώριο. έκανες τεστ ωορρηξίας να δεις; αν έγινε 16 είσαι 10 μέρες μετά, άρα 9 μέρες μετά γιατί πες ότι έσκασε τότε το αυγουλάκι

θες 5-6 μέρες να γίνει βλαστοκύστη αν υπήρξε γονιμοποίηση και κυκλοφορεί ελεύθερο 2-3 μέρες στην μήτρα, άρα πήγαμε 8 μέρες μετά την ωορρηξία. άρα αν όλα πήγαν καλά είσαι 1-2 μέρες  έγκυος, δεν θα φανεί κάτι. περίμενε στις 28. 

δεν έχεις καθυστέρηση αφού έκανες ωορρηξία μέχρι 16/02. η περίοδος έρχεται 14 μέρες + - 2 . οπότε περιμένεις περίοδο το λιγότερο  28/02 εώς 04/03. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα τεστ ωορρηξίας.Απλα μου είπε ποιες μέρες να έρθουμε σε επαφή.Αχ με ανακούφισες λίγο.Σε ευχαριστώ παρά πολύ.Ειχα 2 αποβολές και ένα χρόνο τώρα προσπαθώ παρά πολύ με χάπια και με ενέσεις και απελπιστικά σήμερα 

πρίν από 4 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα τεστ ωορρηξίας.Απλα μου είπε ποιες μέρες να έρθουμε σε επαφή.Αχ με ανακούφισες λίγο.Σε ευχαριστώ παρά πολύ.Ειχα 2 αποβολές και ένα χρόνο τώρα προσπαθώ παρά πολύ με χάπια και με ενέσεις και απελπιστικά σήμερα 

γράψε μας λίγο τι εξετάσεις έχεις κάνει, που έχει βρεθεί το πρόβλημα σας, τι φάρμακά παίρνεις μήπως κάποια κοπέλα σε βοηθήσει παραπάνω. 

Αφού μένεις έγκυος γιατί πήγες με φάρμακα; 

ειμαστε και στην ίδια ηλικία. 

οι 2 αποβολές είναι μέσα στο χρόνο των προσπαθειών σας; όταν λες αποβολές πόσο εβδομάδων ήσουν και αν έχει βρεθεί αιτιολογία των αποβολών σας. 

αφού έχεις πάρει καιρό φάρμακα γιατί δεν σου είπε να κάνεις τεστ ωορρηξίας; μια αιματολογική εξέταση να δει πότε υπολογίζει ότι θα κάνεις; ή να κάνεις ένεση για να προκληθεί η ωορρηξία. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...