Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα…δύσκολη νύχτα δύσκολο πρωί…σήμερα ξεκίνησαν και οι εμετοί..έχω πάρα πολύ στομαχόπονο από χθες το απόγευμα…για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα…δυστυχώς τρέμω στην ιδέα του εμετού διότι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα και τους 9 μήνες…εσείς πως είστε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 162
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Κορίτσια καλημέρα…δύσκολη νύχτα δύσκολο πρωί…σήμερα ξεκίνησαν και οι εμετοί..έχω πάρα πολύ στομαχόπονο από χθες το απόγευμα…για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα…δυστυχώς τρέμω στην ιδέα του εμετού διότι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα και τους 9 μήνες…εσείς πως είστε;

Κ εγώ πολύ χάλια, αλλά προσπαθώ να μην κάνω εμετό γτ δεν μπορώ ούτε στην ιδέα... σήμερα έφαγα βραστή πατάτα πουρέ σκέτη κ κάπως βοήθησε αλλά για καμιά ώρα... πήρα κ τσίχλες τώρα... για να δούμε... πολύς στομαχοπονος... δεν παλεύεται... θα βάλω τα κλάματα....

2 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Κ εγώ πολύ χάλια, αλλά προσπαθώ να μην κάνω εμετό γτ δεν μπορώ ούτε στην ιδέα... σήμερα έφαγα βραστή πατάτα πουρέ σκέτη κ κάπως βοήθησε αλλά για καμιά ώρα... πήρα κ τσίχλες τώρα... για να δούμε... πολύς στομαχοπονος... δεν παλεύεται... θα βάλω τα κλάματα....

Έτσι είμαι και εγώ..βραστή πατάτα σήμερα χωρίς καθόλου να πιω νερό..πηγαίνει η αναγούλα σύννεφο..στομάχι χάλια..

• Δύναμη! 1

2 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Έτσι είμαι και εγώ..βραστή πατάτα σήμερα χωρίς καθόλου να πιω νερό..πηγαίνει η αναγούλα σύννεφο..στομάχι χάλια..

Θα το καταφέρουμε κ αυτό.. ελπίζω να μην πάρω 100 κιλά από τις πολλες φρυγανιές... νομίζω ότι μόνο αυτές με βοηθάνε κάπως πιο πολύ... 

πρίν από 4 λεπτά , mom3boys είπε:

Θα το καταφέρουμε κ αυτό.. ελπίζω να μην πάρω 100 κιλά από τις πολλες φρυγανιές... νομίζω ότι μόνο αυτές με βοηθάνε κάπως πιο πολύ... 

Να σε καθησυχάσω ότι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έτρωγα μόνο φρυγανιές και έπινα σόδα..πέντε κιλά πήρα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι εγώ χάλια σαν άρρωστη νοιώθω όλη μέρα. Για να σας κάνω να αισθανθείτε λίγο καλύτερα όμως με ρώτησε ο γιατρός μου πως είμαι και του το είπα ότι είμαι χαλια από τις αναγουλες και χάρηκε😂 Μου λέει τέλεια αυτό θέλουμε σημαίνει ότι πηγαίνει καλά η εγκυμοσύνη! Οπότε κορίτσια αναγουλες αναγουλες δεν πειράζει😂😂 Εγώ μόνο όταν τρώω νοιωθω υπέροχα, με το που τελειώνει το φαι πάει..... Αρχίζει το πάρτυ ξανά.

Εγώ έχω δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι και θα ήθελα ένα αγοράκι ακόμα για να έχει παρέα ο μικρός. Βέβαια ο,τι και να είναι καλοδεχουμενο να έχουν υγεία και τίποτα άλλο. 

Το κινέζικο ημερολόγιο πάντως μου λέει αγόρι και στα άλλα είχε πέσει μέσα😂

Από λιγούρες θέλω μόνο αλμυρά και ξινά τα γλυκά ούτε να τα μυριζω, η κοιλιά μου είναι προς τα κάτω και το δέρμα μου ξηρό τελείως. Αυτά λένε οι παλιές σημαίνουν αγόρι αλλά θα δείξει έτσι για πλάκα τα λέμε. Για πείτε εσείς;!!!! Τι έχετε από συμπτώματα αλλά εκτός της ναυτίας για να δούμε αν θα πέσουμε μέσα!!!

Επίσης έλεγα όταν με το καλό κάνουμε όλες την αυχενικη και είναι όλα καλά(που θα είναι δεν το συζητώ!!!) να κάνουμε τότε μια ομαδουλα μαμάδες Νοεμβρίου αν συμφωνείτε κι εσείς!!! Να πάμε εκεί μήπως έρθει και καμιά άλλη μαμά Νοεμβρίου να μας βρει. Όλες Νοέμβριο έχουμε ΠΗΤ σωστά;;

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Καλησπέρα κι εγώ χάλια σαν άρρωστη νοιώθω όλη μέρα. Για να σας κάνω να αισθανθείτε λίγο καλύτερα όμως με ρώτησε ο γιατρός μου πως είμαι και του το είπα ότι είμαι χαλια από τις αναγουλες και χάρηκε😂 Μου λέει τέλεια αυτό θέλουμε σημαίνει ότι πηγαίνει καλά η εγκυμοσύνη! Οπότε κορίτσια αναγουλες αναγουλες δεν πειράζει😂😂 Εγώ μόνο όταν τρώω νοιωθω υπέροχα, με το που τελειώνει το φαι πάει..... Αρχίζει το πάρτυ ξανά.

Εγώ έχω δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι και θα ήθελα ένα αγοράκι ακόμα για να έχει παρέα ο μικρός. Βέβαια ο,τι και να είναι καλοδεχουμενο να έχουν υγεία και τίποτα άλλο. 

Από λιγούρες θέλω μόνο αλμυρά και ξινά τα γλυκά ούτε να τα μυριζω, η κοιλιά μου είναι προς τα κάτω και το δέρμα μου ξηρό τελείως. Αυτά λένε οι παλιές σημαίνουν αγόρι αλλά θα δείξει έτσι για πλάκα τα λέμε. Για πείτε εσείς;!!!! Τι έχετε από συμπτώματα αλλά εκτός της ναυτίας για να δούμε αν θα πέσουμε μέσα!!!

Επίσης έλεγα όταν με το καλό κάνουμε όλες την αυχενικη και είναι όλα καλά(που θα είναι δεν το συζητώ!!!) να κάνουμε τότε μια ομαδουλα μαμάδες Νοεμβρίου αν συμφωνείτε κι εσείς!!! Να πάμε εκεί μήπως έρθει και καμιά άλλη μαμά Νοεμβρίου να μας βρει. Όλες Νοέμβριο έχουμε ΠΗΤ σωστά;;

Και εσύ πολύτεκνη είσαι ??Μπραβο ρε κορίτσια  χαρά στο κουράγιο σας !!!!Εγω μπορώ να πω ότι αυτό που επικρατεί της αναγούλας είναι μια αηδία στο στόμα μόλις φάω που με κάνει να μην θέλω να φάω αλλά μόνο όταν τρώω είμαι καλά οπότε τρώω και μετά είμαι χάλια …ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ !!!Εγω θέλω σαν τρελή κοριτσάκι αλλά ειλικρινά με τόσες απώλειες λαχταραω ένα γερό τελειομηνο μωράκι !!!

Ναι μετά τις αυχενικές πρώτα ο θεός μπορούμε να κάνουμε και την ομάδα μας !!

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

πρίν από 47 λεπτά , Pepi88 είπε:

Και εσύ πολύτεκνη είσαι ??Μπραβο ρε κορίτσια  χαρά στο κουράγιο σας !!!!Εγω μπορώ να πω ότι αυτό που επικρατεί της αναγούλας είναι μια αηδία στο στόμα μόλις φάω που με κάνει να μην θέλω να φάω αλλά μόνο όταν τρώω είμαι καλά οπότε τρώω και μετά είμαι χάλια …ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ !!!Εγω θέλω σαν τρελή κοριτσάκι αλλά ειλικρινά με τόσες απώλειες λαχταραω ένα γερό τελειομηνο μωράκι !!!

Ναι μετά τις αυχενικές πρώτα ο θεός μπορούμε να κάνουμε και την ομάδα μας !!

Ναι ναι! Θα γίνω πρώτα ο Θεός δηλαδή, αν όλα πάνε καλά. Θα είμαι 40 όταν γεννήσω γι'αυτό έχω ένα αγχος με την αυχενική, λογικά θα πάω και για αμνιοπαρακέντηση ελπίζω να βγουν όλα καλά και να μην....

Τα ίδια παιδί μου μια πάρανοια με την αναγουλα αλλά είπαμε είναι καλό σημάδι!!! Σημαίνει ότι όλα πάνε καλά!!! Την Τετάρτη θα ξαναπάμε όλες γιατρό εντωμεταξυ;;;

Λογικά θα μας κλείνουν και το ραντεβού τοτε για τις αυχενικες. Άντε να δούμε βήμα τη φορά 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Nikol85 είπε:

Ναι ναι! Θα γίνω πρώτα ο Θεός δηλαδή, αν όλα πάνε καλά. Θα είμαι 40 όταν γεννήσω γι'αυτό έχω ένα αγχος με την αυχενική, λογικά θα πάω και για αμνιοπαρακέντηση ελπίζω να βγουν όλα καλά και να μην....

Τα ίδια παιδί μου μια πάρανοια με την αναγουλα αλλά είπαμε είναι καλό σημάδι!!! Σημαίνει ότι όλα πάνε καλά!!! Την Τετάρτη θα ξαναπάμε όλες γιατρό εντωμεταξυ;;;

Λογικά θα μας κλείνουν και το ραντεβού τοτε για τις αυχενικες. Άντε να δούμε βήμα τη φορά 

Με το καλό κορίτσι μου!!για όλες μας !!Να σκέφτεσαι θετικά όσο γίνεται τουλάχιστον ..

Ναι τέταρτη !!εγώ έχω πρωί πρωί άρα θα είμαι η πρώτη !τι άγχος πάλι θεέ μου !!

Μου ειπε η γιατρός πως αν σε αυτό το ραντεβού είναι όλα καλά θα κλείσω την αυχενική αλλά αυτή δεν κάνει σε άλλο γιατρό θα πάρω να κλείσω !ας είναι πρώτα όλα καλά και βήμα βήμα !

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Pepi88 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!για όλες μας !!Να σκέφτεσαι θετικά όσο γίνεται τουλάχιστον ..

Ναι τέταρτη !!εγώ έχω πρωί πρωί άρα θα είμαι η πρώτη !τι άγχος πάλι θεέ μου !!

Μου ειπε η γιατρός πως αν σε αυτό το ραντεβού είναι όλα καλά θα κλείσω την αυχενική αλλά αυτή δεν κάνει σε άλλο γιατρό θα πάρω να κλείσω !ας είναι πρώτα όλα καλά και βήμα βήμα !

Ααααα ευτυχώς εσύ θα την κάνεις στη δικιά σου τέλειο αυτό. Εμείς θα τρέχουμε στο μαιευτήριο και είναι σχετικά μακριά. Σου κάνει και τις αίματος;;;

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Nikol85 είπε:

Ααααα ευτυχώς εσύ θα την κάνεις στη δικιά σου τέλειο αυτό. Εμείς θα τρέχουμε στο μαιευτήριο και είναι σχετικά μακριά. Σου κάνει και τις αίματος;;;

Όχι δεν την κάνει αυτή σε άλλον θα πάω !μπορεί σε αυτόν που πήγα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που μέχρι το μεσημέρι είναι έτοιμες και οι αιματολογικές!

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

On 27/4/2025 at 2:49 ΜΜ, Nikol85 είπε:

Κ εγώ έτσι..  πεινάω κ διψάω αλλά τπτ.. τρώω κ εγώ δλδ κ μετά έχω απαίσια γεύση έχω στομαχοπονο κ ανακατωσουρα φουλ... εντάξει εγώ είμαι πιο πίσω από σας κ νομίζω ότι θα πεθάνω μέχρι να τελειώσει αυτό το 1ο τρίμηνο.... δεν αντέχετε... 

Εγώ έχω 3 γιούς κ εννοείται θέλω κορίτσι αλλά το έχω αποδεχτεί ότι άντρας μου δεν κάνει κόρες..  άρα θα κάτω πάλι γιο... χαχαχαχα Εντάξει τουλάχιστον έχω εμπειρία στα αγόρια κ θα ξέρω..... 

Το κινέζικο ημερολόγιο εμένα μου βγαίνει το ανάποδο από αυτό που έχω... σε όλα τα παιδιά το έχω τσεκάρει.. το 2ο κ το 3ο τα έβγαζε κορίτσια..😳😳

Εγώ έχω βγαλει σπυράκια.. επίσης τα μαλλιά μου είναι σε άθλια κατάσταση κ επίσης μαδαω ξαφνικά πάρα πολύ.. γλυκά ούτε να τα μυρισω, ούτε παγωτό..αυτά!

Να κάνουμε ομαδουλα ναι.. εγώ θα αργήσω να κάνω αυχενική αλλά μόλις νιώσετε εσείς έτοιμες για ομάδα, εγώ ακολουθώ.....

4 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Όχι δεν την κάνει αυτή σε άλλον θα πάω !μπορεί σε αυτόν που πήγα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που μέχρι το μεσημέρι είναι έτοιμες και οι αιματολογικές!

Κ εγώ σε εξωτερικό γιατρό πάω για τα μεγάλα υπέροχα!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...