Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

δεν κάνεις διέγερση με φάρμακα πας με φυσικό κύκλο ;εγώ να ξέρεις πολύ άγχος έχω 

Πονος στη κοιλια δεξια

Μαριαννα36

Recommended Posts

“Είμαι έγκυος 21 εβδομάδων. Έκανα εξεταση αιματος γιατι είχα πόνο δεξιά στη κοιλια και φοβήθηκα για σκωληκοειδητιδα. Οι εξετάσεις μου έδειξαν crp αρνητικό, τκε 73 και είχε όριο το 20. Λευκα αιμοσφαίρια 9,62 με όριο μέχρι 11000 και πολυμορφοπυρινα 77,60 με όρια 40εως70 και λεμφοκυταρα 14,9 με όριο 19εως 48. Έκανα και έναν υπέρηχο αλλά δεν έδειξε κάτι, ηταν καθαρός. Κάτι άλλο δεν έχω, μόνο τον πόνο δεξιά. Πηγα σε παθολόγο και μου ειπε για κολιτιδα λεπτου εντέρου και μου εδωσε αντιβιωση zinadol για 7 μερες. Και ο γυναικολογος μου ριπε οκ για την αντιβιωση. Το θέμα ειναι οτι δε μου περναει. Εχει καμια παρομοια εμπειρια Τι μπορεί να είναι αυτο; ανησυχώ πολύ λόγω εγκυμοσυνης””

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

“Είμαι έγκυος 21 εβδομάδων. Έκανα εξεταση αιματος γιατι είχα πόνο δεξιά στη κοιλια και φοβήθηκα για σκωληκοειδητιδα. Οι εξετάσεις μου έδειξαν crp αρνητικό, τκε 73 και είχε όριο το 20. Λευκα αιμοσφαίρια 9,62 με όριο μέχρι 11000 και πολυμορφοπυρινα 77,60 με όρια 40εως70 και λεμφοκυταρα 14,9 με όριο 19εως 48. Έκανα και έναν υπέρηχο αλλά δεν έδειξε κάτι, ηταν καθαρός. Κάτι άλλο δεν έχω, μόνο τον πόνο δεξιά. Πηγα σε παθολόγο και μου ειπε για κολιτιδα λεπτου εντέρου και μου εδωσε αντιβιωση zinadol για 7 μερες. Και ο γυναικολογος μου ριπε οκ για την αντιβιωση. Το θέμα ειναι οτι δε μου περναει. Εχει καμια παρομοια εμπειρια Τι μπορεί να είναι αυτο; ανησυχώ πολύ λόγω εγκυμοσυνης””

Μήπως είναι το έντερο σου? Ή κανένας κολικός ? Αν ανησυχείς καλό είναι να πας στο μαιευτήριο που θα γεννήσεις να σε εξετάσουν πιο προσεκτικά 

Δε ξέρω αν είναι το έντερο μου.. γενικά με πιάνει πονος εκεί δεξιά κατά καιρούς, αλλα τώρα αγχώνομαι περισσότερο.. Γιατί να πάω εκεί που θα κάνω το τοκετο;; στο μητερα είναι ο γιατρός μου, για καλύτερα το λέτε να πάω εκεί δηλαδή; 

3 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Καλησπέρα και σε σένα και με το καλό το μωράκι σου❤️ Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη υπέφερα από πόνους κάτω στην κοιλιά και ήταν κολικοί του εντέρου,έχω σπαστική κολίτιδα.Και επειδη με έπιαναν συνεχεια,έτρεχα κάθε τρεις και λίγο στο γιατρο,γιατί νόμιζα ότι κάτι έπαθε το μωρό και ευτυχώς κάθε φορά ήταν κολικοί. Τώρα σ' αυτή την εγκυμοσύνη,έχω πάλι κολικούς αλλά πολύ πιο σπάνια,καμία σχέση.Αντιβιωση δε μου έδωσε ποτέ,δε χρειάστηκε.Καθε φορά που σε πιάνουν πονοι,να παίρνεις το γιατρό σου και να του το λες κ αυτός θα σε καθοδηγήσει.Αν δεν πετρώνει η κοιλιά σου και αν νιώθεις το μωράκι σου,τότε όλα θα πάνε καλά 🥰

Το θέμα είναι αυτός ο πόνος δεξιά που δε ξέρω για σκωληκοειδητιδα.. αυτό με αγχωνει ρε γαμωτο.. και ήταν και αυξημένες κάποιες τιμές στη γενική αίματος.. το μωράκι δόξα το θεό καλά είναι.  Όχι δε πετρωνει η κοιλιά μου προς το παρόν..  απλά και στα κοπρανα μου μια κανονικά μια διαφορετικά.. ταλαιπωρουμαι με αυτή τη κατάσταση. 

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Το θέμα είναι αυτός ο πόνος δεξιά που δε ξέρω για σκωληκοειδητιδα.. αυτό με αγχωνει ρε γαμωτο.. και ήταν και αυξημένες κάποιες τιμές στη γενική αίματος.. το μωράκι δόξα το θεό καλά είναι.  Όχι δε πετρωνει η κοιλιά μου προς το παρόν..  απλά και στα κοπρανα μου μια κανονικά μια διαφορετικά.. ταλαιπωρουμαι με αυτή τη κατάσταση. 

Σε περίπτωση σκωληκοειδίτιδας,ο παθολόγος θα το είχε δει,οπότε αν ο πόνος επιμένει, να ξαναπας να το ελέγξει. Αλλά αυτό με τα κόπρανα σε συνδυασμό με πονους χαμηλά στην κοιλιά,πιθανόν να είναι κολικοί. Όταν είχα κάνει εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας,θυμάμαι ότι σφαδαζα από τους πόνους και είχα πολύ υψηλό πυρετό.Σε καταλαβαίνω πάντως,οι πόνοι χαμηλά στην κοιλιά είναι πολύ αγχωτικοι..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Κι εγω ειχα ενοχλησεις και ηταν απο το εντερο. Επισης εχεις εξετασει μηπως ειναι τυπου κραμπα;; γιατι εμενα με επιανε παρα πολυ κυριως δεξια και την πρωτη φορα ειχα φοβηθει παρα πολυ, ηταν πολυ οξυς ο πονος. Πηγα την αλλη μερα στον γιατρο και ηταν ολα καλα και μ ειχε πει οτι ειναι αυτες οι braxton κατι δε θυμαμαι πως λεγονται και με επιανε αρκετα συχνα αυτος ο πονος. 

• Ευχή 1

εφοσον εχεις ελεγξει τα παντα και δεν ειναι σκωληκοειδητιδα, μην αγχωνεσαι γι αυτο. που βεβαια κι αυτο να ηταν, ξερω περιπτωση που επαθε οξεια σκωληκοειδητιδα στον 6ο και την αφαιρεσε κανονικα. απλα λογω εγκυμοσυνης δινεται διαφορετικη αναισθησια και συγκεκριμενη αντιβιωση μετα. και εννοειται εμεινε στο νοσοκομειο λιγες παραπανω μερες απ το κανονικο. γενικα οι πονοι χαμηλα δεξια αριστερα ειναι 80% εντερικοι, λογω δυσκοιλιοτητας, αλλαγων στην πεψη, και πιεσης απο το βαρος της μητρας και 20% απο την διαταση των συνδεσμων, ειδικα αν αντανακλουν και στο ισχυο. οταν πας τουαλετα ανακουφιζεσαι μετα; η σε συγκεκριμενες στασεις; η το εχεις μονιμα καθε μερα ολη μερα; (σε αυτη την περιπτωση ισως ειναι κολικος και πρεπει να χορηγηθει κατι σαν μπουσκοπαν να υποχωρησει). οι συσπασεις παντως εχουν πετρωμα σε ολη την κοιλια, δυσφορια, αδυναμια κινησεων και πονο γενικευμενο σε ολη τη μητρα. γενικα παντως εφοσον απο μαιευτικης αποψης εισαι καλα και το ιδιο κ απο παθολογικης, προσπαθησε οσο μπορεις να μην αγχωνεσαι τοσο. 

• Ευχή 1

πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

εφοσον εχεις ελεγξει τα παντα και δεν ειναι σκωληκοειδητιδα, μην αγχωνεσαι γι αυτο. που βεβαια κι αυτο να ηταν, ξερω περιπτωση που επαθε οξεια σκωληκοειδητιδα στον 6ο και την αφαιρεσε κανονικα. απλα λογω εγκυμοσυνης δινεται διαφορετικη αναισθησια και συγκεκριμενη αντιβιωση μετα. και εννοειται εμεινε στο νοσοκομειο λιγες παραπανω μερες απ το κανονικο. γενικα οι πονοι χαμηλα δεξια αριστερα ειναι 80% εντερικοι, λογω δυσκοιλιοτητας, αλλαγων στην πεψη, και πιεσης απο το βαρος της μητρας και 20% απο την διαταση των συνδεσμων, ειδικα αν αντανακλουν και στο ισχυο. οταν πας τουαλετα ανακουφιζεσαι μετα; η σε συγκεκριμενες στασεις; η το εχεις μονιμα καθε μερα ολη μερα; (σε αυτη την περιπτωση ισως ειναι κολικος και πρεπει να χορηγηθει κατι σαν μπουσκοπαν να υποχωρησει). οι συσπασεις παντως εχουν πετρωμα σε ολη την κοιλια, δυσφορια, αδυναμια κινησεων και πονο γενικευμενο σε ολη τη μητρα. γενικα παντως εφοσον απο μαιευτικης αποψης εισαι καλα και το ιδιο κ απο παθολογικης, προσπαθησε οσο μπορεις να μην αγχωνεσαι τοσο. 

Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας.. ειλικρινα.. είναι το πρώτο μου μωράκι και είμαι μέσα στο άγχος.. οπότε ψάχνω το παραμικρό. Ειλικρινα σας ευχαριστώ 

πρίν από 49 λεπτά , little miracle είπε:

Αντανακλά και στο ισχυο ναι δεξιά.. και όταν κάνω μασάζ πίσω να σου πω ανακουφίζομαι... υπάρχει περίπτωση να είναι έτσι η θέση του μωρού που να με πιέζει εκει;; είμαι 21η εβδομάδα,τώρα μπήκα δηλαδή. Στη Β επιπέδου μας είπε ότι είναι 15εκατοστα μέχρι τα ισχυα του και 350γρ βάρος. Τη προηγούμενη Τετάρτη που είχα επισκεφθεί τον εμβυολογο 

πρίν από 42 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας.. ειλικρινα.. είναι το πρώτο μου μωράκι και είμαι μέσα στο άγχος.. οπότε ψάχνω το παραμικρό. Ειλικρινα σας ευχαριστώ 

Αντανακλά και στο ισχυο ναι δεξιά.. και όταν κάνω μασάζ πίσω να σου πω ανακουφίζομαι... υπάρχει περίπτωση να είναι έτσι η θέση του μωρού που να με πιέζει εκει;; είμαι 21η εβδομάδα,τώρα μπήκα δηλαδή. Στη Β επιπέδου μας είπε ότι είναι 15εκατοστα μέχρι τα ισχυα του και 350γρ βάρος. Τη προηγούμενη Τετάρτη που είχα επισκεφθεί τον εμβυολογο 

εννοειται υπαρχει περιπτωση. να σε πιεζει στους συνδεσμους η μητρα που μεγαλωνει καθως και το ιδιο το μωρο οταν καθεται σε συγκεκριμενες θεσεις. παντως εφοσον τα εχεις ελεγξει ολα, προσπαθησε να μη αγχωνεσαι. 

πρίν από 57 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

με το καλο το μωρακι κιολας!! αγορι η κοριτσι;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...