Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

sos καφέ αίμα στην εγκυμοσύνη

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Texas είπε:

όπως το λες σου φεύγει η ψυχή ! Ευχαριστούμε για την αναλυτική απάντηση είναι πολύ θετικό που σου πήγαν όλα καλά εύχομαι να μην έχεις καμία άλλη αναποδιά . Ήθελα να σε ρωτήσω όσον αφορά την δυσκοιλιότητα εγώ το προηγούμενο απόγευμα είχα πάρει ντουφαλακ γιατί είχα να πάω τουαλέτα μια εβδομάδα και πήγα 5 φορές τουαλέτα με έπιασε μετά από 3 ώρες και την άλλη μέρα πρωί πρωί είχα αιμορραγία λες να έφταιξε αυτό ;;

Κοίτα αν ζοριζοσουν τις προηγούμενες μέρες στην τουαλετα ναι πολυ πιθανο με επιφύλαξη παντα χωρις να είμαι γιατρος.. αλλα απο τη δικη μου εμπειρια...δεν θέλει ζορι δυστυχώς και πίεση γιατι πιέζεται και η μητρα.. δηλ εγω φαντάσου πριν δω το αιμα 2 μερες πονούσα στο εντερο γιατι εχω και σύνδρομο ευερεθ εντέρου και νόμιζα οτι έκανα συσπασεις. Τον ειχα πάρει να μου δώσει μαγνήσιο αλλα θεωρούσε οτι δεν το χρειαζόμουν.. τελικα μου ειπε οτι παιζει να έφταιγε αυτο που ζορίστηκα τις προηγούμενες μέρες. Τελικα μεσα στην κλινικη μου έδωσαν ντουφαλακ και επαιρνα και τα tanilas σε σκόνη..  επιτρέπεται στην εγκυμοσυνη.. ε καλά σε συνδυασμό με το μαγνήσιο καταλαβαίνεις τι έγινε..  στο εντερο! Πάρτυ! Χαχαχ 

Μιλα με τον γιατρο σου αν ζοριζεσαι να μην το αφήνεις τόσες μερες.. τρωγε ακτινίδια, δαμάσκηνα και γενικά φυτικές ίνες και να παίρνεις κανένα βοήθημα... εμένα πλεον με βοηθάει πολυ και το μαγνησιο αλλα ακόμα ειναι νωρις για να στο δώσει φαντάζομαι. Δυστυχώς και ο σίδηρος κανει ακπμα χειρότερη τη δυσκοιλιοτητα οποτε με καλή διατροφή κάτι γίνεται..

Όλα να πάνε καλα και σε ευχαριστώ κ εγω!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nima21 είπε:

Κοίτα αν ζοριζοσουν τις προηγούμενες μέρες στην τουαλετα ναι πολυ πιθανο με επιφύλαξη παντα χωρις να είμαι γιατρος.. αλλα απο τη δικη μου εμπειρια...δεν θέλει ζορι δυστυχώς και πίεση γιατι πιέζεται και η μητρα.. δηλ εγω φαντάσου πριν δω το αιμα 2 μερες πονούσα στο εντερο γιατι εχω και σύνδρομο ευερεθ εντέρου και νόμιζα οτι έκανα συσπασεις. Τον ειχα πάρει να μου δώσει μαγνήσιο αλλα θεωρούσε οτι δεν το χρειαζόμουν.. τελικα μου ειπε οτι παιζει να έφταιγε αυτο που ζορίστηκα τις προηγούμενες μέρες. Τελικα μεσα στην κλινικη μου έδωσαν ντουφαλακ και επαιρνα και τα tanilas σε σκόνη..  επιτρέπεται στην εγκυμοσυνη.. ε καλά σε συνδυασμό με το μαγνήσιο καταλαβαίνεις τι έγινε..  στο εντερο! Πάρτυ! Χαχαχ 

Μιλα με τον γιατρο σου αν ζοριζεσαι να μην το αφήνεις τόσες μερες.. τρωγε ακτινίδια, δαμάσκηνα και γενικά φυτικές ίνες και να παίρνεις κανένα βοήθημα... εμένα πλεον με βοηθάει πολυ και το μαγνησιο αλλα ακόμα ειναι νωρις για να στο δώσει φαντάζομαι. Δυστυχώς και ο σίδηρος κανει ακπμα χειρότερη τη δυσκοιλιοτητα οποτε με καλή διατροφή κάτι γίνεται..

Όλα να πάνε καλα και σε ευχαριστώ κ εγω!!

Εμένα μου έδωσε effecol που έχω ευερέθιστο γιατί λέει ρυθμίζει τη λειτουργία του εντέρου.τωρα που το λετε κ εγώ πριν το καφέ είχα κάνει δυο μέρες διάρροια λετε τώρα όντως από το έντερο να μας ετυχε; 

2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Εμένα μου έδωσε effecol που έχω ευερέθιστο γιατί λέει ρυθμίζει τη λειτουργία του εντέρου.τωρα που το λετε κ εγώ πριν το καφέ είχα κάνει δυο μέρες διάρροια λετε τώρα όντως από το έντερο να μας ετυχε; 

Eναι effecol, tanilas ειναι τα ιδια.. την ίδια ουσία έχουν..

Εγω για τη δυσκοιλιοτητα ξέρω οτι ζοριζει το εντερο και όταν ειναι σκληρα τα κόπρανα να σας το πω κ ετσι! Και εχει μια λογική όταν ασκεις πιεση επηρεάζεται και η μητρα.. για τη διάρροια δεν γνωρίζω..

εγω όταν το έπαθα 6η εβδομάδα δεν ειχα ζοριστει, δεν ειχα καν αποκολληση..οποτε μπορεί να ειναι και τυχαιο, ειδικά το καφέ 

Αλλα σας λεω ειδικά τα καφε μην τα φοβάστε τοσο..  αιμα με πονο δεν θέλει ο γιατρος! Απλώς αν ειναι αποκόλληση αντιμετωπιζεται...στη χειρότερη να κάτσεις ξαπλα και θα περασει

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα!! Πολύ χαίρομαι που βρήκα αυτό το θέμα! Διανύω την 6η εβδομάδα και κάποιες μέρες μαζί με τα κομμάτια της vasclor βγαίνουν και καφέ εκκρίσεις. Τα χω δει 3 φορές ως τώρα. Αλλά αφού σταματήσουν τα κομμάτια της vasclor, δεν έχω άλλο καφέ. Δηλ συνηθως είναι σε ένα σκούπισμα. Η γιατρός μου λέει να μην ανησυχώ κι ότι πιθανότατα είναι απ τον κόλπο. Αύριο έχω πρώτο υπέρηχο και περιττό  να πω πόση αγωνία έχω! Έχει κάποια αντίστοιχη εμπειρία με vasclor? Εσάς σας σταμάτησε το καφετι ή συνεχίζει;; 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...