Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 19/5/2026 at 12:30 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ πολύ !Με πήραν πριν λίγο 16 ώριμα γονιμοποιήθηκαν τα 14 με μικρογονιμοποιηση !καλα είμαστε για αρχή σκεφτόμαστε θετικά!Αλλα έχουμε μέλλον ακόμα καθώς έχουμε και προεμφυτευτικό μπροστά μας αν καταφέρουμε βλαστοκύστες !Πως πήγες με τον υπέρηχο ;

Κοιτα σίγουρα η κάθε κοπέλα για τον κάθε γιατρό μπορεί να σου πει τα καλύτερα ή τα χειρότερα βάση της εμπειρίας της μην το ξεχνάς αυτό !Το θέμα είναι να κάνεις ραντεβού να δεις προσέγγιση και να ακούσεις και λίγο το ένστικτο σου!Φυσικα υπάρχουν αντικειμενικά κακοί και καλοι γιατροι  αλλά σε κάποιους οι διαφορές είναι στην λεπτομέρεια!Ευχομαι να αποφασίσεις τον καλύτερο για σένα !

@souri σε καταλαβαίνω,εγώ έχω μια βλαστοκυστη που περιμένει 4ββ,ξέρω δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία ,απλά ήθελα να ζήσω και λίγο γιατί ήταν δύσκολη χρονιά ,και ότι θέλει ας γίνει 

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

22 ώρες πρίν, likali είπε:

Κορίτσια τη βοήθειά σας παρακαλώ! Είμαι στην 6η εβδομάδα και 2 ημερών και χθες βράδυ είδα λίγα καφέ υγρά που έρχονται και φεύγουν μέχρι τώρα. Παίρνω αντιπηκτικές και salospir προληπτικά αλλά το είπα στο γιατρό και δεν ανησυχεί, ούτε μου είπε να  κάνω κάτι, ενώ διαβάζω εδώ πως όσες του έχετε πάθει σταματάτε σίγουρα το salospir. Να επιμείνω μήπως; Μου φάνηκε και λίγο στα χαμένα γιατί στην αρχή με μπέρδεψε με άλλη και μου είπε ότι φταίει ο τράχηλος που προετοιμάζεται (για τοκετό προφανώς) 

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση, έκανα εμβρυομεταφορά βλαστοκυστης στις 28/03, έχω καφέ εκκρίσεις και έχω υπέρηχο σήμερα. Και σε εμένα η οδηγία ήταν να συνεχίσω κανονικά να λαμβάνω τα φάρμακα μου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 250
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , 2803 είπε:

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση, έκανα εμβρυομεταφορά βλαστοκυστης στις 28/03, έχω καφέ εκκρίσεις και έχω υπέρηχο σήμερα. Και σε εμένα η οδηγία ήταν να συνεχίσω κανονικά να λαμβάνω τα φάρμακα μου. 

Έχουμε μόνο 2 μέρες διαφορά, εγώ έκανα στις 26 😊 Εύχομαι να είναι όλα καλά στον υπέρηχο 🙏🏻 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

6 ώρες πρίν, mariamik είπε:

καλημέρα εχθές πήγα και να ξεκινησω ενεσεις για 3 οωληψια και στον υπερηχο μου ειπε ο γιατρος οτι βλεπει υδροσαλπιγγα και πρεπει να την αφαιρεσω και να κανουμε μαζι και υστεροσκοπηση ..γνωριζετε περιπου κόστος?

Καλησπέρα! Εγώ αφαίρεσα υδροσαλπιγγα με λαπαροσκόπηση και παράλληλα υστεροσκοπηση για πολύποδα. 1600 έδωσα αλλά Θεσσαλονίκη και πέρασαν και τρία χρόνια..

18 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Καλησπέρα! Εγώ αφαίρεσα υδροσαλπιγγα με λαπαροσκόπηση και παράλληλα υστεροσκοπηση για πολύποδα. 1600 έδωσα αλλά Θεσσαλονίκη και πέρασαν και τρία χρόνια..

καλημερα ναι κεγω το ιδιο θα κανω θεσσαλονικη κεγω μονο τοσο πολυ καλα

On 8/4/2026 at 4:26 ΜΜ, little miracle είπε:

Καλησπερα κοπελα μου. Θα ξαναπατε με προεμφυτευτικο το Μαιο τελικα ; Δεν ξερω ρε παιδι μου… αλλα εγω απο οσα εχω ακουσει απο εμβρυολογους, το αντιθετο λενε. δηλαδη οτι μπορει να βγει καθαρο στον προεμφυτευτικο αλλα επειδη ελεγχεται σε πολυ πρωιμη φαση και για συγκεκριμενα πραγματα, να προκυψει κατι αλλο μετεπειτα και τελικα να παλινδρομησει κλπ. Δεν εχω ακουσει ποτε αυτο που διαβασες. Οποτε νομιζω τσαμπα αγχωνεσαι. Εξαλλου δεν υπαρχει ουτε μια γυναικα να εβαλε ποτε μη υγιες (σε προεμφυτευτικο ελεγχο) εμβρυο, και τελικα να γεννησε υγιες παιδι, γιατι τα μη υγιη ουτως η αλλως καταστρεφονται. Οποτε πως το ξερουν και το γραφουν αυτο; Οτι δηλαδη μετα αποβαλλονται τα κυτταρα κι εξελισσονται σε υγιη μωρα; Πολυ προσωπικες θεωρητικουρες μου φαινονται. Και μην μπερδευομαστε με μωσαικα. Εδω λεμε για μη υγιη. Για μενα δεν υπαρχει περιπτωση να … γειανει στην πορεια. Δεν το εχω ακουσει απο κανενα γιατρο οτι υφισταται ως ενδεχομενο. Ωστοσο επειδη εχω μεταφερει (δυστυχως) πολλα εμβρυα που μου εφεραν παλινδρομες, πλεον εχω καταληξει οτι αν γυρναγα το χρονο πισω θα εκανα ζουπητη προεμφυτευτικο για να γλιτωσω τοσο κοπο , χρονο  και ψυχολογικη εξαντληση. Για μενα ειναι ισως η μονη διαδικασια που αξιζει οντως τα λεφτα της (σε σχεση με οσες αλλες εξετασεις και θεραπειες υποβαλομαστε). 

καλησπέρα!

Είχα καιρό να μπω και βλέπω ότι η απάντηση σε αυτό το μήνυμα δεν δημοσιεύτηκε ποτέ (λόγω links μάλλον) οπότε το ξανα γράφω εδώ χωρίς παραπομπή σε σύνδεσμο γιατί δε με αφήνει. 

Καλησπέρα, 

Καταλαβαίνω τι λες κι εγώ σε αυτά ήμουν. Δε έχω άλλη επιλογή από το να ακολουθήσω και να εμπιστευτώ τον γιατρό μου.

Ναι θα ξανα κάνουμε προεμφυτευτικό γιατί ο σύζυγος δε το διαπραγματεύεται να μη δε κάνουμε. 

Οπως είπα, διάβασα αρκετά για το θέμα, έκανα καλό ξενύχτι, χαχα!

Βάζω εδώ μερικά papers για όποιον ενδιαφέρται. Αλλά ναι, ανευπλοϊδικά έμβρυα έχουν δώσει υγιή μωρά. 

Από PubMed: 
Conclusion: Basic biological evidence and a clinically still very limited experience with transfers of PGT-A as "aneuploid" labeled embryos demonstrate beyond reasonable doubt that at least some "aneuploid" embryos can lead to healthy euploid births. Therefore, this observation establishes beyond reasonable doubt that the rejection of all "aneuploid" embryos from transfer reduces pregnancy and live birth chances for IVF patients. Whether (and to what possible degree) pregnancy and live birth chances differ between "mosaic" and "aneuploid" embryos, remains to be determined. The answer will likely depend on the aneuploidy(ies) of an embryo and to what degree percentages of "mosaicism" in a single, on average 5/6-cell trophectoderm biopsy can reflect the ploidy-status of a complete embryo.

κι εδώ: 

Από PubMed: 

A false positive result may lead to the mistaken discard of embryos that could result in a healthy live birth, while a false negative result may lead to either no clinical pregnancy or induced abortion due to an affected fetus after embryo transfer. 

που λέει για τον Μωσαϊκισμό μεν, ΑΛΛΑ κι σε άλλες μελέτες γίνεται αναφορά ότι δεν μπορεί ο προεμφυτευτικός να ξεχωρίσει με ακρίβεια τι πραγματικά είναι μη βιώσιμο και τι όχι. Η ίδια η βιβλιογραφεία λέει ότι ένα αποτέλεσμα μπορεί να είναι ψευδός θετικό. Υπάρχει δηλαδή μια γκρίζα ζώνη όπου κάποια έμβρυα που απορρίπτονται μπορεί τελικά να είχαν δυναμική για εγκυμοσύνη για υγιή παιδιά. Είναι δηλαδή χρήσιμο διαγνωστικά σε ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ περιπτώσεις που υπάρχει ήδη επαναλαμβανόμενο πρόβλημα. 

Μη νομίζεις κι εγώ χαμένη είμαι (ακόμα)  

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Souri είπε:

καλησπέρα!

Είχα καιρό να μπω και βλέπω ότι η απάντηση σε αυτό το μήνυμα δεν δημοσιεύτηκε ποτέ (λόγω links μάλλον) οπότε το ξανα γράφω εδώ χωρίς παραπομπή σε σύνδεσμο γιατί δε με αφήνει. 

Καλησπέρα, 

Καταλαβαίνω τι λες κι εγώ σε αυτά ήμουν. Δε έχω άλλη επιλογή από το να ακολουθήσω και να εμπιστευτώ τον γιατρό μου.

Ναι θα ξανα κάνουμε προεμφυτευτικό γιατί ο σύζυγος δε το διαπραγματεύεται να μη δε κάνουμε. 

Οπως είπα, διάβασα αρκετά για το θέμα, έκανα καλό ξενύχτι, χαχα!

Βάζω εδώ μερικά papers για όποιον ενδιαφέρται. Αλλά ναι, ανευπλοϊδικά έμβρυα έχουν δώσει υγιή μωρά. 

Από PubMed: 
Conclusion: Basic biological evidence and a clinically still very limited experience with transfers of PGT-A as "aneuploid" labeled embryos demonstrate beyond reasonable doubt that at least some "aneuploid" embryos can lead to healthy euploid births. Therefore, this observation establishes beyond reasonable doubt that the rejection of all "aneuploid" embryos from transfer reduces pregnancy and live birth chances for IVF patients. Whether (and to what possible degree) pregnancy and live birth chances differ between "mosaic" and "aneuploid" embryos, remains to be determined. The answer will likely depend on the aneuploidy(ies) of an embryo and to what degree percentages of "mosaicism" in a single, on average 5/6-cell trophectoderm biopsy can reflect the ploidy-status of a complete embryo.

κι εδώ: 

Από PubMed: 

A false positive result may lead to the mistaken discard of embryos that could result in a healthy live birth, while a false negative result may lead to either no clinical pregnancy or induced abortion due to an affected fetus after embryo transfer. 

που λέει για τον Μωσαϊκισμό μεν, ΑΛΛΑ κι σε άλλες μελέτες γίνεται αναφορά ότι δεν μπορεί ο προεμφυτευτικός να ξεχωρίσει με ακρίβεια τι πραγματικά είναι μη βιώσιμο και τι όχι. Η ίδια η βιβλιογραφεία λέει ότι ένα αποτέλεσμα μπορεί να είναι ψευδός θετικό. Υπάρχει δηλαδή μια γκρίζα ζώνη όπου κάποια έμβρυα που απορρίπτονται μπορεί τελικά να είχαν δυναμική για εγκυμοσύνη για υγιή παιδιά. Είναι δηλαδή χρήσιμο διαγνωστικά σε ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ περιπτώσεις που υπάρχει ήδη επαναλαμβανόμενο πρόβλημα. 

Μη νομίζεις κι εγώ χαμένη είμαι (ακόμα)  

Καλησπερα κοριτσι μου και παλι. Το θεμα ειναι , τελικα τα μη υγιη μετα απο προεμφυτευτικο , τα εχει μεταφερει καμια γυναικα ;; Εγω δεν ξερω καμια που να τα μετεφερε. Ξερω οτι καταστρεφονται. Εμενα αυτη ειναι η απορια μου, αν αυτες οι ερευνες εχουν και συγκεκριμενα παραδειγματα μεταφορας που να δωσανε υγιη παιδια. Γιατι αν απλα ειναι θεωρητικο, δεν θα με καλυπτε. Ωστοσο κι εγω να πω την αληθεια θα εκανα προεμφυτευτικο. Δεν θα το διακινδυνευα. 

πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και παλι. Το θεμα ειναι , τελικα τα μη υγιη μετα απο προεμφυτευτικο , τα εχει μεταφερει καμια γυναικα ;; Εγω δεν ξερω καμια που να τα μετεφερε. Ξερω οτι καταστρεφονται. Εμενα αυτη ειναι η απορια μου, αν αυτες οι ερευνες εχουν και συγκεκριμενα παραδειγματα μεταφορας που να δωσανε υγιη παιδια. Γιατι αν απλα ειναι θεωρητικο, δεν θα με καλυπτε. Ωστοσο κι εγω να πω την αληθεια θα εκανα προεμφυτευτικο. Δεν θα το διακινδυνευα. 

Και εγώ επειδή ετοιμάζομαι για εξωσωματική με  προεμφυτευτικό μπήκα σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις όταν τα διάβασα αλλά  από την άλλη σκέφτομαι (και επικρατεί )ότι ίσως είναι και η μόνη μου ευκαιρία για υγιή εγκυμοσύνη μετά από καθεξιν αποβολές και αποδεδειγμένα  άρρωστα έμβρυα ..Φυσικά έχω τον φόβο οπωσ όλες ότι δεν θα βρεθεί ούτε ένα υγιες και αρχίζουν τα ισωσ  και  τα αν μέσα μου …Δεν ξέρω  πάντως σε κάθε περίπτωση η ίδια η επιστήμη  το θεωρεί ηθικη παρεμβαση και  γίνεται πολύ θέμα για την ευγονική …μεγάλη συζήτηση …για αυτό και δεν επιτρέπουν σε γενική χρήση τον προεμφυτευτικό…

aDqFp2.png

22 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κορίτσιαα χίλια συγνώμη,2600 ήθελα να γράψω, τώρα το είδα😂

πρίν από 51 λεπτά , little miracle είπε:

Το αποκλείω κάποια να τα έχει μεταφέρει γιατί (λογικά) δεν θα το επιτρέψει το νοσοκομείο και κατεπέκταση και ο γιατρός που το συνέστησε.
Ωστόσο τα παραπάνω προκύπτουν απο ερεύνες (οι οποίες δεν είναι θεωριτικές) στις οποίες μελετήθηκαν ότι ανευπλοϊδικά έμβρυα έχουν δώσει τελειόμηνες εγκυμοσύνες με υγιή μωρά. 

Με λίγα λόγια δεν είναι 100% εμπιστοσύνης ο προεμφυτευτικός, ούτε ότι ένα έμβρυο είναι λάθος και πρέπει να καταστραφεί ούτε ότι είναι υγιές και μπορεί να  μεταφερθεί. Γιατί αν ήταν έτσι (ειδικά στη δεύτερη περίπτωση) δε θα μπαίναμε και στη διαδικασία μετέπειτα ελέγχων. Εφόσον έχουμε πάρει και ελέγξει κύτταρα από τα περιφεριακά υλικά του εμβρύου, αλλά δεν είναι έτσι.   

Προφανώς γι'αυτό και διχάζονται και οι γνώμες των ιατρών...;   Τι να πω, κι εγώ στο μπέρδεμα ειμαι. 

Κι εγώ θα τον ξανα κάνω, αλλά δεν είναι κακό να γνωρίζεις 5 πράγματα γενικά. Νομίζω ότι μπορείς να μιλήσεις αλλιώς μετά με τον γιατρό - εμβρυολόγο. 
Νομίζω το ψυχικό κόστος να φτάσεις μέχρι 3ο μήνα ή και νωρίτερα ή παραπάνω και να πρέπει να τερματίσεις κύηση.. εεε οκ.. προσωπικα δε θα το άντεχα.
Χίλιες φορές να μείνω με την αμφιβολία (και φυσικά μιλάω για τα δικά μου κουράγια) 

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Souri είπε:

Το αποκλείω κάποια να τα έχει μεταφέρει γιατί (λογικά) δεν θα το επιτρέψει το νοσοκομείο και κατεπέκταση και ο γιατρός που το συνέστησε.
Ωστόσο τα παραπάνω προκύπτουν απο ερεύνες (οι οποίες δεν είναι θεωριτικές) στις οποίες μελετήθηκαν ότι ανευπλοϊδικά έμβρυα έχουν δώσει τελειόμηνες εγκυμοσύνες με υγιή μωρά. 

Με λίγα λόγια δεν είναι 100% εμπιστοσύνης ο προεμφυτευτικός, ούτε ότι ένα έμβρυο είναι λάθος και πρέπει να καταστραφεί ούτε ότι είναι υγιές και μπορεί να  μεταφερθεί. Γιατί αν ήταν έτσι (ειδικά στη δεύτερη περίπτωση) δε θα μπαίναμε και στη διαδικασία μετέπειτα ελέγχων. Εφόσον έχουμε πάρει και ελέγξει κύτταρα από τα περιφεριακά υλικά του εμβρύου, αλλά δεν είναι έτσι.   

Προφανώς γι'αυτό και διχάζονται και οι γνώμες των ιατρών...;   Τι να πω, κι εγώ στο μπέρδεμα ειμαι. 

Κι εγώ θα τον ξανα κάνω, αλλά δεν είναι κακό να γνωρίζεις 5 πράγματα γενικά. Νομίζω ότι μπορείς να μιλήσεις αλλιώς μετά με τον γιατρό - εμβρυολόγο. 
Νομίζω το ψυχικό κόστος να φτάσεις μέχρι 3ο μήνα ή και νωρίτερα ή παραπάνω και να πρέπει να τερματίσεις κύηση.. εεε οκ.. προσωπικα δε θα το άντεχα.
Χίλιες φορές να μείνω με την αμφιβολία (και φυσικά μιλάω για τα δικά μου κουράγια) 

Ετσι είναι για τις περισσότερες έχεις δίκιο .

aDqFp2.png

Από την προσωπική μου εμπειρία η άποψή μου είναι ότι αν δεν έχετε κάνει ποτέ προεμφυτευτικό και μπορείτε, να το κάνετε έστω και μια φορά για να δείτε αν μπορείτε να κάνετε ευπλοειδικά έμβρυα. Έκανα σε μια ωοληψία 7 άριστες βλαστοκύστες οι οποίες έδωσαν σε 4 ετ μηδενικές χοριακές. Όλες. Εξετάσεις όλα τέλεια κατά τα άλλα. Στη 2η ωοληψία έκανα προεμφυτευτικό και επιτέλους την 5η ετ είδα την πολυπόθητη χοριακή να βγαίνει θετική!!! Είναι πολύ νωρίς για να πω ότι όλα πήγαν τέλεια αλλά μόνο αυτό μου έδωσε τη λύση εμένα προσωπικά και έφτασα εδώ που δεν είχα φτάσει 2 χρόνια. 

Εννοείται ότι τα αποτελέσματα δεν είναι 100% σίγουρα εφόσον παίρνουν μόνο 3-5 μόρια από την τροφοβλάστη και όχι από το ίδιο το έμβρυο. Επίσης υπάρχει ενα 3% περιθώριο λάθους στο εργαστήριο.

Στο Facebook στη σελίδα my perfect mosaic embryo, έχουν γίνει ετ και με μη υγιή. Από τα λίγα που έχω δει νομίζω έχουν υπάρξει έστω και ελάχιστες τελειόμηνες εγκυμοσύνες.

Εγώ προσωπικά δε θα το ρίσκαρα, θα έκανα προεμφυτευτικό και θα τον ακολουθούσα, έστω και 1 φορά. 

πρίν από 22 λεπτά , likali είπε:

Από την προσωπική μου εμπειρία η άποψή μου είναι ότι αν δεν έχετε κάνει ποτέ προεμφυτευτικό και μπορείτε, να το κάνετε έστω και μια φορά για να δείτε αν μπορείτε να κάνετε ευπλοειδικά έμβρυα. Έκανα σε μια ωοληψία 7 άριστες βλαστοκύστες οι οποίες έδωσαν σε 4 ετ μηδενικές χοριακές. Όλες. Εξετάσεις όλα τέλεια κατά τα άλλα. Στη 2η ωοληψία έκανα προεμφυτευτικό και επιτέλους την 5η ετ είδα την πολυπόθητη χοριακή να βγαίνει θετική!!! Είναι πολύ νωρίς για να πω ότι όλα πήγαν τέλεια αλλά μόνο αυτό μου έδωσε τη λύση εμένα προσωπικά και έφτασα εδώ που δεν είχα φτάσει 2 χρόνια. 

Εννοείται ότι τα αποτελέσματα δεν είναι 100% σίγουρα εφόσον παίρνουν μόνο 3-5 μόρια από την τροφοβλάστη και όχι από το ίδιο το έμβρυο. Επίσης υπάρχει ενα 3% περιθώριο λάθους στο εργαστήριο.

Στο Facebook στη σελίδα my perfect mosaic embryo, έχουν γίνει ετ και με μη υγιή. Από τα λίγα που έχω δει νομίζω έχουν υπάρξει έστω και ελάχιστες τελειόμηνες εγκυμοσύνες.

Εγώ προσωπικά δε θα το ρίσκαρα, θα έκανα προεμφυτευτικό και θα τον ακολουθούσα, έστω και 1 φορά. 

Έδωσες κουράγιο !!Τιποτα δεν είναι πανάκεια σίγουρα αλλά νομίζω ανεβάζει τις πιθανότητες!Μακαρι να μας πάνε και εμάς ολα  καλά !Αν επιτρέπεται πόσα έμβρυα προχώρησαν από τον προεμφυτευτικό;

aDqFp2.png

12 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Έδωσες κουράγιο !!Τιποτα δεν είναι πανάκεια σίγουρα αλλά νομίζω ανεβάζει τις πιθανότητες!Μακαρι να μας πάνε και εμάς ολα  καλά !Αν επιτρέπεται πόσα έμβρυα προχώρησαν από τον προεμφυτευτικό;

Ανεβάζει τις πιθανότητες και "γλυτώνεις " από περιττές ετ που κοστίζουν οικονομικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Βέβαια πάλι κανείς δε σου εγγυάται ότι θα πιάσει με την 1η. Περίπου 65% επιτυχία με την 1η και φτανει 90κάτι στην 3η. 

Στη 2η ωοληψία είχαμε μόνο 3 βλαστοκύστες. 1 ευπλοειδικό, 1 μωσαϊκό και 1 παθολογικό. Έτοιμοι να προχωρήσουμε σε 3η ωοληψία γιατί ήμασταν σίγουροι ότι θα αποτύχουμε, η καλή μας γιατρός μας έπεισε να μην το κάνουμε. Ένα χρειάζεται λένε και είχαν δίκιο!

πρίν από 16 λεπτά , likali είπε:

Ανεβάζει τις πιθανότητες και "γλυτώνεις " από περιττές ετ που κοστίζουν οικονομικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Βέβαια πάλι κανείς δε σου εγγυάται ότι θα πιάσει με την 1η. Περίπου 65% επιτυχία με την 1η και φτανει 90κάτι στην 3η. 

Στη 2η ωοληψία είχαμε μόνο 3 βλαστοκύστες. 1 ευπλοειδικό, 1 μωσαϊκό και 1 παθολογικό. Έτοιμοι να προχωρήσουμε σε 3η ωοληψία γιατί ήμασταν σίγουροι ότι θα αποτύχουμε, η καλή μας γιατρός μας έπεισε να μην το κάνουμε. Ένα χρειάζεται λένε και είχαν δίκιο!

1 στις 3 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλό ποσοστό !!!μπράβο σας!!εμένα μου έδωσε ποσοστό από καμία έως 1 υγιή στις 10 βαση  δικής μου περίπτωσης και μου έπεσαν τα αυτιά 😒Για αυτό με τρώει η αγωνία και η στεναχώρια ….Τι να κάνουμε μπήκαμε στον χορό και θα χορέψουμε …Πήρες καθόλου βιταμίνες ή κάποιο συμπλήρωμα πριν από τις διεγέρσεις ;Δεν μου ανέφερε κάτι για βιταμίνες ο δικός μου ενώ άλλοι δίνουν ..

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...