Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 19/5/2026 at 12:30 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ πολύ !Με πήραν πριν λίγο 16 ώριμα γονιμοποιήθηκαν τα 14 με μικρογονιμοποιηση !καλα είμαστε για αρχή σκεφτόμαστε θετικά!Αλλα έχουμε μέλλον ακόμα καθώς έχουμε και προεμφυτευτικό μπροστά μας αν καταφέρουμε βλαστοκύστες !Πως πήγες με τον υπέρηχο ;

Κοιτα σίγουρα η κάθε κοπέλα για τον κάθε γιατρό μπορεί να σου πει τα καλύτερα ή τα χειρότερα βάση της εμπειρίας της μην το ξεχνάς αυτό !Το θέμα είναι να κάνεις ραντεβού να δεις προσέγγιση και να ακούσεις και λίγο το ένστικτο σου!Φυσικα υπάρχουν αντικειμενικά κακοί και καλοι γιατροι  αλλά σε κάποιους οι διαφορές είναι στην λεπτομέρεια!Ευχομαι να αποφασίσεις τον καλύτερο για σένα !

@souri σε καταλαβαίνω,εγώ έχω μια βλαστοκυστη που περιμένει 4ββ,ξέρω δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία ,απλά ήθελα να ζήσω και λίγο γιατί ήταν δύσκολη χρονιά ,και ότι θέλει ας γίνει 

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

20 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Έχω την εντύπωση πως για εξωσωματική με δότρια δεν μπορεις να περάσεις απο επιτροπή. Θεωρητικα είναι λογικό, γιατί ο δότριες δεν είναι ανώνυμες νομίζω? Μπορει να κανω και λάθος!

Σχετικά με τον προεμφυτευτικο, και ο δικός μου γιατρος δεν τον πιστεύει και θεωρεί ότι ειναι καλύτερα να γίνει με τα ίδια χρήματα μια διέγερση ακόμα. Εμείς δεν κάνουμε βέβαια, ουτε πληρουμε τις προϋποθέσεις. Τις πιθανότητες πώς στις ανέβασε; 20% ανα έμβρυο? Ανά εμβρυομεταφορα; Πώς το εννοεί; Το ότι έχετε τσεκάρει το σπερμα ειναι πολυ σημαντικό. Το Ιασω θεωρώ οτι εχει καλο εμβρυολογικο έτσι κι αλλιώς, αλλα βγάζει και αξιοπιστα αποτελέσματα. Τώρα δεν παίζει ιδιαιτερο ρόλο, αλλα τι ποιότητας ηταν οι βλαστοκυστες που χάναμε την απόψυξη πριν την εμβρυομεταφορα. Και οι αλλες δύο άλλαζαν βαθμολογία μορφολογικα;

Δε νομίζω ανά έμβρυο αλλά υποθέτω επειδή θα είναι η 3η προσπάθεια και συνολικά έχουμε πάρει 20+11= 31 ωάρια μέσα σε αυτό το χρόνο.

Να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα ακριβώς πως μου το έδωσε το ποσοστό.. Το τσεκάρω όμως για την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε.  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 250
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους 

Προχωρήσαμε σε εξωσωματική με 3 ωάρια την 3η μέρα .παίρνω utrogestan, prolutex, salospir,felicin . σήμερα είναι η 14ημερα και αύριο θα κάνω χοριακη.απο χθες βράδυ είδα λίγα καφετί υγρά και σήμερα έχω αίμα κόκκινο σκούρο,όχι όμως ροή κανονική .μόνο όταν σκουπίζομαι.εχω αγχωθει πολύ 

• Ευχή 2

3 hours ago, ek3001 said:

20 minutes ago, fenia85 said:

Καλησπέρα σε όλους 

Προχωρήσαμε σε εξωσωματική με 3 ωάρια την 3η μέρα .παίρνω utrogestan, prolutex, salospir,felicin . σήμερα είναι η 14ημερα και αύριο θα κάνω χοριακη.απο χθες βράδυ είδα λίγα καφετί υγρά και σήμερα έχω αίμα κόκκινο σκούρο,όχι όμως ροή κανονική .μόνο όταν σκουπίζομαι.εχω αγχωθει πολύ 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά να στείλεις στον γιατρό σου όμως η να τον πάρεις τηλ 

πρίν από 34 λεπτά , fenia85 είπε:

Καλησπέρα σε όλους 

Εύχομαι να είναι το αίμα ταξί της εμφύτευσης, επικοινώνησε με τον γιατρό σου ,ίσως χρειαστεί παραπάνω ουυροτζεσταν 

Καλησπέρα σας

Ναι μίλησα με τον γιατρό,μου είπε ότι συμβαίνει συχνά στην αρχή.θα κάνω χοριακη και προγεστερόνη να αυξήσουμε δοσολογία αν βγει θετική .είχατε και εσείς ανάλογη εμπειρία?

Διαφημίσεις

1 hour ago, fenia85 said:

Καλησπέρα σας

Ναι μίλησα με τον γιατρό,μου είπε ότι συμβαίνει συχνά στην αρχή.θα κάνω χοριακη και προγεστερόνη να αυξήσουμε δοσολογία αν βγει θετική .είχατε και εσείς ανάλογη εμπειρία?

Εγώ ναι άλλες φορές δεν πήγε καλά άλλες όπως τώρα πήγε καλά προς το παρόν 8+4 σήμερα και είχα ως τώρα καφέ και κόκκινο σκούρο μια φορά συνεχόμενα με 2-3 μέρες ανάπαυλα 

οπότε το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και σε καταλαβαίνω αλλά δε σημαίνει πάντα κάτι κακό. Εύχομαι να είναι η εμφύτευση!

10 ώρες πρίν, fenia85 είπε:

Καλησπέρα σας

Εγώ δεν είχα αλλά σε πολλές κοπέλες συμβαίνει αυτό ,πάρε βαθιές ανάσες ,προσπάθησε να είσαι χαλαρή και πάνε να κάνεις την χωριακη !!! Όλα να σου πάνε κατά ευχήν 

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες!!! 

Όσο περιμένω να έρθει η ώρα μας για προσπάθειες σκέφτομαι και προσπαθώ να οργανωθώ για να ξέρω τι μας περιμένει. 

Διαβάζω κάποιες κοπέλες ότι μετά από μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά κάνουν υστεροσκοπηση για να δει ο γιατρός ίσως τι έφταιξε.  Η σκέψη μου είναι , γιατί να μην κάνουμε υστεροσκοπηση προληπτικά, πριν την πρώτη προσπάθεια;;; Αν έχουμε πιθανότητες να βρούμε κάτι που εμποδίζει την εμφύτευση γιατί να μη το ξέρουμε εξαρχής; 

Είναι ένας γιατρό στο Ιασώ που ανεβάζει πολύ τικ τοκ και λέει ότι το κάνει σε όλες τις υποψήφιες μαμάδες ΠΡΙΝ την πρώτη προσπάθεια. 

Εσείς έχετε σχετική εμπειρία ; 

17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Συναγωνιστριες τι κάνετε !? Ακόμα μάλλον δεν συνυλθατε από το φαί των ημερών 🤣!!! Εύχομαι όλες να είστε καλά !!! Υπάρχει καμία κοπέλα που να είναι σε φάση για ετ ??? 

Γεια σου συναγωνίστρια όχι απλά φάγαμε σκάσαμε σε καμία βδομάδα θα συνέλθουμε 😂😂Εγω είμαι σε φάση περιμένω τηλ από το κέντρο να μου πούνε το πρόγραμμα από φάρμακα κλπ 

2 ώρες πρίν, Margaretgr είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες!!! 

Όσο περιμένω να έρθει η ώρα μας για προσπάθειες σκέφτομαι και προσπαθώ να οργανωθώ για να ξέρω τι μας περιμένει. 

Διαβάζω κάποιες κοπέλες ότι μετά από μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά κάνουν υστεροσκοπηση για να δει ο γιατρός ίσως τι έφταιξε.  Η σκέψη μου είναι , γιατί να μην κάνουμε υστεροσκοπηση προληπτικά, πριν την πρώτη προσπάθεια;;; Αν έχουμε πιθανότητες να βρούμε κάτι που εμποδίζει την εμφύτευση γιατί να μη το ξέρουμε εξαρχής; 

Είναι ένας γιατρό στο Ιασώ που ανεβάζει πολύ τικ τοκ και λέει ότι το κάνει σε όλες τις υποψήφιες μαμάδες ΠΡΙΝ την πρώτη προσπάθεια. 

Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός που επέλεξα πρώτα είπε πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση μικροβιωμα μήτρας σκρατσινγκ κλπ τα κάναμε κιόλας την προηγούμενη βδομάδα …το έχει σαν πρωτόκολλο…πιστευω είναι για καλό 😒Και να φανταστείς εγώ δεν έχω πρόβλημα σύλληψης αλλά αποβολών αλλά είναι ξεκάθαρα στον κάθε γιατρό πως θα το χειριστεί ..Ξεκινατε εξωσωματική;

aDqFp2.png

3 hours ago, Margaretgr said:

Εγώ είχα πάει και σε αυτόν το γιατρό, καλος φαινόταν αλλά επειδή κάναμε εξωσωματική λόγω σπέρματος και εγώ δεν είχα ποτέ κανένα θέμα δεν ήθελα να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήθελα να προχωρήσω στην εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο με τη διέγερση και δε τα προλάβαινα όλα.

Αυτός είχε σαν αρχή να βάζει μια βλαστοκύστη ανά εμβρυομεταφορά 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...