Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια όταν η οιστραδιολη είναι αρκετά χαμηλή 3η μέρα του κύκλου ήταν 11 σημαίνει πως δεν θα κάνω ωορρηξία ή πως απλά θα καθυστέρηση και θα κάνω μεγαλύτερο κύκλου από ότι συνήθως ; (Έχω 31 μέρες κύκλο πάνω κάτω ) 

Κορίτσι μου γλυκό εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά ξεκινάς διαδικασία για ετ;

Just now, Ρούλα87 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά ξεκινάς διαδικασία για ετ;

Γιατί αν ξεκινάς τώρα κ κάνεις εξετάσεις ναι είναι πολύ χαμηλή.εμενα στην τρίτη μέρα που έκανα ήταν 50 κ η γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ καλά 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε κορίτσια αχ! Καταρχήν χρόνια πολλά με υγεία και χαρά στις οικογένειες σας. Νομίζω πως για τα φετινά Χριστούγεννα η πεθερούλα μου έδωσε ρεσιτάλ. Όπως θα ξέρετε ήδη με τη πεθερά μου έχουμε τελείως τυπικές σχέσεις χωρίς πολλά πολλά μετά από αυτά που έγιναν στο γάμο. Τέσπα έχω αποφασίσει να μη δίνω σημασία κυρίως στην αδιαφορία που δείχνουν και να τσουλάει ήρεμα ο καιρός. Πάντα φροντίζω να είμαι τυπική και σε γιορτές πάντα κάνω δώρα στα πεθερικά μου και τη καθιερωμένη επίσκεψη (μένουν δυο ώρες μακριά). Αυτοί δεν έχουν πατήσει ούτε μια φορά το πόδι τους στο σπίτι μας, εκτός από μια φορά που η πεθερά μου συνόδεψε τη κουνιάδα μου με τα παιδιά της στην Αθήνα για μια επίσκεψη σε γιατρό και τους φιλοξενήσαμε (βασικά την είχε ανάγκη η κουνιάδα μου να κρατάει το ένα παιδί όσο έτρεχε σε γιατρούς). Όταν πάμε στο σπίτι τους πάντα νοιώθω φιλοξενούμενη και ότι τους ξεβολεύω, ειδικά τώρα το χειμώνα το αποφεύγω γιατί δεν έχουν καθόλου θέρμανση και εμένα με πειράζει φοβερά το κρύο. Συνέχεια είμαι τυλιγμένη με μια χοντρή ζακέτα. Ένα αερόθερμο χάθηκε να βάλουν έτσι για να δείξουν ότι νοιάζονται λιγάκι?

Φέτος τα Χριστούγεννα είπα στον άντρα μου ότι δε θα τον συνοδέψω στο χωρίο του για πρώτη φορά μιας και είμαι ήδη 8 μηνών έγκυος και φοβάμαι μην κρυώσω και κυρίως γιατί μόλις είχα μάθει πως πάσχω από διαβήτη κύησης και μπήκα χριστουγεννιάτικα σε αυστηρή διαιτα και συνεχή τρυπήματα για να μετράω το ζάχαρο. Περιττό να σας πω πως όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δε δέχθηκα ούτε ένα τηλεφώνημα για να δούνε πως είμαι (αντίθετα εγώ τους έχω επισκεφτεί ήδη τρείς φορές), κανένα ενδιαφέρον για το πρώτο μωράκι του γιού τους. Επιπλέον αυτές τις μέρες είχα και τη γιορτή μου και τα γενέθλια μου ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα. ΟΚ δε πειράζει τους πήραμε εμείς τηλέφωνο. Τέσπα πήγε χθες ο άντρας μου να τους δει και επέστρεψε σήμερα. Ήμουνα σίγουρη πως η πεθερά μου τουλάχιστον θα έπαιρνε ένα μικρό δωράκι έστω συμβολικό για το μωράκι μας. Αντί αυτού ξέρετε τι έκανε – έστειλε σε έγκυο γυναίκα που μόλις έμαθε πως είναι διαβητική μια πιατέλα με μελομακάρονα, μια κις λορέν και ένα ταψί πίτα (όλα τα αγαπημένα μου δηλαδή)!!!!!

Έφτασε ο άντρας μου με τα καλούδια το απόγευμα και εμένα μου γύρισε το μαυρισμένο από τη πείνα μάτι μόλις τα είδα!!!!

Κορίτσια σας παρακαλώ πειτε μου εγώ είμαι υπερβολική ή τελικά η γυναίκα είναι ΠΟΛΥ ΣΚΥΛΑ?????

Βλεπω οτι ολες πολυ ωραια περασαμε τα Χριστουγεννα!!

α τη σκυλα! ε οχι! ειναι σκυλα! ειναι δυνατον? στον 8ο μηνα με την κοιλια στο στομα να μην ερθουν να σε δουν και να παει ο ανδρας σου?(σορρυ αλλα εγω δεν θα τον αφηνα να παει)

Τι καλη! με διαβητη κυησης να σε φερει μελομακαρονα

!

Επιτηδες! Σιγα να μην τους μιλουσα!

Αντί αυτού ξέρετε τι έκανε – έστειλε σε έγκυο γυναίκα που μόλις έμαθε πως είναι διαβητική μια πιατέλα με μελομακάρονα, μια κις λορέν και ένα ταψί πίτα (όλα τα αγαπημένα μου δηλαδή)!!!!!

Έφτασε ο άντρας μου με τα καλούδια το απόγευμα και εμένα μου γύρισε το μαυρισμένο από τη πείνα μάτι μόλις τα είδα!!!!

Κορίτσια σας παρακαλώ πειτε μου εγώ είμαι υπερβολική ή τελικά η γυναίκα είναι ΠΟΛΥ ΣΚΥΛΑ?????

Αγαπητή μου για να μην αισθανεσαι άσχημα να σου πω οτι τα ίδια έκανε και η δικη μου η σκρόφα. Ενώ και εγώ είχα ζαχαρο σε όλη μου την εγκυμοσυνη ερχότανε και έτρωγε παγωτό με τον άνδρα μου σχεδόν κάθε μερα.Επίσης να μην ξεχάσω οτι του έφερνε παιδακια και μπριζολακια και κάθε φορά έλεγε αχ το ξέρω οτι δεν κάνει να φας εσύ ελπίζω ναμην ζηλευεις και δεν κάνει τα έφερα για το παιδι μου... μου ερχοτανε να της χωσω το πιατο μην σας πω που!!! ιδιες είναι όλες και εγώ λιμοκτονούσα και αυτή περιδρομιαζε μπροστά μου. Αλλα γυρνάει ο τροχός καλή μου διοτι μετά αφού γεννησα επαθε ενα είδος αλλεργία και εχει τώρα δυο χρόνια που δεν βρίσκουν γιατί βγαζει σπυριά και της τα έχουν κόψει όλα!! ουτε ζαχαρη ουτε αλατι είναι συνέχεια σε δίαιτα και περνει και φάρμακα. Καλά να παθει για να μαθει ο Θεός είναι μεγάλος. Ελπιζω και η δική σου να το βρει αντίστοιχα διοτι ξέρω πως αισθανεσαι ακριβώς!!!

Διαφημίσεις

ασε ρε συ δε περίμενα να κουνίσουν τον κώλο τους και να έρθουν εδώ δε κουνάνε ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι να πάρουν ένα τηλέφωνο, αλλά ρε γαμ'ωτο ξέρουν πόσο στεναχωρέθηκα με το διαβήτη..............τι ναπώ καλά αυτή η πεθερά μου δε ξέρει πόσο δύσκολο είναι για μια έγκυο να κάνει ξαφνικά διάιτα ειδικά μεσα στις γιορτές?

Καταρχην με το καλο το μωρο σου!! ακομα λιγο εμεινε!

κατα δευτερον φυσικα και ξερει!! επιτηδες το εκανε !

Και δε κανει γαμωτο σε εγκυο να λιγουρευεται! τι κακια!

ela nte!!prepei na einai polu zoriko auto pou pernas!!alla ti atimh skula,oxi einai skula.na mhn erxete,oreksh thn exeis,sou milaei mia pou thn exei olh mera sta podia ths,makria oust!edw emena eferne to gio brizoles panw pou tou elega 8a pa8eis xolisterinh sta 28 kai eixa kanei ladera kai elege,esu fae oti 8eleis egw 8a ferw auto gia ton antra sou.kai monimos me ena egw auto,egw ekeino!kai olo paineyete!kala na pa8ei tataki h dikh sou.emena einai 48 120 kila me malia afana,san to boufo kai kamarwnei oti den pernei farmaka kai xlapakiazei ka8e mera kreata kai oute kanei diaita kai leei k olas "emena o antras mou pote den me eipe gia ta kila kai an mou elege den 8a to dexomoun pote" kai o pe8eros einai paidarasswma san 30arhs!are pote 8a ths ta kopsoun ola kai ths dikhs mou na to euxaristh8w!!!!

rbOEp3.png

η πλάκα είναι η εξής μόλις τα βλέπω λέω στον άντρα μου με ύφος : α τι ωραία πάω να τη πάρω τηλέφωνο να την ευχαριστήσω δε'οντως !!!! με είπε υπερβολική και πως δε τα έφτιαξε για εμένα αλλά για αυτόν!!! εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κουδούνι ο ανηψιός μου -παιδί του αδερφού μου- που μόλις είχε γυρίσει απότο χωρίο και μου λεεί ;" θεία η γιαγια μου _πεθερά του αδερφού μου_ μόλις έμαθε πως εισαι έγκυος σου έπλεξε αυτά τα καλτσάκια!!!"

ανοίγω που λέτε τη σακούλα και βλέπω ένα ζευγάρι πλεχτά καλτσάκια,κατασυγκινήθηκα σχεδόν ούτε που τη ξέρω τη γυναίκα, επίσης συνεχίζει ο ανηψιός μου " η γιαγιά μας εφτιαξε γλυκά και πίτες αλλά η μαμά μου (η νυφη μου)είπε να μην αναβάσω για να μη μπεις σε πειρασμό !!!! οπότε γυρνάω όλο νόημα και λέω στον άντρα μου "έτσι κάνουν οι γιαγιάδες κατάλαβες αγάπη μου?"

Διαφημίσεις

η πλάκα είναι η εξής μόλις τα βλέπω λέω στον άντρα μου με ύφος : α τι ωραία πάω να τη πάρω τηλέφωνο να την ευχαριστήσω δε'οντως !!!! με είπε υπερβολική και πως δε τα έφτιαξε για εμένα αλλά για αυτόν!!! εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κουδούνι ο ανηψιός μου -παιδί του αδερφού μου- που μόλις είχε γυρίσει απότο χωρίο και μου λεεί ;" θεία η γιαγια μου _πεθερά του αδερφού μου_ μόλις έμαθε πως εισαι έγκυος σου έπλεξε αυτά τα καλτσάκια!!!"

ανοίγω που λέτε τη σακούλα και βλέπω ένα ζευγάρι πλεχτά καλτσάκια,κατασυγκινήθηκα σχεδόν ούτε που τη ξέρω τη γυναίκα, επίσης συνεχίζει ο ανηψιός μου " η γιαγιά μας εφτιαξε γλυκά και πίτες αλλά η μαμά μου (η νυφη μου)είπε να μην αναβάσω για να μη μπεις σε πειρασμό !!!! οπότε γυρνάω όλο νόημα και λέω στον άντρα μου "έτσι κάνουν οι γιαγιάδες κατάλαβες αγάπη μου?"

Καλά του είπες... εγώ δεν του είχα πει τίποτα για την μανούλα του απλα τον έβριζα εκεινον και καλά παλι θα φας παγωτό? και μου έλεγε αφού ήρθε η μανα μου τι να κάνω? και καλά.Μεχρι να κάνω ζάχαρο δεν έφερνε τίποτα ενώ όταν έκανα τότε εφερνε για τονγιο της όλο γλυκά και ψητά και μετα με κοιταγε με λυπημένο ύφος και μου έλεγε. Μήπως η γιατρό σου δεν είναι καλή που δεν σε αφήνει να τρώς? τι παιδί θα βγαλεις? και να της λεω αφου δεν κάνει γιατί ανεβάζω ζαχαρο. Και να επιμένει και να λεει εμείς τότε γενναγαμε μια χαρα παιδιά που δεν είχαμε και γιατρούς. Τον ανδρα μου τον έκανε 5,5 κιλά και καυχιοτανε και της λεω ε τότε σίγουρα και εχεις ζαχαρο θα είχες και για αυτό βγηκε τόσο μεγάλο το παιδί αλλά δεν το ήξερες και απορώ πως επεζησες.τσαντιζότανε και ελεγε εγώ αποκλειεται. Αλλα όπως είπα έχει ο καιρός γυρίσματα διοτι τώρα δεν μπορεί να φαει τίποτα

αυτό που είπε ο άντρας μου το είπε για να τη δικαιολογήσει. είμαι σίγουρη πως δεν είναι λόγια της πεθεράς μου. η πεθερα μου δεν είπε τιποτα απλά τα εφτιαξε. τώρα προσπαθω να καταλαβω αν ειναι τοσο ΣΚΥΛΑ και θελει να με παιδεψει ή απλα η αδιαφορια της ειναι τετοια που ουτε καν της περασε απο το μυαλο πως μπορει να με φερει σε δυσκολη θεση, τι να πω ας εφτιαχνε ένα φαγητο για το καλο αυτη εδωσε ρεσιταλ μαγειρικης !!!!

αυτό που είπε ο άντρας μου το είπε για να τη δικαιολογήσει. είμαι σίγουρη πως δεν είναι λόγια της πεθεράς μου. η πεθερα μου δεν είπε τιποτα απλά τα εφτιαξε. τώρα προσπαθω να καταλαβω αν ειναι τοσο ΣΚΥΛΑ και θελει να με παιδεψει ή απλα η αδιαφορια της ειναι τετοια που ουτε καν της περασε απο το μυαλο πως μπορει να με φερει σε δυσκολη θεση, τι να πω ας εφτιαχνε ένα φαγητο για το καλο αυτη εδωσε ρεσιταλ μαγειρικης !!!!

συγνώμη αλλα αυτό δεν το λες αδιαφορία το λες γαιδουρια. Μπορείς να μου πεις πως γίνεται και η δική μου κατά συμπτωση να έκανε τα ίδια?? νομίζειςοτι τα κάνουν κατά λαθος?? όχι!!! επίτηδες για να μας φέρνουν σε δύσκολη θέση και να χαίρονται κατά βάθος με τα πρόβληματα μας. Εγώ είμαι με τον άνδρα μου από πολύ μικρή είμαστε μαζί 15 χρόνια την ξέρω καλύτερα και από το χέρι μου παρόλου που προσπαθεί ο ανδρας μου συνέχεια να μου αποδείξει οτι είμαι υπερβολική.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...