Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Οι τιμές που είναι κατάλληλες όταν ξεκινάς προετοιμασία για μεβρυομεταφορα ποιες είναι κορίτσια? Θα ξεκινήσω τελικά στον κύκλο του Ιουνίου πάνω περίοδο γύρω στις 7!

Προγεστερόνη κάτω του 1, οιστραδιόλη έως 40-50. TSH κάτω από 2,5. Αυτά θυμάμαι

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πωωω εχω παθει ζημια με τις πεθερες σας...:o:o:(:( στεναχωριεμαι.....ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα η δικια μου ειναι αγγελος σε σημιο αηδιας βεβαια αλλα αγγελος...πιο πολυ εμενα κανακευει παρα τον γιο της....μεχρι στιγμης βεβαια δεν ξερω πως θα εξελιχθει αλλα δεν νομιζω να γινει ποτε ετσι....κρατηστε της με τροπο οσο πιο μακρυα μπορειτε.....και προς θεου οσο μπορειτε μην μαλωνετε μαζι τους φανταζομαι δυσκολο με τετοιες πεθερες αλλα.....ηρεμιααααααααααααα

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Εισαι πολυ τυχερη Τζο μου! Ετσι ηταν η γιαγια μου απεναντι στη μαμα μου, ολο εκεινη κανακευε, μεχρι να πεθανει η γιαγια μου!

Και η μαμα μου την αγαπουσε!!

Αυτο ειναι , δεν μπορεις να μην μαλωσεις γιατι σε φερνουν στο αμην!

Διαφημίσεις

de malwnoume,egw 8a malwsw mia kai kalh kai 8a pw oti kakia leksh exw ma8ei 27 xronia!!den einai oles idies bebea,emas mas ekatse h gantemia me tis treles!

εσυ κατι ειπες για θεσνικη σκεφτεστε να πατε εκει????μην μου πεις ο λογος η πεθερα γτ θα τρελαθωωωωωωωωωω

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

o logos einai h douleia tou antra mou einia ekei kai phgainoerxete ka8e mera k exei frhkarei.htan na fugoume apo thn arxh alla egw to bourlo elega oxi edw den 8a blepw th giagia mou ti 8a kanw??kai den to suzhtaga kai olo griniaze kai apo tote pou mou arxhse auta h pe8era meta apo ligo arxhsa ston antra mou"alaksa gnwmh,pame na fugoume,oi duo mas agaph mou,se parakalw"klp klp....bgale suberasma poios einai o logos.

rbOEp3.png

Εισαι πολυ τυχερη Τζο μου! Ετσι ηταν η γιαγια μου απεναντι στη μαμα μου, ολο εκεινη κανακευε, μεχρι να πεθανει η γιαγια μου!

Και η μαμα μου την αγαπουσε!!

Αυτο ειναι , δεν μπορεις να μην μαλωσεις γιατι σε φερνουν στο αμην!

Αναλογα τι θεση παιρνει και ο αντρας ενα θα σου πω.....Η κολλητη μου χωρισε με τον αντρα της γιατι πεθερα και κουνιαδα δεν την ηθελαν ολο μαλωναν μεχρι που...την ορμηξε η κουνιαδα να την δειρει...η κολλητη μου με το μωρο στην αγκαλια(5 μηνων το μωρο)επεσε κατω το μωρο η κουνιαδα την ξεμαλλιαζε αυτη φωναζε το παιδι μου το παιδι μου και ο αντρας της καθοταν στον καναπε και επινε φραπε....δεν κουνηθηκε καννννν αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα....:(:mad: γι αυτο λεω παιζει ρολο και τι θεση παιρνει ο αντρας

Euuop3.pngXBLUp3.png

o logos einai h douleia tou antra mou einia ekei kai phgainoerxete ka8e mera k exei frhkarei.htan na fugoume apo thn arxh alla egw to bourlo elega oxi edw den 8a blepw th giagia mou ti 8a kanw??kai den to suzhtaga kai olo griniaze kai apo tote pou mou arxhse auta h pe8era meta apo ligo arxhsa ston antra mou"alaksa gnwmh,pame na fugoume,oi duo mas agaph mou,se parakalw"klp klp....bgale suberasma poios einai o logos.

καταλαβααααααααααα:mad::mad: αν ειναι να εχετε την ψυχικη σας ηρεμια να πας....στην τελικη για χατηρι του καλου σου χεσε την πεθερα...και εγω γεννηθηκα κ μεγαλωσα θεσνικη αλλα ηρθα να μεινω εδω αφου απο εδω ειναι και εδω ειναι η δουλεια του γ@μα την πεθερα....οπου νομιζεις πως θα ειστε ευτυχισμενοι να πατε....εσεις να ειστε καλα κ τπτ αλλο...

Euuop3.pngXBLUp3.png

Αναλογα τι θεση παιρνει και ο αντρας ενα θα σου πω.....Η κολλητη μου χωρισε με τον αντρα της γιατι πεθερα και κουνιαδα δεν την ηθελαν ολο μαλωναν μεχρι που...την ορμηξε η κουνιαδα να την δειρει...η κολλητη μου με το μωρο στην αγκαλια(5 μηνων το μωρο)επεσε κατω το μωρο η κουνιαδα την ξεμαλλιαζε αυτη φωναζε το παιδι μου το παιδι μου και ο αντρας της καθοταν στον καναπε και επινε φραπε....δεν κουνηθηκε καννννν αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα....:(:mad: γι αυτο λεω παιζει ρολο και τι θεση παιρνει ο αντρας

panagia mou,autoi htan agrioi.les na ormhksw kai egw sthn pe8era?eipame kai o antras oxi kai etsi.

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

καταλαβααααααααααα:mad::mad: αν ειναι να εχετε την ψυχικη σας ηρεμια να πας....στην τελικη για χατηρι του καλου σου χεσε την πεθερα...και εγω γεννηθηκα κ μεγαλωσα θεσνικη αλλα ηρθα να μεινω εδω αφου απο εδω ειναι και εδω ειναι η δουλεια του γ@μα την πεθερα....οπου νομιζεις πως θα ειστε ευτυχισμενοι να πατε....εσεις να ειστε καλα κ τπτ αλλο...

na fugoumeeee!!ti wraiaaaaa!lalalalalalalal!!egw kai aurio efeuga!alla twra den ginaite.den m ekobe ti na pw!

rbOEp3.png

panagia mou,autoi htan agrioi.les na ormhksw kai egw sthn pe8era?eipame kai o antras oxi kai etsi.

χαχαχαχχαχα ορμηξε της συμπεθερααααααα,γι αυτο ειπα πως παιζει ρολο και ο αντρας τι θεση παιρνει ειναι δυνατον να βλεπεις να χτυπανε την γυναικα σου να πεφτει κατω το μωρο σου και να μην σηκωθεις καν????κανονικα θα επρεπε να αρπαξει την αδερφη του απο τον λαιμο αλλα τεσπα...ουτε ομως καν ν σηκωθεις??τραγικοοοοο μετα πως να μην παρουν θαρρος οι σκυλες??

Euuop3.pngXBLUp3.png

na fugoumeeee!!ti wraiaaaaa!lalalalalalalal!!egw kai aurio efeuga!alla twra den ginaite.den m ekobe ti na pw!

αν δεν γινεται μην σκας θα σας δωθει αλλη ευκαιρια δεν μπορει...εσενα βρε κουκλα μου ο αντρας σου τι λεει????

Euuop3.pngXBLUp3.png

tataki χρονια πολλα , καλη χρονια, αντε βρε κοριτσι μας ελειψες!!!! καλα η δικια σου δεν παιζεται με τιποτα οπως παντα.Σκαστην την παλιογρουσουζα........οουυστττττττ!!!!!

jo περιμενε λιγακι και εχε το νου σου.Και η δικια μου τα 2 πρωτα χρονια ετσι ηταν , με υποστηριζε, μελι εσταζε το στομα της για μενα , ολο καλοσυνες ηταν.Οταν ομως αργοτερα μου εδειξε τον πραγματικο της εαυτο......ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε!!!!!!!!!

selestinaki αντε λιγος καιρος εμεινε και μετα θα πινουμε καφεδακια εδω και θα γελαμε !!!!!!!! Μηπως να ερθω κι εγω καλε στον β' επιπεδου ? Η πεθερα σου δηλαδι γιατι να ερθει εεεεεεεεε???????????? ΑΑΑΑ δε το δεχομαι......θελω να ερθω κι εγω !!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Χριστινακι τετοια να μας λες παντα !!!!! Μονο καλα , μονο καλα!!!!

Zoitsa καλημερα !!!!!!

Δε πιστευω να ξεχασα καμια????????????

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...