Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, cris88 είπε:

      Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      ειστε ήδη θεσσαλονικη ? σε ποιον γιατρο?

      4 ώρες πρίν, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Σου εύχομαι να πανε όλα καλα .Μέσα απο την ψυχη μου. 

      • Ευχή 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
καλησπερα , εχετε ακοθσει για μια εξεταση για το χρωμοσωμα Υ που να επιβεβαιώνει για την στειροτητα στον αντρα ? Μου εχει διαγνωστει αζωοσπερμια και μετα απο μια μεγαααααλη ιστορια και επειδη αναμενεται να γινει ακομα μεγαλυτερη εχω ακουσει για αυτη την εξεταση που σου δινει 100% αποτελεσμα εαν εχεις η οχι σπερματοζωοαρια

ευχαριστω

Καλησπέρα! Εμένα ο άντρας μου είχε κάνει στο καλύτερο εργαστήριο υποτίθεται για αυτα τα θέματα τρεις εξετάσεις πριν τη βιοψια. Αυτη που λες χρωμόσωμα Υ, Κυστικής ινωσης και καρυοτυπο. Μας είχαν πει ότι αν αυτές οι τρεις έβγαιναν καλές υπήρχε μεγάλη πιθανότητα αλλα όχι 100% αυτο δεν το εγγυήθηκαν να βρεθούν σπέρματοζωαρια και όντως βρέθηκαν. Ίσως αν έβγαιναν όλες χάλια να ήταν ένδειξη ότι η αζωοσπερμια είναι μη αππφρακτικού τύπου. Έχετε κάνει βιοψια;;


Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

ναι εχω κανει για αυτο ομως ειπα οτι ειναι πολυ μεγαλη ιστορια , βασικα ειναι σαν να μην εχω κανει ...... δεν καταλαβα ο αντρας σου τις ειχε κανει αυτες τις εξετασεις ??? και ειχαν βγει κακες και παρολα αυτα του βρηκαν μετα απο βιοψια ?

Δημοσιεύτηκαν
Κορίτσια ξέρετε κάποιον κοντινό προορισμό με πολυ καθαρη θάλασσα γιατι ο γιατρός μου απαγόρευσε πολύωρο ταξιδι;; Θα με υποχρεωσετε αν έχετε να προτείνετε κάτι!

Μαίρη δεν εχω να προτείνω κάτι αλλα πιστεύω μπορείς να ριξεις μια ματια προς Πελοπόννησο ή Εύβοια μεριά. ;)

καλησπερα , εχετε ακοθσει για μια εξεταση για το χρωμοσωμα Υ που να επιβεβαιώνει για την στειροτητα στον αντρα ? Μου εχει διαγνωστει αζωοσπερμια και μετα απο μια μεγαααααλη ιστορια και επειδη αναμενεται να γινει ακομα μεγαλυτερη εχω ακουσει για αυτη την εξεταση που σου δινει 100% αποτελεσμα εαν εχεις η οχι σπερματοζωοαρια

ευχαριστω

Καλησπέρα! Δεν εχω ακούσει κάτι, ο άντρας μου παντως δεν την έκανε. αν ίσχυε δε θα κάναμε αυτη την εξέταση πρώτη πρώτη?


p1Utp3.png
Δημοσιεύτηκαν
ναι εχω κανει για αυτο ομως ειπα οτι ειναι πολυ μεγαλη ιστορια , βασικα ειναι σαν να μην εχω κανει ...... δεν καταλαβα ο αντρας σου τις ειχε κανει αυτες τις εξετασεις ??? και ειχαν βγει κακες και παρολα αυτα του βρηκαν μετα απο βιοψια ?

Ο άντρας μου επι 4 μήνες είχε μηδενικό σπερμοδιαγραμμα ούτε για δείγμα. Έτσι ο ουρολόγος που τον παρακολουθούσε του είπε να τις κάνει. Σε εμάς βγήκανε καλές παρόλα αυτα δεν εγγυήθηκε κανεις ότι θα βρούμε. Βέβαια βρήκαμε! Κοστίζουν κιόλας κάπου 800 ευρω. Ξέρω μόνο ότι την Κυστικής ινωσης γίνεται δωρεάν με παραπεμπτικο στο λαϊκό στη σεβαστουπόλεως. Όλες αυτές οι εξετάσεις ήταν απλα ενδείξεις του το γίνεται στον οργανισμό. Ίσως αν έβγαιναν συνδιαστικά χάλια να έλεγαν ότι το πρόβλημα είναι εκ γενετης! Τι να πω; Και τελικα chriska τι έγινε στη βιοψια δεν βρήκατε;; Κι αν όχι γιατι θες να κανεις τώρα αυτές τις εξετάσεις; Είχαμε μιλήσει και στο parents αλλα παει καιρός δεν θυμάμαι ξεκάθαρα την ιστορία σου.


Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Δημοσιεύτηκαν
Μαίρη δεν εχω να προτείνω κάτι αλλα πιστεύω μπορείς να ριξεις μια ματια προς Πελοπόννησο ή Εύβοια μεριά. ;)

Καλησπέρα! Δεν εχω ακούσει κάτι, ο άντρας μου παντως δεν την έκανε. αν ίσχυε δε θα κάναμε αυτη την εξέταση πρώτη πρώτη?

Μοριτσα μου δεν τις έκανες γιατι δεν εμπλεξες με ουρολόγο. Κι εγω δεν είμαι σίγουρη αν χρειαζοντουσαν αυτές οι εξετάσεις τελικα αφου μας έλεγαν άσχετα με τις εξετάσεις τη βιοψια δεν τη γλιτωναμε αφου μόνο αυτη με σιγουριά δείχνει αν έχεις η δεν έχεις. Αλλα τότε νέοι στο πρόβλημα και ανιδεοι κάναμε ότι έλεγε ο κάθε γιατρός.


Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

εκανα βιοψια στον ενα Ορχι μονο !!!!! και οχι απο ουρολογο που μου ειχανε πει αλλα απο γυναικολογο !!!!!! αλλα οτνα το καταλαβα οτι αυτος θα μου την κανει ηταν αργα ηδη αργα γιατι ημουν ηδη υπο την επιρεια της ναρκωσης ..... μετα δεν θελετε να μαθετε τι του εκανα .. τεσπα λογω αυτου οπου και εαν εχω παει και εχω πει οτι εχω κανει αυτη την βιοψια κανενας δεν την λαμβανει υποψιν του .

θελω να κανω τωρα αυτες τισ εξετασεις γιατι μεχρι τωρα μου ελεγαν οτι μαλλον ειναι απφρακτικου χαρακτηρα , αλλα μετα το τελευταιο μου ραντεβου ο ουρολογοσ μου ειπε οτι "δεν θα σου πω αυτα που θελεις να ακουσεις!!!" και μου προτεινε αντιβιωση για 5 μηνες γιατι η καλιεργεια εχει δειξει ενα μικροβιο ( 3η φορα που παιρνω αντιβιωση) καλιεργεια παλι μετα την αντιβιωση να δουμε που βρισκομαστε , μετα μια 3μηνη θεραπεια με ορμονες ( δεν την προτιενουν πολλοι μου ειπε αλλα δεν χανουμε κατι να την δοκιμασουμε ) και αν μετα απο ολα αυτα δεν εχουμε τα επιθυμητα αποτελσματα τοτε για βιοψια παλι , αλλα εαν εχουμε φτασει μεχρι εκει χωρισ καποιεσ θετικες ενδιεξεις μου ειπε να ειμαι ετοιμοσ να ακουσω και καποια πραγματα τα οποια δεν θα μου αρεσουν !!!!! αυτα τα ολιγα, και ελεγα μηπως αυτες οι εξετασεις θα μου δειξουν ενα το θεμα μου ειναι αποφρακτικου η μη χαρακτηρα .

απλα εχω αρχισει και κουραζομαι και θελω να εχω μια σιγουρη απαντηση για να ξερω τι θα κανω απο εδω και περα ... αυτα και σορρυ για την πολυλογια μου

Δημοσιεύτηκαν
εκανα βιοψια στον ενα Ορχι μονο !!!!! και οχι απο ουρολογο που μου ειχανε πει αλλα απο γυναικολογο !!!!!! αλλα οτνα το καταλαβα οτι αυτος θα μου την κανει ηταν αργα ηδη αργα γιατι ημουν ηδη υπο την επιρεια της ναρκωσης ..... μετα δεν θελετε να μαθετε τι του εκανα .. τεσπα λογω αυτου οπου και εαν εχω παει και εχω πει οτι εχω κανει αυτη την βιοψια κανενας δεν την λαμβανει υποψιν του .

θελω να κανω τωρα αυτες τισ εξετασεις γιατι μεχρι τωρα μου ελεγαν οτι μαλλον ειναι απφρακτικου χαρακτηρα , αλλα μετα το τελευταιο μου ραντεβου ο ουρολογοσ μου ειπε οτι "δεν θα σου πω αυτα που θελεις να ακουσεις!!!" και μου προτεινε αντιβιωση για 5 μηνες γιατι η καλιεργεια εχει δειξει ενα μικροβιο ( 3η φορα που παιρνω αντιβιωση) καλιεργεια παλι μετα την αντιβιωση να δουμε που βρισκομαστε , μετα μια 3μηνη θεραπεια με ορμονες ( δεν την προτιενουν πολλοι μου ειπε αλλα δεν χανουμε κατι να την δοκιμασουμε ) και αν μετα απο ολα αυτα δεν εχουμε τα επιθυμητα αποτελσματα τοτε για βιοψια παλι , αλλα εαν εχουμε φτασει μεχρι εκει χωρισ καποιεσ θετικες ενδιεξεις μου ειπε να ειμαι ετοιμοσ να ακουσω και καποια πραγματα τα οποια δεν θα μου αρεσουν !!!!! αυτα τα ολιγα, και ελεγα μηπως αυτες οι εξετασεις θα μου δειξουν ενα το θεμα μου ειναι αποφρακτικου η μη χαρακτηρα .

απλα εχω αρχισει και κουραζομαι και θελω να εχω μια σιγουρη απαντηση για να ξερω τι θα κανω απο εδω και περα ... αυτα και σορρυ για την πολυλογια μου

Κανένας γιατρός δεν μπορει να απαντήσει αν είναι αποφρακτικου ή μη. Μόνο η βιοψια θα δείξει αν υπάρχει. Πάντως απο την στιγμη που υπάρχει μικρόβιο η θεραπεία με αντιβιωση είναι απαραίτητη. Και σε ουρολογο που πήγαμε μας είπε δεν θα σας βάλω στο κόπο να κάνετε ένα σωρο εξετάσεις μόνο η βιοψια θα δείξει και έτσι κάναμε. Πήγαμε προετοιμασμενοι για όλα.

Δεν μας κουράζεις αν είναι δυνατόν!


p1Utp3.png
Δημοσιεύτηκαν
εκανα βιοψια στον ενα Ορχι μονο !!!!! και οχι απο ουρολογο που μου ειχανε πει αλλα απο γυναικολογο !!!!!! αλλα οτνα το καταλαβα οτι αυτος θα μου την κανει ηταν αργα ηδη αργα γιατι ημουν ηδη υπο την επιρεια της ναρκωσης ..... μετα δεν θελετε να μαθετε τι του εκανα .. τεσπα λογω αυτου οπου και εαν εχω παει και εχω πει οτι εχω κανει αυτη την βιοψια κανενας δεν την λαμβανει υποψιν του .

θελω να κανω τωρα αυτες τισ εξετασεις γιατι μεχρι τωρα μου ελεγαν οτι μαλλον ειναι απφρακτικου χαρακτηρα , αλλα μετα το τελευταιο μου ραντεβου ο ουρολογοσ μου ειπε οτι "δεν θα σου πω αυτα που θελεις να ακουσεις!!!" και μου προτεινε αντιβιωση για 5 μηνες γιατι η καλιεργεια εχει δειξει ενα μικροβιο ( 3η φορα που παιρνω αντιβιωση) καλιεργεια παλι μετα την αντιβιωση να δουμε που βρισκομαστε , μετα μια 3μηνη θεραπεια με ορμονες ( δεν την προτιενουν πολλοι μου ειπε αλλα δεν χανουμε κατι να την δοκιμασουμε ) και αν μετα απο ολα αυτα δεν εχουμε τα επιθυμητα αποτελσματα τοτε για βιοψια παλι , αλλα εαν εχουμε φτασει μεχρι εκει χωρισ καποιεσ θετικες ενδιεξεις μου ειπε να ειμαι ετοιμοσ να ακουσω και καποια πραγματα τα οποια δεν θα μου αρεσουν !!!!! αυτα τα ολιγα, και ελεγα μηπως αυτες οι εξετασεις θα μου δειξουν ενα το θεμα μου ειναι αποφρακτικου η μη χαρακτηρα .

απλα εχω αρχισει και κουραζομαι και θελω να εχω μια σιγουρη απαντηση για να ξερω τι θα κανω απο εδω και περα ... αυτα και σορρυ για την πολυλογια μου

Όπως τα λέει η μοριτσα μόνο η βιοψια δείχνει δυστυχώς όλα τα αλλα είναι απλά ενδείξεις. Να υπόθεση ότι τη βιοψια στην έκανε ο γυναίκολόγος του κέντρου εξωσωματικης;; Μην ταράζεσαι τόσο πολυ με αυτο δυστυχώς είναι πια συνήθη πρακτική και για αυτούς στα κέντρα. Η μοριτσα έχει δίδυμα στη κοιλίτσα της με αυτο τον τρόπο. Εμείς επειδή γλιτώσαμε στο τσακ τη δεύτερη βιοψια θα του πω κάντε τη θεραπεία με τις αντιβιωσεις και μετα πήγαινε κανε ένα σπερμοδιαγραμμα πριν οτιδήποτε άλλο!! Δεν ξέρω αν θα σου δώσει δύναμη αλλα εμείς μετα απο βιοψια και δυο εξωσωματικες με πλήρη αζωοσπερμια καταφέραμε και συλλάβάμε φυσιολογικά. Το σπερμα είναι κάτι που αλλάζει πιστεύω. Να είσαι ήρεμος η ψυχολογία παίζει πολυ μεγάλο ρόλο σε αυτα!


Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Δημοσιεύτηκαν

Απο την άλλη Καλέ μου chriska όλο αυτο είναι μεγάλη ταλαιπωρία και τόσο ψυχοφθόρο. Εμείς είχαμε αποφασίσει αν δεν πετυχαίνε και η Τρίτη προσπάθεια να πηγαίναμε με δότη. Δεν το άντεχα όλο αυτο ούτε εγω ούτε ο άντρας μου...


Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Δημοσιεύτηκαν
εκανα βιοψια στον ενα Ορχι μονο !!!!! και οχι απο ουρολογο που μου ειχανε πει αλλα απο γυναικολογο !!!!!! αλλα οτνα το καταλαβα οτι αυτος θα μου την κανει ηταν αργα ηδη αργα γιατι ημουν ηδη υπο την επιρεια της ναρκωσης ..... μετα δεν θελετε να μαθετε τι του εκανα .. τεσπα λογω αυτου οπου και εαν εχω παει και εχω πει οτι εχω κανει αυτη την βιοψια κανενας δεν την λαμβανει υποψιν του .

θελω να κανω τωρα αυτες τισ εξετασεις γιατι μεχρι τωρα μου ελεγαν οτι μαλλον ειναι απφρακτικου χαρακτηρα , αλλα μετα το τελευταιο μου ραντεβου ο ουρολογοσ μου ειπε οτι "δεν θα σου πω αυτα που θελεις να ακουσεις!!!" και μου προτεινε αντιβιωση για 5 μηνες γιατι η καλιεργεια εχει δειξει ενα μικροβιο ( 3η φορα που παιρνω αντιβιωση) καλιεργεια παλι μετα την αντιβιωση να δουμε που βρισκομαστε , μετα μια 3μηνη θεραπεια με ορμονες ( δεν την προτιενουν πολλοι μου ειπε αλλα δεν χανουμε κατι να την δοκιμασουμε ) και αν μετα απο ολα αυτα δεν εχουμε τα επιθυμητα αποτελσματα τοτε για βιοψια παλι , αλλα εαν εχουμε φτασει μεχρι εκει χωρισ καποιεσ θετικες ενδιεξεις μου ειπε να ειμαι ετοιμοσ να ακουσω και καποια πραγματα τα οποια δεν θα μου αρεσουν !!!!! αυτα τα ολιγα, και ελεγα μηπως αυτες οι εξετασεις θα μου δειξουν ενα το θεμα μου ειναι αποφρακτικου η μη χαρακτηρα .

απλα εχω αρχισει και κουραζομαι και θελω να εχω μια σιγουρη απαντηση για να ξερω τι θα κανω απο εδω και περα ... αυτα και σορρυ για την πολυλογια μου

Καλό κουράγιο φίλε Chriska. Πάντως αν θέλεις τη γνώμη μου, κάνε μια επίσκεψη στον Βουλγαρίδη στην Spermlab (νομίζω έτσι λέγεται το εργαστήριο του). Είναι πολύ επεξηγηματικός και θα καταλάβεις ακριβώς τι συμβαίνει και τι πορεία πρέπει να ακολουθήσεις. Εμείς σταματήσαμε με τον άντρα μου να τρέχουμε από ουρολόγους σε γυναικολόγους και τούμπαλιν όταν μας ανέλαβε αυτός ο άνθρωπος και τουλάχιστον στο κομμάτι του σπέρματος που έχουμε και το πρόβλημα μας γλύτωσε από πάρα πολλά πεταμένα λεφτά.


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
Καλό κουράγιο φίλε Chriska. Πάντως αν θέλεις τη γνώμη μου, κάνε μια επίσκεψη στον Βουλγαρίδη στην Spermlab (νομίζω έτσι λέγεται το εργαστήριο του). Είναι πολύ επεξηγηματικός και θα καταλάβεις ακριβώς τι συμβαίνει και τι πορεία πρέπει να ακολουθήσεις. Εμείς σταματήσαμε με τον άντρα μου να τρέχουμε από ουρολόγους σε γυναικολόγους και τούμπαλιν όταν μας ανέλαβε αυτός ο άνθρωπος και τουλάχιστον στο κομμάτι του σπέρματος που έχουμε και το πρόβλημα μας γλύτωσε από πάρα πολλά πεταμένα λεφτά.

thanks sofaki _K στον βουλγαριδη παω και ειμαι και εγω πολυ ευχαριστημενος . το προβλημα ειναι ομως οτι ο βουλγαριδης ειναι πολυ πιο αισοδοξος απο τον ουρολογο μου και πραγματικα δεν ξερω ποιον να ακολουθησω . Στην φάση που βρισκόμαστε ψαχνεσαι να πιαστεις απο καπου για να εχεισ μια ελπιδα αλλα οταν ακους και την άσχημη πλευρά δεν ξερεις τι να κανεις. Ο βουλγαριδης ειναι σιγουρος οτι θα βρούμε .... ο ουρολογος ειναι πιο επιφυλακτικός .... τεσπα ευχαριστω για τις απαντησεις σας απο οτι καταλαβα δεν εχει νοημα να κάνω τισ εξετασεις για το χρωμοσωμα Υ γιατι και παλι δεν θα μου δώσουν 100% την απάντηση . Καπου διαβασα οτι εφόσον υπάρχει αζωοσπερμια οτι η εξέταση αυτή δεν θα βγεί σωστή έτσι και αλλιώς .

Δημοσιεύτηκαν

Chriska Όπως είπες , κανεις δε θα σου δώσει 100% τη σωστή απάντηση. Η γνώμη μου είναι να το δουλεψεις στο μυαλό σου και αφού κατασταλαξεις, βρες γιατρο που εμπιστευεστε και ολα θα γίνουν!

Εμείς ξεκινήσαμε έτοιμοι για όλα δλδ και για δότη. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε!


p1Utp3.png
Δημοσιεύτηκαν

Αγαπητέ chriska , τα συναισθήματα σου είναι απολύτως κατανοητά τουλάχιστον σε αυτη την παρεα Δυστηχως . Την εξέταση που αναφέρεις την έχω ακούσει μια φορα απο τον Ενδοκρινολογο που με παρακολουθεί μάλλον απο προσωπική του εμπειρία απο ότι κατάλαβα. Εμείς κάναμε βιοψια μετα απο τις 2 αποτυχημένες εξωσωματικες κ βγήκε Καλή το ίδιο κ ο καρυοτυπος που τον παραδέχονται σαν εξέταση όλοι Γυναικολογος Ουρολογος κ ο μικροβιολογος. Ο βουλγαριδης είναι όντως θετικός κ ψειρας. Ο Γυναικολογος μας ειπε να γυρίσουμε στον λυμπεροπουλο Γιατι κ τόσο ψάξιμο θα μας οδηγεί συνέχεια σε αλλα μονοπάτια. Εμείς βρήκαμε κυρσοκοιλη κ ακολουθούμε θεραπεία με βιταμίνες σωστή διατροφή κόκκινο κρασί , πράσινα λαχανικά κλπ. Το σπερμα απο αζωοσπερμια άρχισε να ανεβαίνει. Έχω ακούσει πολλα. Ο βουλγαριδης μας βρήκε μικρόβιο κ πήραμε κ εμείς αντιβιωση για 20 μέρες. Αυτο Πάντως που έχω καταλάβει είναι ότι δεν υπαρχει στάνταρ πρακτική τα κανεις όλα κ ότι πιάσει . Μακάρι να Είσαι τυχερός κ να το βρεις σύντομα !

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? εγω πλησιαζω στο τέρμα, απο λίγες ώρες ως μέρες! Σήμερα θα ξέρω. Όπως και να έχει θα μπω να σας πω ;)


p1Utp3.png

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...