Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Katrin εχεις δίκιο συγγνωμη, σας φοβιζω μαλλον, ενω δεν υπαρχει λόγος. Εγω που είμαι με όλα αυτα φοβιτσιάρα και αρκετα ντροπαλή, τα συνηθισα αμέσως, δεν είναι τίποτε μπροστα στη χαρα του μωρού σου... Αν τα φοβόμουν δε θα έκανα τρία παιδιά μέσα σε 4 χρόνια!! Σκεψου τη 2η μερα που γεννησα το γιο μου σκεφτόμουν πότε θα κάνω 2ο!!! (Απ' τον ενθουσιασμο μου για όσα είχα ζησει)

Ρηνιω, εννοούσα με τι ρούχα θα γεννησεις δικά σου ή του νοσοκομείου καμιά ρόμπα; Αν γεννησεις με δικά σου θα σε βολέψει νυχτικιά γιατί θα μπορείς να κρυψεις τη γυμνια σου μετα ή καποιες στιγμες πριν. Τελοσπαντων εμας μετά μας εδωσαν κουβερτα και σεντόνι, πριν όμως όχι, μη τους τα λερώσουμε και πλενουν κιολας!!

Τατουμ αυτα τα βρακακια τενα που τα παίρνεις; Εγω σερβιέτες εχω, το ίδιο πακετο που είχα στη μικρη, δε το χρησιμοποιησα γιατι από τη 2η μερα ήθελα απλή μεγαλη σερβιέτα υπνου, εκείνες μου εσπαγαν τα νευρα, είναι τεραστιες!!

Απορία:Έχεις την πολυτέλεια να γεννήσεις με δικό σου ρούχο? :shock: Εγώ πάντως στο πρώτο που πήγαινα για φυσιολογικό με το καλημέρα μου έδωσαν την ωραια ρομπίτσα του νοσοκομείου με τον κ@λο έξω:tongue:Δεν είχα επιλογές.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα που το σκέφτομαι και η ρόμπα άχρηστη είναι... αν δε σου κρύβει τον πισινό γιατί να τη βάλεις???

Όπως είχα πει και στον γιατρό στις αρχές που μου είπε ξεντύσου και βάλε τη ρόμπα " ναί καλά, αφού δεν κρύβει τίποτα" (από αυτά που δεν εξετάζει γυναικολόγος)

Αλήθεια το νύχι του ποδιού πειράζει να είναι βαμμένο ή μόνο του χεριού???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μαντυ καλώς ήρθες κ πάλι!!!!

Δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η πολυτέλεια του δικού σου ρουχου την ώρα της γεννας. Καταρχήν δεν σε ρωτάνε κιόλας..

Ρινιω μόλις σε παραλάβουν, σε πανε σε ένα δωμάτιο να σε ξυρισουν να σου κάνουν κλισμα κ περιμένεις να σε πανε σε δωμάτιο ωδυνων..πριν σε γδυνουν φυσικά κ σου βάζουν μια ρομπιτσα. Εγω δεν είχα την διαφανή, αλλα λευκή με τον π@π@ έξω... Κ έτσι σε πανε κ στο δωμάτιο σου. Μετα σε ντυνουν οι κοπέλες..

Μις καραμελ εμένα μου είχαν πει ούτε χέρια ούτε πόδια. Αλλα στα πόδια είχα κάνει γαλλικό με διαφανή μανο να φαίνεται το νυχι.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ναι εδω στο δικό μας νοσοκομείο γεννας με δικό σου ρούχο. Τη ρομπα μονο σε καισαρική. Ευτυχως ολα καλα το μωρο κουνιεται, πραγματι ο αεροσακος κανει καλη δουλεια.... Απλως φοβηθηκα το τρανταγμα.... Η μεση μου ομως διαλυθηκε

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Ναι εδω στο δικό μας νοσοκομείο γεννας με δικό σου ρούχο. Τη ρομπα μονο σε καισαρική. Ευτυχως ολα καλα το μωρο κουνιεται, πραγματι ο αεροσακος κανει καλη δουλεια.... Απλως φοβηθηκα το τρανταγμα.... Η μεση μου ομως διαλυθηκε

Να προσεχείς καλε.. Τώρα που φάγαμε τον γάιδαρο...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Σιγα μη χρεωνονται κ ρομπες οι τσιγκουναραιοι... Εδω ακουσα πως πλεον σου δινουν λιστα να παρεις γαζες κλπ γιατι δεν εχουν τπτ

Aυτό είναι αλήθεια. Γέννησε μια φίλη πριν 2 μήνες σε δημόσιο και τα είδε όλα απο τις ελλείψεις. Δεν είχαν γάντια να την χειρουργήσουν.:shock::shock::shock:

Δεν είδα ότι έπεσες. Όλα καλά όμως άπο ότι διαβάζω. Ευτυχώς. :-P

To xω σε καθε εγκυμοσύνη να τρωω μια καλή... Κι ελεγα κι εγω πως τη γλιτωσα σε τούτη....

Στο πρώτο έιχα πέσει μόλις έμεινα έγκυος στην μπανιέρα και στον 9ο απο την σκάλα:shock: 4-5 σκαλιά πρέπει να τα είχα μετρήσει . Όλα καλά όμως. Ο ''αερόσακος ''.............

Το ιδιο κι εγω!! Στο 1ο ειχα γλιστρησει στην μπανιέρα πριν παω για 1η φορα στο γιατρό 8 εβδ! Στο 2ο γλιστρησα κι επεσα σε κατι βραχια από μια προβλητα που είχαμε παει για ψαρεμα (το χατιρι του συζυγου τι να κανουμε...) 3 μηνων και τωρα αυτο!!

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Θελω να παω στο νοσοκ να ρωτησω τι χρειαζεται, εμαθα πως δίνουν λίστα. Είναι το αντίτιμο για το οτι δεν πληρωνουμε τπτ πια για τα δωματια. Ουτε καν αφρολουτρο για τα μωρα, ούτε οινοπνευμα δεν εχουν.

HgqOp3.png

καλημερα κοριτσακια!!! τι κανετε?

εγω εχω λιωσει.. θελω συνεχεια να κοιμαμαι....

καλημερα εβελινα μου!!!!τι κανεις?κ εγω το εχω αυτο με την υπνηλια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...