Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • πρίν από 10 λεπτά , Vxatz είπε:

   @Kiddoσε ευχαριστω για την απάντηση σου. Έχω πάει στην γνωστή αιματολόγο έχω την μετάλλαξη Leiden αλλά δεν σχετίζεται με αποβολές, παρόλα αυτά έπαιρνα αντιπηπτικη αγωγή και κορτιζόνη για καταστολή αν κ δεν βρέθηκε αυτοάνοσο. Έχω θυρεοειδέκτομη όποτε παίρνω καθημερινά t4 και με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος χρονια. Όλες οι κυήσεις ήταν αυτόματη αποβολη, σε καμία δεν ειχα αιμορραγία. Όσον αφορά το σπερμα επέμενα παρά πολυ να το ελέγξουμε πριν την γονιμοποίηση αλλά ο γιατρός και οι εμβρυολογοι επέμεναν ότι είναι πολυ καλό διοτι γονιμοποιουσε σχεδόν όλα τα ωάρια που έγιναν βλαστοκυστες άριστες. Ο σύζυγος 33 ετών.  Για να καταλάβεις από τα 12 ωάρια της δότριας τα 9 ήταν ώριμα και τα 7 έγιναν βλαστοκυστες. Όπως κ να έχει δυστυχως δεν μπορώ να κάνω κάτι όσον αφορά το σπερμα γιατί έχω έμβρυα στην κατάψυξη. Έκανα απόξεση την προηγούμενη εβδομάδα κ το στείλαμε για έλεγχο για να έχουμε μια απάντηση. Έχω κάνει υστεροσκοπηση και ήταν καθαρή.
   Ο γιατρος μου δεν πιστεύει στο μικρωβιωμα της μήτρας θεωρεί πως είναι σε ερευνητικό στάδιο και δεν το προτείνει , θεωρει πεταμένα λεφτά και χάσιμο χρόνου. 
   Εννοειτε πως δεν με κάλυψαν οι απαντήσεις του και δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο γεγονός. Όταν μια κατάσταση επαναλαμβάνεται υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 
    

   Όταν λες αυτόματη αποβολή;; Σταματούσαν οι καρδούλες τους; Αν είναι έτσι τότε συνήθως είναι στο έμβρυο..

   Γνωστή αιματολογο;; Της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης;! Γιατί εμένα "λάθος" βγάλανε δύο διαφορετικοί γιατροί την γνωστή αιματολογο της Αθήνας, το χειρότερο είναι ότι τη ξέρουν προσωπικά και οι ίδιες οι γιατροί που πήγα και απορούσαν πως της "ξέφυγε"! Προσωπικά έχασα την εμπιστοσύνη μου και επειδή μου έδωσε οδηγίες ανάλογες δεν πήρα ούτε τη κορτιζόνη ούτε το salospir τότε που μου έδινε ο εξωσωματικος(όχι ότι θα με κάλυπταν αλλά έστω αυτό..!).. εγώ πλέον δεν πάω πουθενά χωρίς δεύτερη γνώμη και ας είναι 50-60€ πχ πεταμένα λεφτά.. παρεπιπτόντως αν υπάρχει αυτοάνοσο (όπως στη περίπτωση μου) η κορτιζόνη που δίνουν στην εξωσωματική δεν αρκεί πχ..! Τα φάρμακα που δίνουν στην εξωσωματική μπορεί να καλύπτουν ως ένα βαθμό αλλά αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει ανάλογη τροποποίηση του πρωτοκόλλου με εξατομικευμένη αγωγή με βάση τις ανάγκες του οργανισμού για να μπορέσει να στηρίξει μια κύηση! 

   Το ότι έχετε έτοιμες βλαστοκυστες είναι καλό και έχεις δίκιο σε αυτή τη φάση δώρον αδωρον να ελέγξετε το σπέρμα.. αυτά βέβαια τα ελέγχουμε εξαρχής!! Εννοείτε κλασικά δεν δίνουν καμία σημασία και ευθύνη στο σπέρμα και στον άντρα αλλά το ότι είναι 33 δεν μου λέει απολύτως τίποτα!! Το οξειδωτικό στρες, ο κατακερματισμός, τα μικρόβια κτλ επηρεάζουν είτε είσαι 23 είτε 63!! Φυσικά όσο μεγαλώνει ο άντρας φθίνει και η γονιμότητα του όπως ακριβώς και στη γυναίκα αλλά αυτά που σου αναφέρω σχετίζονται με το τρόπο ζωής, τη διατροφή τις συνθήκες εργασίας και τόσα τόσα ακόμα!! Πχ ο υψηλός κατακερματισμός κατηγορείται για αποβολές..! Όταν λοιπόν φεύγει από τη μέση ο παράγοντας "ποιότητα" ωαρίων όλα τα υπόλοιπα πρέπει να ξεψαχνιζονται!! Πόσο μάλλον όταν αυτή η προσπάθεια κοστίζει 5.000 πάνω κάτω..!! Δεν ευθυνεστε εσείς φυσικά πουθενά σε αυτό.. όπως και όλα τα ζευγάρια που προχωρούν σε εξωσωματική με δωρεά ή χωρίς, εμπιστεύονται τους γιατρούς να τους κατευθύνουν ανάλογα.. δυστυχώς δύσκολα βλέπουμε να συμβαίνει αυτό..

   Καταλαβαίνω ότι έχεις συγκεκριμένη ενδοκρινολόγο που εμπιστεύεσαι λόγο του θυρεοειδή αλλά χρειαζόμαστε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής που να έχει εξειδίκευση στις ορμόνες αυτές.. δεν γνωρίζω τη γιατρό σου ούτε αμφισβητώ τις γνώσεις της επί του θέματος, απλά να το ψάξεις για να είσαι σίγουρη... Κυρίως το ζάχαρο κατηγορείται για αποβολές οπότε εκεί θα εστιαζα και στις βιταμίνες, αν είναι καλυμμένος ο οργανισμός σου όπως βιταμίνη D, B12, φολικό κτλ κτλ..

   Τέλος εγώ θα έκανα ένα ακόμα ραντεβού με έναν δεύτερο εξωσωματικο ίσα για να πάρω μια δεύτερη γνώμη ως προς το τρόπο προσέγγισης και τι θα είχε να προτείνει από εξετάσεις κτλ.. άσχετα με το αν θα προχωρούσα με τον γιατρό που ήδη έχω ή όχι.. απλά για να δω τι άλλο μπορεί να ακούσω..

   Ελπίζω να βοήθησα λίγο..

Επιχειρείν...(?)


Recommended Posts

Καλησπέρα.

Φίλοι και συγγενείς μου είναι άνεργοι ή υπό τον φόβο (βεβαιότητα) απόλυσης ή με αποδεκατισμένα εισοδήματα κι έχουν μπει στη διαδικασία αναζήτησης (άλλου) επαγγελματικού δρόμου.:?

Οι συζητήσεις είναι συνεχείς κι έντονες, η αβεβαιότητα μεγάλη, το ρίσκο πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο μικρό... και σας μεταφέρω τις ιδέες τους, περιμένοντας τις απόψεις σας/εμπειρίες σας. Ταυτόχρονα, όποιος μας διαβάζει, μπορεί να βρει κάποια από τις ιδέες ενδιαφέρουσα και να την υιοθετήσει ή ν' ανακαλύψει κάποια χρήσιμη πληροφορία.

Λοιπόν... Σχεδόν όλοι προσανατολίζονται στη δημιουργία μιας μικρής επιχείρησης. Διαθέτουν από μηδενικά:confused: ως μικρά κεφάλαια. Φαντάζομαι ότι δεν ισχύουν πλέον επιδοτήσεις μέσω κάποιων προγραμμάτων ή/και χρηματοδότηση από τράπεζα, ε?

Επειδή τα αντικείμενα είναι πολλά, είναι αδύνατον να κάνω ξεχωριστό θέμα για το καθένα:roll: κι έτσι θα τα αναφέρω όλα μαζί (όσα θυμάμαι) :

Χώρος εστίασης : Πρατήριο άρτου, τυροπιτάδικο, χοτ-ντάδικο, καντίνα φις εντ τσιπς, μαγειρείο (πακέτο), οικογενειακό καφεζαχαροπλαστείο, κέτερινκ οικογενειακών εκδηλώσεων.

Χώρος παροχής υπηρεσιών/πώληση : Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσχολικής ηλικίας, σπουδαστήριο παιδιών δημοτικού, παιδότοπος, βιβλιοπωλείο, μαγαζί με κάλτσες και κορμάκια/μαγιό.

Ποιά ιδέα βρίσκετε καλή κι ότι μπορεί ν' αποδώσει στις μέρες μας (έχετε κάποια άλλη, διαφορετική)? Ποιό το κόστος υλοποίησής της? Ποιά είναι τα ποσοστά κέρδους? Ποιές οι τυπικές προυποθέσεις (γραφειοκρατικά)?

Ξέρω πως το θέμα είναι λίγο χαοτικό γιατί αναφέρεται σε πολλά, πιστεύω όμως με την κουβέντα να βγάλουμε μια άκρη (αν υπάρχει...) (προσωπικά, μάλλον είμαι αρνητική σε... επιχειρηματικά ρίσκα... τέτοιες εποχές...).

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

υ.γ. Διαβάζεται αυτή η ενότητα από μη-μέλη?


Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Kαλημερα ζωπυρον το επαγγελμα το δικο μου και του συζηγου εχει αμεση σχεση με τα καταστηματα να σου πω λοιπον οτι τα εμπορικα καταστηματα κλεινουν το ενα μετα το αλλο οπωτε θα σου ελεγα να μην επιχειρησουν οι φιλοι σου σε κατι τετοιο.Τωρα στο χωρο της εστιασης ανοιγουν πολλα τυπου τυροπιταδικο σαντουιτς και καφε στο χερι και πανε καλα απο οτι μαθαινω δλδ ενα μεροκαματο βγαινει.Οι επιδοτησεις απο εσπα δεν ισχυουν προς το παρον,και οι τραπεζες δανειο με το σταγονομετρο πλεον.Οτι αλλο θες και μπορω να βοηθησω μην διστασεις.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ αν ειχα κεφάλαιο....μόνο σε χώρο εστίασης θα προσανατολιζόμουν κ οχι φυσικά σε εστιατόριο ή ταβέρνα με τιποτα...

Γιατί ο ελληνας οσο κ να μη έχει να ντυθει, να βγει σινεμά ,να παει ταξίδια κτλπ ενα σαντιουτσ θα το παρει μια τυροπιτα κεικ κτλπ.

Link to comment
Share on other sites

Zωπ,επειδή το είχα ψάξει για την αδελφή μου οι χώροι εστίασης έχουν κέρδος αλλά χρειάζεται και αρκετό κεφάλαιο για να ξεκινήσεις.Και θέλει προσοχή στην επιλογή του χώρου,έξοδα που σου βγάινουν στην πορεία και πολλές άδειες-υγεινομικου,πυροσβεστική κλπ

Από επιδοτήσεις μακριά.Ετσι την πατήσαμε κι εμείς και να φανταστείς πως ήταν το 08.Ακόμα δεν πήραμε ούτε σεντς.Κι ούτε προβλέπεται δλδ.Και να ανοίξει κάποιο πρόγραμμα συνιστώ επιφυλαξη.

Πιστεύω πως όποιος ασχοληθεί με είδη αναγκαία-βλέπω απ'τον εαυτό μου και τους γύρω μου που έχουμε κόψει τα περιττά-σε πολύ καλές τιμές έχει πιθανότητες να πετύχει.Αλλά θέλει υπομονή.

Α!Και η ενότητα είναι ορατή στα μη μέλη.


Link to comment
Share on other sites

Ζούπι, δεν ξέρω να σου πω αν είναι καλή ιδέα να ανοίξει κάποιος επιχείρηση τώρα. Δεν είμαι αρνητική, πιστεύω ότι πάντα υπάρχουν ευκαιρίες και περιθώρια.

Σε ότι αφορά τα προγράμματα, τρέχουν διάφορα αυτήν την εποχή, πριν λίγο έκλεισε και το Δράση 1 για νέες επιχειρήσεις ρε γαμώτο....

Θα το κοιτάξω αύριο στη δουλειά και θα σου πω.

Τα προγράμματα έχουν βγάλει κακό όνομα, γιατι απαιτούν πολύ χαρτούρα και αργείς να πάρεις τα λεφτα, αλλά θα τα πάρεις σίγουρα. Ακους foubi? Είναι λεφτά της ΕΕ και δεν μπορούν να μην τα δώσουν.

Τα καινούργια προγράμματα και λόγω της κρίσης (μας έβαλαν χέρι οι κακοί ευρωπαίοι) και λόγω της αύξησης της συμμετοχής της ΕΕ, είναι κλάσεις καλύτερα, μέχρι προκαταβολή δίνουν.

Το κοιτώ αυριο και σου λεω.


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις!

Κι εγώ συμφωνώ κάπως (γιατί γενικά είμαι πολύ διστακτική) με την ιδέα του γρήγορου-φθηνού-καλού φαγητού/καφέ ή ίσως και με το πρατήριο άρτου.

Σμαρτάκι, αν μέσα απ' αυτή την συζήτηση αλλά και γενικότερα καταλήξουν κάπου, θα σου θέσω όποια απορία έχουν.

Φούμπι, τι εννοείς "αρκετό κεφάλαιο" και "έξοδα που βγαίνουν στην πορεία"? Οι άδειες εκδίδονται δύσκολα?

rkt, είναι πολύ ελπιδοφόρο που υπάρχουν ακόμη αξιόπιστα προγράμματα επιχορήγησης. Θα περιμένουμε νέα σου.

έντιτ : Οι ενδιαφερόμενοι είναι γυναίκες και άντρες, 25-50 χρονών, με κάρτα ανεργίας και χωρίς.


Link to comment
Share on other sites

Ζωπ μου το παν είναι ο χωρος.

Πρώτον πρέπει να βεβαιωθούν πως έχει άδεια κυρίου χώρου ώστε να πάρει βεβαίωση από πολεοδομία.Τη χρειάζεται για υγειονομειο και πυροσβεστική. Πρέπει να πάρει και προέγκριση από δημ.συμβούλιο. Δεν είναι δύσκολο αν είναι νόμιμα τα πράγματα αλλά θέλει το χρόνο του.Πρέπει λοιπον να συνυπολογίσει αμοιβή μηχανικού,παραβολα κλπ.

Δευτερον αν δεν επιλέξει κάποιον ήδη φτιαγμένο χωρο θα πρέπει να επενδύσει στην διακόσμηση και τον εξοπλισμό.Εκεί χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση και προϋπολογισμός γιατί μπορείς πολύ εύκολα να βγεις έκτος προγράμματος.Πρέπει να ελέγξει κανείς τα ηλεκτρολογικά και τα υδραυλικά ώστε να υποστηρίζουν τις ανάγκες του καταστήματος. Και πολλές άλλες μικρολεπτομέρειες που μπορεί να μην φαίνονται αρχικά αλλά βγαίνουν στην πορεία.Μπορούμε να το συζητήσουμε πιο αναλυτικά αν σ'ενδιαφέρει.


Link to comment
Share on other sites

rkt, είναι πολύ ελπιδοφόρο που υπάρχουν ακόμη αξιόπιστα προγράμματα επιχορήγησης. Θα περιμένουμε νέα σου.

έντιτ : Οι ενδιαφερόμενοι είναι γυναίκες και άντρες, 25-50 χρονών, με κάρτα ανεργίας και χωρίς.

Λοιπόν, επανέρχομαι. Τα προγράμματα που έτρεχα, 2 τον αριθμό για επιδότηση ΝΕΩΝ επιχειρήσεων, έκλεισαν. Αλλά αναμένονται να προκυρηχθουν νέα εντός του Μαιου.

Ομως, εξαρτάται από το αντικείμενο.

Πχ, αν μιλάμε για καφετέρια, φαστ φουντ και λοιπά, αυτοί οι κλάδοι είναι ΜΗ επιλέξιμοι. Μόνο από τα προγράμματα επιδότησης του ΟΑΕΔ μπορούν να κάνουν κάτι, εφόσων έχουν και κάρτα ανεργίας.

Πες τους να απευθυνθούν εκει.

Αν μιλάμε για κάτι άλλο, τότε πες μου τον κλάδο να σου πω.

ρε rkt ξέρεις από προγράμματα και δεν μιλάς!Θέλω να σε ρωτήσω κάτι πραγματάκια

Πες καλή μου. Ρώτα ότι θες.

Φιλιά κορίτσια.


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Αν μιλάμε για κάτι άλλο, τότε πες μου τον κλάδο να σου πω.

Ευχαριστώ πολύ! Μα να 'ξεραν κι αυτοί τι θέλουν...:confused: Αν αποφασίσουν κάτι συγκεκριμένο, θα σε ρωτήσουμε.

Αλλά ξέρεις αν υπάρχει κάποιο σάιτ που ν' αναφέρεται στις τρέχουσες επιδοτήσεις, για να μπορούν να μπαίνουν απ' ευθείας και να ενημερώνονται γενικά?


Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ! Μα να 'ξεραν κι αυτοί τι θέλουν...:confused: Αν αποφασίσουν κάτι συγκεκριμένο, θα σε ρωτήσουμε.

Αλλά ξέρεις αν υπάρχει κάποιο σάιτ που ν' αναφέρεται στις τρέχουσες επιδοτήσεις, για να μπορούν να μπαίνουν απ' ευθείας και να ενημερώνονται γενικά?

Ζούπυ, με προσβάλεις....:P

http://www.info3kps.gr/

http://www.oaed.gr/

http://www.e-espa.gr/


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...

Καλησπερα σας κοριτσια! Το μεζεδοπωλειο τραβαει γενικοτερα πιστευω! Με ουζακι, τσιπουρακι, ρετσινουλα...

Κατι σκεφτομαι να επιχειρησω αλλα ξερετε υπαρχει η ανασφαλεια "θα πετυχει?" "θα μπω μεσα?" "θα με φαει το ΤΕΒΕ?" :P Και ολα αυτα!

Θα ηθελα να ρωτησω την κοπελα που ξερει απο προγραμματα εαν τρεχει κατι αυτη τη περιοδο και να με ενημερωσει παρακαλω! Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πάντως και πως ο παιδικός ρουχισμός αν βάλεις οικονομικά πράγματα θα πιάσει. Οχι τύπου ζαρα κλπ αλλα με παιδικά εσώρουχα, πυτζάμες, κάλτσες κλπ. οικονομικά κάτι θα έπιανε. Γιατι όπως και να το κάνεις κάτι θα πάρεις να ντύσεις το παιδί σου, έστω και με 5 ευρώ.

Γενικά αν υπήρχε κατάστημα με πολύ χαμηλές τιμές και να μην είναι κινέζικα, πιστεύω πως κάτι θα έκανε.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
 • Δημιουργία νέου...