Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα συντρόφισσες ,είμαι καθοδόν για το κέντρο ,μήπως είναι και καμία άλλη κοπέλα που έχει ραντεβού σήμερα για να πιούμε καφέ ??? 😄

17 ώρες πρίν, Souri είπε:

χαχα κι εγώ μπερδεύομαι ειδικά με τη παράθεση μηνύματος!!

Ευχαριστώ @Ρούλα87 ελπίζω να είναι όλα εντάξει σήμερα και να προχωρήσουμε! 

@Souri τι έγινε με τον υπερυχο ,όλα καλά ?

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλως ηρθες veloutela!Ολες ειμαστε μια οικογενεια εδω!Γιατι παιρνει ορμονες ο συζυγος?μηπως εννοεις βιταμινες?

Μετά από εξετάσεις διαφόρους γιατρούς κτλ ανακαλύψαμε ότι η εγχείρηση για κρυψορχία που είχε κάνει μικρός δεν είχε επιτυχία.. Έχει έναν λειτουργικό όρχη που ναι μεν παράγει σπέρμα ( απο σπέρμα πάμε καλά) αλλά όχι αρκετή τεστοστερόνη για να καλυφθεί ο οργανισμός. ( τεστο 195 ελευθερη τεστο 5,4) Το κυρίως θέμα μας είναι οι επαφές όχι τόσο το σπέρμα. Απο την άλλη εγώ έχω πίσω μου ένα χειρουργείο για ινωμυόματα και " παραγωγικό" οργανισμό όπως λέει η γιατρός μου με κύστες κατά καιρούς. Με την θεραπεία θα βελτιωθούν τα πράγματα, αλλά λόγο ηλικίας και άγχους είπαμε να πάμε για σπερματέγχυση. ( Εγώ είμαι 36 το παλικάρι μου 39)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετά από εξετάσεις διαφόρους γιατρούς κτλ ανακαλύψαμε ότι η εγχείρηση για κρυψορχία που είχε κάνει μικρός δεν είχε επιτυχία.. Έχει έναν λειτουργικό όρχη που ναι μεν παράγει σπέρμα ( απο σπέρμα πάμε καλά) αλλά όχι αρκετή τεστοστερόνη για να καλυφθεί ο οργανισμός. ( τεστο 195 ελευθερη τεστο 5,4) Το κυρίως θέμα μας είναι οι επαφές όχι τόσο το σπέρμα. Απο την άλλη εγώ έχω πίσω μου ένα χειρουργείο για ινωμυόματα και " παραγωγικό" οργανισμό όπως λέει η γιατρός μου με κύστες κατά καιρούς. Με την θεραπεία θα βελτιωθούν τα πράγματα, αλλά λόγο ηλικίας και άγχους είπαμε να πάμε για σπερματέγχυση. ( Εγώ είμαι 36 το παλικάρι μου 39)

Αφου εχετε εντοπισει το προβλημα και δουλευετε πανω σαυτο ολα θα πανε καλα!Ο δικος μου εχει μειωμενη κινητικοτητα λογω κιρσοκηλης και εδω και 4 μηνες κανει θεραπεια με βιταμινες.Μην αγχωνεστε με την ηλικια ειναι μυθος οτι παιζει ρολο.Η πρωην του συζυγου μου στα 40 εκανε το δευτερο με τον δευτερο συζυγο και στα 43 το τριτο...Φυσιολογικοτατα...Χαμαρωστε καντε την θεραπεια και ολα θα πανε καλα!

Κορίτσια καλημέρα!!!

τι μου κάνετε??

του προφήτη Ηλία σήμερα!!Μακάρι να μας βοηθήσει όλες!!

καλωσορίζω το καινούριο μέλος και εύχομαι μέχρι τον Οκτώβρη να είναι εγκυούλα!!!

ελπίζω να μην ήρθε η άτιμη σε καμία και να μάθουμε σύντομα ευχάριστα!!

τα αποτελέσματα της κλήρωσης ήταν να κάνω 2 και έτσι και έκανα..κακό δεν θα πάθω!!

άντε τα αυγούλακια να σταματήσουν τις ιδιοτροπίες και να ζευγαρώσουν επιτέλους να κάνουμε και εμείς κανένα μπεμπε!!!!

τελικά janneta τι έκανες με τη προγεστερόνη???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσάρες μου καλημέρα!! Χρόνια πολλά απο την ημέρα σήμερα!! Να μας ευλογεί και να μας φυλάει όλες ο Προφήτης Ηλίας και σήμερα και πάντα!! Τι κάνετε??

Veloutela καλως ήρθες στην παρέα μας!! Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!

Κάλλη.. θα μας σκάσεις το 3ημερο.. το βλέπω εγω!! Αντε κοριτσι μου να εγκαινιασουμε την καινουρια μας λιστα!! Αντε να σε χαρω εγω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Ο δικος μου εχει μειωμενη κινητικοτητα λογω κιρσοκηλης και εδω και 4 μηνες κανει θεραπεια με βιταμινες.

Mια απ' τα ίδια συν πολλές ανώμαλες μορφές. Μες στην ερχόμενη εβδομάδα έχουμε ραντεβού με ουρολόγο. Τι βιταμίνες παίρνει? Έχει κόψει μαχαίρι ποτό/τσιγάρο? [γιατί και αυτά έχω ακούσει ότι πρέπει να γίνουν και στο τσιγάρο θα έχουμε ένα θέμα]

Mια απ' τα ίδια συν πολλές ανώμαλες μορφές. Μες στην ερχόμενη εβδομάδα έχουμε ραντεβού με ουρολόγο. Τι βιταμίνες παίρνει? Έχει κόψει μαχαίρι ποτό/τσιγάρο? [γιατί και αυτά έχω ακούσει ότι πρέπει να γίνουν και στο τσιγάρο θα έχουμε ένα θέμα]

κιρσοκίλη μας είπαν ότι δεν έχει..φυσικά την ερχόμενη βδομάδα θα πάει σε ουρολόγο να μας δει..

ούτε καπνίζει ούτε πίνει..υγιεινή διατροφή προσπαθούμε και οι 2 να κάνουμε αλλά είναι κομματάκι δύσκολο...

τώρα που μπορώ στο καφέ να τα πω άφοβα(νομίζω) είναι

solutamine

andrositol και βιταμίνη Ε, είδαμε αρκετή διαφορά..αλλά αύριο θα ξέρουμε στα σίγουρα ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Εμείς να δεις τι θέμα έχουμε με αυτό το ρημάδι!! Του είπα μια μέρα, θα στο σβήσω στο μάτι.. και γέλαγε!! Δεν μπορώ άλλο να γκρινιάζω για αυτο το πράγμα!! Εγω το έχω ελαττώσει πάρα πολυ.. κάνω 3-4 την ημέρα. Κ αυτός το έχει ελαττώσει κάπως αλλά όχι όσο θα ήθελα!! Όταν τον γνώρισα έκανε 4 πακέτα την ημέρα. Καλε πως προλάβαινε δεν ξέρω!! το ποτο το έχει κόψει, σπάνια άν βγουμε έξω θα πιει 1-2. Στο σπίτι ποτε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημερα κ απο μενα !!!

Ο Προφητης Ηλιας να μας εχει γερες κ να μας βοηθαει σε αυτες της στιγμες που περναμε.

εγω σε λιγο φευγω παω για την πραξη .

καλη μερα να εχετε!!! φιλακια!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα κ απο μενα !!!

Ο Προφητης Ηλιας να μας εχει γερες κ να μας βοηθαει σε αυτες της στιγμες που περναμε.

πολύ καλή επιτυχία!!! ο Προφήτης Ηλίας να σε βοηθήσει και να είναι δίπλα σου

βοηθήστε και εσείς λίγο μετά όσο άβολο και να είναι..:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

κιρσοκίλη μας είπαν ότι δεν έχει..φυσικά την ερχόμενη βδομάδα θα πάει σε ουρολόγο να μας δει..

ούτε καπνίζει ούτε πίνει..υγιεινή διατροφή προσπαθούμε και οι 2 να κάνουμε αλλά είναι κομματάκι δύσκολο...

τώρα που μπορώ στο καφέ να τα πω άφοβα(νομίζω) είναι

solutamine

andrositol και βιταμίνη Ε, είδαμε αρκετή διαφορά..αλλά αύριο θα ξέρουμε στα σίγουρα ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!

Eυχαριστώ. Έτσι, ήθελα να ξέρω γιατί κάτι ανάλογο κι εμείς θα πάρουμε. Όσο για την κιρσοκήλη κι εμάς δεν είναι επιβεβαιωμένη αλλά είμαστε αρνητικοί στο "μαχαίρι" (και οι απόψεις σ' αυτό το θέμα διίστανται...)

Εμείς να δεις τι θέμα έχουμε με αυτό το ρημάδι!! Του είπα μια μέρα, θα στο σβήσω στο μάτι.. και γέλαγε!! Δεν μπορώ άλλο να γκρινιάζω για αυτο το πράγμα!! Εγω το έχω ελαττώσει πάρα πολυ.. κάνω 3-4 την ημέρα. Κ αυτός το έχει ελαττώσει κάπως αλλά όχι όσο θα ήθελα!! Όταν τον γνώρισα έκανε 4 πακέτα την ημέρα. Καλε πως προλάβαινε δεν ξέρω!! το ποτο το έχει κόψει, σπάνια άν βγουμε έξω θα πιει 1-2. Στο σπίτι ποτε!

Αααααααααχαχα, τους τις έχουμε κόψει τις κακές συνήθειες! Εμένα τσιγάρο έχει ελαττώσει ελάχιστα, η μεγάλη πρόοδος έχει γίνει στο ποτό και από τους δύο. Εγώ το έχω κόψει σχεδόν τελείως, εκείνος θέλει μια-δυο μπυρίτσες με το φαγητό του αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στα λίτρα ουίσκι που κατανάλωνε παλιά.

Καλημερα κοριτσακι μου!Εμεις ανωμαλες μορφες δεν ειχαμε ευτυχως!Ο ουρολογος μας συμβουλεψε να μην κανουμε εγχειρηση ηιατι ειναι πεταμενα λεφτα και μονο 1 στους 5 βλεπει βελτιωση μετα την εγχειρηση!Μας ξηγηθηκε σπαθι!

Εδω και 4 μερες παιρνει trebon αναβραζοντα πρωι-βραδυ και intellecta καρνιτινη αμπουλες 1 το πρωι.Με το τσιγαρο ειχαμε θεμα γιαυτο ο γιατρος τον συμβουλεψε αν δεν μπορει να το κοψει καλυτερα να παρει ηλεκτρονικο.Με το ηλεκτρονικο δεν παιρνεις πισσα η οποια ειναι υπευθυνη για την οξειδωση των κυταρων.Πριν 1 μηνα του χαλασε το ηλεκτρονικο και δεν βρηκε ακομη ευκαιρια να παει να παρει καινουριο και μου αρχισε παλι τα τσαγαρακια ευτυχως δεν κανει πολλα εκει που εκανε 1 και 2 πακετα την η μερα τωρα κανει 5 τσιγαρα.Οχι για πολυ γιατι θα παω εγω να του παρω παλι ηλεκτρονικο.Ξερω οτι εχουν ακουστει πολλα και για αυτο αλλα εμεις ειδαμε διαφορα.Συν και τον βασιλικο πολτο βεβαια,καταργησαμε τα στενα μποξερακια γιατι αυξανεται πολυ η θερμοκρασια εκει κατω και ειναι μειον και αυτο.Του πηρα τα κλασικα τα φαρδια να αεριζεται ο χωρος :P.Αλκοολ δεν πινει ευτυχως οποτε δεν ειχαμε προβλημα καμια μπυρα μονο οταν τον πιανουν τα νεφρα του.Υπαρχουν και οι βιταμινες οι strongstart for men που ειναι βαρυ πυροβολικο σε τετοιες περιπτωσεις αλλα λογω βασιλικου πολτου δεν τισ πηραμε.Ο πολτος εκανε 25 ευρω και οι βιταμινες 30 να φανταστεις.

Ελπιζω να σε βοηθησα φιλεναδα μου σε εχω στο μυαλο μου απο χθες!

Με το καλο να ξεκουραστεις να χαλαρωσεις και να ξαναπροσπαθησεις!

Φιλια πολλα

καλημερα κ απο μενα !!!

Καλημερα και ολα να πανε κατευχην!Εγω μας αναψα και παλι κερακι χθες στον Προφητη Ηλια να εχουμε την ευλογια Του!

καλημερα κ απο μενα !!!

Καλημέρα κορίτσια, την ευλογία του Προφήτη Ηλία να έχουμε! Μαράκι καλή επιτυχία σήμερα!!! Περιμένουμε τα ευχάριστα σε 14 μέρες!!!

HvAnp3.png

Εμεις παιζουμε κρυφτουλι μολις ξεμοναχιαστει και νομιζει πως δεν εχω τον νου μου (νομιζει ομως) με το που ακουσω τον αναπτηρα τρεχω κατευθειαν.Καλα μου λεει καλωδιωμενο με εχεις? :P Μετα την περιπετεια με την σπερματεγχυση του λεω εσενα θα βαλω κατω την αλλη φορα μονο και μονο να δεις πως ειναι και να δουμε αν ξανακαπνισεις.Στεναχωριεται το μωρο μου αλλα μου λεει δεν μπορεις να καταλαβεις πως ειναι γιατι εσυ δεν καπνιζεις....Δεν τον πιεζω και πολυ ομως γιατι οσα εχει πει ο γιατρος τα εχει κανει και ειχε και βελτιωση στο σπερμα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...