Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Souri είπε:

έκανα διέγερση τον Φεβρουάριο κι έμειναν 4 βλαστοκύστες. Η μία δε τα κατάφερε στην απόψυξη και βάλαμε τον Απρίλιο την αμέσως επόμενη όπου δεν πέτυχε. Τώρα έχουν μείνει 2 και το σκέφτομαι... Η εμβρυομεταφορά θα γίνει σε φυσικό κύκλο. 

Ακούγεται κλισέ το προσπάθησε να μην αγχώνεσαι, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να σου πω! Είναι άτιμο πράγμα το άγχος, κι εγώ είμαι βουτηγμένη μέσα ώρες ώρες.... Τουλάχιστον δες το ρεαλιστικά, κάνεις το καλύτερο σου και δεν είναι κι όλα στο χέρι μας!!  Πότε έχεις χοριακή; 

Είναι πολύ άτιμο το άγχος ναι .εχω το μωρό κ ασχολουμε αλλά ώρες ώρες δεν φεύγει το μυαλό από εκεί .στις 22 έχω χοριακη 

Προσπαθεις συλληψης για δευτερο παιδακι..

Recommended Posts

Στη γέννα μου που είχα μαία, 500 ευρω πήρε και ούτε που την χρειάστηκα..

Και μένα 500 ζήτησε (ή 400 χωρίς απόδειξη). Καλούλα ήταν, με βοήθησε δε μπορώ να πω αλλά ο συγκεκριμένος γιατρός υποστηρίζει πως οι μαίες του μαιευτηρίου/της βάρδιας πληρώνονται για να είναι δίπλα σε αυτές που γεννάνε, άρα δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις κάποια έξτρα... δεν έχει άδικο να πω την αλήθεια... Κάτσε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και το ξανασκεφτόμαστε :tongue:.

Ο γιός σου θέλει να βάψει καφέ το αδελφάκι??Χαχαχαχα, καλά πέθανα στα γέλια που το διάβασα!!!

Για πείτε, για πείτε ποιά φάση του κύκλου σας είστε? (ρωτάω για να δω πότε θα ακούσουμε για το πρώτο θετικό τεστάκι του Νοεμβρίου!!! :D:D:D:D)

ru7rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για πείτε, για πείτε ποιά φάση του κύκλου σας είστε? (ρωτάω για να δω πότε θα ακούσουμε για το πρώτο θετικό τεστάκι του Νοεμβρίου!!! :D:D:D:D)

Εμένα πάντως μη με υπολογίζεις για το επόμενο δίμηνο..! Ευτυχώς αδιαθέτησα στην ώρα μου, 8/10 η αποβολή, 9/11 η περίοδος κανονικά, πάλι καλά που δεν έχω να σκέφτομαι ΚΑΙ αυτό..

Εύη τα φώτα στραμμένα σε σένα τώρα! :cool: :cool:

Ποια άλλη κοπέλα είναι στις προσπάθειες;;

g8Sbp2.png

Εύη μου καλά τα λες, αλλά εγώ τα έχω μπερδέψει μάλλον...Αλλος ειναι ο καρυότυπος ζεύγους και άλλος ο εμβρύου; Γιατί ο γιατρός μου είχε μιλήσει για τον καρυότυπο εμβρύου οτι δεν χρειάζεται.. :confused: Και τι δείχνει ο ζεύγους;

ο καρυότυπος δείχνει τα χρωμοσώματα ενός ανθρώπου.Αν υπάρχει τρισωμία και γενικά ανωμαλίες στον αριθμό των χρωμοσωμάτων. Επιπλέον μπορεί να ζητηθεί έλεγχος και για κάποιο συγκεκριμένο γονίδιο πχ κυστική ίνωση.Το να κάνω όμως πχ εγω κι ο άντρας μου καρυότυπο και να μη βρεθεί κάποιο πρόβλημα δε σημαίνει πως κατά την δημιουργία των ωαρίων και των σπερματοζωαρίων μας δε θα γίνει κάποιο "λάθος" το οποίο θα δημιουργήσει ένα έμβρυο με χρωμοσωμικές ανωμαλίες.Οπότε αν δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό στην οικογένεια δε νομίζω πως κερδίζεται κάτι.Στην εγκυμοσύνη πάλι δε θα ξέρετε για το μωρό.Η αμνιοπαρακέντηση είναι η μόνη που σου δείνει στο 100% το αποτέλεσμα που θέλεις.

Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτοί οι καρυότυποι...

Αλλά σε αυτό που ρωτάει η εύη για εξωσωματική, εγώ ναι, θα έκανα για το δεύτερο αν βρισκόταν σοβαρό αποδεδειγμένο πρόβλημα. Στο μόνο που θα κολλούσα είναι το κόστος και τα φάρμακα...

Ας σκεφτόμαστε θετικά όμως ότι μια χαρά θα τα καταφέρουμε όλες :D

Marilou, σε ποιόν σκέφτεσαι να πας για vbac? Αλήθεια, εδώ επιτρέπεται να γράφουμε ονόματα γιατρών?? Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα έ???

Από τον πρώτο μου γιατρό εγώ μέτριες εντυπώσεις. Δεν έκανε κάτι που με ενόχλησε αλλά... κάτι με χαλάει που δεν ξέρω το τι είναι... Οταν με το καλό μείνω έγκυος θα το σκεφτώ μάλλον να αλλάξω...

Για τα φάρμακα μιλάω κι εγώ...Κορίτσια λέω μεγάλα λόγια αλλά δε νομίζω να έμπαινα σε μια τόσο ψυχοφθόρα και τραυματική εμπειρία έχοντας ένα γερό μωράκι.Εξετάσεις θα έκανα αλλά αν μου έλεγαν οτι δεεεεε ....τι να πω Pani ήσουν τυχερή που έμεινες με την πρώτη...κοπέλες που κάνουν 5 και 6 και.... χ προσπάθειες πραγματικά τις θαυμάζω για τη δύναμη τους...δεν νομίζω οτι θα είχα τη δύναμη ούτε και θα ήθελα να επιβαρύνω τόσο τον οργανισμό μου!

Sinagrida, η Εύη μάλλον εννοεί ότι άπαξ και υπάρχει ήδη ένα υγιές παιδί, είναι μικρή η πιθανότητα να χρειαστούμε εξωσωματική, επομένως δεν χρειάζονται και οι πολύ εξειδικευμένες εξετάσεις..αν κατάλαβα καλά δηλαδή :)

Πάντως κι εγώ, ναι, εννοείται ότι θα έκανα εξωσωματική (θεωρητικά, γιατί πρακτικά το κόστος είναι μάλλον απαγορευτικό) αν αυτός είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος..Να σας πω και την αλήθεια μου, και είναι βλακεία το ξέρω, αλλά το έχω σαν απωθημένο τα δίδυμα, γιατί είναι κάτι που μου έτυχε και δυστυχώς δεν προχώρησε :(

Ονόματα γιατρών δεν ξέρω κι εγώ αν πρέπει να γράφουμε, γι' αυτό σου ποστάρω λινκ: ;)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=103414

Ούτε κι εμένα ο πρώτος έκανε κάτι που με ενόχλησε, ίσα - ίσα είναι γλυκύτατος, απλά θα ήθελα να έχω μεγαλύτερη εμπειρία από γιατρούς για να μπορώ να κρίνω και καλύτερα..

Ο λόγος που άρχισα να ψιλο-ψάχνω το vbac είναι γιατί διάβασα πως άμα κάνεις ενέσεις υπαρίνης για τη θρομβοφιλία, πρέπει να τις σταματήσεις 10 ημέρες πριν γεννήσεις γιατί αλλιώς δεν πιάνει η επισκληρίδιος. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι θα γεννήσω πάλι με ραντεβού & καισαρική, γι' αυτό ήθελα μια ενημέρωση. Αφού έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να κάνω έναν υπέρηχο τώρα όπου να 'ναι λόγω της αποβολής, ευκαιρία να τον γνωρίσω κιόλας :)

Δε νομίζω οτι όσες έχουν παιδί είναι γόνιμες για όσο χρόνο θέλουν!Έμεινα έγκυος πριν περίπου 4 χρόνια..δε σημαίνει πως εως τώρα δε μεσολάβησε κάτι που άλλαξε τα δεδομένα.

Περιμένω να ΜΗΝ αδιαθετήσω περίπου 27/11 ,είναι ο πέμπτος μήνας προσπαθειων...αντε να δω τι ψάρια έπιασα!!!

ο καρυότυπος δείχνει τα χρωμοσώματα ενός ανθρώπου.Αν υπάρχει τρισωμία και γενικά ανωμαλίες στον αριθμό των χρωμοσωμάτων. Επιπλέον μπορεί να ζητηθεί έλεγχος και για κάποιο συγκεκριμένο γονίδιο πχ κυστική ίνωση.Το να κάνω όμως πχ εγω κι ο άντρας μου καρυότυπο και να μη βρεθεί κάποιο πρόβλημα δε σημαίνει πως κατά την δημιουργία των ωαρίων και των σπερματοζωαρίων μας δε θα γίνει κάποιο "λάθος" το οποίο θα δημιουργήσει ένα έμβρυο με χρωμοσωμικές ανωμαλίες.Οπότε αν δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό στην οικογένεια δε νομίζω πως κερδίζεται κάτι.Στην εγκυμοσύνη πάλι δε θα ξέρετε για το μωρό.Η αμνιοπαρακέντηση είναι η μόνη που σου δείνει στο 100% το αποτέλεσμα που θέλεις.

Για τα φάρμακα μιλάω κι εγώ...Κορίτσια λέω μεγάλα λόγια αλλά δε νομίζω να έμπαινα σε μια τόσο ψυχοφθόρα και τραυματική εμπειρία έχοντας ένα γερό μωράκι.Εξετάσεις θα έκανα αλλά αν μου έλεγαν οτι δεεεεε ....τι να πω Pani ήσουν τυχερή που έμεινες με την πρώτη...κοπέλες που κάνουν 5 και 6 και.... χ προσπάθειες πραγματικά τις θαυμάζω για τη δύναμη τους...δεν νομίζω οτι θα είχα τη δύναμη ούτε και θα ήθελα να επιβαρύνω τόσο τον οργανισμό μου!

Δε νομίζω οτι όσες έχουν παιδί είναι γόνιμες για όσο χρόνο θέλουν!Έμεινα έγκυος πριν περίπου 4 χρόνια..δε σημαίνει πως εως τώρα δε μεσολάβησε κάτι που άλλαξε τα δεδομένα.

Περιμένω να ΜΗΝ αδιαθετήσω περίπου 27/11 ,είναι ο πέμπτος μήνας προσπαθειων...αντε να δω τι ψάρια έπιασα!!!

Γειά σας κοριτσια

ευακι μου σου ευχομαι καταρχην να ΜΗΝ αδιαθετήσεις στις 27.11...και να κανεις να δεις περίοδο πολυυυυυ καιρό.

Η διαδικασία της εξωμ. ειναι οντως ψυχοφθορα, ψυχολογικά και οικονομικά..και ναι ημουν τυχερή που εμεινα εγκυος με την πρωτη..η ηλικία παιζει και εδω...γμτ μου το ρόλο της. Εμενα μεσολαβησαν 3 χρόνια απο την πρωτη στη δευτερη εγκυμοσύνη, και ενω ακομη και το εξωμητριο συνεληφθη αμέσως στο ενδιάμεσο, μετα τιποτα..μηπως περίμενα και εγω οτι θα μου βρουν αυτη την ΑΜΗ πιο χαμηλη??ιδεα δεν ειχα καν και τι ήταν...οκ δεν ειμαστε το ιδιο γονιμες με καποια στα 25 της αλλά τα δεδομένα αλλάζουν σχετικά γρήγορα

Επισης παιζει ρολο το καπνισμα, οι διατροφικες συνήθειες ακόμη και το αν γυμναζόμαστε λιγο. Εγω καπνιζα πριν τον μικρό και το σταμάτησα 9 μήνες πριν μείνω εγκυος περιπου..εκτοτε δεν το εχω ξαναβαλει στο στομα μου.Απο τις σωστοτερες αποφασεις που εχω παρει στη ζωή μου.

Το ζήτημα ειναι πως εκει απο οσα εχω ακουσει και εχω διαβάσει και γνωρίζω απο αλλες κοπελες που μιλαμε σε φορουμ η τακτική των γιατρών εξωσωμ ειναι τετοια που δεν με βρισκει απολυτως συμφωνη..ισως γιατί εχω αλλη εμπειρια. φορτωνουν τις γυναικες με φαρμακα, βαζουν 3/4 εμβρυα, επιβαρυνεται ναι ο οργανισμος ετσι..συμφωνω..

φιλια για την ωρααα

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Διαφημίσεις

Αληθεια, δεν ξερω πως θα αντιδρουσα και τι θα εκανα, αν μαθαινα οτι, ειναι μονοδρομος και μονο με εξωσωματικη θα μπορουσα να κανω ενα δευτερο παιδακι:confused::confused::confused::confused:

Αλλα σιγουρα θεματα γονιμοτας λογικα δεν πρεπει να εχουμε.... τις μερες πρεπει να πετυχουμε μαλλον!!!

Ευχομαι να μην αδιαθετησεις!!!!!!!!!!!

Σημερα, με πηρε η ξαδερφη μου τηλεφωνο 41 χρονων με μια αποβολη πριν 6 μηνες ,μου ειπε οτι, εχει καθυστερηση.... κοριτσακια την αγαπαω πολυ και θελω πολυυυυυυυυυυυυυ να τα καταφερει, αληθεια λαχταρισα τι στιγμη που διαπιστωνεις οτι, εισαι εγκυος, τη χαρα που νιωθεις!!!!!!!:D:D:D:D

Ευχομαι τα μπεμπακια μας να ερθουν συντομα και αυτη τη φορα να μεινουν μεσα στην κοιλιτσα μας... μεχρι να τα παρουμε αγκαλια!!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Και εγώ 27 περιμένω να μην αδιαθετήσω (στις 24-25 θα κανω τεστ)! Είναι ο πρώτος κύκλος μετά από βιοχημική οπότε αντικειμενικά δεν έχω πολλές ελπίδες. Η επόμενη περίοδος πέφτει χριστουγεννιάτικες μέρες που με εμπνέει ιδιαίτερα για ένα θετικό τεστ :tongue:!!!

ru7rp2.png

Margioula, μακάρι να τα καταφέρει η ξαδέλφη σου! Ελπίζουμε σε λίγο να μας πεις καλά νέα. Τώρα είδα ότι αποθήλασες 22 μηνών. Πώς τα κατάφερες βρε θηρίο? Εγώ παλεύω εδώ και καιρό και... τζίφος... :(

Σήμερα αισθάνομαι πολύ κουρασμένη χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Ο μικρός μου περνάει φάση "όταν θέλω κάτι το θέλω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ". Το πρωί ζητούσε κουλούρι Θεσ/νίκης και επειδή δεν είχα γκρίνιαζε πάνω από μία ώρα. Παλαιότερα μπορούσα να του αποσπάσω την προσοχή, τώρα τίποτα, επιμένει μέχρι εκεί που δεν πάει. Ουφφ... Εχω και τον άντρα μου που λέει συνέχεια πως τον έχω κακομάθει και τον έχω κάνει έτσι επειδή δεν του χαλάω ποτέ χατίρι...γκρρρρ...

Μια που είπα για άντρα, για πείτε για να σας γνωρίσω και καλύτερα, πόσα χρόνια διαφορά έχετε με τον άντρα σας? Που και πριν πόσα χρόνια γνωριστήκατε?

ru7rp2.png

Margioula, μακάρι να τα καταφέρει η ξαδέλφη σου! Ελπίζουμε σε λίγο να μας πεις καλά νέα. Τώρα είδα ότι αποθήλασες 22 μηνών. Πώς τα κατάφερες βρε θηρίο? Εγώ παλεύω εδώ και καιρό και... τζίφος... :(

Σήμερα αισθάνομαι πολύ κουρασμένη χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Ο μικρός μου περνάει φάση "όταν θέλω κάτι το θέλω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ". Το πρωί ζητούσε κουλούρι Θεσ/νίκης και επειδή δεν είχα γκρίνιαζε πάνω από μία ώρα. Παλαιότερα μπορούσα να του αποσπάσω την προσοχή, τώρα τίποτα, επιμένει μέχρι εκεί που δεν πάει. Ουφφ... Εχω και τον άντρα μου που λέει συνέχεια πως τον έχω κακομάθει και τον έχω κάνει έτσι επειδή δεν του χαλάω ποτέ χατίρι...γκρρρρ...

Μια που είπα για άντρα, για πείτε για να σας γνωρίσω και καλύτερα, πόσα χρόνια διαφορά έχετε με τον άντρα σας? Που και πριν πόσα χρόνια γνωριστήκατε?

Γεια σου σιναγρίδα μου! πόσο ειναι ο μκρός σου??εμενα ειναι σχεδον 3, τα κλεινει τον φεβρουαριο και ειναι στην ιδια φαση με το δικο σου επισης..Περναει νομιζω με τον καιρό, μην ανησυχεις.. τον θηλαζεις ακόμη??εχω θηλασα ενα χρονο ισως και γι αυτο ήταν πιο ευκολο να το σταματήσω!μαλλον οσο μεγαλωνουν συνειδητοποιουν τι καλο προκειται να χασουν και αντιδρουν χεχεχε...λοιπον εγω εχω 2 χρονια διαφορα με τον αντρα μου. 38 αυτος, 36 εγω..και γνωριστηκαμε πριν 4 χρόνια. Ενα χρονο μετά την γνωρίμια μας ακριβως ήμουν εγκυος στο μικρουλι. εσυ??

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Διαφημίσεις

οπότε να ευχόμαστε για 3 θετικά τεστακια αυτόν τον μήνα??

Εγω εχω χασει το λογαριασμό sinagrida.....:rolleyes:

γνωριστήκαμε πριν 11 χρόνια και είμαστε παντρεμένοι 4 αλλά μένουμε μαζί περίπου 7....Εχουμε 4 χρονια διαφορα.

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!!!

Εγω , με τον αντρα μου εχω 4 και κατι ψιλα αλλα αντιστροφη διαφορα δηλ. εγω ειμαι μεγαλυτερη!!!!;)

παντρευτηκαμε το 28 Απριλιου 2010, ειμαστε συναδερφοι, γνωριστηκαμε σε ενα δυσκολο χωρο στο Γνωστο σε ολους Κ.Α.Τ, καποια στιγμη που μας βγηκε θελησαμε να βρεθουμε μονοι μας και αμεσως μετα και οι δυο νιωσαμε οτι, θα ηταν για παντα!!!!

νομιζω οτι ειμαστε ερωτετυμενοι ακομα, αυτα απο εμενα!!!:roll:

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μακαρι sinagrida μου!!!! το θελω πολυ γιατι ειναι καλο παιδι , το περιμενει με μεγαλη ανυπομονησια εδω και πολλα χρονια!!!!!!

Πως αποθηλασα? δεν ηταν ευκολο ομολογο, και κρατησε ενα διμηνο περιπου, ηταν δυσκολο γιατι μαθαινουν και απαιτουν!!!!

Λοιπον την αφηνα και πηγαινα στη δουλεια και της εδινε γαλα ητε, η μαμα μου, ητε ο αντρας μου,

στη συνεχεια αρχισα να της δινω και το μεσημερι για περιπου 2 εβδομαδες,

και της ελεγα θα πιεις το βραδυ γαλα απο τη μαμα, γιατι η μαμα δεν εχει πολυ γαλα πια!!!!

Τελος κοψαμε το βραδυνο... κομματακι ζορικο......την πηγαμε οοοοοοοοπου μπορεις να φανταστεις.. λουνα παρκ, βολτες κ.α

καθως ητανε πολυ ευχαριστημενη, της προσφαιραμε το γαλατακι της μεσα στο αυτοκινητο, ως μια καλη και γρηγορη λυση... καθως νυσταζε, το επινε και την πηγαιναμε κοιμισμενη στο κρεβατι,

τη θηλαζα στην αρχη ανα μια νυχτα, μετα ανα δυο, μεχρι που καποια στιγμη δεν της ξανα εδωσα, εννοειται δεν πηρα χαπι και οταν μου ζηταγε της ελεγα η μαμα δεν εχει γαλα πια μεγαλωσες μπλα μπλα μπλα.....

μεχρι τωρα ερχετε με χαϊδευει στο στηθος και μου λεει μπιτακια μαμας, νεν εχουν γαλα, η Γωγω μεγαλωσε, ακαπω μπιτακια μαμας εκει νιωθω λιγες τυψεις, αλλα δεν πηγαινε αλλο, ειχα και τις αποβολες, επρεπε.

Αρκει να το παρεις αποφαση εσυ, θα τα καταφερεις πιστεψε με!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αχ βρε Margioula πολύ με συγκίνησες με τα λογάκια της μικρής σου..! Να τη χαίρεσαι την κούκλα σου :D Και όλες σας κορίτσια που θηλάσατε/θηλάζετε ακόμα, μπράβο σας!

Εγώ τον μικρό τον θήλασα μέχρι και τον 8ο :( Μετά μας έπιασε και τους δύο μια φάση, πώς να το πω, αποστροφής? Δεν ήθελε το στήθος, μέχρι και για εξετάσεις στο Μητέρα τον πήγα - τίποτα δεν είχε φυσικά - και αργότερα διάβασα ότι κατά καιρούς τα μωρά περνάνε μια φάση "απεργίας στήθους". Ομολογώ όμως ότι κι εγώ δεν επέμεινα τότε..Αποθήλασα πολύ ήρεμα και πολύ εύκολα, ούτε χάπι πήρα, ούτε κι ο μικρός το ξαναζήτησε, ένα περίεργο πράγμα..Λες και δεν είχα γάλα ποτέ :confused: Στο δεύτερο ελπίζω να φτάσω τουλάχιστον στο χρόνο!

Στο θέμα μας τώρα: Ο άντρας μου με περνάει 5 χρόνια, εκείνος είναι 38 κι εγώ αισίως έκλεισα το περασμένο Σάββατο τα 33 :) Είμαστε μαζί από τον Μάρτιο του 2008, συζούμε από τον Σεπτέμβρη του 2008, παντρευτήκαμε τον Σεπτέμβρη του 2009 και ο μικρός ήρθε τον Μάρτιο του 2010 :) Όλα γρήγορα τα κάναμε εμείς, γνωριστήκαμε, ερωτευτήκαμε, παντρευτήκαμε...άμα έχεις βρει τον άνθρωπό σου γιατί να περιμένεις;; ;) Το μόνο που μας έχει μείνει απωθημένο είναι που δεν ζήσαμε αρκετά μαζί οι δυο μας, οπότε όταν κρατάει μερικές φορές η μαμά μου τον μικρό, κάνουμε σαν χαζά, βόλτες, κανα μικρό ταξιδάκι κτλ :D

g8Sbp2.png

μεχρι τωρα ερχετε με χαϊδευει στο στηθος και μου λεει μπιτακια μαμας, νεν εχουν γαλα, η Γωγω μεγαλωσε, ακαπω μπιτακια μαμας εκει νιωθω λιγες τυψεις, αλλα δεν πηγαινε αλλο, ειχα και τις αποβολες, επρεπε.Αρκει να το παρεις αποφαση εσυ, θα τα καταφερεις πιστεψε με!!!!

Τελείωσε πολύ όμορφα η σχέση αυτή! Αχχχ...πολύ γλυκά λογάκια!! Εγώ έχω προσπαθήσει 2 φορές μέχρι τώρα (μία το καλοκαίρι και μία πρόσφατα) χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς. Το θεωρώ ακατόρθωτο αλήθεια να το κόψει σύντομα. Ασχετα με το τι λένε, η δική μου γνώμη μετά από αυτά που έζησα με το με μικρό μου (τώρα είναι 2,5), είναι πως πρέπει να κόβεται στο χρόνο. Μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποθηλάσει κάποια εκτός και αν είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι τα 3 ή 4. έτσι με βλέπω, μέχρι τα 4 και εγώ....ειδικά αν δεν κάτσει εγκυμοσύνη να ζοριστούμε αμφότεροι να κάνουμε μια πιο σκληρή προσπάθεια. Ο άντρας μου δε βοηθάει καθόλου για τον αποθηλασμό. Θεωρεί ότι του κάνει καλό και δε βρίσκει το λόγο να προκαλέσουμε τέτοια αναστάτωση (και συμπληρώνω "και να χάσει τη βολή του, και να ξενυχτήσει, κτλ) χωρίς λόγο.

Τον καλό μου τον γνώρισα πριν 12 χρόνια και είμαστε ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια. Παντρευτήκαμε...χμμμ (πάει γέρασα, με δυσκολία θυμήθηκα ημερομηνία γάμου) πριν 5,5 χρόνια. Είμαστε 36 και οι δύο. Το πως γνωριστήκαμε δεν έχει ενδιαφέρον (κλασική ιστορία μέσω φίλων, κτλ). Ίσως τον δεύτερο άντρα μου τον γνωρίσω με πιο περιπετειώδη τρόπο να έχω να σας διηγούμαι :tongue: (πλάκα κάνω, προστοπαρών είμαστε αγαπημένοι)

ru7rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...