Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια καλό μας Σ/Κ!Τι κάνετε?Εγω εδώ,ΔΕΝ περιμένω..χχαχαχα!Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια..Υπάρχει περίπτωση η περίοδος να μου καθυστερεί λόγω της θάλασσας? Η να αρχίσω να χαίρομαι?Λογικά περίμενα χθές..Το πρωί μετρήθηκα και είχα 37.0 όπως και χθές 37.1..επίσης είχα χθές και κάτι λίγα υγρά διάφανα..

Συγνώμη που σας ζαλίζω,όμως καταλαβαίνετε την αγωνία μου..

Μακάρι να τα καταφέρετε!!!!!!!!!!!!!!θα κάνεις τεστ;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακάρι να τα καταφέρετε!!!!!!!!!!!!!!θα κάνεις τεστ;;;;;;;;

Μακάρι!!!!Λέω να περιμένω λίγο ακόμη..Γιατι και την προηγούμενη φορά μου ήρθε στις 16 μέρες μετα την ωορρηξία.. :roll:

Αχ πήγα χθές επίσκεψη σε μια φίλη που γέννησε..Ενας κούκλος ο μπέμπης κορίτσια μου!!!Και αγχώθηκα ακόμη περισσότερο..

Μακάρι!!!!Λέω να περιμένω λίγο ακόμη..Γιατι και την προηγούμενη φορά μου ήρθε στις 16 μέρες μετα την ωορρηξία.. :roll:

Αχ πήγα χθές επίσκεψη σε μια φίλη που γέννησε..Ενας κούκλος ο μπέμπης κορίτσια μου!!!Και αγχώθηκα ακόμη περισσότερο..

Καλησπερα Αναστασια !

Μπορει να καθυστερει απο την θαλασσα αλλα εχω ακουσει και λογω θαλασσας να ερχεται και πιο μπροστα!

Κανε υπομονη 2 -3 μερουλες μετα την αναμενομενη μερα (γιατι εγω εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο και ημουνα εγκυος) και κανε τεστακι!Καθε μερα που περναει ειναι μια ελπιδα παραπανω!Σου ευχομαι να μην μην σου ερθει!

Καλημέρα κορίτσια!!!!Κορίτσια δεν μου ήρθε και συνεχίζω να έχω δέκατα!!!!Είμαι στην 17η μέρα μετα την ωορρηξία!!!Τον προηγούμενο μήνα 15η και 16η μετα την ωορρηξία η θερμοκρασία μου έπεσε στο 36.7 και 36.8 και την επόμενη μέρα μου ήρθε!!Ενω τώρα είχα 15η και 16η 37.1, 37.0 και σήμερα πάλι 37.1..Αρχίζω και ελπίζω περισσότερο...:D:D:D:D:D

Αναστασία μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!! είναι θετικο αυτο με την ανεβασμένη θερμοκρασια!!!! την μετράς μολις ξυπνάς, ετσι;

Αντε κανε κανα τεστ ή αυριο πηγαινε για χοριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αναστασία μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!! είναι θετικο αυτο με την ανεβασμένη θερμοκρασια!!!! την μετράς μολις ξυπνάς, ετσι;

Αντε κανε κανα τεστ ή αυριο πηγαινε για χοριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ κοπέλα μου!!Ναι,την μετράω μόλις ξυπνάω πρίν σηκωθώ!!Εχθές το απογευματάκι είχα πόνους περιόδου και νόμιζα πως θα μου έρθει όμως τίποτα..Βασικά οταν κατούρησα με έπιασε,έκανα μπανάκι έριξα και ζεστό νεράκι στην κοιλιά μου και μετα τίποτα! :D:D

Ευχαριστώ κοπέλα μου!!Ναι,την μετράω μόλις ξυπνάω πρίν σηκωθώ!!Εχθές το απογευματάκι είχα πόνους περιόδου και νόμιζα πως θα μου έρθει όμως τίποτα..Βασικά οταν κατούρησα με έπιασε,έκανα μπανάκι έριξα και ζεστό νεράκι στην κοιλιά μου και μετα τίποτα! :D:D

Αντε Αναστασια με το καλο να δεις και το τεστακι θετικο.Μην ριχνεις ζεστο νερο στην κοιλια σου,δεν κανει καλο αν εχει μωρακι μεσα...ποσο μαλλον αν ειναι στην αρχη...!Ποτε σκεφτεσαι να κανεις τεστ?

Γεια σας Κορίτσια!!

Αναστασία, μακάρι!!! άντε γιατί καιρό έχουμε να ακούσουμε ευχάριστα!!!! πότε θα κάνεις τεστ ή χοριακή???? περιμένουμε νέα και ελπίζω να είναι θετική χοριακή ή θετικό τεστ!!!!!!!!!!!

Κορίτσια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!Δεν μου έχει έρθει ακόμη περίοδος.. :D:D:D:D:D Είναι η 18η μέρα μετα την ωορρηξία!Το πρωί η θερμοκρασία μου ηταν 36.9,και υπέθεσα πως θα μου έρθει,όμως πέρα απο κάτι πονάκια περιόδου τίποτα..Αν και την προηγούμενη φορά έπεσε στο 36,4 και μου ήρθε περίοδος!Το μεσημέρι θα πάρω τον γιατρό μου τηλέφωνο,ο οποίος θα μου πεί να κάνω τέστ!Χαχα!!Μακάρι να είμαι κορίτσια μου!Ομως και να μου έρθει περίοδος τελικά θα σημαίνει οτι γονιμοποίηση έγινε όμως για κάποιο λόγο δεν "κρατήθηκε" οπότε δεν στενοχωριέμαι!

Επίσης να σας πώ πως δεν έχω συμπτώματα περιόδου..Πέρα απο τα πονάκια περιόδου και το στήθος μου που έχει πρηστεί όμως δεν με ενοχλεί δεν έχω κάτι άλλο..:roll::roll::roll:

Γεια σας κοριτσακια!! Τι κανετε ? Διακοπουλες τελος... Διαβασα τα νεα σας... αναστασια ενα θετικο τεστακι σ ευχομαι.. εγω 39ημερα σημερα.. το απογευμα θα παω για υπέροχο να δουμε τι γινεται :wink:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ Σόφη!Εύχομαι και σε εσένα οτι επιθυμείς!

Δεν πήρα τον γιατρό τηλέφωνο τελικά..Θα πάρω το απόγευμα τέστ και θα μετρηθώ και αύριο και αν έχει πέσει δεν θα το κάνω γιατι θα σημαίνει οτι θα μου έρθει περίοδος..Με έβαλε σε σκέψεις το πρωινό 36.9...:roll::roll::roll:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

Εγώ αναμένω από στιγμή σε στιγμή περίοδο....με ΤΗΠ 2/7, σήμερα μπήκα στην 50η μέρα...αλλά έχω πάρει πριμολούτ και λογικά σήμερα θα αδιαθετίσω! Και θα πάρω για 4η φορά την κλομιφαίνη....

Αναστασία τί γίνεται;;;;;;;;το έκανες το τεστ;;;;;;;;;;

Μαράκι εσύ πώς είσαι;

Καλημερες!!! Ηλιοβασίλεμα ρωτα τον γιατρο σου μηπως πρεπει να κανεις ενεσεις για διέγερση ωοθηκών.. ειναι πιο αποτελεσματικες απο τα χαπια. Εγω ειμαι 40η μερα σημερα με τα φεμαρα. Εκανα υπερηχο χτες.. Θα περιμενουμε 15 μερες ακομα να δουμε αν μου ερθει περιοδος και θα ξαναπαω. Αν δεν μου ερθει και δεν υπαρχει εγκυμοσύνη, θα παρω φεμαρα με ενεσεις ..

Σόφη Καλημέρα!!!

Εχω κλεισει ραντεβου με εοπυυ τελη οκτωβρη για ενέσεις πρόκλησης ωορρηξίας...Δεν μπορώ να ζοριστώ να αγοράσω χωρίς συνταγή τις ενέσεις...αν και είμαι σε δίλημμα...ηθελα να εχω μείνει έγκυος μέχρι τέλη Αυγούστου για να δικαιούμαι τα επιδόματα μητρότητας από ΙΚΑ αλλά τώρα αν προκύψει εγκυμοσύνη από φθινόπωρο κ μετά, τα χάνω....

Για τα φεμάρα δεν ρώτησα...Τί μας είχες πει οτι είναι τα φεμαρα; χάπια που τα δίνουν για καρκίνο στήθους αλλά παράλληλα έχουν δράση στην καλύτερη ωορρηξία; Πόσο κοστίζουν;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...