Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 5

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια πώς πάτε;;;

Εμείς την Πέμπτη κάνουμε σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα αλλά έχω και την αγωνία μου, με έπιασε ή όχι η κλομιφαίνη; Θα κάνω κανένα ωάριο αυτή τη φορά; Σήμερα είμαι στην 8η μέρα κύκλου και νιώθω πονάκια χαμηλά στη μέση όπως όταν περιμένω περίοδο και αρχίζω να σκέφτομαι και να ελπίζω... Να αναπτύσσεται ωαριο;;; Ή λέω βλακείες;;;

Ουφ, ας εχουμε καλές εξετάσεις μεθαύριο και βλέπουμε!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ηλιοβασίλεμα, σου εύχομαι να έκανες όχι μόνο ένα αλλά 2 ωαρια!!!!

Πότε θα πας για υπέρηχο να ελέγξεις την ωορρηξία σου???

Τα πονάκια είναι καλό σημάδι!!!

Ρε κορίτσια, εμείς με το ΣΠΩ ακόμα και για το αν θα κάνουμε ωάριο αγωνιούμε πολύ, ενώ άλλες το θεωρούν δεδομένο. Και χαιρόμαστε ακόμα και για το ωάριο... θυμάμαι την απελπισία μου όταν δεν έκανα ωορρηξία με κλομιφένη και θυμάμαι και την απίστευτη χαρά μου όταν είδα το ωάριο στον υπέρηχο... έβρεχε και περπατούσα χαμογελώντας μέσα στην βροχή χωρίς να με νοιάζει τίποτα!!!!

εγώ είμαι στην 11η μέρα και δεν έχω κανένα σύμπτωμα ωορρηξίας, οπότε δεν ελπίζω για ωάριο, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στον εσωτερικό μας κόσμο.................................. την Πέμπτη θα δείξει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πριν λίγο έκλεισα ραντεβού με ουρολόγο του ΕΟΠΥΥ για τις 5 σήμερα το απόγευμα για να γράψει στον άντρα μου σπερμοδιάγραμμα...

Θέλω σας ρωτήσω αν είναι μία συγκεκριμένη εξέταση ή αν περιλαμβάνει κι άλλες εξετάσεις για να του πω να μας τις γράψει για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα... και να γίνει όλο το πακέτο των εξετάσεων...

Κορίτσια πριν λίγο έκλεισα ραντεβού με ουρολόγο του ΕΟΠΥΥ για τις 5 σήμερα το απόγευμα για να γράψει στον άντρα μου σπερμοδιάγραμμα...

Θέλω σας ρωτήσω αν είναι μία συγκεκριμένη εξέταση ή αν περιλαμβάνει κι άλλες εξετάσεις για να του πω να μας τις γράψει για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα... και να γίνει όλο το πακέτο των εξετάσεων...

Καλημέρα Μαρία- Μαράκι27!!!

Πήγα και εγώ την προηγούμενη βδομάδα να μου γράψει ο ουρολόγος του ΕΟΠΥΥ το σπερμοδιάγραμμα και αφού μου έκανε τον έξυπνο ότι λειπει ο ίδιος ο ασθενής για να συνταγογραφήσει, του είπα ότι με έστειλε ο γυναικολόγος και τελικά μου το εγραψε. Μου ανέφερε και για καλλιέργεια σπέρματος αλλά είπε ότι μπορεί να μην φτάνει η ποσότητα και να το γράψουμε άλλη φορά. Αλλά καλύτερα να κάνουμε πρώτα το σπερμοδιάγραμμα και να πάμε από το ιδιωτικό ιατρείο του :evil: να το δούμε και να το συζητήσουμε !!!

Πρώτη φορά θα κάνει σπερμοδιάγραμμα και θα το κάνουμε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ριου...Υπάρχει η δυσκολία ότι δεν έχουν ένα ειδικό δωμάτιο για να συλλέψει το σπέρμα ο άντρας και πρέπει να μπει σε δημόσια τουαλέττα... Αλλά είπαμε να το επιχειρήσουμε για να γλυτώσουμε τα 75? του ιδιωτικού κέντρου που μας έστελνε ο πρώτος μου γυναικολόγος...

Θα κάνω την ίδια μέρα και εγώ την σαλπιγγογραφία πάλι στο Ρίο!!!

Σήμερα είμαι στην 8η μέρα κύκλου, για υπέρηχο θα πάω μάλλον αύριο. Σε λίγο θα τηλεφωνήσω στον γυναικολόγο που θα με παρακολουθίσει σε αυτό τον κύκλο κλομιφαίνης!!!

Έχω μπερδέψει και συνδυασει όλους τους γιατρούς αλλά, κορίτσια, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και όχι το μακρύ και το κοντό του καθένα χωριστά γιατρού!!!!

Καλημέρα Μαρία- Μαράκι27!!!

Πήγα και εγώ την προηγούμενη βδομάδα να μου γράψει ο ουρολόγος του ΕΟΠΥΥ το σπερμοδιάγραμμα και αφού μου έκανε τον έξυπνο ότι λειπει ο ίδιος ο ασθενής για να συνταγογραφήσει, του είπα ότι με έστειλε ο γυναικολόγος και τελικά μου το εγραψε. Μου ανέφερε και για καλλιέργεια σπέρματος αλλά είπε ότι μπορεί να μην φτάνει η ποσότητα και να το γράψουμε άλλη φορά. Αλλά καλύτερα να κάνουμε πρώτα το σπερμοδιάγραμμα και να πάμε από το ιδιωτικό ιατρείο του :evil: να το δούμε και να το συζητήσουμε !!!

Πρώτη φορά θα κάνει σπερμοδιάγραμμα και θα το κάνουμε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ριου...Υπάρχει η δυσκολία ότι δεν έχουν ένα ειδικό δωμάτιο για να συλλέψει το σπέρμα ο άντρας και πρέπει να μπει σε δημόσια τουαλέττα... Αλλά είπαμε να το επιχειρήσουμε για να γλυτώσουμε τα 75? του ιδιωτικού κέντρου που μας έστελνε ο πρώτος μου γυναικολόγος...

Θα κάνω την ίδια μέρα και εγώ την σαλπιγγογραφία πάλι στο Ρίο!!!

Σήμερα είμαι στην 8η μέρα κύκλου, για υπέρηχο θα πάω μάλλον αύριο. Σε λίγο θα τηλεφωνήσω στον γυναικολόγο που θα με παρακολουθίσει σε αυτό τον κύκλο κλομιφαίνης!!!

Έχω μπερδέψει και συνδυασει όλους τους γιατρούς αλλά, κορίτσια, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και όχι το μακρύ και το κοντό του καθένα χωριστά γιατρού!!!!

Καλά κάνεις και θα κάνεις τις εξετάσεις σου, μια και καλή να τελειώνεις!!!! Αλλά ο άλλος ήθελε να πάτε και στο ιατρείο του να το συζητήσετε.... μιλάμε όταν το ακούω αυτό τα παίρνω στο κρανίο........ δεν φτάνει που όλα σε σχέση με την υπογονιμότητα είναι πανάκριβα, θέλουν να τους πληρωνουμε και από πάνω στο ιατρείο τους.... ΕΛΕΟΣ!

Ηλιοβασίλεμα, σε δημόσια τουαλέτα θα είναι λιγάκι δύσκολο.... κοίτα να βοηθήσεις την κατάσταση ή εφοδιαστείτε με τίποτα περιοδικά γιατί και συ αγχωμένη θα είσαι..... Εμείς να μας γράψει την εξέταση, θα το πάω το σπέμα σε μικροβιολογικό εργαστήριο (με το μηχανάκι για να κάνω γρήγορα χαχαχα), θα το πάω μια βόλτα γιατί ο άντρας μου λέει δεν το πηγαίνει με τίποτα.... τελικά εμείς οι γυναίκες δεν μασάμε ρε κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σε όλες μας, για την υπομονή μας και τα κουράγια μας!!!!!!!!!!!!!!

Καλά κάνεις και θα κάνεις τις εξετάσεις σου, μια και καλή να τελειώνεις!!!! Αλλά ο άλλος ήθελε να πάτε και στο ιατρείο του να το συζητήσετε.... μιλάμε όταν το ακούω αυτό τα παίρνω στο κρανίο........ δεν φτάνει που όλα σε σχέση με την υπογονιμότητα είναι πανάκριβα, θέλουν να τους πληρωνουμε και από πάνω στο ιατρείο τους.... ΕΛΕΟΣ!

Ηλιοβασίλεμα, σε δημόσια τουαλέτα θα είναι λιγάκι δύσκολο.... κοίτα να βοηθήσεις την κατάσταση ή εφοδιαστείτε με τίποτα περιοδικά γιατί και συ αγχωμένη θα είσαι..... Εμείς να μας γράψει την εξέταση, θα το πάω το σπέμα σε μικροβιολογικό εργαστήριο (με το μηχανάκι για να κάνω γρήγορα χαχαχα), θα το πάω μια βόλτα γιατί ο άντρας μου λέει δεν το πηγαίνει με τίποτα.... τελικά εμείς οι γυναίκες δεν μασάμε ρε κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σε όλες μας, για την υπομονή μας και τα κουράγια μας!!!!!!!!!!!!!!

Και μένα περιμένει να του πω " Αντε τελικά μην πάμε να κάνεις σπερμοδιάγραμμ" μήπως και το γλυτώσει... Αλλά θα τις κάνουμε και οι δύο για να αποκλείσουμε καταστασεις. Ελπίζω να βγουν καλές και να μην έχουν συνέχεια...

Με τη δημόσια τουαλέττα είναι δυσκολο το ξερω αλλά μας είπαν ότι θελουν το δείγμα εντός 20λεπτου και η μόνη λύση είναι ή η τουαλέττα ή στο πάρκινγκ στο αυτοκινητο μας!!!

Το δευτερο το φοβαμαι εγώ, μην μας δει κανένας και βγουμε σε τοπικές εφημερίδες" ζευγαρι ερωτοτροπούσε 8πμ σε δημόσιο παρκινγ έξω από νοσοκομείο!!!" :D:D:D:D:D

Όσο για τον ουρολόγο, θα πάρουμε τα αποτελέσματα και αν πρέπει να πάμε και σε αυτόν, θα πάμε μέσω ΕΟΠΥΥ επίσκεψη στο υποκατάστημα και όχι απευθείας στο ιδιωτικό του ιατρείο!!!

Διαφημίσεις

Και μένα περιμένει να του πω " Αντε τελικά μην πάμε να κάνεις σπερμοδιάγραμμ" μήπως και το γλυτώσει... Αλλά θα τις κάνουμε και οι δύο για να αποκλείσουμε καταστασεις. Ελπίζω να βγουν καλές και να μην έχουν συνέχεια...

Με τη δημόσια τουαλέττα είναι δυσκολο το ξερω αλλά μας είπαν ότι θελουν το δείγμα εντός 20λεπτου και η μόνη λύση είναι ή η τουαλέττα ή στο πάρκινγκ στο αυτοκινητο μας!!!

Το δευτερο το φοβαμαι εγώ, μην μας δει κανένας και βγουμε σε τοπικές εφημερίδες" ζευγαρι ερωτοτροπούσε 8πμ σε δημόσιο παρκινγ έξω από νοσοκομείο!!!" :D:D:D:D:D

χαχαχαχαχαχα έχω πεθάνει στα γέλια......... τι τραβάμε!!!!!!!!

ελπίζει να το γλυτώσει αλλά σε θέλω αμείλικτη..... εμείς τόσα τραβάμε... αυτοι λίγο σπερμα θα δώσουν.. απλά στην περίπτωσή σας είναι λίγο δύκολη η συλλογή του!!!

Να μας ενημερώσεις αύριο για το αυγουλάκι σου!!! μακάρι να μεγαλώσουν !!!!

χαχαχαχαχαχα έχω πεθάνει στα γέλια......... τι τραβάμε!!!!!!!!

ελπίζει να το γλυτώσει αλλά σε θέλω αμείλικτη..... εμείς τόσα τραβάμε... αυτοι λίγο σπερμα θα δώσουν.. απλά στην περίπτωσή σας είναι λίγο δύκολη η συλλογή του!!!

Να μας ενημερώσεις αύριο για το αυγουλάκι σου!!! μακάρι να μεγαλώσουν !!!!

ΝΑΙ θα σας πω νεοτερα! Σήμερα παίρνω και αποτελεσματα ορμονικών...

Αγωνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ θα σας πω νεοτερα! Σήμερα παίρνω και αποτελεσματα ορμονικών...

Αγωνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχει σασπένς η ζωή μας.... έτσι για να μην βαριόμαστε...... τόση αγωνία ούτε στις Πανελλήνιες...... :D

Καλημερα κοριτσακια!!!

Τι μου κανετε;;;

Ηθικον ακμαιοτατον;;;

Εμεις την Κυριακη πηγαμε εκδρομουλα και πολυ το χαρηκαμε!!!

Ξεφυγαμε!!

Περασαμε και απο το μοναστηρι της Παναγιας της Καλυβιανης!

Βρισκεται στο Τυμπακι Ηρακλειου Κρητης.

Ηταν πολυ ωραια αλλα μολις μπηκα στο ορφανοτροφειο που εχουν εβαλα τα κλαμματα.....60 κοριτσακια προσεχουν οι μοναχες....

Τωρα ποια κοπελα ρωτησε για το σπερμοδιαγραμμα;

Συνηθως παει μαζι με καλλιεργεια σπερματος...

Επισης πρεπει να φτασει το δειγμα σε 30 λεπτα....

Η εγκυουλα μας τι κανει;;;;;;:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Τι μου κανετε;;;

Ηθικον ακμαιοτατον;;;

Ξεφυγαμε!!

Ηταν πολυ ωραια αλλα μολις μπηκα στο ορφανοτροφειο που εχουν εβαλα τα κλαμματα.....60 κοριτσακια προσεχουν οι μοναχες....

i want to be mama, προσπαθούμε να διατηρήσουμε το ηθικό μας ακμαίο!!!!

Χρειάζονται και οι εκδρομούλες.... καλά κάνατε!!! 60 κοριτσάκια ε? και να φανταστείς ότι για να υιοθετήσεις (το ψάχνει μια γνωστή), είναι χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία!!!!!!

Εγώ ρώτησα για το σπερμοδιάγραμμα.... θα του πούμε του γιατρού και για καλλιέργεια τότε!!! Ευχαριστώ κορίτσια!!!!

Εσύ κανένα νέο?????

Διαφημίσεις

i want to be mama, προσπαθούμε να διατηρήσουμε το ηθικό μας ακμαίο!!!!

Χρειάζονται και οι εκδρομούλες.... καλά κάνατε!!! 60 κοριτσάκια ε? και να φανταστείς ότι για να υιοθετήσεις (το ψάχνει μια γνωστή), είναι χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία!!!!!!

Εγώ ρώτησα για το σπερμοδιάγραμμα.... θα του πούμε του γιατρού και για καλλιέργεια τότε!!! Ευχαριστώ κορίτσια!!!!

Εσύ κανένα νέο?????

i want to be mama είναι αθώα παιδάκια χωρίς γονείς αλλά ευτυχώς που δεν είναι και στο δρόμο, τα προσέχουν σε ορφανοτροφείο... Κρίμα όμως... Κρητικιά είσαι;;;

Εμάς ο γυναικολόγος ζήτησε να κάνουμε μόνο σπερμοδιάγραμμα... Ζήτησα στον ουρολόγο να γράψει και καλλιέργεια για να μπει στην διαδικασία ο άντρας μου μία φορά, αλλά είπε ότι δεν φτάνει το δείγμα...

Καλησπερα ρε κοριτσια,τι ειναι αυτα που διαβαζω,μου εχει ανεβει η πιεση 500,τι δημοσιες τουαλετες και κολοκυθια σας λενε,τι σκατογιατρους εχετε εκει περα,ο Χριστος και η Παναγια...Θα τρελαθω!!!Θα δωσει σπερμα ο αντρας σου σε δημοσια τουαλετα και θεωρουν πως το δειγμα θα ειναι αποστηρωμενο και πως το αποτελεσμα θα ειναι καλο μετα απο τοσο ανχος;Εμεις δωσαμε μια φορα και για καλλιεργεια και για ολα και αν και ειμασταν κοντα ,οποτε το πηγε ο αντρας μου με τα ποδια,το μικροβιολογικο ειχε ειδικο χωρο οπου μπορουσες να κατσεις και εκει...Αχ ρε κοριτσια που εχουμε μπλεξει...Σε φανταζομαι Ηλιοβασιλεμε με χειροπεδες να φωναζεις στους μπατσους,αφηστεμε να φυγω,εχουμε μονο 20 λεπτα,κυνδινευουν εκατομμυρια ζωες...χαχαχαχαχα!!!Δεν περιμενα παντως να ακουσω χειροτερα για γιατρους απο οτι εχω δει με τα ματια μου!!!

Καλημερα κοριτσακια!!!

Τι μου κανετε;;;

Ηθικον ακμαιοτατον;;;

Ξεφυγαμε!!

Τελεια με την εκδρομουλα,γεμισες τις μπαταριες σου.Εγω αρχισα με εμετους παλι σημερα,αλλα μαλλον ειναι το ανχος γιατι λογο οικονομικων προβληματων θα πρεπει να μετακομισω και με εχει φαει η αγωνια για το πως θα τα καταφερω με το νινικο μου!!!Τα παιδακια στα ορφανοτροφια ειναι πραγματικα θηματα,ειναι να τρελενεσε που υπαρχουν τοσες που θελουν μωρα και δεν τους δινουν.Εγω που ειχα ψαξει για υιοθεσια,εμαθα πως κρατανε τα παιδια μεχρι μια ηλικια γιατι τα λεφτα που περνουν για καθε κεφαλι απο το κρατος ειναι παρα πολλα,οσο πιο μικρο τοσο πιο κερδοφορο και μια κοπελα που υιοθετησε τελικα με νομιμο-παρανομο τροπο,ειδε ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα απο μεσα...κανονικο εμποριο!Τωρα δεν ξερω αν ισχυει σε ολα τα ιδρυματα αλλα εγω προσωπικα εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στο ανθρωπινο γενος οταν υπαρχει προοπτικη για ευκολο χρημα!!!

i want to be mama είναι αθώα παιδάκια χωρίς γονείς αλλά ευτυχώς που δεν είναι και στο δρόμο, τα προσέχουν σε ορφανοτροφείο... Κρίμα όμως... Κρητικιά είσαι;;;

Εμάς ο γυναικολόγος ζήτησε να κάνουμε μόνο σπερμοδιάγραμμα... Ζήτησα στον ουρολόγο να γράψει και καλλιέργεια για να μπει στην διαδικασία ο άντρας μου μία φορά, αλλά είπε ότι δεν φτάνει το δείγμα...

Εννοειται οτι τα προσεχουν...

Απλα τα βλεπεις και ειναι θλιμμενα...Δεν μιλανε πολυ και δεν σου μιλανε ευκολα...

Δεν ειμαι Κρητικια...Απο Καστορια ειμαι.

Απλα ετυχε και κατεβηκαν οι γονεις διακοπες και ετσι εμειναν....

Μετα γνωρισα και τον συζυγο μου που και αυτος δεν ειναι κρητικος και μειναμε...για ποσο δεν ξερω ακομα μιας και ειναι στρατιωτικος και σιγουρα καποια στιγμη θα παρουμε μεταθεση!

Ο ουρολογος σας λεει βλακειες.Μια χαρα φτανει το δειγμα!!!!Σε εμας εφτασε παντως και για σπερμοδιαγραμμα και για καλλιεργεια!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Εννοειται οτι τα προσεχουν...

Απλα τα βλεπεις και ειναι θλιμμενα...Δεν μιλανε πολυ και δεν σου μιλανε ευκολα...

Δεν ειμαι Κρητικια...Απο Καστορια ειμαι.

Απλα ετυχε και κατεβηκαν οι γονεις διακοπες και ετσι εμειναν....

Μετα γνωρισα και τον συζυγο μου που και αυτος δεν ειναι κρητικος και μειναμε...για ποσο δεν ξερω ακομα μιας και ειναι στρατιωτικος και σιγουρα καποια στιγμη θα παρουμε μεταθεση!

Ο ουρολογος σας λεει βλακειες.Μια χαρα φτανει το δειγμα!!!!Σε εμας εφτασε παντως και για σπερμοδιαγραμμα και για καλλιεργεια!!!!

Αν προλάβω λοιπόν αυριο θα παρω να συννενοηθω και για καλλιεργεια...γιατι την Πέμπτη εχουμε κλεισει ραντεβου για το σπερμοδιαγραμμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...