Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Βρηκα ενα ενδιαφέρον site το εχει δημοσιευση παιδιατρος και νομιζω ειναι ενδιαφερον αρθρο για σας που ψαχνετε σιγα σιγα για τροφες

http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=4&id=1358&st=2

Νομιζω αξιζει να το κοιταξετε

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις κοριτσια δεν παμε καλα ο γιατρος πολυ μ@....κας που μας ελεγε

Οτι κλεινει σε μια μερα. Πηγαμε και ειχε μεγαλωσει η τρυπα στο

Ντυμπανο φωναξαμε εμεις και εναν αλλο ωριλα στο μητερα απο γνωστο

Γνωστου και ειπε να σταματησουμε τις σταγονες. Ψιλιαζομαο οτι

Ηταν λαθος οι σταγονες και κανανε ζημια εχω στεναχωρεθει παρα πολυ.

Μας ειπε κιολας οτι μπορει να κανει και μηνα να κλεισει και γενικα ελεγε

Οτι κλεινουν αυτες οι τρυπες αλλα οχι και σιγουρα!!!!

Θα παμε σε μια βδομαδα παλι.

Τι 'ηταν και αυτό που πάθατε βρε κορίτισι μου; Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί η κούκλ ασου πολύ. Πονάει τώρα ή δίνετε παυσίπονα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τζιοβανα πώς τα δεχτηκε ολα αυτα τα φαγητα μαζι:eek:!

Πώς να αντιδράσει μωρέ; Είχε πάθει πραγματικά σοκ το μωρό μου. Έβλεπε κουτάλι και έβαζε τα κλάμματα. Ίσως και σε αυτό να οφείλεται που είναι φοβερά κοκόφαγο μωρό... ίσως πάλι όχι..... :confused: Πολύ καιρό μετά, συνομιλώντας με άλλες μαμάδες, κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να εισαχθούν όλες οι τροφές μαζί.

Xanthi πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που μας γράφεις. Το έχεις ψάξει πολύ το θέμα και μπράβο σου. Σε κάποια θέματα θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου στα σίγουρα.

Χριστιάνα σίγουρα η μικρή σου έχει κάποια αντίδραση και τη βγάζει το βράδυ στον ύπνο. Μήπως να το συζητούσες με την παιδίατρο ή κάποιον άλλο; Μήπως κοιμάται πολλές ώρ το μεσημέρι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!

Τι κανετε?

Τι 'ηταν και αυτό που πάθατε βρε κορίτισι μου; Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί η κούκλ ασου πολύ. Πονάει τώρα ή δίνετε παυσίπονα;

Αστα γιοβαννα μου δεν δινουμε παυσιπονο αλλα αντιβιωση!

Την πεμπτη θα ξαναπαμε. Ευτυχως δε φαινεται να την ποναει.....

Για τις τροφες που λετε εμενα κανενα παιδι δεν εφαγε φρουτοκρεμα

Ουτε σκετο φρουτο αλεσμενο ουτε πολλα μαζι ολους τους συνδυασμους

Εκανα τιποτα!!!!!στο χαρη η παιδιατρος που ειχα με ξκινησε με φρουτοκρεμα

Οτι και καλα οι κρεμεςειναι μες στις ζαχαρες να τις αποφυγω. Ομως επειδη

Ο χαρης δεν ετρωγε φρουτοκρεμα ηταν και πολυ αντιδραστικος γενικα

Και εγω αγχωθηκα εκνευριστηκα τον πιεσα λιγο ηθελα να ξεκινησω αποθηλασμο

Γιατι τα χα παιξει αλλα ΤΙΠΟΤΑ. Περασαμε στο επομενο σταδιο λαχανικα

ΤΙΠΟΤΑ! Επομενο στΑδιο κρεας ΤΙΠΟΤΑ! Το παιδι δεν δοκιμαζε ΚΑΝ

ΤΡΕΛα σας λεω ημουνα για το δαφνι θηλαζα καμια εικοσαρια φορες

Το εικοσιτετραωρο και ειχα λαλησει!

Μονο γιαουρτι εφαγε καπου στο χρονο αφου πηγα δουλεια στους 13 μηνες

Και το παιδι περιμενε 8 ωρες χωρις να φαει τιποτα για να θηλασει!!!!!

Γαλατα σκονες εννοειται ουτε να τα μυρισει!

Γενικοτερα δεν εφαγε ποτε αλεσμενο......χοχοχο

Στη Λυδια επειδη ειχα ¨καει ¨ κι επειδη ο νεος γιατρος ηταν και

Υπερ των κρεμων δοκιμασαμε το κλασσικο ρυζαλευρο αλλα ενω το δοκιμαζε

Φαινοταν οτι δεν της αρεσε. Ετσι εισαι λεω κατσε να δεις.

Βρηκα στο σουπερ μακετ ανθος ορυζης του γιωτη που το ανακατευεις

Με γαλα και το ανακατεψα με γαλα δικο μου!

ΓΙΑΜΙ ΓΙΑΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

Οποτε καναμε καλη αρχη, κρεατοσουπα την εφαγε για κανα διμηνο,

Οπως και αλλες κρεμες φαριν λακτε μετα τα βαρεθηκε η δικια σου τα αλεσμενα

Ξεκινησαμε γιαουρτια και φυσικα διναμε και δικο μας φαγητο.

Ετσι μετΑ τους 10 μηνες δεν μαγειρευα ξεχωριστα οτι τρωγαμε ετρωγε κι

Αυτη και ετσι βλεποντας τη Λυδια ξεκινησε κι ο Χαρης να τρωει!!!!!

Κατα τα αλλα ξεκιναμε τις πυρετωδεις προετοιμασιες γιατι σε δυο

Βδομαδες βαφτιζουμε το Σοφακι και οι δουλειες ειναι απειρες!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα!!!

Κορίτσια αλήθεια θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο άντρας βάζει ύπνοτικο στα παιδιά...κάθε μέρα που παω για δουλεια ξυπναγε μετα τις δέκα...χθες και σημερα απο τις 9 παρα... Τι κάνω λάθος μου λέτε;;; Ευτυχώς η μικρή ξανά κοιμήθηκε. Αλλα ο μεγάλος κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω τον βάζω για ύπνο το βράδυ 10:30 και κοιμάται 11:30 με 12 παρα... Πως να τον κάνω να κοιμηθεί λίγο νωρίτερα...λέτε να ειναι αντίδραση που γύρισα εγω στην δουλεια γιατι το κάνει τις τελευταίες μέρες όπως επίσης ξυπνάει και το βράδυ και φωνάζει μαμα...:(είχα που είχα τύψεις που τα αφήνω όπως καταλαβαίνετε γίνομαι χειρότερα με όλα αυτά...

Μαρία φαντάζομαι τρέξιμο με την βάφτιση... Ευτυχώς που η μεσαία σου δεν πονάει...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Ρουμπινακι σιγουρα η αλλαγη αυτη για το παιδι

Το οτι πηγες δουλεια δηλαδη το αναστατωνει και του βγαινει

Στον υπνο!γενικα παντως οσο μεγαλωνουνε εχουν πιο πολλες αντοχες.

Παιζει ρολο και ο μεσημεριανος υπνος αμακοιμαται πολυ

Το μεσημερι αργει το βραδυ!το 9 παρα παντως ειναι χλιδη!

Εμενα δεν εχουν ξυπνησει ποτε τοσο αργα....

Αμα ξυπνησουν μετα τις 7 ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!

Μαρία εμένα πάντα ξυπναγε μετα τις 10!!! Αλλα κοιμάται και αργά...και σαν μωρο ποτε δεν κοιμήθηκε 9 που ακούω απο άλλες μαμάδες...το πιο νωρίς που κοιμάται ειναι 10:30. Το μεσημέρι κοιμάται η αλήθεια ειναι πολυ τρεις ωρες τουλάχιστον!!!! Ειναι του ύπνου τα παιδιά μου!! Και η μικρή τώρα καθιερώνει σιγα σιγα το μεσημεριανό ύπνο και πολυ χαίρομαι γιατι γυρνάει απο την δουλεια και ξεκουραζομαστε όλοι.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Φτου σας βρε παιδια!

Εμενα ο μεγαλος δεν κοιμαται πριν τις 11 και δεν

Σηκωνεται μετα τις 8 ποτε.

Το μωρο προς το παρον κοιμαται αρκετα αλλα

Ξερω οτι αυτα δεν τα παιρνω για δεδομενα γιατι

Μπορει να χαλασει ο υπνος.

Μα καλα οι υπολοιπες που ειστε?

Μαρακι εγω εδώ είμαι...μάλλον τα ματιασα μονη μου τα παιδάκια μου...ο μεγάλος δεν ήθελε με τίποτα να κοιμηθεί το μεσημέρι και με τα πολλα κοιμήθηκε 4:30 απο τις τρεις παρα που τον έβαλα αφου πρώτα ξύπνησε την μικρή!!!!!

Εμένα κορίτσια με έχει πιάσει ένας πονοδοντος και με πονάει όλο μου το κεφάλι...αύριο πρέπει να πάρω τον οδοντιατρο γιατι δεν τη παλεύω καθολου...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Είπα να ρίξω κι από δω μια ματιά μήπως είναι καμία! :tongue: τώρα που δεν έχουν σηκωθεί απ' τον ύπνο. Βαριέμαι να σιδερώσω κιόλας!!! :rolleyes:

Ευτυχώς, τα δικά μου κοιμούνται το μεσημέρι κανένα δίωρο. Χτες να φανταστείτε τα ξύπνησα εγώ στις 7, για να μου κοιμηθούν και το βράδυ! αχαχα Ο μικρός κοιμήθηκε στην ώρα του, άρχισα να τον ταίζω εννιάμιση, κατά τις 10 παρά κοιμήθηκε, η μεγάλη όμως οργίασε βέβαια, ξαπλώσαμε μαζί στις εντεκάμιση, εμένα έκλειναν τα μάτια μου κι εκείνη χοροπήδαγε στο κρεβάτι μου, φώναζε, κόντεψε να ξυπνήσει και το μικρό, μέχρι που τη φοβέρισα, την ξάπλωσα στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε μετά τα μεσάνυχτα.... Μου φαίνεται θα ξαναβάλω το κάγκελο! :rolleyes::rolleyes:

Ρουμπίνη ελπίζω να σου πέρασε κι ο πονόδοντος, είναι πολύ άτιμος πόνος!! :mad:

Μαρία, εύχομαι το αυτάκι της μικρής να είναι καλύτερα, γρήγορα περαστικά σας!

Με το καλό κι η βάφτιση της μικρής!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Αννυ μου ο πονοδοντος καλα κρατεί....με παυσίπονο είμαι γιατι οδοντιατρο απο Τετάρτη γιατι κάνει μετακόμιση στο ιατρείο...

Και μένα κοιμούνται το μεσημέρι!! Τώρα ξύπνησα τον μεγάλο γιατι κάθε βράδυ κάνει πάρτι αφου έλεγα να τον βγάλω σιγα σιγα απο την κούνια αλλα το ξανά σκέφτομαι αν ειναι να τον έχω να αλωνίζει όλο το βράδυ!!!χαχαχαχα εγω να σερνομαι απο την ξυστά και αυτός χοροπηδαει!!!

Καλε που είστε οι υπόλοιπες;;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Αχ βρε ρουμπινη πως αντεχεις οτι χειροτερο ο πονοδοντος!

Εμεις την πεμπτη θα παμε για το αυτι οποτε δεν εχω ιδεα

Αν εχει κλεισει το τυμπανο παντως την εστειλα σχολειο

Σημερα!

Με τη βαφτιση ακομα προσκλητηρια δινω.

Εμενα ο χαρης ακοοοοομα σουλατσαρει τα βραδια στο

Κρεββατι μας ενω η λυδια ΠΟΤΕ. Μα πραγματικα ουτε

Μια φορα δεν εχει ερθει σε μας τι να πω!

Αληθεια που ειστε ολες στο φεις μηπως?

Δεν εχω μπει καθολου κατα κει....

γυρίσαμε και εμείς από παιδίατρο 6550 ο μικρός και 66 πόντους όλα καλά μας είπε.Δεν διπλασιάσαμε ακόμα βάρος αλλά δεν μας πειράζει.

Καλά και εμένα η κόρη μου από 7 μηνών και ο γιος μου από 8 τρώνε μη αλεσμένα και κανονικό φαγητό από το δικό μας χωρίς καρυκεύματα και αλάτι από 9 μηνών και μετά που έχω βάλει και αυγό και ψάρι

Εμείς έτοιμοι για την βάφτιση απλά περιμένουμε να έρθει η μέρα μας!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αχ, σε λίγες μέρες είναι να κάνουμε κι εμείς πάλι εμβόλιο, είμαι περίεργη αν ο φούσκας έχει πιάσει τα 8! αχαχα δε νομίζω βέβαια απ' ότι τον καταλαβαίνω στα χέρια μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι έκπληξη θα δείξει η ζυγαριά!!! ;)

Σήμερα καθάριζα της μεγάλης ένα ροδάκινο, πήρα ένα κομμάτι και του έγλυψα τα χείλη του και το καταφχαριστήθηκε ο καημένος! άνοιξε το στόμα διάπλατα, έβγαλε και τη γλώσσα και έγλυφε σαν να έτρωγε παγωτό! :tongue::tongue::tongue: Σκέφτηκα να του δώσω λίγο αλεσμένο αλλά το φοβήθηκα ύστερα γιατί δεν έχει φάει τίποτ' άλλο εκτός από γάλα μέχρι τώρα κι είπα να περιμένω λίγες μέρες ακόμα μέχρι να κλείσει τους πέντε.

Το απόγευμα εν τω μεταξύ, φέρνει η γειτόνισσα της μεγάλης ένα σακουλάκι γαριδάκια, παίρνει εκείνη ένα και του το χώνει στο στόμα πριν την προλάβω, άρχισε εκείνος να το γλύφει σαν τρελός, κι αυτό του άρεσε! αχαχα (ποιός ξέρει τι βάζουν σ' αυτά τα άτιμα τα ετοιματζίδικα και δεν μπορεί κανένας να σταματήσει αμα ξεκινήσει να τρώει!). Τρέχω, του το παίρνω κι εκεί να δεις! Κλάααααμα και κακό που του πήρα το γαριδάκι! Παμφάγο μου βγήκε το παιδί μάλλον! Πού να μεγαλώσει κι αρχίσει να τα ζητάει κιόλας!!! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλα Αννυ απο τώρα γαριδακια ο μικρός;;;χαχαχαχα θα σου παίρνει την μπουκιά απο το στόμα!!!! Έτσι ειναι ο γιος μου...τρώει τα πάντα!!! Καλυτερα όμως έτσι παρα να ειναι κακοφαγα τα παιδιά. Έχω εμπειρία με κακοφαγο παιδι(ο ανιψιός μου) και ειναι πολυ κουραστικό και στεναχωρο.

Ξανθή και Μαρία με το καλο η βάφτιση!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...