Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Παίζει να έχει αλλεργία ή απλώς δυσανεξία στο αυγό χωρίς να έχει άλλο σύμπτωμα. Εγώ είμαι αλλεργική στο αυγό από μωρό, και συγκεκριμένα στον κρόκο, όταν φάω φουσκώνω και γίνομαι τούμπανο και πονάει η κοιλιά μου πολύ.

Μαράκι δεν σου ευχήθηκα περαστικούλια κουκλίνα μου και με το καλό η βάφτιση.. πώς είναι το Σοφάκι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!

Ευχαριστω σκαι. Το σοφακι μια χαρα ηρεμο.

Τρωει, κοιμαται, τη βαζω μπρουμητα και λιγο μπουσουλαει,

Παιζει με παιχνιδακια φτου της μια χαρα εχει στρωσει.

Της ετοιμαζω βαφτιση σουπερ παντου κουκουβαγιες θα χουμε :D

Περιμενω τελος της εβδομαδας τις μπομπονιερες να δω πως ειναι

Απο ιντερνετ τις παραγγειλα!!!!!!!!

Τα νεα της διατροφης "μας".Που λετε την προηγουμενη εβδομαδα,εφαγα φασολακια λαδερα.ολα καλα.τη μεθεπομενη μερα παπουτσακια με χοιρινο κιμα.επισης ολα καλα.την επομενη ημερα κυδωνι γλυκο του κουταλιου,δραματα(κολικοι για καμμια ωρα).Το σαββατο ειχα ενα λιποθυμικο επεισοδιο με πιεση 8,5 και 5 και αποφασιζω να ξαναρχισω το συμπληρωμα σιδηρου.Χθες τρωω μπιφτεκια ζυμωμενα με κροκο αυγου μονο και ολο το απογευμα η μπεμπα να ξερνοβολαει οπου βρεθει και οπου σταθει.Παραλληλα,παρατηρω,απο την Κυριακη που ξεκινησα σιδηρο,ρευεται συνεχεια σα να μην μπορει να χωνεψει.Σημερα,γεμιστα ορφανα,ολα οκ.Και ρωτω:υπαρχει περιπτωση να την πειραζει ο σιδηρος που παιρνω και αν οντως ειναι αλλεργικη στο αυγο?(η παιδιατρος μας λειπει στο εξωτερικο και θα την ενημερωσω την Πεμπτη).Τι λετε και εσεις?που ειναι το λαθος παλι και η milko αντιδρα ετσι?

Μιλκυ μου δεν γνωριζω να σου πω αλλα αφου εφαγες φασολια

Και ολα μια χαρα τοτε δε νομιζω οτι ειναι οι γνωστοι κολικοι αυτο.

Επισης δεν πιστευω οτι μπορει να αντιδρασει ετσι στο αυγο.

Πιστευω οτι ειναι ο σιδηρος!εχω ειχα φοβερη δυσανεξια στο σιδηρο

Αυτα τα συμπληρωματα δεν τα δεχονται ολοι οι οργανισμοι.

Για δοκιμασε να τον κοψεις και τρωγε καμια μπροζολα με πορτοκαλαδα

Μαζι για καλυτερη απορροφηση. Σιγουρα ζαλιζεσαι λογω ελλειψης σιδηρου?

Μηπως να τρως και φετα το πρωι να σου ανεβαζει την πιεση?

Να πω και το αλλο?

Μηπως εχουμε κανενα ζουζουνι ¨στο δρομο¨ ?????:P

Κατα τα αλλα εμεις αγιασμο δεν εχουμε παει σε ιδιωτικο ομεγαλος

Προς το παρον του χρονου που θα παει νηπιο μαλλον θα παει σε δημοσιο.

Αλλα με ολα αυτα που ακουω για τα σχολεια προβληματιζομαι πολυ

Πως θα τα καταφερουμε αργοτερα με τη δουλεια. Ποιος θα κραταει τα παιδια

Αμα εχουν απεργιες τα σχολεια?δραμα η κατασταση.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλή χρονιά σε ολα τα παιδάκια!!!!

Εμείς πρώτη μέρα προσαρμογής στον παιδικό αλλά μάλλον ο μικρός δεν χρειάζεται προσαρμογή. Δεν ήθελε να φύγει...

Σας ευχαριστώ και για τις ευχες σας για το μεταπτυχιακό.

Μιλκυ για αλλεργίες να προσεχείς και τα κακακια για τυχόν βλεννη ή αιματακι. Και να δοκιμάζεις κάτι καινούριο κάθε τρεις μέρες για να είσαι σίγουρη τι την πειράζει.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Για δοκιμασε να τον κοψεις και τρωγε καμια μπροζολα με πορτοκαλαδα

Μαζι για καλυτερη απορροφηση. Σιγουρα ζαλιζεσαι λογω ελλειψης σιδηρου?

Εκει το απεδωσα μιασ και δεν προσλαμβανω καμμια αλλη πηγη σιδηρου.

Μηπως να τρως και φετα το πρωι να σου ανεβαζει την πιεση?

Εχω κοψει τα γαλακτοκομικα και το μοσχαρισιο κρεασ εδω και 2 μηνες...

Να πω και το αλλο?

Μηπως εχουμε κανενα ζουζουνι ¨στο δρομο¨ ?????:P

Δεν παιζει..ουτε τον κρινο δεν εχω μυρισει...

Μιλκυ για αλλεργίες να προσεχείς και τα κακακια για τυχόν βλεννη ή αιματακι. Και να δοκιμάζεις κάτι καινούριο κάθε τρεις μέρες για να είσαι σίγουρη τι την πειράζει.

Στα κακα δεν εχουμε ουτε βλεννες,ουτε αιμα.ποτε δεν ειχαμε.αλλα εχεις δικιο καθε 3 ημερες ειναι το καλυτερο.εγω πηρα φορα και τα δοκιμασα ολα καθε μερα.αντε ξανα αποχη και φτου και απο την αρχη!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Μilky, δεν μπορω να βοηθησω, ξερω οσα ξερεις κι επειδη μεχρι τωρα δεν μου εχει τυχει και τιποτα ιδιαιτερο, μαλλον ξερω ακομα λιγοτερα, αλλά χαρηκα που σε ειδα (αν και καλυτερα θα ηταν να μην ειχες μπει με προβληματισμό:()! Επίσης, πολύ γελάω που την λες "η milko":p. Ελπίζω να βρεις την ακρη και να στρωσουν τα πραγματα.

Καλημερες!

Καλημερα.Σε ευχαριστω πολυ.Κοιμαστε ακομα μαζι με τον υιο?γιατι και εγω πρεπει να τη βαζω στην κουνια τησ,αλλα με εχει βολεψει τοσο πολυ για το νυχτερινο θηλασμο...

Μίλκυ, για το σίδηρο ξέρω μόνο ότι φέρνει δυσκοιλιότητα συνήθως. Το είχα πάθει κι εγώ όταν έπαιρνα έγκυος. Για το αβγό δεν ξέρω, αλλά αν ήταν όντως αλλεργική δεν θα έβγαζε και κάποιο εξάνθημα; είδες κάτι τέτοιο; Τεσπα, σας εύχομαι να συνέλθετε γρήγορα και να σου λύσει τις απορίες η γιατρός σου.

Οχι,απο δυσκοιλιοτητα ειμαστε ενταξει.Εξανθηματα ειδα σημερα καποια διασπαρτα στο σωμα,αλλα στο εωτερικο του μπρατσου,αλλα στην κοιλια,αλλα στις πατουσες της.αλλα οχι πολλα.Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.

Παίζει να έχει αλλεργία ή απλώς δυσανεξία στο αυγό χωρίς να έχει άλλο σύμπτωμα. Εγώ είμαι αλλεργική στο αυγό από μωρό, και συγκεκριμένα στον κρόκο, όταν φάω φουσκώνω και γίνομαι τούμπανο και πονάει η κοιλιά μου πολύ.

Μαλλον κατι τετοιο.Σαν να την πονουσε η κοιλια στυλ κολικων και εκανε συνεχεια εμετο.Τι να πω?και εγω και ο μπαμπαςτης ειμαστε παμφαγα.αυτη που εμοιασε?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Κοιμαστε ακομα μαζι με τον υιο?γιατι και εγω πρεπει να τη βαζω στην κουνια τησ,αλλα με εχει βολεψει τοσο πολυ για το νυχτερινο θηλασμο...

Εχω φερει την κουνια του στο δωματιο μας. Ειχα δοκιμασει να τον παω στο δικο του δωματιο αλλα εβλεπα οτι φοβομουν (αυτός κοιμόταν μια χαρα κι εγω εμενα αυπνη!). Το να ειναι στο ιδιο δωματιο βολευει πολυ για το θηλασμο, ειναι αλήθεια... Εμενα εχει αρχισει και ξυπναει μια φορα μονο, κατα τις 5-5.30, οποτε τον βουταω από την κουνια, τον ταιζω και μετα μπορει να τον αφησω στο κρεββατι (εκεινη την ωρα φευγει κι ο αντρας μου για δουλεια). Επίσης, θελω να σας θυμισω ότι μεχρι πριν 1-1,5 μηνα κοιμοταν μαζι μας, στο κρεββατι μας (!), οποτε ειναι μεγαλη η προοδος που εχω κανει!:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημερα!

Μιλκυ μου γιατι εκοψες το κρεας?στο ειπε καποιος αυτο?.

Τα γαλακτοκομικα πειραζουν στουν κολικους αλλα το κρεας οχι.

Ειναι λογικο να πεφτει ο σιδηρος αμα δεν τρως κρεας.

Οι υπολοιπες που ειστε?

Καλησπερα!!!!!!!

Περιμένω να έρθει το σκ να ξεκουραστω...λέμε τώρα τουλάχιστον δεν θα έχω δουλεια θα έχω μόνο το σπίτι. Ξεκινήσαμε σιγα σιγα να βγάλουμε την πανα στον μεγάλο δεν ξέρω πως θα παει αλλα θα το παλέψουμε...το ζήτησε μόνος του το καμάρι μου να βγάλει την πανα(τον ενοχλεί)!!! Σημερα βέβαια το πρωι πηγε στο γιογιο και ειπε στον πατέρα του "μπαμπα κακά" και ο άντρας μου κατάλαβε ότι του έλεγε ότι εκει κάνουνε κακά και δεν του έβγαλε την πανα και αυτός έκατσε όρθιος βέβαια και πιανοταν απο το γιογιο και τα έκανε... Μάλλον θα δυσκολεύτει λίγο γιατι τα πρωινά δεν νομίζω να τον προσπαθήσει κανεις αφού εγω λειπω:?

Μαρακι πήγατε στον γιατρο;;; Τι έγινε;; Πως ειναι η μικρή;;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ρουμπινακι μπραβο πολυ νωρις αρχισε να δειχνει ο δικος σου ενδιαφερον

Να κοψει πανα.στα αγορια συνηθως αργει αυτο!

Αχ σευχαριστω που με θυμηθηκες δυστυχως δεν μπορουσε

Σημερα ο γιατρος και μας αλλαξε το ραντεβου για αυριο στις 9:30

Οποτε η αγωνια μας παρατεινεται....

Με τη δουλεια τουλαχιστον ειναι χαλαρα τα πραγματα ΄η σας ζοριζουνε?

Γεια σας και πάλι!

Βρε κορίτσια, θέλω να πω τον πόνο μου! αχαχα :rolleyes: (πάλι θα μου πεις!)

Λοιπόν, θυμάστε που σας είχα γράψει ότι αποκτήσαμε (μάλλον οι παππούδες πιο σωστά) κ δεύτερο σκύλο. Μέχρι τώρα, το πρώτο σκυλί ήταν κλεισμένο σε ένα μέρος του οικοπέδου με χώμα, εκεί που βρίσκονται και τα κοτέτσια κλπ. και δεν είχε πρόσβαση την αυλή που καθόμαστε, εκτός κι αν του άνοιγες κι ερχόταν.

Από τη μέρα που ήρθε κ το δεύτερο, είναι κ τα δύο μέσα στην αυλή όλη μέρα. Το δεύτερο, επειδή ήταν και κουτάβι, όπως φαντάζεστε άρχισε να τα κάνει όπου βρει και συνεχίζει βέβαια. Ο παππούς, ενώ όλοι οι άλλοι θέλουν να το δώσουν, είναι βέβαια αγύριστο κεφάλι κ θέλει να το κρατήσει, για να μην παρεξηγηθεί ο αδερφός του που του το έφερε. Υποτίθεται ότι θα το καθάριζε κ θα το φρόντιζε εκείνος, που εννοείται ότι δεν γίνεται ποτέ κ όλα τα τραβάει η γιαγιά. Εν τω μεταξύ, επειδή είναι μικρό (σε ηλικία, όχι μέγεθος) κ παιχνιδιάρικο "ορμάει" σε όλους, και ιδιαίτερα στη μικρή, άμα σηκωθεί όρθιος είναι ίσα μ' αυτή.

Εν τω μεταξύ, χτες μου λέει η γιαγιά ότι δεν πρόκειται βέβαια να το εμβολιάσουν ή να το πάνε σε κτηνίατρο γιατί σιγά που θα δίνουν τόσα λεφτά στα εμβόλια. (το πρώτο είναι εμβολιασμένο και αποπαρασιτωμένο κανονικά).

Τσαντίστηκα φοβερά μόλις το άκουσα ρε γμτ. Δε θέλω να παρεξηγηθώ, προς Θεού, δε μου φταίει το ζώο σε τπτ, κι εμείς μικρά με ζώα μεγαλώσαμε μέσα στο σπίτι, αλλά αυτό δεν το χωνεύω καθόλου. Πρώτα απ' όλα, δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθεί το ζώο σε περίπτωση που η μεγάλη αντιδράσει απότομα όταν πηδάει επάνω της, δεν μπορεί να κάνει κάποια απότομη κίνηση το παιδί που το σκυλί θα θεωρήσει επιθετική; και δεν με απασχολεί τόσο το θέμα των εμβολίων, έτσι κι αλλιώς σπάνια μεταδίδονται οι ασθένειες στον άνθρωπο, όσο τα παράσιτα, σκουλήκια κλπ. Γιατί και η μεγάλη, και ο μικρός όταν περπατήσει αργότερα (που θα καταλαβαίνει κ λιγότερα) δεν ξέρεις τι θα πιάσουν στα χέρια τους και τι θα βάλουν στο στόμα τους στην αυλή, παιδιά είναι στο κάτω κάτω, μέσα στα χώματα θα παίξουν.

Τι στο καλό να κάνω; Στην αρχή αυθόρμητα μου ήρθε να τους πω ότι τα παιδιά δεν πρόκειται να ξαναβγουν αν τα σκυλιά δεν είναι κλεισμένα αλλού. Επειδή όμως ξέρω ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, δε θέλω να στερήσω κι από το παιδί το παιχνίδι του έξω, αυτή κάνει σαν τρελή κάθε πρωί μόλις ετοιμαστεί να κατέβει κάτω, πώς να την εμποδίσω; καλά το χειμώνα, τώρα που ο καιρός είναι καλός ακόμα πού να την κρατήσω μέσα; ουφφφφφ θα σκάσω!

Σόρρυ για το σεντόνι!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι ο γιος μου σημερα παίζει με το γιογιο του και όταν του λέω μα βγάλουμε την πανα μου λέει όχι!!! Μέχρι χθες ηταν ερέθισμενος ο ποπος του και ήθελε να ειναι γυμνος:P να σας πω ότι τον ερεθισαν οι pampers και ενώ δεν είχαμε θέμα με ερεθισμους και τέτοια επειδη είχε πάρει ο άντρας μου πολλές προσφορά τις χρησιμοποιήσαμε ένα μηνα περίπου και όλο κόκκινηλες και προβλήματα είχαμε μέχρι και μυκητες...τώρα δυο μέρες που του βάζω τις άλλες μια χαρα.

Μαρία δική μου δουλεια έχω και ειναι αρκετα κουραστική...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Αννυ μου υπομονη τι άλλο να σου πω... Μάλλον πρέπει να γίνεις κακιά για το καλο τον παιδιών σου... Θα στεναχωρεθει και η μικρή και οι παππουδογιαγιαδες και ίσως βάλουν λίγο μυαλό.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Άννυ συνήθως τα σκυλιά είναι προστατευτικά με τα παιδιά και δεν τα πειράζουν... άρα δεν νομίζω να κινδυνεύει η μικρή σου. Εξήγησέ της βέβαια ότι δεν τραβάμε ουρές, δεν πετάμε πέτρες γιατί το ζώο πονάει κλπ. Θα μπορούσατε να αναλάβετε εσείς τον εμβολιασμό του; Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο το λέω.

Μαριαπαπ καλή επιτυχία με το γιατρό αύριο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρουμνινακι! μου έχει συμβεί και εμένα με πάνες! πρέπει να προσέχουμε τους ερεθισμούς! εγς αγχώνομαι πολύ με αυτά. Δοκίμασα babylino κ δεν είχαμε προβλήματα. πες μυ και εσύ τη γνώμη σου! εμένα δεν είναι ακόμα σε ηλικία για γιογιο κ φαντάζομαι τις δυσκολιες που θα αντιμετωπίσω...χαχα δεν θέλω να το σκέφτομαι

Καλησπερα!

Πηγαμε λοιπον σημερα τη μικρη στο γιατρο

Αυτη τη φορα ηταν μονος του γιατι την προηγουμενη ηταν

Και ο πρωτος διπλα και καλα επειδη μας ειχε δει πρωτος.

Οποτε τωρα ουσιαστικα μας αποκαλυψε οτι την προηγουμενη

Φορα η τρυπα στο τυμπανο ηταν στο 90% :shock: και

Τωρα ειναι στο 50%. Απο τη μια φρικαραμε που ειχε γινει τοση ζημια

Απο την αλλη τουλαχιστον ειχε κανει προοδο. μας ειπε σε 2βδομαδες

Παλι.καλα αυτος ο πρωτος ποσο ξυλο θελει που μας ειπε οτι κλεινει

Σε ενα 24ωρο και μας εδωσε κι εκεινες τις ηλιθιες σταγονες!

Για μηνυση ειναι!!!!!!

Οσο για το σκυλο εγω απλως δε θα αφηνα τα παιδια να παιζουν μαζι του

Πιο πολυ θα φοβομουν να μην καταπιουν καμια τριχα. Δεν εχω ιδεα πως

Ειναι ενας σκυλος σε σπιτι γιατι παντα στο χωριο τον σκυλο τον ειχαμε σε αυλη.

Μαλλον υπομονη θα κανεις αλλιως βλεπω διπλωματικο επεισοδειο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...