Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 34 minutes ago, MK2012 said:

Μα ακριβώς επειδή για τον Σφακ έχω ακούσει τα καλύτερα και δεν έπιασε σε εμένα έχω προβληματιστεί ! Γιατί ως επαγγελματία εξακολουθώ να τον πιστεύω πάρα πολύ. Αλλά με κολλάνε τα νούμερα που δεν έχω αποτέλεσμα. Εκτός αν έχει χαλάσει δραματικά η ποιότητα από το Γενάρη και για αυτό πήρε τη κάτω βόλτα. Παίζει και αυτό. Αν το πας μόνο βάσει στατιστικών , με τον Μαστρ είχα τουλάχιστον έμβρυα. Πραγματικά δεν έχω κανένα ένστικτο, καμμία διαίσθηση. 
      Είμαι πολύ ψυχαναγκαστική με το πλάνο και θέλω όντως να κάνω stick to the plan αλλά σε αυτή τη φάση δε ξέρω τι είναι καλύτερο για εμένα.

ΥΓ:Φοβάμαι να χρησιμοποιήσω τα 2 τελευταία έμβρυα που δεν είναι και καλής ποιότητας χωρίς να έχω καβάντζα γιατί μετά θα πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν. Τώρα είμαι με ψυχολογία «ωοληψιας mode». Μου ήταν πολύ δύσκολο μετά την αρνητική χοριακη να ξαναμπώ σε αυτό το τρυπακι του φτου και από την αρχή. Δε θέλω να το ξαναπεράσω.

Τα φάρμακα τα προτείνει μόνο για τη Β φάση όχι γενικά γιατί πιστεύει πως αν θες να πάρεις κ στη Β φάση ωάριο κάνε καλύτερα stimulation να το ωριμάσεις αλλιώς θα είναι ανώριμο. Στη πρώτη φάση αν συνεργαστούμε ξανά θα πηγαίνω πάλι ή με χάπια ή με τπτ.

Για την εμβρυομεταφορα συμφωνώ. Κοιτα κακά τα ψέματα, ποτέ δε θα κάνω τις τέλειες βλαστοκυστες αλλά τουλάχιστον να δούμε μήπως κάνω παρόμοιες με τις πρώτες που έβαλα που ήταν ΒΒ και ΑΒ.

Τον πιστεύω ως γιατρό ναι αλλά 0 βλαστοκυστες στα 9 ωαρια είναι παταγώδης αποτυχία και φοβάμαι μη χάνω το χρόνο μου … Τον πιστεύω γιατί κοπέλες που τις παρακολουθεί λένε τα καλύτερα και αν ψάξεις ονλάιν κριτικές τον λατρεύουν και έχει αναλάβει παρόμοιες περιπτώσεις με εμένα που είδαν θετική εξέλιξη…  Αλλά πόσο να περιμένω πια; Δεν έχω όλο το χρόνο του κόσμου και τρομερό απόθεμα ωαρίων για να παίζω… 

Πραγματικά το κεφάλι μου είναι κιμάς και τα 12ωρα στο γραφείο δε βοηθανε να σκεφτώ πιο καθαρά.

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Εαν επιβίωνα απο το εγκεφαλικό που θα χτυπούσα, δυο ενδεχόμενα μπορώ να σκεφτώ. Η που θα τους πέταγα ότι έβρισκα μπροστά μου και θα κατέβαζα "καντήλια", ή που θα έφευγα ΚΥΡΙΑ!!!

Τι θα έκανες αν ενώ έβρισκες ύποπτα εξερχόμενα μηνύματα στο κινητό του άντρα σου, εκείνος υποστήριζε πως κάποιος άλλος τα έστελνε??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα του έλεγα πως τον πιστεύω, γιατί κι εμέναα μου έστελναν παρόμοια. να μάθει.

τί θα έκανες αν το παιδί σου ήταν από τη λαχτάρα του για άλλα παιδιά άγαρμπο με άλλα παιδάκια, ως προς το να τα αγαπήσει και να παίξει μαζί τους;

(εγώ αγχώθηκα, κόμπλαρα και προσπαθούσα σε βαθμό πάλι άγχους χωρίς αποτέλεσμα)

θα τρελαινομουν!!!

κυριολεκτω ομως, πιστευω πολυ στο συμβολισμο της βερας μου..

θα εφτιαχνα αλλες και για τους δυο μας, μιας και ειναι και η τεχνη ου σπουδασα.

τι θα εκανες αν ο αντρας σου δεν φορουσε την βερα του αλλα εσυ ηθελες να την φοραει?

Μου έτυχε όταν πήρε πολλά κιλά και στην αρχή δε τη φορούσε, μετά βρήκε λύση να τη φοράει μαζί με το σταυρό του στην αλυσίδα. Τώρα έχασε κάποια κιλά και την ξαναφόρεσε. Του είπα κι εγώ βέβαια τις μπηχτές μου όταν δεν τη φορούσε, αλλά όχι με τσακωμό.

Έχεις χάσει ποτέ κάποιο σημαντικό κόσμημα;

Διαφημίσεις

Μου έτυχε όταν πήρε πολλά κιλά και στην αρχή δε τη φορούσε, μετά βρήκε λύση να τη φοράει μαζί με το σταυρό του στην αλυσίδα. Τώρα έχασε κάποια κιλά και την ξαναφόρεσε. Του είπα κι εγώ βέβαια τις μπηχτές μου όταν δεν τη φορούσε, αλλά όχι με τσακωμό.

Έχεις χάσει ποτέ κάποιο σημαντικό κόσμημα;

Έχω χάσει....και ήμουν σα τη μεγάλη Παρασκευή!!!

Ακόμη και όταν νόμιζα ότι το είχα χάσει(άλλη φορά)....υπήρχε θρήνος στο σπίτι!!!:roll:

Έρχεται ο άντρας σου σπίτι....μετά απο ''επαγγελματικό'' δείπνο....και δε φοράει βέρα...την έχει στη τσέπη του....τι κάνεις;

H4rkp2.png

Εεεε δε γίνεται θα του την πω τη μπηχτούλα. Μετά θα περάσω σε άλλο θέμα χωρίς να το επεκτείνω το προηγούμενο, φυσικά ανάλογα με την απάντηση.

Έχεις φανεί ποτέ δύσπιστη σχετικά με τα επαγγελματικά του ραντεβού, πιστεύοντας ότι ίσως να μην πάει εκεί που λέει αλλά αλλού;

Εεεε δε γίνεται θα του την πω τη μπηχτούλα. Μετά θα περάσω σε άλλο θέμα χωρίς να το επεκτείνω το προηγούμενο, φυσικά ανάλογα με την απάντηση.

Έχεις φανεί ποτέ δύσπιστη σχετικά με τα επαγγελματικά του ραντεβού, πιστεύοντας ότι ίσως να μην πάει εκεί που λέει αλλά αλλού;

Με τα επαγγελματικά ραντεβού όχι!! Κάτι φλασές τρώω ώρες ώρες....μετά μου περνάνε!!!

Ψάχνεις το κινητό του;

H4rkp2.png

Όχι γιατί δε μου έχει δώσει αφορμή, αν μου δώσει θα το κάνω.

Τι θα έκανες αν κάποιος άγνωστος προς εσένα σου έλεγε ότι είσαι πολύ ωραία και πρέπει να γίνεις μοντέλο κι ότι αυτός είναι φωτογράφος σε γνωστό περιοδικό;

Όχι γιατί δε μου έχει δώσει αφορμή, αν μου δώσει θα το κάνω.

Τι θα έκανες αν κάποιος άγνωστος προς εσένα σου έλεγε ότι είσαι πολύ ωραία και πρέπει να γίνεις μοντέλο κι ότι αυτός είναι φωτογράφος σε γνωστό περιοδικό;

Θα τον ευχαριστούσα για τη προτίμησή του....και θ'αρνιόμουν!!!

Τι θα έκανες αν ερχόταν στα καλά καθούμενα μια άγνωστη...εκεί που πίνεις καφέ....και σε κατηγορούσε ότι της έφαγες τον άντρα....και φώναζε;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Θα προσπαθούσα να την ηρεμήσω λέγοντάς της ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και δεν τον γνωρίζω καν τον άντρα της.

Τι θα έκανες αν αντί για να σε πιστέψει σου πέταγε νερό ή ποτό στο πρόσωπο;

Θα προσπαθούσα να την ηρεμήσω λέγοντάς της ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και δεν τον γνωρίζω καν τον άντρα της.

Τι θα έκανες αν αντί για να σε πιστέψει σου πέταγε νερό ή ποτό στο πρόσωπο;

Απλό....θα τη ξεμάλλιαζα....:lol:.

Τι θα έκανες αν καταλάβαινε το λάθος της και σου ζητούσε συγνώμη;

H4rkp2.png

Θα τη συγχωρούσα και θα την κερνούσα ένα ποτό για να μου πει τη στενοχώρια της.

Τι θα έκανες εσύ;

Θα τη συγχωρούσα και θα τη συμβούλευα την επόμενη φορά να διασταυρώνει τις πληροφορίες της και να μην ορμάει σε ανυποψίαστες γυναίκες!!!

Τι θα έκανες αν ήταν παρών ο άντρας σου στο περιστατικό....και πίστευε αυτά που έλεγε εκείνη(πρίν τη συγνώμη);

H4rkp2.png

Θα τον έκανα να με πιστέψει πάση θυσία, αποδεικνύοντας τα λεγόμενά μου με επιχειρήματα.

Τι θα έκανες αν εκεί που τρως μακαρόνια σε καλό εστιατόριο βρεις μια τρίχα τυλιγμένη στο μακαρόνι σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...