Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Με το καλό κορίτσι μου.Κατανοω την αγωνία σου..είχα κ εγώ πολλά θέματα στην εγκυμοσύνη,άλλα εκδηλώθηκαν  νωρίτερα αλλα αργότερα .Όλα καλά πήγαν .Μη σε απασχολεί ο θυρεοειδής γτ ρυθμιζεται ,κυρίως την πίεση να ελέγχεις και θα πάνε όλα καλά και σε εσένα !

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

τι ωραια η ιστορια σου!!!!!να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα σου!!!!!!!κ μενα ο αντρας μου ασχολειται πολλες ωρες με την μικρη κ με βοηθαει παρα πολυ!!!!!!απο χτες βλεπω την μπεμπα να σφιγγεται κ να κλαιει πηρα την παιδιατρο κ μου πε να της δωσω μαραθο ε απ την ωρα που ηπιε εχει ηρεμησει καπως.το ενα μου το στηθος ποναει πολυ οταν θηλαζω.το αλλο παλι οχι.πηρα κρεμα να βαλω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε ικτερο!!!

Φυγαμε απο την κλινικη με 16!!! Πηγαμε για επανεξεταση στο νοσοκομειο οπου πηραν αιμα και το εβγαλαν 22 και ειπαν πως εκαναν λαθως και το ξαναεκαναν και ηταν 18!!! Νοσηλευτικαμε 3 μερες καναμε εξετασεις αιματος και όλα καλα. Απο τοτε το μετραμε οπου ειναι γυρο στο 11!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κοριτσια...............

Τι κανετε?

Εγω γεννησα την Παρασκευη 6/9 με φ.τ. εναν αντρα 3310 και 51 ποντους........γραψτε με στη λιστα..........

Σημερα βγηκαμε κι ακομα δεν εχω ξεκουραστει λιγακι οποτε καποια στιγμη θα σας πω αναλυτικοτερα την εμπειρια μου..............

Να ειστε καλα ολες με τα μωρα σας.................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεδν έχω διαβάσει τπτ. όταν μπορέσω... είμαστε καλά κ θα σας γράψω κ εγώ κάποια στιγμή τα δικά μας.

τα στοιχεία μας για την λίστα είναι: 5/9 18:35 3240γρ

WeDjp2.png

0hUop3.png

Λινα πολυ ωραια η ιστορια σας! Ταλαιπωρηθηκες ομως κοριτσακι μου... Καλη αναρρωση τωρα!

Δωρακι να σου ζησει!

Ζουνιτσα καλο σαραντισμο να εχετε! Η μικρη σου πως το πηρε;

Μαγδα για τον ικτερο πολυ θηλασμο και βολτες στον ηλιο!

Ιωαννακι σε ποναει ολη την ωρα η μονο στην αρχη; Μηπως ειναι πιο πρησμενο απο το αλλο οταν γεμιζει γαλα; Δοκιμασε να βγαζεις λιγο γαλα πριν τον βαλεις θα θηλασει! Η κρεμα ειναι μονο για πληγες στο δερμα.

Εμεις χθες ειχαμε την πρωτη μεγαλη κριση κολικων! Τελικα ηρεμησε οταν τον πηγαμε σουπερμαρκετ και τον ειχα ολη την ωρα αγκαλια! Ο μαραθος ειναι για τους κολικους; Εγω πινω χαμομηλι με γλυκανισο.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα με ποναει μονο οταν θηλαζω κ ρουφαει η μπεμπα.εγω χτες της εδωσα κ ηπιε μαραθο αφου πρωτα ρωτησα την παιδιατρο κ ειδα οτι ηρεμησε κ μπορεσε να κοιμηθει καλα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα μανουλες....

zounitsa+dsdoraki να σας ζησουν τα αγγελουδια σας....

magda μου το θηλαζεις αποκλειστικα το μωρακι σου?Εμενα οι παιδιατροι μου ειχαν πει πως με το θηλασμο παρατεινεται ο ικτερος.Νοσηλευτηκε 2 μερες και βγηκαμε με 12 και οταν τον πηγα για επανεξεταση ειχε πεσει στο 10 οποτε δεν ξαναπηγαμε.Αλλα μεγαλη ταλαιπωρια για τα μωρα.Οταν τον πηρα τα χερακια του ηταν μαυρα απο τα τρυπηματα.

Κοριτσια ο γιος μου οταν μου γελαει λιωνω!!!!!!!!Ο αντρας μου λεει οτι αυτος θα με κανει οτι θελει αλλα τον κοιταζω και λεω πως ειναι απιστευτο απο ενα μικρο κουκιδακι στις πρωτες εβδομαδες να δημιουργηθει ενα πλασματακι τοσο τελειο!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημέρα!!!!

Νεφελι και εγω επινα γλυκανισο με χαμομηλι αλλα το πολυ χαμομηλι πειραζει στο εντερο φερνει ερεθισμο βοηθαει στην δυσκοιλιοτητα!!! ?Γι'αυτο τωρα πινω μονο γλυκανισο!!!! Η μπεμπουλα οντως κανει ηλιοθεραπεια!!!! Σε 1 βδομαδα θα κανουμε βολτιτσες:)

Ιωαννακι διαβασα πως οταν ποναει οταν ρουφαει φταιει η θεση σας κανε δοκιμες μηπως δεν πιανει όλη την θηλη!!!!

Ιωαννα θηλαζω αποκλειστηκα(ακομη) και μου ειπαν οτι παρατεινετε μεχρι 2 μηνες

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες....

zounitsa+dsdoraki να σας ζησουν τα αγγελουδια σας....

magda μου το θηλαζεις αποκλειστικα το μωρακι σου?Εμενα οι παιδιατροι μου ειχαν πει πως με το θηλασμο παρατεινεται ο ικτερος.Νοσηλευτηκε 2 μερες και βγηκαμε με 12 και οταν τον πηγα για επανεξεταση ειχε πεσει στο 10 οποτε δεν ξαναπηγαμε.Αλλα μεγαλη ταλαιπωρια για τα μωρα.Οταν τον πηρα τα χερακια του ηταν μαυρα απο τα τρυπηματα.

Κοριτσια ο γιος μου οταν μου γελαει λιωνω!!!!!!!!Ο αντρας μου λεει οτι αυτος θα με κανει οτι θελει αλλα τον κοιταζω και λεω πως ειναι απιστευτο απο ενα μικρο κουκιδακι στις πρωτες εβδομαδες να δημιουργηθει ενα πλασματακι τοσο τελειο!![/QUOTE]

ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κορίτσια! ΛΙνακι που ομορφη η ιστορια σου! Παντα ερωτευμενοι με τον αντρουλη σου να καμαρωνετε τον μικρο σας πριγκηπα! Δωρακι να σου ζησει κ εσενα ο παιδαρος καλο σαραντισμό κ καλή αναρρωση! Εμεις εχουμε γκρινια αυτες τις μερες λογω κολικων οχι ομως κατι μη ανεκτο-μεχρι στιγμης. Ξεκινησα κ με το διατολογο χθες. Ρε κοριτσια πολυ φαι νομιζω πως μου δωσε. Το εδειξα στη μαμα μου κ μου λεει Μαρια εισαι σιγουρη οτι θα αδυνατισεις? Αφου απο μονη σου λιγότερο τρως.. τεσπα θα δειξει. Απο διαθεση πως πατε? εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου. Μπορει να φταει η εξεταστικη και το αγχος που μου δημιουργει το ενδεχομενο να με ξανακοψει ο μεσιε δε ξερω.

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Χάθηκα αρκετές μερούλες από την παρεούλα μας όμως δεν προλάβαινα ούτε να τον ανοίξω τον υπολογιστή κορίτσια. Να μας ζήσουν τα νέα μπεμπάκια!!!! Έμεινε καμία που περιμένει ακόμα?

Τα νέα μας είναι πως η μικρή με τρέχει μέσα στο σπίτι πάνω-κάτω δεξιά-αριστερά, από τον απορροφητήρα στην ηλεκτρική κ.ο.κ. Έχει πονάκια και προσπαθώ να την παρηγορήσω όπως μπορώ κι εγώ. Αποτέλεσμα, έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης με τόσα χιλιόμετρα μέσα στο σπίτι, όμως έχει αρχίσει να με πονάει και η μέση μου από το κούνα κούνα κάτω από τον απορροφητήρα. Η γιατρός είπε να της δώσω μάραθο όμως δεν το πίνει με τίποτα. Ακόμα και την πιπίλα προσπαθώ με το ζόρι να της την βάζω για να μην πιπιλάει τα δαχτυλάκια της. Τώρα μου έδωσε κάτι σταγονίτσες που της δίνω 1 φορά τη μέρα αλλά δεν μπορώ να πω πως έχουμε θεαματικά αποτελέσματα.

Με το θηλασμό όλα καλά. Πρέπει να πω πως σε 5 λεπτά το έχει αδειάσει το στήθος (το οποίο έχει περίπου 100-120 γρ. όπως το μέτρησα με το θήλαστρο) και την ταϊζω κάθε 2.30 ώρες εναλλάξ. Αερίζεται πολύ συχνά λόγω κολικών, τα κακά της είναι μπόλικα και κίτρινα (2-3 φορές πρασίνιζαν) και ρεύεται σαν νταλικιέρης (λόγω του θέματος που έχει με τον λάριγγα). Από ύπνο ακόμα ξυπνάμε 2-3 φορές τη νύχτα.

Πριν μια βδομάδα που σαραντίσαμε ήρθε και η γιατρός. Η μικρή έχει πάρει 900γρ. και 5 πόντους από τη γέννα. Είμαστε 4600γρ. και 58 πόντους. Καμία σχέση με τον πρώτο μου που ήταν 5800 και 60 πόντους μόλις σαράντισε αλλά εκείνος ήταν και άντρας ε? Η μικρή μάλλον προσέχει την σιλουέτα της...................

Κατά τα άλλα είναι μια κούκλα βρε κορίτσι (εγώ και η κουκουβάγια) σκιστό ματάκι, σαρκώδη χειλάκια, άσπρο δέρμα και κατάμαυρα πολλά μαλλιά. Περιττό να σας πω πως της πιάνω κοτσιδάκι και της φοράω κορδέλες όταν βγαίνουμε... Ο λεβέντης μου καμία απολύτως ένδειξη ζήλιας. Την αγαπάει, την αγκαλιάζει προσεκτικά, της δίνει την πιπίλα του όταν κλαίει (κάπου εδώ εμένα μου σηκώνεται η τρίχα....) και της συμπεριφέρεται σαν το νινί, λες και εκείνος είναι μεγάλος.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως στην προσπάθειά μου να την ανακουφίσω από τα πονάκια (έχοντάς την στην αγκαλιά αρκετά συχνά) φοβάμαι πως την κακοέμαθα και τώρα και να μην έχει πονάκια, αν την αφήσω στον καναπέ πχ γκρινιάζει. Θα δοκιμάσω τώρα το καρότσι μέσα στο σπίτι μήπως και γλυτώσουμε τις πολλές αγκαλιές.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...