Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 8

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχουλες σας...να στε ολες καλα και να υποδεχτουμε τα υγιεστατα μωρακια μας στην ωρα τους(ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ)

ασε φυσαλιδακι μας τον πηρε τον τιτλο η zwza μας...εγω ειμαι 28 κλεισμενα!!!:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

φασολακια με φεταααα σλουρπ!εγω ακομα εδω στη δουλεια περιμενω να γυρισει ο αντρουλης μου να με παρει να παμε σπιτι καθως δεν οδηγαω ουτε παπακι!!χαχαΧΑ..ΧΕΣΤΗς ΚΑΙ ΠΟΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!πιτα με γυρο κοτοπουλο απολα με σως θελω το μεσημερι να φαω.κοριτσια πολυ μικρη ειμαι λετε για μαμα?ο αντρας μου ειναι 37 ομως!χτυπησε το βιολογικο του ρολοι!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Πω πω Ζωζα πως αντεχεις και μετακομιση και εγκυμοσυνη χαρας το κουραγιο σου ...αλλα τι λεω μικρουλα εισαι αντεχεις :D

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Πω πω βαριέμαι αφάνταστα!

Περιμένω και εγώ τον άντρα μου να έρθει να φάει. Εγώ σήμερα δεν είχα όρεξη. Θέλω να ξαπλώσω πάλι, αλλά αν κοιμηθώ μεσημέρι δεν θα μπορώ το βράδυ να κλείσω μάτι. Ευτηχώς αύριο έχουμε έναν γάμο και θα περάσει η μέρα.

Διαφημίσεις

fairy μου την παλευω τι να κανω!ευτυχως το σπιτι που μετακομιζουμε ειναι στην ιδια γειτονια με την μαμα και την πεθερα..ελπιζω να να ειναι καλο αυτο!και να εχω μονο βοηθεια!νεφελακο μαγειρεψες?τι θα φορεσεις αυριο στο γαμο???fairy τωρα σηκωνεσαι κανονικα?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζωζα αφου θα εχεις και απο τις δυο βοηθεια μια χαρα .Γιατι μετακομιζεται τωρα?

Σηκωνομαι ναι παω τουελατα και ο γιατρος μου ειπε να παω κομμωτηριο :tongue: φαντασου ποσο χαλια ειναι τα μαλλια μου για να μου το πει χιχιχιιχ.Μου ειπε οτικανω να ειμαι καθιστη .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ixxxxxxx η πατουσα μου με μυρμηγκιαζει ιιιιιιχχχχχχ!!!!!! (ασχετο)

περπατα λιγο πουλακι μου

εγω παω να ξαπλωσω γιατι τα ειδα ελαφρως κολλιωμενα......

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...