Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

παιρνω ηδη ουτροτσεσταν 2 το βραδυ κολπικα. Δεν φανηκε να ανησυχει, μονο για ψυχολογικους λογους μου ειπε αν θελω να παω σημερα. τον ρωτησα αν πρεπει να προσεχω, να μεινω ξαπλα κτλ και μου ειπε οχι, δεν χρειαζεται.

Εντωμεταξυ χθες δεν κουραστηκα και ιδιαιτερα. Μονο ζοριστηκα στην προσπαθεια μου να ενεργηθω λογο δυσκοιλιοτητας (συγνωμη για την περιγραφη), εαν και μου ειπε οτι ειναι ασχετο εγω πιστευω οτι απο το ζορι μου το επαθα (ετσι μαλλον θελω να πιστευω)

Ισως το αιμα να ηταν απο εκει βρε κριστυ μου!

ξαπλωσε και ξεκουρασου αν δεις παλι κατι ανυσηχητικο πηγαινε!

ντροπη γιατι?

Διαφημίσεις

Ηταν σαν ροζ υμενες. μηπως φταιει και το σαλοσπιρ?

Πωπω με εριξε πολυ!

μην απογοητευεσαι!

αφου δεν εχεις κατι άλλο ισως ηταν κατι τυχαιο ισως οντως ζοριστηκες!

κατσε να ηρεμησεις και χαλαρωσε!

Ηταν σαν ροζ υμενες. μηπως φταιει και το σαλοσπιρ?

Πωπω με εριξε πολυ!

Salospir παίρνω και γω 15 μέρες τώρα! Δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια!

Να μη σε ρίχνει! Αν ήταν κάτι ανησυχητικό ο γιατρός θα σου έλεγε να πας!!

IchNp3.png

Κριστυ, μην κάνεις αρνητικές σκέψεις...το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκουραστείς και να σκέφτεσαι θετικά....Ελπίζω να μην πήγες στη δουλειά σήμερα!

Πατουσάκι μου, τι κάνεις; Ζητώ συγνώμη που σε ξέχασα την άλλη φορά...:|

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κριστυ, μην κάνεις αρνητικές σκέψεις...το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκουραστείς και να σκέφτεσαι θετικά....Ελπίζω να μην πήγες στη δουλειά σήμερα!

Πατουσάκι μου, τι κάνεις; Ζητώ συγνώμη που σε ξέχασα την άλλη φορά...:|

Καλά είμαι!!:P Μην ανησυχείς καλή μου, πλάκα σου έκανα!!:mrgreen:

IchNp3.png

Εννοειται πως δεν πηγα στην δουλεια σημερα, ισως να μην παω και αυριο. Καθομαι στον καναπε και ρεμβαζω.

Δεν θα με παρει απο κατω! αν δεν θελει να κρατηθει και αναποδα να κατσω θα πεσω. Και εχουν κρατηθει εγκυμοσυνες με ατελειωτες αιμορραγιες. Ο,τι ειναι να γινει ας γινει....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!:tongue:

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

ADNIHORAKI ΜΟΥ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ ΕΣΥ Κ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΣΤΗ ΣΑΛΛΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!ΕΓΩ ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ......:oops:

CHRISTY ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!ΣΚΕΨΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ Κ ΟΜΩΣ ΤΟ ''ΦΑΣΟΛΑΚΙ'' ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!:DΞΑΠΛΩΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!:tongue:

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

ADNIHORAKI ΜΟΥ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ ΕΣΥ Κ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΣΤΗ ΣΑΛΛΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!ΕΓΩ ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ......:oops:

CHRISTY ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!ΣΚΕΨΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ Κ ΟΜΩΣ ΤΟ ''ΦΑΣΟΛΑΚΙ'' ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!:DΞΑΠΛΩΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ!!!

οριστε θα πατε και σοτυς γιατρους παρεακι!!!

αντε και μετα "δρομο" απο το φορουμ!!

κοριτσια τι λετε εσεις??

οι εγκυουλες δεν πρεπει να σκεφτονται αρνητικα!!

να ανοιξουμε ενα αλλο θεματακι με το ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ! και να γραφουν τα κοριτσια μας εκει(και εμεις οσωνουπου -πως γραφετε καλε?- θα ειμαστε εκει)

Διαφημίσεις

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΕΦΙΑ?ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Κ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Κ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ!!!!

TOUNTSAKI MOY??????OYOYOYOYOYO!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

VASDELI TA ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

κοριτσια τι λετε εσεις??

να ανοιξουμε ενα αλλο θεματακι με το ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ! και να γραφουν τα κοριτσια μας εκει(και εμεις οσωνουπου -πως γραφετε καλε?- θα ειμαστε εκει)

ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ!!!!!!

ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ!!!ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΤΣΙ!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Κ Η ΟΜΑΔΑ!!!!

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΙ ΜΟΥ?

κοριτσια τι λετε εσεις??

Μας διώχνετε??????:(:(:(

IchNp3.png

ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ!!!!!!

ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ!!!ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΤΣΙ!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Κ Η ΟΜΑΔΑ!!!!

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΙ ΜΟΥ?

καλα ειμαι λεω το εχω ριξει στην κηπουρικη!!!

ξερεις για τα νευρα....!!!!μιας και εγω δεν καπνιζω!!χαχα!!

φυτευω ποτιζω ξαναφυτευω αντε να δω τι θα βγει!!ή που θα αλλαξω επαγγελμα ή που δεν θα μου μεινω ευρω για κατι αλλο εκτος απο λουλουδια! 20 πηρα το Σαββατι που μας περασε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...