Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορίτσια, γεια σας.

Περιμένω κι εγώ με αγωνία τον υπέρηχο της μάμα4 και της κρίστυ28, αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια και θα ακούσετε την καρδούλα του μωρού.

πατουσίτσας, με το καλό να κάνεις κι εσύ τον δικό σου υπέρηχο και θα δεις που θα ακούσεις μια καρδούλα να χτυπάει δυνατά.

Βασδέλι, ωραία η φώτο που έβαλες για υπογραφή.

Τουντς, υπομονή με τα κιλάκια και επιμονή.

Μαριαέφη, καλή αρχή στη δουλειά (αν κατάλαβα καλά, ξεκίνησες δουλειά, έτσι δεν είναι?)

Εγώ δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα. Έχω ραγδαίες εξελίξεις στη δουλειά που θα επηρεάσουν κι εμένα. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου και μέχρι τότε θα είμαι μέσα στο άγχος και την παράνοια!

οχι βρε ειμαι στο γραφειο απο Σεπτ/2008 αλλα καποια συρταρια παραμεναν κλειδωμενα στο γραφειο μου τωρα ανοιχτηκαν και ειπα να κανω ενα καλο καθαρισμο!!!

χαχα!!

Διαφημίσεις

Ιολακι δυστυχως παντου ειναι ετσι.........και ο αντρας μου ενω δουλευει σε μεγαλο εμπορικο κατ.μα σαν δ.ντης εχουν αρχισει οι απολυσεις (7 ατομα επρεπε να απολυσει) και μαλιστα μειωσεις και στους Περιεφερειακους Δ.ντες....

Και εδω στο γραφειο οι εισπραξεις μας εχουν πεσει πάνω απο 50%....δεν ξερω τι θα γινει..........

Crhisty μου όλα καλά θα πάνε, θα δεις θα μας πεις πως κελαιδαει το σποράκι!!!! Περιμένουμε νεα και καλή επιτυχία και στην μαμα4!!!!

Μαριαεφάκι καλό ξεκαθάρισμα!!!!

Ιολίτσα μου ελπίζω να μην συμβει κάτι τετοιο!!!! και επειδη εχω φαντασία και θετική σκέψη ευχομαι να προλάβεις τις εξελίψεις :tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ένα τέτοιο μωράκι σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα!!!:P;)

Μακάρι! Ευχαριστώ!

να μαι κι εγώ! Καλημέρα!!!!

Σας διαβάζω μη νομίζετε.. Απλώς δεν προλαβαίνω να μπαίνω όπως έμπαινα...

Ανυπομονώ για τα νέα της mama και της christy απ το γιατρό.. Αλλά μάλλον το βράδυ θα μάθουμε ε;

Παρόλο που έκανα διάδρομο χθες, δεν έκλεισα μάτι πάλι. Στριφογύριζα όλη τη νύχτα. Έχει κλείσει και η μύτη μου.. Παρόλα αυτά όμως νιώθω ότι σιγά σιγά βρίσκω το κέφι μου.. 3 μήνες πέρασαν.. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχασα και κιλά... Ακόμα με το 67,5 - 68 παλεύω.. Τώρα που παίρνω και τα σικλακούρ πώς τα λένε, σιγά μην ξεπρηστώ... Κατά τον Ιούνιο με βλέπω να γίνομαι άνθρωπος... Άντε να δούμε..

Τουντς, έχε υπ' όψη σου ότι τα σισκακούρ πρήζουν και κάνουν κατακράτηση....και φέρνουν και άσχημη διάθεση!

Κορίτσια, γεια σας.

Περιμένω κι εγώ με αγωνία τον υπέρηχο της μάμα4 και της κρίστυ28, αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια και θα ακούσετε την καρδούλα του μωρού.

πατουσίτσας, με το καλό να κάνεις κι εσύ τον δικό σου υπέρηχο και θα δεις που θα ακούσεις μια καρδούλα να χτυπάει δυνατά.

Βασδέλι, ωραία η φώτο που έβαλες για υπογραφή.

Τουντς, υπομονή με τα κιλάκια και επιμονή.

Μαριαέφη, καλή αρχή στη δουλειά (αν κατάλαβα καλά, ξεκίνησες δουλειά, έτσι δεν είναι?)

Εγώ δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα. Έχω ραγδαίες εξελίξεις στη δουλειά που θα επηρεάσουν κι εμένα. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου και μέχρι τότε θα είμαι μέσα στο άγχος και την παράνοια!

Θα αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

εμενα δεν μου πολυρεσουν. μου φαινεται οτι εχουν ινες.

Ξερεις να τις καθαριζεις?

Θα επερνα κατεψυγμενες!!!

Μου ειπαν οτι μοιαζουν τα μανιταρια!!!!!

Τι ινες??? Σαν τα φασολάκια οταν δεν εχουν καθαριστει καλά????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κορίτσια σκεφτομαι να παω να αγοράσω αγκινάρες, εχετε φαει???

Μου ειπαν οτι ειναι νοστιμες!!! εγω δεν εχω ξαναδοκιμάσει!!!!

μαγδάκι ΄θέλουν καλό καθάρισμα....

και ΄την ώρα που τις καθαρίζεις θα τις ρίχνεις σε μπολ με νερό που έχεις ρίξει χυμό λεμονιού για να μην σου μαυρίσουν πριν το ψήσιμο!!!:D

Α και καλό είναι να βάλεις και γαντάκια γιατί θα μαυρίσουν και τα χεράκια σου και μετά δεν καθαρίζουν εύκολα!!

υπάρχουν και κατεψιγμένες έτοιμες αλλα δεν είναι τόσο ωραίες...

Επεξεργάστηκαν by Angela2

Διαφημίσεις

εμενα ο δικος μου τις τρωει ωμες με λεμονι και αλατι και φυσικα ρακι!!

εμενα παλι δεν μου αρεσουν...........!οπως δεν μου αρεσουν και οι μπαμιες!

μαζί πάμε εμείς.. Ούτε μπάμιες, ούτε αγκινάρες τρώω...

εμενα ο δικος μου τις τρωει ωμες με λεμονι και αλατι και φυσικα ρακι!!

εμενα παλι δεν μου αρεσουν...........!οπως δεν μου αρεσουν και οι μπαμιες!

και εγώ με τις μπάμιες καμία γνωριμία!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...