Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

σημερα εκανα τον πρωτο μου εμετο!εχω τρομερες ανακατοσουρες.

Το ειδα την τεταρτη αλλα ηταν οριακα για να ακουσουμε καρδια, η αγωνια μου παρατεινεται μεχρι την επομενη Τεταρτη.

Υπομονη μεχρι τοτε....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

σημερα εκανα τον πρωτο μου εμετο!εχω τρομερες ανακατοσουρες.

Το ειδα την τεταρτη αλλα ηταν οριακα για να ακουσουμε καρδια, η αγωνια μου παρατεινεται μεχρι την επομενη Τεταρτη.

Υπομονη μεχρι τοτε....

μπράβο κοριτσάκι μου το ξέρω οτι δεν είναι ευχάριστο αλλά έτσι ξέρεις οτι το εμβριάκι σου είναι καλά!!:P

λοιπόν κορίτσια έγώ σήμερα κατέβηκα στον κήπο και κλάδεψα τις τριανταφυλλιές μου! το ξέρω οτι δεν είναι εποχή τους.... μόνο τα ξερά έκοψα!! φέτος λόγο εγκυμοσύνης δεν μπορούσα να το κάνω όταν έπρεπε.:-(

μπράβο κοριτσάκι μου το ξέρω οτι δεν είναι ευχάριστο αλλά έτσι ξέρεις οτι το εμβριάκι σου είναι καλά!!:P

λοιπόν κορίτσια έγώ σήμερα κατέβηκα στον κήπο και κλάδεψα τις τριανταφυλλιές μου! το ξέρω οτι δεν είναι εποχή τους.... μόνο τα ξερά έκοψα!! φέτος λόγο εγκυμοσύνης δεν μπορούσα να το κάνω όταν έπρεπε.:-(

Την προηγουμενη φορα που παλινδρομισε ειχα καουρες και ξινιλες μεχρι την ημερα της αποξεσης, ασχετα με το αν το εμβρυο ειχε παλινδρομισει 2 εβδομαδες πιο πριν. Κρινοντας απο αυτο νομιζω οτι την ανακατοσουρα μου την κανουν utrogestan, για τον εμετο δεν ξερω....

Εχει κηπο με τριανταφυλλιες? Τι ομορφα!!! Και ξερεις να τις κλαδευεις?

Εγω ειμαι ακαματα, ξερενω και κακτο!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Την προηγουμενη φορα που παλινδρομισε ειχα καουρες και ξινιλες μεχρι την ημερα της αποξεσης, ασχετα με το αν το εμβρυο ειχε παλινδρομισει 2 εβδομαδες πιο πριν. Κρινοντας απο αυτο νομιζω οτι την ανακατοσουρα μου την κανουν utrogestan, για τον εμετο δεν ξερω....

Κρίστυ, τα ουτροτζεστάν τα πίνεις? Αν ναι, ίσως γι' αυτό σου προκαλούν καούρες. Καλύτερα να τα βάζεις κολπικά. Εγώ τα έβαζα κολπικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έπαιρνα 2 το πρωί και 2 το βράδυ, είναι μικρά και δεν με ενοχλούσαν καθόλου, έμπαιναν πολύ εύκολα.

Άντζελα, καλά έκανες και τις κλάδεψες, έστω και τα ξερά. Εγώ δεν ξέρω να κλαδεύω, ό,τι νομίζω κόβω και δεν ξέρω αν το κάνω σωστά. Αλλά, όταν ασχολούμαι με τα λουλούδια μου, γεμίζω ενέργεια και αισιοδοξία.

Διαφημίσεις

όλλα θα πάνε καλά με θετικές σκέψεις;)εξάλου έχεις τα κατάλληλα συμπτώματα:-P

όσο για τα λουλούδια δεν είναι τίποτα!! μόνο να σου δήξει κάποιος;)

όλλα θα πάνε καλά με θετικές σκέψεις;)εξάλου έχεις τα κατάλληλα συμπτώματα:-P

όσο για τα λουλούδια δεν είναι τίποτα!! μόνο να σου δήξει κάποιος;)

Α, μην το λες, εμένα μου έχει δείξει πολλές φορές η κουνιάδα μου αλλά είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως.:D:D:D:D

δίκιο έχεις!!! και μόνο που τα βλέπεις να ανθίζουν....:-P

Κάθε μέρα τα κοιτάω και τα καμαρώνω. Μόνο ένα μου έχει χαλάσει και δεν ξέρω τι να το κάνω. Θα φωνάξω την κουνιάδα μου καμιά μέρα να μου το συνεφέρει. Αυτό το λουλούδι το είχα πέρσι τέτοιο καιρό για πέταμα αλλά βαριόμουν να το πετάξω και το είχα παρατήσει σε μια άκρη. Ήρθε μια μέρα η κουνιάδα μου, το είδε και το κλάδεψε. Πραγματικά, άρχισε να φουντώνει και έγινε ένα κουκλί. Αλλά τώρα την άνοιξη πάλι λύσσαξε.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Βάλτε και εμένα στο club των "έχω κήπο, αλλά δεν ξέρω να τον περιποιούμαι"...Τις τριανταφυλλιές μου της κλάδεψε ο πεθερός μου.Εγώ είμαι άσχετη!

christy να είσαι αισιόδοξη και να έχεις θετική σκέψη!Το σποράκι μεγαλώνει μια χαρά μέσα σου!!!Και εμένα μου έφερναν ζάλη και ανακατοσούρα αλλά όχι και εμετό!

cEyXp3.png

q61sp3.png

έχεις τον προσωπικό σου φροντιστή λουλουδιών?:D

Όχι, μόνη μου προσπαθώ αλλά κανά δυο φορές που ήρθε η κουνιάδα μου μού τα έφτιαξε λίγο.

Ο άντρας μου τους βάζει χώμα και αλλάζει τις γλάστρες.

λοιπόν Ιολίτσα μου καληνύχτα ήρθε ο αντρούλης μου και πάω να του βάλω να φάει!!;)

Καληνύχτα Αντζελάκι μου, καλή ξεκούραση.

Καλησπέρα. Βάλτε και εμένα στο club των "έχω κήπο, αλλά δεν ξέρω να τον περιποιούμαι"...Τις τριανταφυλλιές μου της κλάδεψε ο πεθερός μου.Εγώ είμαι άσχετη!

christy να είσαι αισιόδοξη και να έχεις θετική σκέψη!Το σποράκι μεγαλώνει μια χαρά μέσα σου!!!Και εμένα μου έφερναν ζάλη και ανακατοσούρα αλλά όχι και εμετό!

Αχ, τι κακό είναι αυτό να μην ξέρω αλλά και να μην μπορώ να μάθω να περιποιούμαι τα λουλουδάκια μου.

Σχετικά με τα ουτροτζεστάν συμφωνώ, μπορεί να φέρνουν ζάλη, όχι όμως και εμετό. Εγώ πιστεύω ότι ο εμετός είναι ενθαρρυντικό σημάδι, οπότε Κρίστυ, ετοιμάσου αυτή την εβδομάδα να ακούσεις την καρδούλα του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...